«ΔΙΣ ΕΙΣ ΘΑΝΑΤΟΝ» για 15 ΦΩΤΟ ΚΟΛΑΟΥΖΩΝ…Αλλά ξέχασες άλλες 8, κύριε Πολάκη. Υπόθεση Kόκκινου Παυλάρα: ΕΙΠΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΦΩΝΑΖΕΙ Ο ΛΑΟΣ: «Γκαρσόνια της κυβέρνησης η ξεπεσμένη 3η και 4η εξουσία με δημοσιογράφους έμμισθους δούλους και δικαστές φερέφωνα της διαπλοκής και του χρήματος». Και η άγνωστη ζωή του: Ο μαρξιστής που σιχαινόταν τον Τσίπρα και ο βασιλοχουντικός πεθερός!

Κοινοποίηση:
exofyllo28-2

im_teaser_28-02-2023

Στο “ΜΑΚΕΛΕΙΟ της Εθνικής Απελευθέρωσης”. Με αποκλειστικά αφεντικά τον Λαό και το Έθνος. Σε αυτούς λογοδοτούμε και μόνον, εν ονόματί τους. Απέναντι σε μια ξενήλατη κυβέρνηση ανδρεικέλων, σε ένα καθεστώς Ερντογανισμού με περιβραχιόνια νεοαλβανισμού , Εμβέρ Χότζα.

 Μια κυβέρνηση άκρως επικίνδυνη και δολοφονική για τον ακηδεμόνευτο Τύπο, τους ελεύθερους δημοσιογράφους και τις ανεξάρτητες δημοσιογραφικές φωνές του διαδικτύου και των social media.

opisthofyllo28-2

 Στο ΦΥΛΛΟ της Τρίτης 28-2-2023, του Έθνους των Ελλήνων Χριστιανών και των μεγάλων αποκαλύψεων, της πρώτης και τελευταίας υπερήφανης αυτοχρηματοδοτούμενης ελληνικής εφημερίδος που τιμά τη λέξη «δημοσιογραφικό ρεπορτάζ», το οποίο για άλλους πνίγηκε στα πουγκιά με το χρήμα αλλά για εμάς δεν θα πεθάνει ποτέ.

Οι αρχές μας: Τσακίζουμε το καρτέλ της αργυρώνητης ψευτοενημέρωσης και του χρεωκοπημένου εκδοτικού και πολιτικού κατεστημένου.  Με συνέπεια έναντι των αναγνωστών μας. Σε αυτούς δίνουμε λόγο και δικαίωμα να μας κρίνουν και σε κανέναν άλλο. Κι ας λυσσομανάει κόντρα η διαπλοκή κι οι βρωμιάρηδες κι οι εκβιαστές που τ’ αρπάζουν χοντρά απ’ τα γρανάζια του συστήματος.

free-journalist

—H AΛΗΘΕΙΑ ΓΡΑΦΤΗΚΕ , ΓΡΑΦΕΤΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΓΡΑΦΕΤΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΑΙΜΑ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΞΕΠΟΥΛΗΘΗΚΑΝ ΣΤΟΥΣ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΟΥΣ ΦΟΝΙΑΔΕΣ ΠΟΥ ΚΑΤΟΙΚΟΥΝ ΣΤΑ ΣΑΛΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΛΑΤΙΑ ΤΩΝ ΚΥΒΕΡΝΕΙΩΝ .
STOP στην ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΥΤΕ ΑΔΙΕΞΟΔΑ ΣΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ.

–Και όποιοι δεν γουστάρουν την Αλήθεια, εδώ είμαστε. Πίνουμε καφέ, γράφουμε και σας περιμένουμε…

Συνεχίζουμε χωρίς ανάσα τις αποκαλύψεις και τον δημοσιογραφικό αγώνα για μια ελεύθερη και αδούλωτη πατρίδα, χωρίς αφεντικά και εθνικούς νταβατζήδες και κοτζαμπάσηδες. Χωρίς να φοβόμαστε σφαίρες και θρασύδειλους ασύλληπτους φονιάδες του παρακρατικού κυβερνείου και του συνδικάτου της πολιτικής Μαφίας. Άλλωστε δοκίμασαν, απέτυχαν, ξεσκεπάστηκαν. Τους ξέρουμε. Με το ονοματεπώνυμό τους. Ξέρουμε πια τα πάντα. Mε ήχο και εικόνα. Και πολλές- πολλές άλλες λεπτομέρειες…

alitheia-aima-banner

KANENAΣ ΣΥΜΒΙΒΑΣΜΟΣ…
–THΝ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΗ ΣΥΝΔΡΟΜΗ ΣΑΣ !

——————————————-

Όποιοι δεν βρίσκουν την εφημερίδα μας σε περίπτερα- πάγκους- σούπερ μάρκετ- σημεία πώλησης ή βλέπουν όλες τις εφημερίδες κρεμασμένες και όχι το “ΜΑΚΕΛΕΙΟ της Εθνικής Απελευθέρωσης”, να μας τηλεφωνούν στο 6946 – 357733, στο 6986 323323 ή στο τηλ. κέντρο της εφημερίδος 210-9590361 ή να μας στέλνουν sms (γραπτό μήνυμα), για να τακτοποιούμε κάποιους -δια της νομικής οδού- που επιδιώκουν σαμποτάζ , κλοπή εφημερίδων κατά τη διανομή της, επαγγελματικές αλητείες αλλά και νόθευση κυκλοφοριών και σκηνοθετημένων πανελλαδικών αποτελεσμάτων.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

9 Σχόλια

  1. Στη ελευθερία του τύπου παγκόσμιος η Ελλάδα έχει την 108 θέση πίσω από την Ουγκάντα.
    Και στην κατάταξη για την δικαιοσύνη τη θέση 84.
    Καλά σε τι διαφωνούν με τον Πολάκη;
    Οι εισαγγελείς και οι πετσωμένοι που παριστάνουν τους δημοσιογράφους δεν ντρέπονται;
    Το “λάθος” του Πολάκη είναι ότι δίνει πάτημα στις συμμορίες Δικαιοσύνης πετσομένους και ΝΔ.

  2. Αν νομίζουν στη ΝΔ πως με αφορμή τον Πολάκη θα πάρουν κεφάλι κάνουν μεγάλο λάθος.
    Με Πολάκη η χωρίς Πολάκη εγώ και όλη η οικογένεια θα ψηφίσουμε ΣΥΡΙΖΑ.
    Με δεύτερη τετραετία Μητσοτάκη εγώ φεύγω για μετανάστης στο εξωτερικό.
    Τέρμα τα αστεία και τα καλαμπούρια.
    Εδώ παίζετε η ζωή μας.

    1. τι λες ρε μαλακα! στα τσακιδια φυγε απο τωρα που θα ψηφισεις συριζα, οξω προδοτη!

    2. Πατριώτης και να ψηφίζει ΣΥΡΙΖΑ …με ξεπερνάει και …ουδέν σχολιον .
      Ρε σείς Μακελιαριδες σαν πολλοί απάτριδες και άθεοι συριζοσκυλα δεν μαζεύτηκαν ; Τι. Συμβαίνει ; Πως δίνεται βήμα σε εχθρούς τους Έθνους και της Ορθοδοξίας ;
      Και εμείς που στηρίξαμε το μακελειό από την αρχή , πολλές φορές δεν μας ανεβάζετε τα σχόλια .
      O tempora o mores !

  3. Αλέξη στείλε Πολάκη να πολεμήσει στο Μπαχμούτ, όπως οι κατάδικοι της Wagner, να εξιλεωθεί για το έγκλημα να βρίσει τους ρουφιάνους.

  4. Έχουν μαζευτεί οι πετσωμένοι έξω από τα γραφεία της Κουμουνδούρου και αγωνιούν για την απόφαση της Εκτελεστικής Επιτροπής για τον Πολάκη.
    Καμία αγωνία για τη διαγραφή Πάτση, καμία κάμερα στο παλάτι της Νικολάου.
    Καμία αγωνία για το πλιάτσικο της ΝΔ στο δημόσιο χρήμα.

  5. Μπράβο ευαισθησία οι Εισαγγελείς με την ανάρτηση του
    Πολάκη άσκησαν δίωξη για έκφραση γνώμης αλλά όταν απειλούσαν τους συναδέλφους τους που έκαναν έρευνα για τη Novartis ότι θα τους γδάρουν και θα τους τελειώσουν και το μεθόδευαν κιόλας, δεν έτρεχε κάστανο

  6. Πάρτε αναθέσεων σε “συμβουλευτικές” εταιρίες 65,5 εκατ.
    Τα περισσότερα θα πάνε σε τσέπες υπουργών και στην τσέπη του Μητσοτάκη.
    Ο Παύλος είπε αυτά που λέμε καθημερινά στις παρέες μας.
    Η δικαιοσύνη στην Ελλάδα είναι πλήρως διεφθαρμένη και οι περισσότεροι αυτοαποκαλούμενοι δημοσιογράφοι είναι βαστάζοι του συστήματος της εγχώριας διαπλοκής.
    Η συμμορία ΝΔ και οι Μητσοτάκηδες πρέπει να φύγουν οπωσδήποτε καλά αν γίνει το λάθος και τον ψηφίσετε δεύτερη τετραετία η Ελλάδα τελείωσε οριστικά.
    Δεύτερη τετραετία ΝΔ και Μητσοτάκηδες σημαίνει συνεκμετάλευση με τους Τούρκους σημαίνει νέα χρεοκοπία και νέα μνημόνια.
    Τα πράγματα είναι ξεκάθαρα.

  7. τρομος. ολοκληρο το οικοδομημα φαινεται να καταρρεει.και παλαιοτερα καποιες δεκαδες χρονια πισω παρομοια φαινομενα ειχαμε.ΟΛΑ ΒΕΒΑΙΩΣ προμελετημενα.ΚΑΤΙ ΒΡΩΜΕΡΟ ειναι στα σκαρια. θα ψαχνουμε θυρωρο και δεν θα βρησκουμε.υπαρχει ομως θεια δικη

Comments are closed.