ΔΡΕΠΕΙ ΤΙΣ ΔΑΦΝΕΣ ΤΩΝ ΚΑΤΟΡΘΩΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΚΑΙ ΠΗΓΕ ΓΙΑ ΚΟΥΛΟΥΜΑ! Ο πολιτικός αληταρ@ς, ο αποκλειστικός υπεύθυνος της τραγωδίας καρδάμωσε με λαγάνα και ταραμά

Κοινοποίηση:
alexis-tsipras-syriza

O Αλέξης Τσίπρας, ο υπ αριθμόν 1 υπαίτιος της εμπόλεμης κατάστασης που μπήκε η χώρα δεν αγχώθηκε ιδιαίτερα. Βρέθηκε για Κούλουμα στη Γκούρα Κορινθίας, κάνοντας έτσι μίνι διακοπές το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας.

Γιατί να σκάσει άλλωστε. Επί ημερών του, ο στρατός, η αστυνομία και το λιμενικό ήταν οι φιλιππινέζες του κάθε λογής κατακαθιού που ερχόταν στη χώρα μας.

Και τώρα, όλοι προσπαθούν να μαζέψουν τα ασυμμάζευτα με σοβαρό κίνδυνο να θρηνήσουμε ελληνικές ζωές.

Άντε καλή χώνεψη, πρόεδρε…

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙ !!!!ΑΥΤΟΣ ΦΤΑΙΕΙ ΟΙ ΕΜΕΙΣ ΤΑ ΔΙΠΟΔΑ ΠΟΥ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΑΛΗΤΕΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΑΝΕΝΟΧΛΗΤΟΥΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ???ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΘΑΡΜΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΤΣΑΚΙΖΟΥΝ ΟΤΑΝ ΤΟ ΒΛΕΠΟΥΝ ΑΛΛΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΘΑ ΤΟΝ ΞΑΝΑΨΗΦΙΣΟΥΝ ΟΠΩΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ !!!! ΚΑΙ ΣΑΣ ΡΩΤΑΩ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΙ Ο ΗΛΙΘΙΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΠΟΒΡΑΣΜΑ ΓΙΑ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ???? ΤΙ ΔΙΑΟΛΟ ΔΕΝ ΣΚΕΦΤΟΝΤΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ????? ΕΝΑ ΤΣΟΓΛΑΝΙ ΕΝΑΣ ΠΑΛΙΟΜΠΟΛΣΕΒΙΚΟΣ ΣΥΜΜΟΡΙΤΗΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ???? ΞΕΧΑΣΑΤΕ ΤΟ 44 ΗΜΑΡΤΟΝ ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΟΥ ΤΙ ΑΛΛΗ ΠΑΠΑΡΙΑ ΘΑ ΔΟΥΜΕ?????ΑΥΤΟΣ ΜΑΣ ΤΡΩΕΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΓΛΕΝΤΑΕΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗ ΦΑΡΑ ΤΟΥ !!!!

  2. Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΧΙΣΕΙ ΒΡΕΓΜΕΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ,ΘΑ ΕΣΧΙΖΕ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ .Ε ΡΕ ΒΡΕΓΜΕΝΗ ΣΑΝΙΔΑ ΠΟΥ ΤΗΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΤΗΣ ΦΛΩΡΟΥΣ. ΜΑΣ ΦΟΡΤΩΣΕ ΚΑΙ ΕΝΑ ΜΥΡΙΟ ΚΑΙ ΒΑΛΕ ΛΑΘΡΟ.ΟΞΩ ΠΟΥΣΤΗ ΑΠ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΚΑ,,….

Comments are closed.