ΔΙΝΟΥΝ ΝΕΚΡΟ ΤΟΝ ΠΡΩΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟ ΤΟΥ ΝΑΡΚΟΠΛΟΙΟΥ NOOR 1 ΚΑΙ ΠΡΩΗΝ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗ ΤΟΥ ΕΦΟΠΛΙΣΤΗ ΜΑΡΙΝΑΚΗ. ΤΟΝ ΕΦΑΓΕ Η ΜΑΡΜΑΓΚΑ ΚΙ ΑΥΤΟΝ. ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΕΦΥΓΕ ΑΠΟ ΑΙΦΝΙΔΙΑ ΑΝΑΚΟΠΗ ΚΑΡΔΙΑΣ. ΛΕΤΕ;

Κοινοποίηση:
image

Σύμφωνα με πληροφορίες ΝewsΒreak, ο γνωστός από την πολύκροτη υπόθεση του ναρκοπλοίου Noor1, Αιμίλιος Κοτσώνης, δεν βρίσκεται πλέον στη ζωή.

Ο 60χρονος επιχειρηματίας, πρώην συνεργάτης της εταιρίας Capital του Βαγγέλη Μαρινάκη, Αιμίλιος Κοτσώνης, είχε αθωωθεί στο εφετείο για το πολύκροτο σκάνδαλο, παρόλο που η εισαγγελέας της έδρας Βασιλική Βλάχου αλλά και η εισαγγελέας Εφετών Μαρία Τρουπή είχαν ζητήσει την καταδίκη του ως αυτουργού της μεταφοράς του φορτίου της ηρωίνης.

Το πρωτοβάθμιο δικαστήριο είχε καταδικάσει τον Αιμίλιο Κοτσώνη σε κάθειρξη δέκα ετών. Στην αγόρευσή της η εισαγγελέας Εφετών τόνισε για τους Γιαννουσάκη, Κοτσώνη και άλλους: «Ενήργησαν με πλήρη συνείδηση και στο πλαίσιο ενός οργανωμένου σχεδίου προκειμένου να αποκομίσουν οικονομικό όφελος για τους ίδιους. Λόγω των γνώσεών τους, ήταν σε θέση να οργανώσουν το σύνολο των ενεργειών για τη μεταφορά της ηρωίνης στην Ελλάδα. Σκοπός της οργάνωσης ήταν η διαμετακόμιση ναρκωτικών μέσω της Ελλάδας στην Ευρώπη, όπου θα τα διέθεταν σε τρίτα πρόσωπα με σκοπό το κέρδος».

Η αιτία θανάτου δεν έχει γίνει ακόμα γνωστή. Οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για ανακοπή.

επιφυλάξεις ως προς την αλήθεια της πληροφορίας
ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

15 Σχόλια

  1. Δεν μπορείτε να ρίχνετε λάσπη στον ανεμιστήρα για μία κατάσταση που είναι ξεκάθαρη : Είναι λογικό να φύγουν και οι 12 αιφνίδια, όταν υπάρχει μεγάλο ϊικό φορτίο.

  2. Υπάρχει κανείς που να επέβαινε τότε στο ναρκοπλοίο ,έστω και μούτσος,που να έμεινε ζωντανός;Πάντως όλη η Ελλάδα πλην κάφρων οπαδών του θρύλου,ξέρουμε τον αίτιο.Είναι χοντρός και αξύριστος σαν πίθηκος και λαδώνει όλο το πολιτικό σύστημα.Τριγυρνάει τα βράδια στον Πειραιά,ε Βαγγέλα;

  3. Έλα μωρέ τώρα , πιστεύετε σε θεωρίες συνομωσίας , o χοντρός άλλωστε είναι ΆΓΙΟΣ άνθρωπος . ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑ

  4. Σύμπτωση θα είναι, μπορεί να φταίει το εμβόλιο,μπορει να παραεφαγε τωρα της γιορτές και να ανέβηκε η χοληστερίνη…απρόσεκτος ήταν.

  5. Έχουμε χάσει το μέτρημα απο τους νεκρούς μάρτυρες του NOOR 1….Του χοντρού η πρέζα τη χώρα κυβερνάει δολοφονούνται μάρτυρες κανένας δεν μιλάει…

  6. RIP ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ

    Tην σκοτωσε το 41%

  7. Ένατος η δέκατος μάρτυρας νεκρός και όλοι ξέρουμε από ποιον ολιγαρχη! Δε μπορεί να τα ζούμε αυτά στη χώρα μας ρε !! Μαφιόζοι,ΛΟΑΤΚΙ, παιδεραστές και κτηνοβατες ελέγχουν την εξουσία!!

  8. Χωρίς πλάκα δεν έχει μείνει κανένας ζωντανός.

  9. Μπορεί να κάνω λάθος ή να πρόκειται για συνωνυμία, η κ. Βασιλική Βλάχου δεν είναι η Εισαγγελέας που υπογράφει τις Εντολές στην ΕΥΠ για τις τηλεφωνικές παρακολουθήσεις?

  10. Φυτεψτε τον μαζι με τα ναρκοδολλαρα, τον πουλο!!!

  11. Μου αρέσει τό ότι σάς ενοχλούν οι Αλβανοί,
    Ερασιτέχνες είναι μπροστά στους Έλληνες.

  12. ΝΑ ΠΕΘΑΝΕΙ Η ΚΡΗΤΗ ΝΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ

  13. Ο ΧΟΝΤΡΟΣ ΤΟΥ ΛΙΜΑΝΙΟΥ Ο ΝΕΟΣ ΚΟΣΚΩΤΑΣ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΤΑΧΤΟΠΟΙΕΙ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΚΡΕΜΜΟΤΗΤΕΣ ΕΜ ΕΤΣΙ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΛΟΙΑ ΤΑ ΠΛΟΥΤΟΙ Η ΔΥΝΑΜΗ ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΟΙ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΔΕΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΣΥΚΟΝΤΑΡΟΥΝ

    1. παντως σιχαμα παιζει να ψηφησες τα λεσια της δεξιας

Comments are closed.