ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΜΟΝΑΔΑΣ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΕΔΕΣΣΑΣ ΣΕ ΒΑΣΙΛΑΚΟΠΟΥΛΟ: «ΕΙΣΑΙ ΓΕΛΟΙΟΣ!» – ΧΑΜΟΣ ΣΤΟΝ «ΑΕΡΑ» – ΒΙΝΤΕΟ

Κοινοποίηση:
image-199-1024x555

«Είναι δυνατόν γιατρός να υποστηρίζει πως η τεχνητή ανοσοποίηση είναι ανώτερη από την φυσική;;;», τόνισε.

Χαμός σε τηλεοπτικό σταθμό, μεταξύ του γνωστού και μη εξαιρετέου Βασιλακόπουλου και του Διευθυντή της μονάδας τεχνητού νεφρού νοσοκομείου Έδεσσας, Σωτήρη Βασιλείου, ο οποίος δεν θέλει να κάνει το εμβόλιο και σε λίγο θα είναι χωρίς μισθό!!!

«Δεν είναι η υποχρεωτικότητα που μας ωθεί να μην το κάνουμε. Αν πιστεύαμε καθαρά ιατρικά για την υγεία μας και πρωτίστως για την υγεία των ασθενών μας πως έπρεπε να το κάνουμε θα το κάναμε», σημειώνει.

Τον περασμένο Νοέμβριο μάλιστα ο κ. Βασιλείου είχε αρρωστήσει με κορωνοϊό ,αλλά παρ’ όλα αυτά δεν δέχεται το εμβόλιο ως «λύση».

«Νόσησα σχετικά βαριά και κινδύνεψα γιατί δεν υπήρχαν συνάδελφοι παθολόγοι για να καλύψουν όλες τις ανάγκες.», δήλωσε.

«Η φυσική ανοσία είναι σαφώς καλύτερη από οποιαδήποτε τεχνική ανοσία. Μετρώντας και τα αντισώματα, είμαι καλυμμένος. Συγκρινόμενοι με συναδέλφους με 2 δόσεις και έχουν συμπληρώσει εξάμηνο είναι ακάλυπτοι.

Δεν ξέρω γιατί η πολιτεία ενδιαφέρεται μόνο για το εμβόλιο. Εμείς είμαστε καλυμμένοι ιατρικά. Έχουμε μετρήσει την ανοσία μας. Όμως οι συνάδελφοι που έχουν κάνει δύο εμβόλια, δεν είναι καλυμμένοι, όμως η πολιτεία δεν τους ελέγχει, δεν τους διώχνει», προσέθεσε σε σχέση με το γεγονός πως και οι εμβολιασμένοι κολλάνε και μεταδίδουν τον ιό, υπογραμμίζοντας: «Όσοι νοσούν με φυσικό τρόπο αναπτύσσουν πολύ μικρότερη ανοσολογική απόκριση».

«Αυτό που λέει ο συνάδελφος δεν είναι αληθές. Όσοι νοσούν με φυσικό τρόπο αναπτύσσουν πολύ μικρότερη ανοσολογική απόκριση από όσους κάνουν και τις 2 δόσεις του εμβολίου», ισχυρίστηκε ο κ. Θεόδωρος Βασιλακόπουλος, καθηγητής πνευμονολογίας και φανατικός υπέρμαχος των εμβολίων, λέγοντας στον κ. Βασιλείου πως θα έπρεπε να τρέπεται.

«Είσαι γελοίος και γυρολόγος των καναλιών. Γυρνάς και λες να εμβολιάσουμε τα παιδιά μας», είπε ο κ. Βασιλείου για τον κ. Βασιλακόπουλο, με τον πνευμονολόγο να ανταπαντά «είσαι άσχετος, αγράμματος και αδιάβαστος».

«Υπάρχουν νοσοκομεία στο Ισραήλ που είναι γεμάτα με εμβολιασμένους. Λέει ασάφειες», τόνισε απευθυνόμενος προς τον κ. Βασιλακόπουλο ο κ. Βασιλείου, συμπληρώνοντας: «Είναι δυνατόν γιατρός να υποστηρίζει πως η τεχνητή ανοσοποίηση είναι ανώτερη από την φυσική;;;».

Η κουβέντα συνεχίστηκε με ένταση και εκατέρωθεν χαρακτηρισμούς.

 Δείτε το βίντεο με την αντιπαράθεση:

 
ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

52 Σχόλια

  1. O Βασιλακόπουλος θέλει νά τρυπίσει μέ τό ζόρι τά παιδιά διότι έχει ώς παράδειγμα τόν περιβόητο γιατρό τών γερμανικών στρατοπέδων συγκέντρωσης τόν Δρ.Μένγκελε πού έκανε απάνθρωπα ιατρικά πειράματα σέ παιδιά στό στρατόπεδο συγκέντρωσης στό Αουσβιτς.
    Ψευταρά Βασιλακόπουλε τά εμβόλια τής Pfizer είναι ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΑ διότι τά εξέλιξε ό Εβραίος ό Μπουρλά μόνο σέ λίγους μήνες γιά νά αποφύγη τίς μακροχρόνιες καί κοστοβόρες κλινικές φάσεις,οί οποίες διαρκούν γύρω στά 10 χρόνια.O άθλιος Βασιλακόπουλος είναι φανατικός υποστηρικτής τών
    εμβολίων διότι λαδώνεται γερά από τόν Μπουρλά.
    Ο ‘ειδικός είναι ψυχοπαθής.
    Δηλώσεις τού γιατρού Δρ.Δημήτρη Αντωνίου
    “Ο Βασιλακόπουλος είναι άνθρωπος μέ ισοπεδωμένο συναίσθημα,ίδιον χαρακτηριστικό τής διπολικής διαταραχής”.Φράσεις τού Βασιλακόπουλου.”λυπάμαι πού τό παιδί μου είναι 11 χρονών καί δέν μπορεί νά εμβολιαστεί”.
    “υπάρχουν κίνδυνοι καί νεκροί από τό εμβόλιο,παρόλα αυτά τά οφέλη από αυτό είναι μεγαλύτερα από τούς κινδύνους”.
    Γνήσια ναζιστική νοοτροπία.
    Γιάννης Λάκων

  2. ευγε στον εδεσαιο πραγματικο γιατρο που γλεντισε τον τηλεμαιντανο τηλεπλασιε μπολιων κομπογιαννιτη βασιλοκοτοπουλο!!

  3. γελοιος τσαρλατάνος, πιονι σε κυβερνηση ανικανων γονων

  4. ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝΝ ΚΥΡΙΟ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ…..ΡΕ ΒΟΥΡΛΟ ΒΑΣΙΛΑΚΟΠΟΥΛΕ ΜΕ ΤΟ ΒΛΕΜΜΑ ΤΗΣ ΑΓΕΛΑΔΑΣ ΠΟΣΑ ΕΧΕΙΣ ΠΑΡΕΙ ΡΕ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ ΓΙΑ ΝΑ ΛΕΣ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΛΕΝΕ

  5. Το πως ειναι ένα αγελαδισιο βλέμμα το ήξερα ,το πως εινσι ένα υπεροπτικό αγελαδισιο βλέμμα το έμαθα τώρα

  6. Πώς το πετσόκοψεςτο κουνάβι έτσι ρε
    Βασιλείου?
    Εύγε!

  7. Ο άγνωστος γιατρός “αρνητής” έπρεπε να έχει αντίλογο…Ο τηλεμαιντανός υποψήφιος βουλευτής (οσονούπο) και οι λοιποί της παρέας γιατί όταν βγαίνουν στα κανάλια γιατί δεν έχουν ποτέ κανέναν για αντίλογο??

  8. ΕΧΟΥΜΕ ΞΑΝΑΠΕΙ: Ο FDA ΕΙΝΑΙ ΣΤΙΣ ΗΠΑ. ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΣ ΒΑΣΙΛΑΚΟΠΟΥΛΕ ΚΑΙ ΕΞΑΡΤΑΣΕ ΑΠΟ ΤΑ ΠΟΡΙΣΜΑΤΑ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΠΑΡΑΙΤΗΣΟΥ. ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙΣ ΝΑ ΕΜΒΟΛΙΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΣΟΥ.

  9. ΆΣΧΕΤΕ ΞΕΦΤΙΛΑ ΚΑΘΗΓΗΤΉ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ την τελική έγκριση για ένα ΕΜΒΟΛΙΟ ΠΑΓΚΌΣΜΙΟΣ δεν την δίνει ο FDA γιατί αυτός είναι ο ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΌΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΦΑΡΜΑΚΩΝ και το τι γουστάρουν να κάνουν εκεί στην ΒΡΩΜΟΑΜΕΡΙΚΗ δεν μας νοιάζει και το γράφουμε εκεί που δεν πιάνει μελάνι!!!! Πριν το 2023 άντε το νωρίτερο στα τέλη του 2022 το ΠΡΩΤΟ δεν πρόκειται να πάρει κανένα ΚΑΝΟΝΙΚΗ ΕΓΚΡΙΣΗ ΑΠΟ ΤΑ ΤΈΣΣΕΡΑ ΣΚΕΎΑΣΜΑΤΑ ΣΑΣ, ΤΟΝ ΚΩΛΟ ΣΑΣ ΝΑ ΧΤΥΠΑΤΕ ΚΑΤΩ ΒΡΩΜΙΑΡΗΔΕΣ!!! Άρα άσε της ΠΑΠΑΡΟΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ!!!

  10. Για τις παρενέργειες δεν είπε τίποτα ο Βασιλακόπουλος που πεθαίνει κόσμος από τα εμβόλια !!!! Για το Ισραήλ που ειναι πλήρως εμβολιασμένο και κάθε μερα εχει 7.000 κρούσματα πάλι τίποτα !!!! Τα τσιμπάει από παντού μαλλον ο τύπος !!!!

  11. O Βασιλακόπουλος θα βαλει για βουλευτης με το Μιζοτακη στις επομενες εκλογες , γιαυτο βγαινει συνεχεια στα χουντοκαναλα.

  12. ο άλλος που είναι φυσιολογικος δεν δέχεται τις κατηγορίες.. ο βασιλακοπουλος που είναι γελοίος δεν αντιδρά καθόλου γιατί το ξέρει ότι είναι γελοίος μαϊντανος ων καναλιών.. αλλά τι να κανει ο άνθρωπος αφού σαν γιατρος είναι άχρηστος σκέφτηκε να κανει τον γιατρο για να τα οικονομήσει

  13. Δεν τους ενδιαφερει η φυσικη ανοσια ουτε τα φαρμακα. Το μεγαλο κολπο ειναι να εμβολιαστουν ολοι…κι εφοσον παρουν οι παντες το πιστοποιητικο…να αρχισει σιγα σιγα να μπαινει και στο χερακι…το ξερετε ποιο…αυτο που αρχιζει απο τσι και τελειωνει σε πακι…

  14. Παραδέχτηκε δημόσια ότι τόσο καιρό ήταν πειραματικό το μπόλι. Εισαγγελέας υπάρχει να τους μαζέψει;;;

  15. οι αντιεμβολιαστές είναι ότι πιο γελοίοι υπάρχει ειλικρινά

    1. Ενώ εσείς οι μπολιασμενοι είστε σοβαροί;;;; Περπατα ρε κορόιδο.

    2. Οι μπολιασμενοι ειναι πιονια του μητσοτακη.

  16. Ο βασιλακοπουλος απλά δεν μπορεί να διαχειριστεί πια τη δημοσιότητα.. Έχει πάθει μεγαλομανια

  17. Τον προτινο μόνο για έναν λόγο ίσως αν μάθουν ΛΑ ότι ο βαρουφακης είναι αναρχικός να τον ψηφίσουν όσοι ψηφίζουν από την εκλησια και να ψηφίσουν οι Έλληνες άλλον θα τα αλλάξουν τα τσουβάλια ψυφιζουν μέσω πρεσβιων αν και είναι παράνομο είναι παραδοσιακό πλατφόρμες μπορεί να πατήσουν κουμπί να της αλλάξουν μετριωντε αυτόματα σιν ότι σε κατηγοριοποιουν

  18. ο σβέρκος του βασιλείου ακόμη κόκκινος είναι όταν του είπε ο καθηγητής για εργασίες και έρευνες έκανε το παγώνι

  19. Βασιλακοπουλε σε ψάχνει αρκετός κόσμος να ξέρεις

  20. χαχαχχα…τάχα μου δν γνωρίζει τον νομπελίστα ο Ευαγγελάτος και πως δεν βγαίνουν στα κανάλια συνέχεια τα ίδια προσωπα!!!!!

  21. Ε όχι και γελοίος ο Βασιλακόπουλος…

  22. Μωρη κουφ@λ@ Ευαγγελατε…
    Γιατι δεν βγαζεις τον καθ. Ιωαννιδη διπλα απ’τον Βασσιλακοπουλο;
    Να δουμε ποσα απιδια πιανει ο σακος…
    Παλιολινατσες…!

  23. Τελικά κατάφεραν να μας διχάσουν, καταλαβαίνω αυτούς που τρέμουν τον ιό και την επιδημία αλλά καταλαβαίνω και αυτούς που έχουν φόβους ή ενδιασμους να εμβολιαστούν. Αυτό που είναι αδιανόητο ειναι πως έχουν επιβάλει απίστευτη λογοκρισία στην αντίθετη άποψη. Αυτή η πίεση και η μονόπλευρη ενημέρωση με κάνει περισσότερο αντίθετο στον εμβολιασμό. Συγχαρητήρια στον κ. Βασιλείου

  24. Σιχάθηκα. Δεν αντέχω να τον βλέπω.

  25. ΑΡΧΙ@Ι ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΕ…
    θα ερθει η ωρα σου…μαζι με πολλους αλλους…

  26. Αχαχα, άρε Βασιλείου, τους ξεφτίλισες, είπες όλα αυτά που θέλουμε να πούμε, τόσο καιρό τώρα, ήρωας, μέσα στην φωλιά τους!!!

  27. πουτ@νας γιε Βασιλακοπουλε που θα πας…. θα πεσεις καποια στιγμη στα χερια του λαου

  28. Μαργιογκινης βαρουφακης κλπ είναι σαν το Τρικούπη έπλεξε εδώ με τους αριστοκράτες αναρχικούς στην εποχή του φοβήθηκε ο πατέρας του έμπλεξε το παιδί βυζαντινή σφραγίδα Γαλλία γρήγορα ερχετε Ελλάδα δυστυχώς εφτοχεψαμε εφόσον η τράπεζα μετακόμισε νέα Υόρκη μαζί με τα αναρχική γραφεία Ελβετίας εκεί έμεινε μόνο μικρό παράρτημα και μετά δεν γνωρίζουμε αναρχικούς Μάρτιο Γκίνης βαρουφακης δεν τετιαζουν σαν χαρακτήρες

  29. Ο Βαρουφακης περνει σφραγίδα αιγυπτιακή αγγλική όταν ερχετε η ώρα του τραβάει η Αίγυπτος το αυτή την Αγγλία δεν την λογαριάζει έχουν μαζευτεί πολλοί αναρχικοί οφείλω όμως να πω έχει πιάσει πολύ καλά το νόημα της οικονομίας βγάζει και από το 5 λεπτό δεν το ενδιαφέρει και πολύ το χρήμα των αρρωστενει μπορώ να σου πω ότι και να κιμιθει
    σε παγκάκι θα βρει τρόπο να οικονομική τα προς το ζην στην πολιτική μπήκε για αλλαγή βαριετέ εύκολα εάν δεν του ερχοντε όπως τα θέλει γενικά των πάω αλλ δεν το έχω ψηφίσει γιατί θέλει να μοιράσει και το σοβακρο εκτός το δικό του

    1. 🙄Έχεις καμία σχέση με τον πρόεδρο του Εδεσσαϊκού;;;;;
      Ή έχεις χτυπήσει κανα εγκεφαλικό;;;;

    2. Ελλια ποιος εισαι και που τα γνωριζεις ολα αυτα ???
      Σε διαβαζω και καταλαβαινω οτι εισαι πολυ ψαγμενος…………….

  30. Όταν του είπε για το Ισραήλ άλλαξε συζήτηση
    Ο άνθρωπος είναι μπαζο ποιος είναι ο αγράμματος ρε Βασιλακοπουλε; ;;;

  31. Πλαστικός χειρούργος και μιλά για ιούς; Μάλλον για τα μπάζα είναι

  32. Επιτέλους, ένας λογικός επιστήμονας τα έχωσε σωστά στους διορισμένους σοφούς ναζιστές

  33. Πχ ο κύριος Γκίκας Μαγιοργκινης μπορείτε να των ρωτήσετε σε ποιον οικο ανηκη σίγουρα βυζαντινό αρχικός Ρουμανία μετά ίσως Ισπανίας οπότε δεν μας κοροϊδεύει

  34. axaxaxax!! σουργελάτε τον ήπιες κι εσυ, δεν περίμενες να υπάρξει τέτοια εξέλιξη

  35. Και λίγα του είπε του ψυχάκια. Σοβαρά τώρα, είναι δυνατόν γιατρός να λέει πως η τεχνητή ανοσία από την ένεση γονιδιακής θεραπείας, που ήδη έχει μετρηθεί στο Ισραήλ και τη Βρετανία να πέφτει δραματικά μετά από λίγους μήνες, είναι ανώτερη από τη φυσική ανοσία που αποκτά κάποιος που νόσησε; Και αυτός ο γιατρός να διδάσκει φοιτητές; Αυτό το πράγμα είναι ξεφτίλα, οι ίδιοι οι φοιτητές του πρέπει μαζικά να απαιτήσουν να φύγει από το πανεπιστήμιο γιατί θέλουν να γίνουν γιατροί και όχι τσαρλατάνοι.

    1. τώρα που θα πάει σπίτι του ο Βασιλείου θα κάτσει να διαβάσει

  36. Οι σωστοί Ιατροί έχουνε επιφύλαξη στο μπόλι!!!!
    Οι Ιατροί που είναι γυρολόγοι, πρωΐ και βράδυ σέρνονται στα παράθυρα της βρώμικης μη αντικειμενικής πληροφόρησης είναι επιστήμωνες!!!! Με βιβλιογραφία και κολοκύθια τούμπανα! Ξέρουμε πως γράφονται οι βιβλιογραφία ή γελοιογραφίες!!! Ξέρουμε που σπούδασα τε και πότε δουλέψτε πάνω από τον Ασθενή. Σας βαρέθηκαμε απλά ξεκουμπιστητε από τα παράθυρα. Έχετε καταντήσει βαμπίρ των τηλεοράσεων. Ουστ Ουστ Ουστ Ουστ

  37. Ελπίζω να υπάρξουν κι άλλοι πολλοί “Βασιλειου”. Χίλια μπράβο!!!

  38. Ετσι κραξε τα εμμισθα παπαγαλακια της κουλας

  39. να αγιάσει το στόμα σου
    ρόμπα έκανες και τις δυο τηλεπερσονες

  40. Ποιος από τους 2 φαίνεται να έχει σπουδάσει Ιατρική στο Πλοντβιβ?

    1. Πρόστιμο έναν γιατρό να σπούδασε στο Πλοντβιβ και να τιμάει τον όρκο του Ιπποκρατη πάρα να σπούδασε στην Ελλάδα και να είναι σταρ της τηλεόρασης και να κοιτάει την τσέπη του.

    2. Το Κομμουνιστικό Κόμμα Κίνας τί έχει να δηλώσει περί αυτού;

      1. Το κόμμα κατσαπλιάδων ελλάδος θες να πεις

      2. Ο ανόητος βλέπει 3Κ κ νομίζει ότι βλέπει το σπίτι του Μάο.Ο ενημερωμένος ξέρει ότι ο Βασιλείου είναι γνωστός ζαιος στην Πέλλα.δεν είσαι ενημερωμένος.

    3. την μ@λακία με την πετάτε έτσι, είδαμε και αυτούς που έχουν σπουδάσει Ελλάδα! φοβεροί επιστήμονες!

Comments are closed.