ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΤΟΥ ΜΟΝΟΠΩΛΙΑΚΟΥ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟΥ “ΑΡΓΟΣ”, ΕΝΑΣ ΤΣΑΡΛΑΤΑΝΟΣ ΚΑΘ΄ΕΞΙΝ ΚΑΙ ΕΠΙ ΧΡΗΜΑΣΙ ΨΕΥΔΟΜΑΡΤΥΡΑΣ ΣΕ ΠΟΙΝΙΚΕΣ ΔΙΚΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ. ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ ΣΕ ΑΓΑΣΤΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΦΑΣΙΣΤΙΚΑ ΑΠΟΒΡΑΣΜΑΤΑ. ΣΥΝΕΡΓΟΣ ΣΤΟ “ΕΓΚΛΗΜΑ” Ο ΕΦΟΠΛΙΣΤΗΣ ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ. ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ. ΠΩΣ ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΗΡΘΕ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ

Κοινοποίηση:
μπουρασ-σαμαρασ

(Φωτο: Ο …βραβευμένος “δημοσιογράφος, εκ δεξιών του αλήτη της Δεξιάς, Αντώνη Σαμαρά. Να τον χαίρονται όσοι έβαλαν τον λύκο να φυλάει τα πρόβατα. Τελειώσαμε με αυτούς τους τσαρλατάνους…)

Κάτι βρώμικο μυρίζει εκεί στο Άργος του εφοπλιστή Ευάγγελου Μαρινάκη και τα προβλήματα, όταν δεν λύνονται «κόβονται». Ο λυσσαλέος πόλεμος στο ΜΑΚΕΛΕΙΟ και οι μεθοδεύσεις φίμωσης των ελεύθερων πατριωτικών φωνών

Τον τελευταίο καιρό, μόνο το ΜΑΚΕΛΕΙΟ έχει τολμήσει με κόστος να φέρει στο φως τη μαφιόζικη στοχοποίηση του ομίλου μας από το μονοπωλιακό πρακτορείο Άργος, ιδιοκτησίας του εφοπλιστή Βαγγέλη Μαρινάκη, αλλά και την ποδηγέτηση της ελευθερίας του Τύπου, με την απόπειρα ισοπέδωσης των εντύπων και κυρίως των πατριωτικών, με προφανή σκοπό τη χαλιναγώγηση και την εξαπάτηση της κοινής γνώμης.

Η κατάσταση έγινε χειρότερη όταν μετά τον μακαρίτη, Παναγιώτη Τζένο που κρατούσε «ισορροπίες του τρόμου», ο «γαλάζιος» εκδότης (στενός συνεργάτης του Ευαγγ. Μαρινάκη και φίλος της Ντόρας Μπακογιάννη), συνομιλητής της πρωθυπουργικής αυλής και του έλληνα γκάνγκστερ, Γρηγόρη Δημητριάδη, Γιάννης Κουρτάκης, υπονόμευσε τις αντιπολιτευτικές φωνές και αποσάθρωσε κυριολεκτικά το δίκτυο της περιφέρειας και τα σημεία πώλησης με την καταστροφική φιλοσοφία «αφού δεν πουλάμε εμείς, δεν θα πουλάει κανένας» (ενέργειες αστικά και ποινικά κολάσιμες) , στο τιμόνι του πρακτορείου βρέθηκε ένας ανεκδιήγητος τύπος. Αποκαλείται «δημοσιογράφος», ήταν πρώην στενός συνεργάτης του επίσης μακαρίτη, Δημήτρη Κοντομηνά και γελωτοποιός της αυλής Ψυχάρη. Ο κύριος Τάσος Μπούρας. Τα όσα αποκαλύπτουμε εδώ και καιρό, τα συνόψισε σε μια ερώτηση – κόλαφο που κατέθεσε στη Βουλή, ο ανεξάρτητος βουλευτής, Κωνσταντίνος Φλώρος. Η ερώτηση απευθύνεται στον υφυπουργό του Κούλη για θέματα Τύπου, Παύλο Μαρινάκη (επίσης συνομιλητή του ανηψιού Γρηγόρη Δημητριάδη) και αναφέρει:

«Από τον Μάιο του 2021, όταν στην έκθεση που δημοσιεύουν ετησίως οι Δημοσιογράφοι Χωρίς Σύνορα (RSF) η χώρα μας έχασε τριάντα οκτώ θέσεις σε σχέση με την προηγούμενη χρονιά στην ελευθερία του Τύπου και βρέθηκε στην 107η θέση σε σύνολο 180 χωρών, η συζήτηση που θα έπρεπε να ανοίξει δεν ξεκίνησε ποτέ. Ακολούθησε το 2022 η 108η θέση και το 2023 καταφέραμε να ξαναπάμε στην 107η. Για τις λίστες Πέτσα κτλ δεν χρειάζεται να αναφερθούμε ξανά (σ.σ να σημειωθεί ότι η εφημερίδα μας έχει κάνει μηνυτήρια αναφορά για τις κατάπτυστες λίστες, η οποία αγνοείται εδώ και τρία χρόνια και πριν από την απόπειρα φόνου κατά του Στέφανου Χίου). Είναι πολλές το τελευταίο διάστημα οι καταγγελίες, από μερίδα του αντικυβερνητικού Τύπου, για περίεργες καταστάσεις αλλά και για αθέμιτο ανταγωνισμό από το μοναδικό πρακτορείο διανομής Τύπου στη χώρα. Είναι αρκετά τα ΜΜΕ που έχουν καταγγείλει μεθοδεύσεις για το πρακτορείο Άργος. Μάλιστα λίγες ημέρες πριν η εφημερίδα ΜΑΚΕΛΕΙΟ δεν κυκλοφόρησε καθόλου, κάτι πρωτοφανές στα ιστορικά χρονικά του Τύπου.

Ερωτάται ο αρμόδιος Υφυπουργός:

Ποιος είναι ο αρμόδιος να ελέγχει τη λειτουργία του πρακτορείου Άργος; Γίνονται οι έλεγχοι;

Μετά από δεκάδες καταγγελίες μέσων ενημέρωσης του εντύπου Τύπου σε τι ενέργειες σκοπεύετε να προβείτε;

Υπάρχει σκοπιμότητα να δυσκολεύετε το έργο κυρίως μέσων που ασκούν έντονη κριτική στην κυβέρνηση;

Δεν θα έπρεπε να υπάρξει κυβερνητική μέριμνα σχετικά με τη διανομή και με άλλους τρόπους, ώστε να αποφεύγονται σκέψεις για μονοπωλιακές πρακτικές;».

Τα ερωτήματα είναι λογικά, αλλά απάντηση δεν περιμένουμε… Και τους πονάμε ακόμη περισσότερο μιας και καταφέρνουμε το ακατόρθωτο: Χωρίς ένα σεντ κρατικής επιχορήγησης, να βρισκόμαστε τίμια και ξεκάθαρα στις πρώτες σε κυκλοφορία εφημερίδες. Γιατί εμείς δεν χρειαζόμαστε χορηγούς όπως όλα τα συστημικά και καλοπληρωμένα χαμαιτυπεία. Έχουμε το πιστό, φανατικό και σκληροπυρηνικό μας κοινό που μας ακολουθεί και μας κρατάει ζωντανούς γι΄ αυτό να ξέρουν οι ενδιαφερόμενοι πως μαζί μας θα τα βρούνε σκούρα και θα πέσουμε τελευταίοι. Γιατί είναι σίγουρο ότι υπό την κυβερνητική λογική του «ξαφνικού θανάτου», δεν θα επιβιώσει κανείς. Όσα λεφτά κι αν πάρουν από το Κράτος. Πρόκειται για σοβιετοποίηση της ενημέρωσης που θα πληρωθεί ακριβά απ όλους. Και από την κυβέρνηση.

ΜΠΟΥΡΑΣ-ΦΩΤΟ

Ο σκοτεινός ρόλος μιας πολιτικής μαριονέτας

Ο Τάσος Μπούρας που κλιμακώνει τον πόλεμο εναντίον μας, δημιουργώντας συνεχώς προβλήματα στη διανομή της εφημερίδος μας, μπλοκάροντάς την σε πολλές περιοχές της χώρας, είναι εκείνος που ( έναντι ανταλλαγμάτων), κατέθεσε ως ψευδομάρτυρας σε πολιτική δίκη, εναντίον του Στέφανου Χίου, για τον οποίο ισχυρίστηκε ότι ο δημοσιογράφος εκβίαζε πολιτικό πρόσωπο για… 1000 ευρώ δια αλληλογραφίας! Ναι, το τόλμησε, αλλά προφανώς δεν είχε καταλάβει με ποιον τα έβαλε… Υπήρξε φίλος και στενός συνεργάτης του Δημήτρη Κοντομηνά και μάλιστα, ο συγκεκριμένος επιχειρηματίας, το 2017, τον είχε χρίσει εκδότη της εφημερίδας «Sport Day», ενώ είχε αναλάβει και το Channel 9, το τοπικής εμβέλειας κανάλι που είχε εκτός από τον Alpha  ο Κοντομηνάς, το οποίο ο Μπούρας έριξε στα βράχια πρόσω ολοταχώς. Μάλιστα, είχε βραβευτεί κιόλας (!) το 2022, από το Ίδρυμα Προαγωγής Δημοσιογραφίας, Αθανασίου Μπότση, για τα 40 χρόνια δημογραφίας και την «προσφορά» του ως γενικός γραμματέας της ΕΙΗΕΑ όπου, όσοι γνωρίζουν, λένε πως ήταν διακοσμητικός και δεν έκανε απολύτως τίποτα. Και φυσικά, όλοι στην πιάτσα γνωρίζουμε με ποια κριτήρια δίνονται τα συγκεκριμένα βραβεία. Ένα θα σας πούμε: Την ίδια ακριβώς μέρα βραβεύτηκε και ο Νίκος Ευαγγελάτος! Και οι δυο κατέληξαν στη… ζεστή και γεμάτη χρήμα αγκαλιά του Βαγγέλη Μαρινάκη, ο οποίος απλά, λιτά κι απόλυτα, θα πρέπει να ντρέπεται για τις επιλογές του εκτός αν προσόν του είναι να επιλέγει διεφθαρμένους συνεργάτες, κάτι που δεν είναι σαφώς προσόν αλλά σοβαρό πρόβλημα.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΜΑΚΕΛΕΙΟ

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

4 Σχόλια

  1. Ο Κουρτάκης μπροστινός του Μαρινάκη. Ο ρ/σ Παραπολιτικά είναι ο πρώην 902 του ΚΚΕ.
    Ο Μαρινάκης στην ίδια συνταγή: Ελέγχω ΜΜΕ και επαγγελματική ποδοσφαιρική η καλαθοσφαίρας ομάδες.
    Ο Σαμαράς άνθρωπος των Αμερικανών. Όταν σπούδαζε στην Αμερική, του είχαν για συγκάτοικο τον Γιώργο Παπανδρέου.
    Τα ΜΜΕ του Μαρινάκη είναι γεμάτα κομμουνιστές όπως ο Λευτέρης Χαραλαμπόπουλος και ο Παναγιώτης Σωτήρης της ΑΝΤΑΡΣΥΑ.

  2. Καρκίνο στο κωλαντερο να πάθουν όλοι αυτοί και τα σόγια τους μαζι.

  3. τι συμμορία ψηφίσατε ρε καθάρματα του 41 τακατό ; πως κοιμάστε τα βράδια ; (!)

Comments are closed.