ΔΙΚΗ ΜΠΕΛΕΡΗ: ΠΟΙΝΗ ΦΥΛΑΚΙΣΗΣ 2,5 ΕΤΩΝ ΠΡΟΤΕΙΝΕ Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ – «ΜΕ ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΕΤΕ ΣΕ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΦΥΛΑΚΗ» ΤΟΝΙΣΕ Ο ΒΟΡΕΙΟΗΠΕΙΡΩΤΗΣ ΜΟΝΟΣ ΚΑΙ ΕΡΗΜΟΣ – ΑΦΑΝΤΗ Η ΑΘΗΝΑ

Κοινοποίηση:
mpeleris

Ποινή φυλάκισης 2 ετών και 6 μηνών για τον Φρέντι Μπελέρη πρότεινε ο εισαγγελέας του Ειδικού Δικαστηρίου στα Τίρανα. Ο εισαγγελέας έκρινε ένοχο τον εκλεγμένο δήμαρχο Χειμάρρας για «ενεργή διαφθορά».

Επίσης, ένοχο έκρινε τον συνεργάτη του Φρέντι Μπελέρη, Παντελή Κοκαβέση, προτείνοντας ποινή ενός έτους, αλλά με ανασταλτικό χαρακτήρα λόγω των προβλημάτων υγείας.

Κατά τη σημερινή ακροαματική διαδικασία, ο εκλεγμένος δήμαρχος Χειμάρρας είπε πως η δίκη είναι πολιτική. «Με καταδικάζετε σε μια πολιτική φυλακή. Δεν με αφήνετε να ορκιστώ και να είμαι κοντά στον λαό της Χειμάρρας. Κάποιοι έχουν πλαστογραφήσει στοιχεία και με εμφανίζουν κατηγορούμενο» είπε ο κ. Μπελέρης.

Το επόμενο επεισόδιο θα εκτυλιχθεί στις 22 Φεβρουαρίου με τις αγορεύσεις από τους συνηγόρους υπεράσπισης του Φρέντι Μπελέρη.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

4 Σχόλια

  1. “Η δίκη είναι πολιτική, Δεν με αφήνετε να ορκιστώ και να είμαι κοντά στον λαό της Χειμάρρας”

    Αν μοίρασες λεφτά και σε τσάκωσαν, τελείωσες, τι παπαριές είναι αυτές, τι νόμιζες ότι παντού είναι οπως στο κολοχανείο της Ελλάδας όπου μπορείς να λες ότι “λύθηκαν με το 41% όλα τα ποινικά αδίκηματα” και παρόλα αυτά να μην σε εξαφανίζουν δια παντός; αλλά συνεχίζεις να έχεις λόγο;;;;

    Κατά τα άλλα, ο μάγκας από τα liddl… Ήρθε σας πήρε τις ψήφους και σας έγραψε στα παπάρια του.
    Ξέρετε ποιον λέω.

  2. Τα ανδρεικελα των Αθηνων ας χαιδεψουν ακομα λιγο τον Ραμα , να τον βοηθησουν να μπει η αλβανια στην ΕΕ , ασχετα με το πως συμπεριφερεται αυτος στους Ελληνες της μειονοτητας στην Χειμαρα!!!! Μεχρι και ο Ραμα τους εχει….γραμμενους , για τετοια καταντια χωρας μιλαμε!!

  3. Εδω ειναι αφαντη η Αθηνα για τους δικους της πολιτες θα ειναι για Ελληνα του εξωτερικου ? Μονο αν γραψουν οι Βορειο Ηπειρωτες στο FACEBOOK κλπ σε διαφορα σαιτ του υπουργειου εξωτερικων κλπ κλπ στις Βρυξελες αλλα και αλλου μπορει να βρουν κανενα δικιο. Αλλιως δεν τον ξερει κανενας. Αν τους διαβαλεις εκει τους πειραζει πολυ πιστεψτε με. Μπορεις να γραψεις κατω απο διαφορες φωτογραφιες στα αγγλικα φυσικα το σχολιο σου για τα ωραια χαμογελα που βλεπεις ενω ενας Ελληνας διαβαλετε στα Τιρανα. Θα πετυχεις πολυ περισσοτερα ετσι. Ιδιως αν ειναι καποιος συγγενης επωνυμα . Μιλαμε τους πεφτει η μασελα αν το κανεις.

    1. Δεν ειναι αθωα περιστερα ο φρεντακος, κολλητος με τον μεγαλυτερο κλεφτη τον μπερισα ειναι,του οποιου μπερισα η κορη και ο γαμπρος ειναι ετοιμοι για φυλακη εκει πανω επειδη κλεψανε πολλα κρατικα λεφτα με διαφορες κομπινες, η ευρωπη και ειδικα οι αμερικανοι που ελεγχουν μεσω της πρεσβειας τους εκει την δικαιοσυνη εκει κατι ξερουν και δεν εχουν αντιδρασει μετα τις καταγγελιες της ελλαδας, αν ειναι ολοκληρωτικη σκευωρια ομως θα φανε εντελως τα μουτρα τους οι αλβανοι,υπομονη λοιπον!

Comments are closed.