ΔΡΑΚΟΣ ΒΙΑΣΤΗΣ 8χρονων ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΜΑΞΙΜΟΥ. Νέες φρικτές αποκαλύψεις: Στο σπίτι του Λιγνάδη βρέθηκαν άδειες παραμονής ανήλικων παιδιών. Ο πρωθυπουργός γνωρίζει και αποκρύπτει: ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ο ανώμαλος συνεργάτης “υπεράνω πάσης υποψίας” που διακινεί και εκμεταλλεύεται σεξουαλικά ανυπεράσπιστα παιδάκια

Κοινοποίηση:
exofillo22-3

Banner_6Years_1000X500

Τεύχος 1854, 6 ΧΡΟΝΙΑ αυτόνομης , ανεξάρτητης  κυκλοφορίας, με αποκλειστικά αφεντικά το Λαό και το Έθνος. Σε αυτούς  λογοδοτούμε και μόνον εν ονόματί τους. Απέναντι σε μια ξενήλατη κυβέρνηση ανδρεικέλων, σε ένα καθεστώς Ερντογανισμού με περιβραχιόνια Αλβανισμού , Εμβέρ Χότζα.

Διαβάστε στο μοναδικό αντισυστημικό ΜΜΕ στην Ελλάδα, στο Μακελειό της Δευτέρας 22 Μαρτίου 2021 του Έθνους των Ελλήνων Χριστιανών και των μεγάλων αποκαλύψεων, της πρώτης και τελευταίας υπερήφανης αυτοχρηματοδοτούμενης ελληνικής εφημερίδος που τιμά τη λέξη «δημοσιογραφικό ρεπορτάζ», το οποίο για άλλους πνίγηκε στα πουγκιά με το χρήμα αλλά για εμάς δεν θα πεθάνει ποτέ.

alitheia-aima-banner

 

ΤΣΑΚΙΖΕΙ το καρτέλ της αργυρώνητης ψευτοενημέρωσης και του χρεωκοπημένου εκδοτικού και πολιτικού κατεστημένου, επί 6 συνεχή χρόνια.  Πάντα με συνέπεια έναντι των αναγνωστών μας. Σε αυτούς που δίνουμε λόγο και δικαίωμα να μας κρίνουν και σε κανέναν άλλο. Κι ας λυσσομανάει κόντρα η διαπλοκή κι οι βρωμιάρηδες κι οι εκβιαστές που τ’ αρπάζουν χοντρά απ’ τα γρανάζια του συστήματος. Την εφημερίδα που έριξε την κυβέρνηση των κατσαπλιάδων και ασκεί σκληρή κριτική στους ίδιους αλλά και τους χειρότερους, «καινούργιους».

makeleio 24 22-03-2021

Στο μοναδικό ταμπλόιντ φύλλο που κυκλοφορεί στην Ελλάδα και πάει κόντρα στη σαπίλα της «πυραμίδας» αχρείων και ξεπουλημένων ηγετών, ντόπιων και αλλοδαπών ολιγαρχών, με το καλύτερο ρεπορτάζ της πιάτσας, από τις 19-1-2015.

Συνεχίζουμε χωρίς ανάσα τις αποκαλύψεις και τον δημοσιογραφικό αγώνα για μια ελεύθερη και αδούλωτη πατρίδα, χωρίς αφεντικά και εθνικούς νταβατζήδες και κοτζαμπάσηδες. Χωρίς να φοβόμαστε σφαίρες και θρασύδειλους ασύλληπτους φονιάδες του παρακρατικού κυβερνείου και του συνδικάτου της πολιτικής Μαφίας. Άλλωστε δοκίμασαν, απέτυχαν, ξεσκεπάστηκαν. Τους ξέρουμε. Με το ονοματεπώνυμό τους…

teaser22-3

Όποιοι δεν βρίσκουν την εφημερίδα ΜΑΚΕΛΕΙΟ στα περίπτερα- πάγκους σούπερ μάρκετ ή βλέπουν όλες τις εφημερίδες κρεμασμένες και όχι το ΜΑΚΕΛΕΙΟ, να μας τηλεφωνούν στο 6946 – 357733 ή στο τηλ. κέντρο της εφημερίδος 210-9590361 ή να μας στέλνουν sms (γραπτό μήνυμα), για να τακτοποιούμε κάποιους -δια της νομικής οδού- που επιδιώκουν σαμποτάζ , επαγγελματικές αλητείες αλλά και νόθευση κυκλοφοριών και σκηνοθετημένων πανελλαδικών αποτελεσμάτων.

***Έχουμε ανοικτό ΠΟΛΕΜΟ με την πολιτική Κόζα Νόστρα κι αυτό θα πρέπει να γίνει από όλους αντιληπτό. Γι΄αυτό ενισχύστε ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ την εφημερίδα μας, το μόνο ΜΜΕ που δεν προδίδει τους αναγνώστες του.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

20 Σχόλια

  1. Νέα Ανωμαλία όχι Δημοκρατία έπρεπε να λέγεται,αφού κι ο ιδρυτής της, τέτοιος ήταν..Με την δεξιά και τον πατριωτισμό ουδεμία σχέση πάντως.

  2. Κυβέρνηση ανώμαλων και παιδεραστών.
    Αυτούς ψηφίσατε ραγιάδες για το ρουσφέτι και το βόλεμα.
    Είστε άξιοι της τύχης σας.

  3. Κατά τα άλλα οι ψευτοδεξιοί νεοδημοκράτες παριστάνουν τους χριστιανούς.
    Τέρατα
    Ψευτοδεξιός νεοδημοκράτης σημαίνει ανώμαλος.

  4. καθάρματα παιδεραστές γαλάζιοι ζαίοι, όλοι για φυλακή είστε…

  5. Μαλιστα, αδειες παραμονης ανηλικων, στο σπιτι του παιδοφιλου…
    Το μητσοτακη, θα τον καλεσει ο εισαγγελεας…να μας πει γιατι ο φιλαρακος του…δεν ειναι επικινδυνος…?
    Τη μενδωνη θα την καλεσει ο εισαγγελεας, να μας πει γιατι ειναι επικινδυνος…?
    Αντε στο διαολο ρε λαμογια…
    Απατεωνες…

    1. Μασονία και πάσης Ελλάδος.Ο εισαγγελέας κωφεύει στις εκκλήσεις του Αντωνιάδη και συ λες για το Μητσοτάκη και τη Μενδώνη να τους καλέσει;

  6. Μα καλα αφου ο Λιγναδης ειχε 10 ημερες να καθαρισει το σπιτι πριν τον συλλαβουν πως βρεθηκαν αυτα στο σπιτι του?

    1. “Φυτευτά”όλων των υπολοίπων του συναφιού για να τα ρίξουν όλα πάνω του και να φανεί ότι εκτελούσε και χρέη “Φυλάρχου ” σε καβάντζα Διεθνούς διαδικτυακού και όχι μόνο κυκλώματος παιδεραστίας. Κι εννοείται ότι θα προσπαθήσουν να το τελειώσουν το θέμα εκεί.

      1. Slayer
        Υποκλίνομαι στο ένστικτο σου,είσαι εν ενεργεία λαγωνικό,φόρεσες ποτέ “λυκοτομαρο”?

  7. Στέφανε γιά νά καθαρίσεις τόν τεράστιο σταύλο τού Αυγεία πού έχει γίνει ή Ελλάδα χρειάζεσαι δέκα
    Ηρακλήδες,αλλιώς θά καταντήσεις σάν τόν Σίσυφο μέ τόν βράχο.
    Γιάννης Λάκων

  8. Ναι, ολοι αυτοι…ειναι στο ιδιο παραμυθι…του αδελφατου…
    Απο το κολλεγιο…τα ιδιωτικα σχολεια….οι ιδιοι τα λενε….
    Πουστηδες και παιδοφιλοι…
    Γιαυτο και δεν αντιδραει κανενας δαυτους…

  9. Κυρά Γιώργαινα, ο Γιώργος σου πού πάει,
    με ποιόν παίδαρο μαζί του ξενυχτάει,
    Κυρά Γιώργαινα είσαι μιά θεατρίνα,
    ο γάμος σου είναι μιά βιτρίνα.

  10. Μηπως ειναι ο ιδιος ο Μητσοτακης ο συνεργος;;;;;
    Καλα 200 χρονια απελευθερωσης απ` τους καναπεδες ραγιαδες.
    Ζητω η Νεα Τουρκοκρατια.
    Ζητω η Νεα Παιδεραστια.

  11. Δηλαδής… Όποιος ανήλικος ήθελε άδεια παραμονής, έπρεπε να περνάει από τον λιγναδη;;;;…. Τρέχω για εφημεριδα

  12. Ο/Η οι αποκαλύψεις συνεχίζονται και οι υποψίες επιβεβαιώνονται ...... λέει:

    “άδειες παραμονής ανηλίκων παιδιών” στο σπίτι – κολαστήριο – βασανιστήριο …
    ΄Ετσι έρχεται και η επιβεβαίωση -που ήταν βάσιμη υποψία για τους νοήμονες πολίτες- ότι όλοι αυτοί οι θολοκουλτουριάρηδες “της Τέχνης και του Πολιτισμού”, που -επί χρόνια- κόπτονταν λυσσαλέα υπέρ της λαθρομετανάστευσης και των “δικαιωμάτων” των λαθρομεταναστών, όχι απλώς δεν διέπονταν από πνεύμα ανθρωπιάς και συμπόνιας (όπως ανερυθρίαστα υποκρίνονταν), αλλά διακατέχονταν από σύνδρομα διαστροφής, ανωμαλίας, εκφυλισμού, βασανισμού, καταρράκωσης της ανθρώπινης αξιοπρέπειας, τα οποία (σύνδρομα) εκδήλωναν βασανιστικά και οδυνηρά πάνω στα ανήλικα θύματά τους, με την αγαστή συνεργασία και την αμέριστη συνδρομή των ΜΚΟ και των ελεεινών πολιτικάντηδων που εμφανίζονταν ως προστάτες των θυμάτων αυτών, αλλά τα προωθούσαν στους ανώμαλους για την κάλυψη των σεξουαλικών αναγκών τους …
    Πού είναι όλοι αυτοί οι “αγαθοεργοί” (Μουζάλας, Βίτσας, Χριστοδουλοπούλου, Λυμπεράκη, Μηταράκης, κλπ.) , που μας είχαν ζαλίσει τον έρωτα με τα δικαιώματα των λαθροεισβολέων τους οποίους οι ίδιοι μας κουβάλησαν και κατέκλυσαν παράνομα την Χώρα, με σκοπό τον λαθροεποικισμό ;;; Είναι ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ υπεύθυνοι και συνένοχοι του εγκλήματος που -επί χρόνια- ετελείτο και πρέπει να τιμωρηθούν παραδειγματικά, ως ηθικοί αυτουργοί, καθ΄όσον διευκόλυναν και συνέδραμαν στο έγκλημα των φυσικών δραστών …

  13. Ο προσφάτως δημιουργηθείς εκδοτικός όμιλος Μαρινάκη με ιδιοκτησία και τv και ρ/σ είναι ναυρχίδα του ακράτου εθνομηδενισμού.
    Το δημοσιογραφικό προσωπικό αποτελείται από κομμουνιστές και φιλελέδες, οι συνεντευξιαζόμενοι και οι αρθρογραφούντες με πιστοποιητικό του προδότη.

  14. Ο Κούλης λέει οτι θα μείνει αλλά δύο χρόνια στην εξουσία και θα αλλάξει τελείως την Ελλάδα. Βοηθηστε μας, δείξτε μας τον τρόπο να πστατευτούμε από αυτόν τον εγκληματια που κυβερνά.

  15. την 25η Μαρτίου γιορτάζουμε από καναπέ όλοι πάντα τα 200 νεα χρόνια ραγιασματος και σκλαβιας,
    με νόμιμους και εκλεγμένους εκπροσώπους μας τη ΝΈΑ ΠΑΙΔΟΦΙΛΙΑ!

  16. Το δράμα μιας Ελληνικής οικογένειας ” Παράτησε την Μαρίνα ο Γιώργης… Για Αντρα “😂 😂

Comments are closed.