ΔΙΕΣΤΡΑΜΜΕΝΟΣ ΚΑΛΙΓΟΥΛΑΣ ο ΚΟΛΛΗΤΟΣ του ΚΑΝΑΚΗ. ΟΙ ΡΑΔΙΟ ΑΡΒΥΛΕΣ ΤΗΣ ΑΝΩΜΑΛΙΑΣ. ΕΚΑΝΕ SEX ΜΕ ΤΗ ΣΥΝΤΡΟΦΟ ΤΟΥ, ΤΗ ΒΙΝΤΕΟΣΚΟΠΟΥΣΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΞΕΦΤΙΛΙΖΕ ΣΕ ΠΟΡΝΟΣΑΙΤ, Ο ΠΟΡΝΟΓΕΡΟΣ ΣΤΑΘΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ. Τα ήξερε όλα και τον συγκάλυπτε ο Αντωνάκης. Βαρύτατα εκτεθειμένος ο Κυριακού και ο ΑΝΤ1. Και το σχόλιο του Στέφανου Χίου για Κανάκη- Ανδρουλάκη

Κοινοποίηση:
exofillo14-12

teaser14-12

Tεύχος 2077, 6 χρόνια και 11 μήνες αυτόνομης , ανεξάρτητης κυκλοφορίας, με αποκλειστικά αφεντικά το Λαό και το Έθνος. Σε αυτούς λογοδοτούμε και μόνον εν ονόματί τους. Απέναντι σε μια ξενήλατη κυβέρνηση ανδρεικέλων, σε ένα καθεστώς Ερντογανισμού με περιβραχιόνια νεοαλβανισμού , Εμβέρ Χότζα. Μια κυβέρνηση άκρως επικίνδυνη και δολοφονική για τον ακηδεμόνευτο Τύπο, τους ελεύθερους δημοσιογράφους και τις ανεξάρτητες δημοσιογραφικές φωνές του διαδικτύου και των social media.

Διαβάστε στο μοναδικό αντισυστημικό ΜΜΕ στην Ελλάδα, στο MAKEΛΕΙΟ της Tρίτης 14-12-2021 του Έθνους των Ελλήνων Χριστιανών και των μεγάλων αποκαλύψεων, της πρώτης και τελευταίας υπερήφανης αυτοχρηματοδοτούμενης ελληνικής εφημερίδος που τιμά τη λέξη «δημοσιογραφικό ρεπορτάζ», το οποίο για άλλους πνίγηκε στα πουγκιά με το χρήμα αλλά για εμάς δεν θα πεθάνει ποτέ.

opisthofyllo14-12


 ΤΣΑΚΙΖΕΙ το καρτέλ της αργυρώνητης ψευτοενημέρωσης και του χρεωκοπημένου εκδοτικού και πολιτικού κατεστημένου, επί 7  χρόνια.  Πάντα με συνέπεια έναντι των αναγνωστών μας. Σε αυτούς που δίνουμε λόγο και δικαίωμα να μας κρίνουν και σε κανέναν άλλο. Κι ας λυσσομανάει κόντρα η διαπλοκή κι οι βρωμιάρηδες κι οι εκβιαστές που τ’ αρπάζουν χοντρά απ’ τα γρανάζια του συστήματος. Την εφημερίδα που έριξε την κβέρνηση των κατσαπλιάδων και ασκεί σκληρή κριτική στους ίδιους αλλά και τους χειρότερους. Τα σημερινά “αφεντικά” του πολιτικού εγκλήματος, που σέρνουν την Ελλάδα στο απόλυτο χάος.

Στο μοναδικό ταμπλόιντ φύλλο που κυκλοφορεί στην Ελλάδα και πάει κόντρα στη σαπίλα της «πυραμίδας» αχρείων και ξεπουλημένων ηγετών, ντόπιων και αλλοδαπών ολιγαρχών, με το καλύτερο ρεπορτάζ της πιάτσας, από τις 19-1-2015.

alitheia-aima-banner

Συνεχίζουμε χωρίς ανάσα τις αποκαλύψεις και τον δημοσιογραφικό αγώνα για μια ελεύθερη και αδούλωτη πατρίδα, χωρίς αφεντικά και εθνικούς νταβατζήδες και κοτζαμπάσηδες. Χωρίς να φοβόμαστε σφαίρες και θρασύδειλους ασύλληπτους φονιάδες του παρακρατικού κυβερνείου και του συνδικάτου της πολιτικής Μαφίας. Άλλωστε δοκίμασαν, απέτυχαν, ξεσκεπάστηκαν. Τους ξέρουμε. Με το ονοματεπώνυμό τους. Ξέρουμε πια τα πάντα. Mε ήχο και εικόνα. Και πολλές- πολλές άλλες λεπτομέρειες…
 

THΝ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΗ ΣΥΝΔΡΟΜΗ ΣΑΣ ! 

Όποιοι δεν βρίσκουν την εφημερίδα ΜΑΚΕΛΕΙΟ σε περίπτερα- πάγκους- σούπερ μάρκετ- σημεία πώλησης ή βλέπουν όλες τις εφημερίδες κρεμασμένες και όχι το ΜΑΚΕΛΕΙΟ, να μας τηλεφωνούν στο 6946 – 357733, στο 6986 323323 ή στο τηλ. κέντρο της εφημερίδος 210-9590361 ή να μας στέλνουν sms (γραπτό μήνυμα), για να τακτοποιούμε κάποιους -δια της νομικής οδού- που επιδιώκουν σαμποτάζ , κλοπή εφημερίδων κατά την διανομή της, επαγγελματικές αλητείες αλλά και νόθευση κυκλοφοριών και σκηνοθετημένων πανελλαδικών αποτελεσμάτων. 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

21 Σχόλια

  1. Καλά εντάξει μην τρελαίνεστε τόσο πολύ με τις παρενέργειες των μπολιων, γιατί τυγχάνει να έχουμε στις οικογένειές μας πολλά άτομα που έχουν κάνει και δεν έπαθαν κάτι….

    1. Ναι, φοβερό επιχείρημα. Να το πεις σ’ αυτούς που βιώνουν τις παρενέργειες που θάβονται και σ’ αυτούς που τις ατενίζουν από τόπο χλοερό. Πολύ θα εκτιμηθεί…

  2. Βγήκαν στη φόρα τα κακά μαντάτα των “τέλειων” εμβολίων
    14 Δεκεμβρίου, 2021
    3:27 μμ
    ΑΤΖΕΝΤΑ 2030 Αν αυτά βγήκαν στη φόρα, φανταστείτε τι έχει γίνει στην πραγματικότητα!
    Μία είδηση-«ΒΟΜΒΑ» που όσως δυσκολευτούν να την προβάλλουν τα “έγκριτα ΜΜΕ” μας έρχεται από τις ΗΠΑ.

    Ο λόγος για τα ντοκουμέντα που έδωσε στη δημοσιότητα ο ίδιος ο Οργανισμός Τροφίμων και Φαρμάκων των ΗΠΑ (FDA) και αφορούν τις καταγεγραμμένες -να τονιστεί ο όρος “καταγεγραμμένες”- παρενέργειες του εμβολίου της Pfizer κατά του covid.

    Στη δημοσιοποίηση των εγγράφων συνέβαλε μία ομάδα επιστημόνων και δημοσιογράφων που αποκαλούνται “Επαγγελματίες Δημόσιας Υγείας και Ιατρικής για τη Διαφάνεια”.

    Ο αριθμός των παρενεργειών «ζαλίζει» και αγγίζει τις 160.000 (!!!) μόνο κατά τους πρώτους μήνες της κυκλοφορίας του!!!

    Σύμφωνα με τα ΕΠΙΣΗΜΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ που φέρουν τη σφραγίδα της Pfizer, από τον Φεβρουάριο του 2021 η φαρμακευτική εταιρεία είχε συγκεντρώσει περισσότερες από 42.000 αναφορές περιστατικών που περιγράφουν σχεδόν 160.000 παρενέργειες μετά τον εμβολιασμό.

    1.223 εξ αυτών ήταν θανατηφόρες.

    Παράλληλα αφορούσαν ως επί το πλείστον γυναίκες και άτομα της ηλικιακής ομάδας 31-50 ετών μόνο στις ΗΠΑ!

    Αξίζει να σημειωθεί ότι μέχρι την ώρα που συντασσόταν η έρευνα πάνω από 11.000 περιπτώσεις ΔΕΝ είχαν ακόμη αναρρώσει.

    Η λίστα με την ομαδοποίηση των παρενεργειών έχει ως εξής:

    25.000 διαταραχές του νευρικού συστήματος
    17.000 διαταραχές του μυοσκελετικού συστήματος και του συνδετικού ιστού
    14.000 γαστρεντερικές διαταραχές

  3. «Έθαψαν» τα νούμερα: Καταγγελία ΚΟΛΑΦΟΣ από ανοσολόγο! Τι φέρεται να συνέβη σε μωρά εγκύων μετά το εμβόλιο, vid
    14 Δεκεμβρίου, 2021
    8:07 μμ
    ΕΜΒΟΛΙΑ Οι ισχυρισμοί παρατίθενται δημοσιογραφικά χωρίς να λαμβάνεται η παραμικρή θέση υπέρ ή κατά αυτών!
    Η Dr Τζέσικα Ρόουζ κατάγεται από το Οντάριο του Καναδά. Είναι κάτοχος πτυχίων εφαρμοσμένων μαθηματικών, ανοσολογίας, υπολογιστικής βιολογίας, μοριακής βιολογίας και βιοχημείας.

    Προέβη σε συγκλονιστικούς ισχυρισμούς, καθώς αποκάλυψε πως κρύβουν θανάτους μωρών κατά την γέννα, μετά από εμβολιασμούς.

    Υπενθυμίζεται πως το ίδιο ισχυρίστηκε βουλευτής στον Καναδά με την υπουργό Υγείας της Πολιτείας να αρνείται πως τα εμβόλια είναι ανασφαλή Μεταξύ άλλων δήλωσε η ιατρός:

    «Υπάρχει μια μελέτη που δημοσιεύτηκε, η οποία είχε σκοπό την ασφάλεια των εγκύων γυναικών, στο περιοδικό ιατρικής της Νέας Αγγλίας.

    Αυτή η μελέτη είχε σκοπό να δείξει, πόσο ασφαλή είναι αυτά τα προϊόντα για εγκύους

    Το 82% των γυναικών στην μελέτη έχασαν το μωρό τους και ήταν στο πρώτο ή το δεύτερο τρίμηνο.

    Αυτό έπρεπε να το προσθέσουν στην μελέτη, αλλά ξέρετε πού το έβαλαν;

    Το έβαλαν στο παράρτημα όπου κανείς δεν κοιτάζει ποτέ και έτσι δεν άλλαξαν το συμπέρασμα της εργασίας».

    Δείτε την καταγγελία! Οι κρατικοί επιστήμονες επιμένουν πως τα εμβόλια είναι ασφαλή και αποτελεσματικά κατά του COVID και συμβουλεύουν τις εγκύους να το κάνουν!

  4. Υπερψηφίστηκε η τροπολογία του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη για τις μετατάξεις από την ΕΥΠ
    14 Δεκεμβρίου, 2021
    7:18 μμ Με 168 ψήφους υπέρ και 128 ψήφους κατά, υπερψηφίστηκε στην ολομέλεια της Βουλής, η τροπολογία του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη.
    Η τροπολογία περιλαμβάνει μεταξύ άλλων, τις μετατάξεις από την ΕΥΠ και την έγκριση των δαπανών για την επιτήρηση των εναλλακτικών μορφών έκτισης ποινής.

    Η ονομαστική ψηφοφορία διεξήχθη μετά από αίτημα του ΣΥΡΙΖΑ.

    Σύμφωνα με πληροφορίες (σ.σ. το πρακτικό με τη θέση που πήρε κάθε βουλευτής ξεχωριστά δεν έχει ακόμα αναρτηθεί) η τροπολογία υπερψηφίστηκε από τους βουλευτές της ΝΔ, τους βουλευτές της Ελληνικής Λύσης και τον ανεξάρτητο βουλευτή, Κωνσταντίνο Μπογδάνο.

  5. Με ΠΥΡΗΝΙΚΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ απειλεί η Ρωσία στα πυραυλικά σχέδια του ΝΑΤΟ
    14 Δεκεμβρίου, 2021
    5:56 μμ
    ΡΩΣΙΑ-ΝΑΤΟ «Οι συχνές διαβεβαιώσεις των ανθρώπων του ΝΑΤΟ ότι δεν έχουν σχέδια να αναπτύξουν τέτοια πυρηνικά όργανα δεν μας πείθουν καθόλου», είπε ο αναπληρωτής Υπουργός Εξωτερικών της Ρωσίας.
    Σε συνέντευξη στο RIA Novosti τη Δευτέρα, ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών Sergey Ryabkov επέμεινε ότι εάν τα δυτικά έθνη αρνηθούν να υπογράψουν μορατόριουμ για πυρηνικές δυνάμεις μέσου βεληνεκούς (INF) στην Ευρώπη, η Ρωσία θα υποχρεωθεί να τοποθετήσει τα όπλα στο ευρωπαϊκό κομμάτι της περιοχής της. Η Μόσχα έχει προτείνει τη συμφωνία ως μέρος ενός πακέτου μέτρων που αποσκοπούν στην εκτόνωση της συνεχιζόμενης κρίσης στην Ουκρανία.

    «Η απουσία προόδου προς την κατεύθυνση μιας πολιτικο-διπλωματικής λύσης σε αυτό το πρόβλημα θα κάνει την απάντησή μας να είναι στρατιωτική», είπε ο Ριάμπκοφ. «Δηλαδή, θα είναι μια αντιπαράθεση, ο επόμενος γύρος, η ανάπτυξη τέτοιων εργαλείων από την πλευρά μας».

    Τα πυρηνικά όπλα μεσαίου βεληνεκούς απαγορεύτηκαν στην Ευρώπη το 1987 ως μέρος μιας συνθήκης μεταξύ του Αμερικανού προέδρου Ρόναλντ Ρίγκαν και του σοβιετικού ηγέτη Μιχαήλ Γκορμπατσόφ.

    Το 2019, ωστόσο, οι ΗΠΑ αποχώρησαν από τη συμφωνία, διαμαρτυρόμενοι ότι το Κρεμλίνο είχε ήδη παραβιάσει τους όρους αναπτύσσοντας έναν πύραυλο κρουζ – που αναφέρεται από το ΝΑΤΟ ως «Κατσαβίδι» – στο ευρωπαϊκό έδαφος της Ρωσίας δυτικά των Ουραλίων. Η Μόσχα αρνήθηκε τον ισχυρισμό.
    Ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν κάλεσε σε διάλογο όταν οι ΗΠΑ αποχώρησαν από τη συμφωνία το 2019, λέγοντας: «Έχουμε προειδοποιήσει επανειλημμένα ότι ο τερματισμός της συνθήκης για τους πυραύλους μέσου και μικρού βεληνεκούς [INF] σημαίνει ότι η περιοχή αντιμετωπίζει τώρα την πιθανότητα αυτά τα όπλα κρούσης να εμφανιστούν στον αχανή χώρο του, με αποτέλεσμα μια νέα κούρσα εξοπλισμών».

    Η Ρωσία έχει ζητήσει ανανέωση του μορατόριουμ και έχει επισημάνει ότι δεν έχει καμία εμπιστοσύνη στις υποσχέσεις του ΝΑΤΟ σχετικά με τη συσσώρευση όπλων στην Ευρώπη, εκτός εάν υποβληθούν γραπτώς.

    «Οι συχνές διαβεβαιώσεις των ανθρώπων του ΝΑΤΟ ότι δεν έχουν σχέδια να αναπτύξουν τέτοια πυρηνικά όργανα δεν μας πείθουν καθόλου», είπε ο Ριάμπκοφ τη Δευτέρα. «Καταρχάς, ως αρχή, δεν υπάρχει εμπιστοσύνη προς τη συμμαχία του ΝΑΤΟ» , τόνισε.
    Ο Gerhard Mangott, Αυστριακός ειδικός στον έλεγχο των όπλων, είπε στο Reuters ότι εάν το ΝΑΤΟ συνεχίσει να αρνείται να διαπραγματευτεί μια νέα συμφωνία, η Ρωσία είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα αναπτύξει το «Κατσαβίδι» στα δυτικά της σύνορα.
    (Με πληροφορίες από rt. com

  6. Θέλω να εκδικηθώ τον βραδινό
    Τι μπορώ να κάνω;;.
    Θα τον εμβολιασω εξ αποστάσεως.
    Μετά ίσως τον τηλεκατευθυνω μέσω γραφενίου και αρχίσει και λειτουργεί ως άνθρωπος
    Αποκλίνει σημαντικά από την συγκεκριμένη έννοια.
    Το ζήτημα είναι φιλοσοφικό.
    Ελπίζω να το αντιλαμβάνεστε .

  7. “Οι ίδιες οι ευρωπαϊκές αρχές αναγνωρίζουν πως το υγειονομικό διαβατήριο που επιβάλλουν, δεν είναι αποτελεσματικό” αναφέρει μια σοβαρότατη καταγγελία που ταράζει τα λιμνάζοντα ύδατα της Ευρωπαϊκής Ένωσης τις τελευταίες ώρες από την γνωστή δημοσιογράφο Μαρία Δεναξά!
    Σύμφωνα με όσα αποκάλυψε ίδια πριν από λίγο σε ανάρτηση της στα social media, στην ερχόμενη Σύνοδο Κορυφής της προσεχούς Πέμπτης δεν θα αναγνωρίζεται το υγειονομικό διαβατήριο, ακόμη και των πλήρως εμβολιασμένων δημοσιογράφων από τις υπηρεσίες μέσων ενημέρωσης του Συμβουλίου της ΕΕ!
    Οι δημοσιογράφοι αντίθετα, θα πρέπει να έχουν αρνητικό PCR εάν θέλουν να εισέλθουν.
    Η μόνη αξία που έχουν όλα αυτά για αυτούς είναι η επιβολή QR code παντού , ψηφιοποίηση του οικονομικού συστήματος και μείωση πληθυσμού με όχημα τα mRNA εμβόλια.

  8. Το περίεργο είναι που δεν τον έπιασαν τόσα χρόνια και καλά ήταν Αλόννησο σαν δεν ντρέπονται λίγο οι αρμόδιοι!!! Και ακόμα εξω είναι

  9. προσπαθούν οι άλλοι ξεφτίλες να μας πείσουν ότι έπεσαν από τα σύννεφα με τον πορνόγερο και ότι δεν ήξεραν τίποτα…

  10. Ο Ανδρουλάκης μόλις βγήκε είπε:
    Υποχρεωτικός εμβολιασμός μέσω green pass. Οι ανεμβολιαστοι να μην μπαίνουν πουθενά.
    Δεν μπορούν όσοι έχουν να πληρώνουν 200€ να τριγυρνούν από δω κι απο κει να διασπείρουν τον ιο.
    Την Κυριακή 12/12 είχε συνάντηση με τον Κώστα Σημίτη
    Αυτό το γεγονός δίνει μία σημειολογία στο πως θα κινηθεί ο νέος αρχηγός του κόμματος.

    1. Δυστυχώς αυτός είναι… Και πήγαν και τον ψήφισαν

  11. Σύμφωνα με πληροφορίες ο Ανδρουλάκης, την Κυριακή 12/12 είχε συνάντηση με τον Κώστα Σημιτη.
    Το απόγευμα των εκλογών πριν πάει στην Χαριλάου Τρικούπη είδε σε τετ α τετ τον πρώην πρωθυπουργό Κώστα Σημίτη με τον οποίο έχει συνδεθεί για χρόνια η οικογένεια Ανδρουλάκη.
    Αυτό το γεγονός δίνει μία «σημειολογία» στο πως θα κινηθεί ο νέος αρχηγός του κόμματος.

    Επίσης, σύμφωνα με πληροφορίες, ο Νίκος Ανδρουλάκης το απόγευμα των εκλογών πριν πάει στην Χαριλάου Τρικούπη είδε σε τετ α τετ τον πρώην πρωθυπουργό Κώστα Σημίτη με τον οποίο έχει συνδεθεί για χρόνια η οικογένεια Ανδρουλάκη.
    Αυτό το γεγονός δίνει μία σημειολογία στο πως θα κινηθεί ο νέος αρχηγός του κόμματος.

  12. Οι τίτλοι αρχής του Αμάν τα καθάρματα έλεγαν:
    Αυτό που κρέμεται σαν ΠΕΟΣ στα Βαλκάνια, είναι η ΕΛΛΆΔΑ ΜΑΣ.
    Οπότε ούτε ΕΣΡ, ούτε εισαγγελέας, ούτε αντιρατσιστικά παραμύθια όταν προσβάλλουν μια ολόκληρη χώρα. Στόχος τους ήταν να προπαγανδίσουν, μαζί με άλλους κωμικούς, ότι όλοι στην Ελλάδα είναι τεμπέληδες και διεφθαρμένοι, ώστε να πει ο ΓΑΠ άνετα ότι είμαστε μια χώρα διεφθαρμένων και να μπορεί η εφορία να κατάσχει χωρίς εισαγγελέα ότι θέλει από τους τραπεζικούς λογαριασμούς των Ελλήνων για να πληρωθούν τα μνημόνια. Γιατί στην Ελλάδα ισχύει το όλοι είναι κλέφτες εκτός και αν αποδείξουν ότι δεν είναι με δηλώσεις πόθεν έσχες.

  13. οι γελοιοι μπολσεβικοι πλουτοκρατες καθεστωτικοι προπαγανδιστες του πολιτισμικου μαρξισμου του σταλινικου κατεστημενου αποδειχτηκαν ανωμαλοι οπως και ολοι οι μισελληνες αριστεροι, που βριζουν ολη μερα την ελλαδα τον ελληνισμο και τον ελληνικο λαο!
    στεφανε μην ξεχνας τον βιαστη κομουνιστη κιμουλη πανε να τον κουκουλωσουν οι καθεστωτικοι εαμοβουλγαροι και οι κουληδες συνοδοιποροι τους!

    σταλινοφρενεια!!!!!!!!!!!!!!
    κομουνιστοφρενεια!!!!!!!!!!!!!!!!
    μπολσεβικοφρενεια!!!!!!!!!!!!!!
    σοβιετοφρενεια!!!!!!!!!!!!!!!!
    αριστεροφρενεια!!!!!!!!!!!!!!
    σοβιετοφρενεια!!!!!!!!!!!!!!!!
    εαμοβουλγαροφρενεια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    1. Για τον κιμουλη είχαν βγει καταγγελιες συναδελφων του για άσκηση ψυχικής βίας στη συνεργασία τους, όχι για βιασμό.

  14. H κωλοπαρέα των πρώην ΑΜΑΝ-ΑΜΑΝ και νυν Ράδιο Αρβύλα, που εγκληματούν προκαλώντας μέσω του γνωστού μαστροπείου των Κυριακού.
    Την προηγουμενη εβδομάδα εκδήλωσαν την συμπάθεια τους στους σεξουαλικώς διεστραμένους επ΄ευκαιρία της δηλώσεως του Καπουτζίδη περί « δικαιωμάτων» των πουστηδ@ων στην πουαστι@.
    Εαν κάποιος εκ των κωλομπαράδ@ων του Καμπουτζίδη αναρτούσε πορνογραφικό υλικό ανωμαλίας, ποια η θέση των εκφύλων γραικύλων της ομάδος Κανάκη;

    1. Σου έχω κάτι καλύτερο ρώτησε τον Κανάκη αν ο γιος του βγεί γκέι αν θα έχει πρόβλημα ή όχι και ας αφήσουν τις δηθενιές του κώλου

  15. Κανάκη, καιρός να πάρεις τον μπούλο Συστημικέ! Οι καφρίλες που έλεγες για να υπερασπιστείς το κεφάλαιο
    και να εναντιωθείς στο συμφέρον του λαού, επιτέλους πληρώνονται. Όλα πληρώνονται αργά ή γρήγορα.
    Υπάρχει Θεός! Η προπαγανδιστική εκπομπή σου πήρε ό,τι της άξιζε.

  16. Τηλεργασια, Τηλεκπαιδευση και ολα τα “τηλε”, ηρθαν για να μεινουν! Υπογεγραμμενος, Απαραβατος ορος του Μνημονιου, για την (Παγκοσμια) Ηλεκτρονικη Διακυβερνηση! Εμπεδωστε το! Τελος!

Comments are closed.