ΔΙΕΛΥΣΕ ΤΟ ΜΑΞΙΜΟΥ Ο ΜΟΥΤΖΟΥΡΗΣ – Έξαλλος ο Κούλης με τον Περιφερειάρχη που του χαλάει τη σούπα

Κοινοποίηση:
μουτζούρης

Την πρόθεσή του να μη ζητήσει συγγνώμη για το σχόλιο που έκανε για τον πρωθυπουργό και έγινε γνωστό μέσω βίντεο, γνωστοποίησε ο Κώστας Μουτζούρης.

Μιλώντας στην εκπομπή «Κοινωνία Ώρα MEGA», ο περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου υποστήριξε ότι «για τις ιδιωτικές μου συνομιλίες δε ζητάω συγγνώμη. Στις ιδιωτικές μου συνομιλίες μπορώ να εκφράζομαι όπως θέλω».

Πρόσθετε δε ότι εκείνος δεν μεταφέρει τι του είπε ο κ. Μητσοτάκης στο τηλέφωνο, εξηγώντας ότι «συνομιλώ με υψηλό τόνο, γιατί εκείνη την ώρα είμαι μέσα στο στρατόπεδο επί τρεις ώρες και χιλιάδες Μυτιλινιών επιχειρούσαν να εισβάλουν».

Πέτσας για Μουτζούρη: Είναι γραφικός και επικίνδυνος – Καμία συζήτηση μαζί του

Γραφικό και επικίνδυνο” χαρακτήρισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Στέλιος Πέτσας τον Περιφερειάρχη Βορείου Αιγαίου, Κ. Μουτζούρη. Μιλώντας στον ΣΚΑΙ και σχολιάζοντας τη χειρονομία του Περιφερειάρχη κατά του Πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη που προκάλεσε σάλο, ο κ. Πέτσας είπε ότι “δεν έχουμε να πούμε τίποτα με τον κ. Μουτζούρη”.

Σε ερώτηση για το εάν περιμένουν στην κυβέρνηση μια συγγνώμη από τον κ. Μουτζούρη, ο κ. Πέτσας τόνισε “δεν περιμένουμε καμία συγγνώμη. Και να το κάνει τώρα θα είναι υποκριτική, στο πλαίσιο ενός τακτικισμού από την πλευρά του”.

Ο κ. Πέτσας πρόσθεσε ακόμη ότι ο κ. Μουτζούρης έχει ευθύνη για την κατάσταση που επικρατεί στα νησιά αυτή τη στιγμή.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

13 Σχόλια

  1. “Ο κ.Πέτσας (Πού…) πρόσθεσε ακόμη οτι κ.Μουτζούρης φταίει γιά τήν κατάσταση πού επικρατεί
    αυτή τή στιγμή στά νησιά”.Τά κουτάβια τού γουρλομάτη έχουν χάσει τά πασχάλια τους.Οι εμπρη-
    στές κατηγορούν τούς πυροπαθείς ότι αυτοί έβαλαν τή φωτιά.Είπε ο ελέφαντας τόν κόκορα κεφά-
    λα.
    Γιάννης Λάκων

  2. Όταν πάνε με τα νερά τους είναι καλοί. Αν εκφράσουν αντίθετη άποψη που είναι κάτι υγιές καθώς έτσι βρίσκεις την παθογένεια και βελτιώνεσαι, τότε είσαι ο χειρότερος εχθρος τους. Αυτό είναι δημοκρατία κ. Πέτσα;

  3. “”πως νομίζει ότι είναι πρωθυπουργός όλων των Ελλήνων.”” δεν νομιζει μονο…. ειναι ΕΙΝΑΙ…….. τον ψηφησατε. και ας ψηφησαν μονο 40% των ελληνων. οι υπολοιποι ειναι πιο αχρηστοι και απο αυτον που νομιζει οτι ειναι……………….

  4. Καλά τα λέει ο Κ Μουτζούρης. Αντί να διώχνουν τους λαθραίους κατ ευθείαν, τους κάνουν καινούργιους καταυλισμούς με όλα τζάμπα και κοροιδεύουν τον κόσμο ότι θα σταματήσουν να έρχονται. Από την άλλη τους σπιτώνουν και τους δίνουν και 1570 ευρώ το μήνα για να ενταχτούν στην κοινωνία. Όλοι θα πρέπει να είμαστε στο πλευρό των νησιωτών και να ζητάμε μόνο απέλαση και ΄να μην επιτρέπουμε νέους καταυλισμούς σε κανένα σημείο της χώρας. ΠΟΥΘΕΝΑ έξω όλοι.

  5. Καλα εκανε ο Μουντσουρης και λιγα ειπε
    Βεβαια αυτα τα κοθονια τα τουβλα
    που ανελαβαν στην εξουσια με θεμιτα και αθεμιτα μεσα
    μονον να βριζουν και να ξεπουλουν τον λαο και οσους αντιδρουν συτα σατανικα τους σχεδια ξερουν,
    του οποιου την νοημοσυνη υποτιμουν και εκμεταλευοντε την εμπιστοσυνη του.
    Εδω ισχυει :
    το
    ΕΙΠΕ Ο ΓΑΙΔΑΡΟΣ ΤΟΝ ΠΕΤΕΙΝΟ ΚΕΦΑΛΑ

  6. Εαν ήμουν περιφερειάρχης,θα ειχα στην περίπτωση αυτή μια χειρότερη συμπεριφορά έναντι τού Κούλη,πως νομίζει ότι είναι πρωθυπουργός όλων των Ελλήνων.Ο ίδιος γνωρίζει, oτι εξωτερικοί παράγοντες και εσωτερικοί ολιγαρχες των προώθησαν. Εαν ψάξει μεσα στην παρέα του,ας υποδείξει έναν σοβαρό,ο οποίος διεκπεραιωσε κατι το σοβαρο,και θετικό για τον Λαό.Ο Μπάμπης τα ήξερε όλα,αλλα ο Πέτσας τα ξέρει καλλίτερα.Aντι να μονολογεί τις αρλούμπες του,ας αντιπαρατεθεί δημοσίως τουλαχιστον με έναν χωρις άδειο κεφαλι,π.χ.τον κύριο Μαζη.Δυο λογοι δεν τού το επιτρέπουν:η πολιτικη παιδεια πού δεν κατέχει,και το αφεντικό του πού τον επέλεξε.

  7. Πέτσας……μεγάλη μορφή !!!!! Που ήσουνα κρυμμένος και σε βρήκε το ζαβο ?

  8. Πέτσα, μην μας προκαλείς γιατί από Χιώτες και Λέσβιους θα τη βρεις.
    Βγάλε το σκασμό και να κάνεις hot spot το γραφείο σου και το σπίτι σου, άχρηστε φούστη.

  9. όταν σας έφερνε τα ψηφαλάκια ο Μουτζούρης ΝΔ συριζο φασιστάκια ήταν καλά, τώρα του ρίχνετε το ανάθεμα.
    Τι περιμένατε να κάνει όταν του κατεβάσατε τα ΜΑΤ σαν δυνάμεις κατοχής στο νησί του, ρε ΝΔ φασίστες.

  10. Δηλαδή ο μέγας Πέτσας αδειάζει τα στελέχη της παράταξής του.
    Τέτοια στελέχη διάλεξε ο πρωθυπουργάρας σας το γουρλομάτικο και τώρα τον γράφουν στα παπάρι ατους και καλά του κάνουν, άχρηστοι.

  11. ΕΣΕΙΣ ΣΑΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΧΕΤΕ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΑΙ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΕΙΤΕ ΑΠΟ ΞΗΡΑ ΕΙΤΕ ΑΠΟ ΘΑΛΑΣΣΑ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ.
    ΟΤΑΝ ΘΑ ΧΑΣΕΙ Ο ΓΚΑΝΤΕΜΗΣ ΓΟΥΡΛΟΜΑΤΗΣ ΤΟΤΕ ΝΑ ΔΕΙΣ ΓΕΛΙΑ.
    ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΝΑ ΒΓΕΙ ΟΛΟΙ ΕΙΣΤΕ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΜΕ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΤΕΣ ΞΕΝΩΝ.

Comments are closed.