ΔΙΝΕΙ ΠΟΝΟ Ο ΑΛΕΞΑΝΔΡΗΣ! Νέα ανάρτηση: “Η υποκρισία και ο φαρισαϊσμός έφεραν την Ελλάδα σε αυτή την κατάσταση” [ΦΩΤΟ]

Κοινοποίηση:
720_683324_47604d31fc-95e4ef7ce71a5d9e

Σε νέα ανάρτηση στην προσωπική του σελίδα στο Facebook προχώρησε ο Αλέξης Αλεξανδρής, μετά τον σάλο που προκλήθηκε για τα όσα έγραψε σχετικά με τους πρόσφυγες.

Διαβάστε αναλυτικά τα όσα έγραψε ο Αλεξανδρής:
“Επειδή δεν έχω σάιτ ούτε πληρώνομαι και από κανένα για να του κάνω χατίρια, θα σας πω κάτι χωρίς να σας κουράσω… Όσον αφορά το ποστ που με τόσο ζήλο και υποκρισία αναλύσατε θα σας διευκρινίσω ότι δεν είναι δικό μου, όπως θα δείτε στο τέλος του, δηλαδή δεν το έγραψα εγώ.

Απ’ όλο το κείμενο σαφώς και δεν με ενδιαφέρει ούτε τι κρέας τρώει ο κάθε άνθρωπος, ούτε αν μυρίζει κρεμμύδι. Για τα υπόλοιπα όμως, όπως βιασμούς, κλεψιές, απαξίωση των ηθών και αξιών της πατρίδας μου και της βεβήλωσης της πίστης μου στα ιδανικά της πατρίδας μου με βρίσκει απόλυτα σύμφωνο…
Αν αυτό το θεωρεί κάποιος ρατσιστικό είναι δικαίωμά του… Η ανησυχία μου δεν είναι για τους μετανάστες, αλλά γι’ αυτούς που εισβάλουν στην χώρα μου τόσο εύκολα με εγκληματικές τάσεις που ουδείς γνωρίζει από πού προέρχονται και όχι για τους πρόσφυγες πολέμου…
Για μια ακόμη φορά διαπιστώνω την υποκρισία και τον φαρισαϊσμό που έχει καταβάλει την χώρα μου απ’ τους ίδιους τους Έλληνες, που όπως πάντα στην ιστορία μας σαν λαός την έφερε στην σημερινή κατάντια…
Ουδείς μπορεί να φιμώσει τα πιστεύω μου, τις αξίες και τις σκέψεις μου όπως και κανενός συνανθρώπου μου. Εύχομαι σε λίγα χρόνια να μην συμφωνείτε με τα λεγόμενα μου γιατί αν συμφωνήσετε τότε θα έχει χαθεί η πατρίδα…
Στοπ στους ανεξέλεγκτους μετανάστες λοιπόν και όχι σ’ αυτούς που αναζητούν στην χώρα μου μια ευκαιρία ζωής…
Ελπίζω στα όσα κακά έρθουν να δείξετε τον ίδιο ζήλο προβολής όπως κάνατε σήμερα…
Υ.Γ.1 Μην μπερδεύεται τα λόγια μου με τον αθλητισμό!
Υ.Γ.2 Και ξέρω ότι δεν θα δημοσιευθεί, γιατί ο καθένας επιλέγει να πλασάρει αυτό που του συμφέρει”.

683324_039afd9db3-824c0382f48bf399

Διαβάστε ΕΔΩ τι είχε ποστάρει ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού και όλοι έπεσαν να τον φάνε… Επειδή είπε αλήθειες.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

9 Σχόλια

  1. Ότι πονάει η αλήθεια αλλά χρειάζεται ένας δεύτερος Μέγας Αλέξανδρος για να σωθεί η Ελλάδα. Μη μασάς Αλέκο προχώρα.

  2. Το ζητούμενο είναι αν αυτά που λέει είναι σωστά. Και είναι. Όλοι επιτέλους πρέπει να αντιδράσουν με κάθε νόμιμο τρόπο σε αυτή την κατάσταση.

  3. Ο φίλος μας ο Αλεξανδρής ήταν φανατικός ΑΕΚτζής, αλλά για τα λεφτά του ξε-Κόκαλη τα ξεπούλησε όλα και όταν βγήκε το σκάνδαλο που είχε στήσει την παράγκα της διαιτησίας ο ΟΣΦΠ, έλεγε να το καλύψουν για να μην βλαφτούν οι κόποι τους…(καλά και οι κόποι των άλλων ποδοσφαιριστών;;;). Η λύση είναι απλή: πείτε στους τσιριζαίους να του δώσουν καμιά θεσούλα και θα γίνει πιο καρανίκι κι από τον Καρανίκα!!!

  4. Το προβλημα μας δεν ειναι το 5% των πραγματικων προσφυγων και εχοντων οντως αναγκη για βοηθεια πασης φυσεως.το προβλημα μας ειναι οτι δεν γουσταρουμε το 95% λαθρομουσουλμανους τζιχαντιστες απεσταλμενους του σορος που θελουν να αιματοκυλησουν την ελλαδα.εγω παντως οταν γινει το μπαμ θα προτρεπω τα οργκ να ψαξουν ολους αυτους τους ψυχοπονιαρηδες πολιτικους και δημοσιογραφους μαζι και να πανε στα σπιτια τους για ειδικη “φιλοξενια”.ξ@κωλι@σμ@ μεχρι θανατου.αντε χαθειτε βρωμιαρηδες απλυτοι,που δηθεν πονεσατε τους καυμενους προσφυγες αν ειναι μουσουλμανοι αλλα αν ειναι τιποτα συριοι χριστιανοι,τους φτυνετε στα μουτρα.αντε γαμηθειτε αριστεροαπλυτοι που δεν δινετε στον άγγελό σας νερο αλλα κοβεστε για τους ισλαμοπιθηκους.να τους παρετε σπιτια σας να σας πηδηξουν εσας,τα παιδια σας,τις γυναικες, σας τις γατες σας και ο,τι αλλο διαθετει τρυπα.μεχρι και στην εξατμιση αλυσοπριονου θα το χωσουν.μετα θα σας κοψουν τα κεφαλια να παιξουν μπαλα και μετα θα χ@σουν πανω στο αψυχο κορμι σας.τετοιοι ειναι αυτοι που συγκινηθηκατε να μην τους μυρισει το χοιρινο.τις ιδιες ευαισθησιες ειχατε και για την Μυρτω γουρουνια;;;;;;;;;;;;;;;;;αλλα κατι τετοιοι σας ενδιαφερουν, κατι οργκ, κατι ζακ,κατι τζεισον και ο,τι αλλο σκουπιδι.βρωματε και ζεχνετε.η μποχα σας και η δυσωδια σας,εχει πνιξει την χωρα μας.ουστ ερπετα.ΧΡΙΣΤΟΣ ΣΑΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ Η ΝΑ ΣΑΣ ΓΙΑΤΡΕΨΕΙ Η ΝΑ ΣΑΣ ΕΞΑΦΑΝΙΣΕΙ ΣΚΟΥΛΙΚΙΑ!!!!!!!!

  5. Δε πας καλύτερα να παίξεις μπαλίτσα αγόρι μου που λέει και ο Αλέφαντος ;

  6. Για να θυμηθούμε τι εξαιρετικός επαγγελματίας ήταν ο κ.Αλεξανδρής… ένας αήθης, που είδε φράγκα πολλά στον ΟΣΦΠ και άλλαξε άρδην συμπεριφορά… κωλοπ@ίδι του κερατά ήταν… επί του προκειμένου, ούτε που ξέρει τι θέλει να πει… μπερδεύει μεχρι και το κρεμμύδι, με το σκόρδο… αναμασά τα λόγια του, χωρίς ποτέ να θίγει την ουσία του προβλήματος… και η ουσία είναι μία! Πολιτικοί και πολιτική… αρχής γεννομένης επί υπουργιας Σαμαρά, συνεχιζομένης επί Σημίτη, ΓΑΠ, Τσίπρα, κλπ, κλπ, κλπ… Να ξςερουμε τι λέμε και ποιοί πραγματικά μας φταίνε, για τα αίσχη τούτα! Μην ακούτε μπαρουφολογίες!!!

  7. Ο Αλεξανδρης μπορει τωρα να δινει πονο, αλλα στις επομενες εκλογες τον βλεπω υποψηφιο!!!
    Κατι τετοια ελεγε και ο Μυλωνακης ο ιπταμενος και τζεντλεμαν ο( φιλος σου ) Στεφανε και τωρα δε το νε βλεπω πουθενα.Που χαθηκες ιπταμενε βγες σε πορειες εκει εξω,παρεα με του Ελληνες,εκει στο αρτ με τη παραδειση ελεγες,ελεγες και σταματημο δεν ειχες,το Κατσιφα τον ξεχασες και εσυ;;;;Και το προσφυγικο;;;
    Το ξερεις το ανεκδοτο που λεει εσυ με ποιους εισαι με εμας η με τους αλλους???
    Και ο Κυρανακης μια απο τα ιδια για να κλεψει την εμπιστοσυνη απο τους πατριωτες(οχι τους ψηφους της χ.α. εμενα η χωρα μου με νοιαζει περισοτερο απο το καθε τι)
    Στη Χ.Α. η γνωμη μου ειναι οτι μονοι τους καταστραφηκαν με τις χαζομαρες που καναν,και καναν πολλες,τις ξερουν ολοι αλωστε και εκτεθηκε το κομα ανεπανορθωτα,κριμα.Πηγατε που πηγατε ακλαφτοι τουλαχιστον δε πιασατε κανα προδοτη απο το λαιμο εκει μεσα να το νε γειωσετε στη γη.Αφου το ξερατε τι ερχεται αρπαξτε την ευκαιρια και λιανηστε κανα χοντροκωλη.
    Τους πακιδες εξω τους ειχαμε εμεις.
    οσο για το ΥΓ 2 του Αλεξανδρη:Τι λες ρε μεγαλε που δε θα δημοσιευθει,τωρα σε εχουν βαλει ολοι στο ματι,πουλας κοινως στα μεσα ενημερωσης

Comments are closed.