ΔΙΕΘΝΩΣ ΡΕΖΙΛΙ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ: «Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΙ ΣΦΟΔΡΗ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΓΑΜΟΥΣ ΤΩΝ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΩΝ», ΕΓΡΑΨΕ Ο GUARDIAN

Κοινοποίηση:
μητσοτακης1

Εκτενή αναφορά στην άγρια κόντρα που έχει ξεσπάσει στο εσωτερικό της ΝΔ για τη νομιμοποίηση του γάμου των ομόφυλων ζευγαριών και την υιοθεσία έκανε ο βρετανικός Guardian. Διαβάστε τι έγραψε:

Ο Έλληνας πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, φαίνεται να αντιμετωπίζει μια από τις πιο τρομακτικές προκλήσεις του, αφού η δέσμευση για νομιμοποίηση του γάμου ομοφύλων πυροδότησε έντονες συζητήσεις στην ορθόδοξη χριστιανική χώρα.

Ρίχνοντας το βάρος του πίσω από ένα ζήτημα που εξακολουθεί να προκαλεί ασυνήθιστα συναισθήματα, ιδίως μεταξύ των δικών του βουλευτών, ο Μητσοτάκης αναγνώρισε ότι θα έπρεπε να χρησιμοποιήσει τις ικανότητές της πειθούς για να προωθήσει τη μεταρρύθμιση καθώς η αντιπολίτευση σχηματίστηκε στο κεντροδεξιό κόμμα του Νέα Δημοκρατία.

«Εγώ και όλοι όσοι πιστεύουμε σε αυτή τη νομοθεσία, πρέπει να πείσουμε τους βουλευτές μας και εν συνεχεία αυτούς που μπορεί να εξακολουθούν να έχουν αρνητική στάση», είπε στην πρώτη συνέντευξή του για φέτος στη δημόσια ΕΡΤ της χώρας. «Αυτό που πρόκειται να νομοθετήσουμε είναι η ισότητα στο γάμο, που σημαίνει την εξάλειψη κάθε διάκρισης λόγω σεξουαλικού προσανατολισμού. Δεν είναι κάτι ριζικά διαφορετικό από αυτό που ισχύει σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες».

Η παρέμβαση του Μητσοτάκη, έξι μήνες μετά την εξασφάλιση μιας δεύτερης θητείας στην εξουσία με μια συντριπτική νίκη «για τη μεταρρύθμιση της χώρας», υπογραμμίζει πόσο ευαίσθητο παραμένει το ζήτημα των δικαιωμάτων των ομοφυλοφίλων στην Ελλάδα. Σε μια κοινωνία που θεωρείται ως μια από τις πιο κοινωνικά συντηρητικές της Ευρώπης, ο Μητσοτάκης, που ανήκει στη μετριοπαθή παράταξη της Νέας Δημοκρατίας, αντιμετωπίζει όχι μόνο την αποδοκιμασία των δικών του βουλευτών, αλλά και σκληρή αντίσταση από την ισχυρή Ορθόδοξη Εκκλησία του κράτους. Οι κληρικοί έχουν προειδοποιήσει επανειλημμένα ότι η έγκριση του γάμου ομοφύλων θα ήταν ένα πρώτο βήμα προς την ανάληψη των γονικών δικαιωμάτων από την LGBTQ+ κοινότητα, φτάνοντας στο σημείο να προτείνουν ότι θα οδηγούσε σε διάλυση της ελληνικής κοινωνίας.

 

«Τα παιδιά δεν είναι ούτε κατοικίδια ούτε αξεσουάρ», ανέφερε το διοικητικό όργανό της, η Ιερά Σύνοδος, σε πρόσφατη εγκύκλιο που διανεμήθηκε στις επισκοπές. «Κανένας κοινωνικός εκσυγχρονισμός και καμία πολιτική ορθότητα δεν μπορεί να ξεγελάσει τη φυσική ανάγκη των παιδιών για πατέρα και μητέρα».

 

Ο Μητροπολίτης Πειραιώς Σεραφείμ, ο οποίος είχε προηγουμένως απειλήσει ότι θα αφορίσει τους βουλευτές εάν ψήφιζαν υπέρ της νομιμοποίησης των ομοφυλοφίλων, προχώρησε περισσότερο, χαρακτηρίζοντας την ομοφυλοφιλία «κατάχρηση σώματος» και «μεγάλο αμάρτημα».

 

Ενόψει των ευρωεκλογών τον Ιούνιο, ο Μητσοτάκης επιθυμεί να υποστηρίξει τους κεντρώους που αναστατώνονται από τη σκληρή στάση της κυβέρνησης για τη μετανάστευση και τις υποψίες υποκλοπών πολιτικών αντιπάλων.

 

 

Η θεσμοθέτηση του γάμου ομοφυλόφιλων, όπως είπε, θα έβγαζε τον αέρα από τα πανιά της αριστερής αντιπολίτευσης που απέτυχε να υιοθετήσει το μέτρο κατά τα τέσσερα χρόνια στην εξουσία του ΣΥΡΙΖΑ μεταξύ 2015 και 2019. Αν ψηφιστεί, ο νόμος θα έβλεπε το ίδιο- οι σεξουαλικοί γάμοι γίνονται ως πολιτικοί γάμοι και όχι ως θρησκευτικές τελετές.

 

«Οι μεγάλες μεταρρυθμίσεις στο οικογενειακό δίκαιο προέρχονταν πάντα από την κεντροαριστερά με την κεντροδεξιά να βρίσκεται συνήθως πίσω από τις εξελίξεις», πρόσθεσε ο Μητσοτάκης, ο πρώτος ηγέτης που διόρισε έναν ομοφυλόφιλο άνδρα σε υπουργική θέση όταν το κόμμα του κέρδισε την εξουσία πριν από σχεδόν πέντε χρόνια.

 

«Μπορώ ακόμα να θυμηθώ ότι η Νέα Δημοκρατία καταψήφισε επαναστατικές αλλαγές στο οικογενειακό δίκαιο το 1982, αλλαγές όπως η αποποινικοποίηση της μοιχείας που τώρα φαίνονται απολύτως προφανείς».

 

Αλλά ο Μητσοτάκης αποδέχτηκε επίσης ότι η συζήτηση για τους γάμους ομοφύλων χρειαζόταν χρόνο «για να ωριμάσει» και απέφυγε το ερώτημα για το πότε θα κατατεθεί η νομοθεσία στη Βουλή. Επί του παρόντος, λιγότεροι από 100 από τους 158 βουλευτές του κόμματός του είναι πιθανό να υποστηρίξουν το νομοσχέδιο. Δημοσκόπηση που διεξήχθη αυτή την εβδομάδα από την ελληνική εταιρεία δημοσκοπήσεων Alco, για τον ιδιωτικό τηλεοπτικό σταθμό Alpha, έδειξε ότι το 49% των ερωτηθέντων είναι αντίθετο στη νομιμοποίηση του γάμου ομοφύλων, με το 35% να είναι υπέρ.

 

«Θα ακούσουμε τις απόψεις της εκκλησίας», είπε, σημειώνοντας ότι οι κληρικοί ήταν επίσης σθεναρά αντίθετοι με τους πολιτικούς γάμους και την αποτέφρωση πριν από τη νομιμοποίηση και των δύο. «Δεν ξέρω αν θα μπορέσουμε να συμφωνήσουμε… αλλά το κράτος είναι που νομοθετεί, δεν συννομοθετεί με την εκκλησία».

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

35 Σχόλια

  1. Φαρισαιοι υποκριτες αν σας τρωει η κ@λοτρυ@ιδα σας για τους γκει ευχομαι ολες οι καταρες του κοσμου να πεσουν πανω σας και απο δω και περα ασπρη μερα να μην ξαναδειτε ποτε .Ουτε στην αλλη ζωη σι@αμα@α

  2. Ντου στο Μαξίμου και ξεβράκωμα της Κούλας, άλλη λύση δεν υπάρχει, προσέξτε μόνο μην ξεχειλώσετε τελείως τον κωλοπιατέλα και στερηθούμε τις γνώσεις του.

  3. Στο Διάβολο η Ευρώπη. Εδώ είναι Ελλάδα. Οι τράγοι εναντιώνονται για να μη χάσουν τα φράγκα από τους γάμους, που θα είναι πολιτικοί. Άλλωστε και ο θρησκευτικός γάμος από το σατανικό ιερατείο σφραγίδα του Σατανά είναι, όχι του Θεού. Επίγεια θρησκευτική και πολιτική εξουσία είναι ένα.

  4. Βατραχε πανε ξερίζωσε καμια αλετριδα ρε , ολο θα και θα επανασταση κτλ κανεις ,στα λόγια βέβαια 🐸

  5. Φουστρες καντε κινημα ερχετε ο γ@μιας σας !!!!!

  6. Οτι και να λεμε η να γραφουμε το σχεδιο τους θα περασει και για τα παιδια επισης μην εχετε αυταπατες.
    Αλλωστε για τις λεσβιες σκεφτειτε κατι πηγαινουν μια φορα με εναν αντρα γκαστρωνονται και τσουπ νασου το παιδι και ουτε χρειαζεται να τρεχουν λενε απλα οτι ο πατερας λακισε και ειναι πλεον δικο τους.
    Αρα ολη η δυσκολια ειναι στα πουστρονια που δεν μπορουν να γκαστρωθουν και θελουν η παρενθετη μητερα η υιοθετηση.
    Να δειτε ομως οτι κι αυτο θα περασει ας μην γελιομαστε μπλεξαμε με φλουφληδες δυστυχως

  7. Εντάξει το καταλάβαμε. Για να είσαι πολιτικά ορθός σε αυτό το τριμπούρδελο που φτιάξατε πρέπε να πληρείς μία από τις τρεις προϋποθέσεις: Να είσαι είτε πούστης. είτε λάθρο, είτε μουσλίμι. Άντε γαμηθείτε ρε ανώμαλα και ανεπάγγελτα μαλακισμένα.

  8. Στους δρόμους ΕΛΛΗΝΕΣ…. ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ? Κρεμάστε τούς επίορκους Μητσοτακηδες και τα άλλα καθάρματα. Οι Τσαουσέσκου τής χώρας πρέπει να τιμωρηθούν….

  9. Αφού θέλουμε λουγκρες ανώμαλους Λοατκι γκέι και δε ξέρω τι καλά να πάθουμε! Κανένα έλεος!!! Είπαμε 41 τακατο!!! Μούγκα!!! Έτσι! Βεντούζα!!!! Βεντούζα!!!!! Όπως έλεγε ο συγχωρεμενος Κώστας Γκουσγκούνης!

  10. Φούστη Μήτσο & Τάκη., αυτό που πας να περάσεις, αγνοώντας παντελώς την δημόσια κατακραυγή, ένα νομοσχέδιο που ισοπεδώνει τα πάντα, που καταλύει τους ιερούς θεσμούς και είναι ενάντιο στις ηθικές αξίες του Ελληνισμού, θα είναι Η ΤΑΦΟΠΛΑΚΑ ΣΟΥ … Εδώ είμαστε και θα το δεις … Βρες από τώρα τρύπα να κρυφτείς, ψυχανώμαλε, εσύ και η διαστροφική συμμορία σου με τις κωλοπιατέλες και τις πουστρομανωλειάδες της …
    Εδώ είναι Ελλάδα ρε … Το κωλοχανείο των φούστηδων, των παιδεραστών, των κτηνοβατών, των ψυχοπαθών, ΔΕΝ έχει θέση εδώ … Ουστ από δω, ΚΤΗΝΗ της ανωμαλίας και της διαστροφής … ΕΞΩ από την ιερή Πατρίδα μας, ΧΤΕΣ …

  11. Πολύ περίεργο που ετοίμασε το έδαφος ο Ξυριζα για τα στρακιαπου με παρελάσεις κτλπ. Και τώρα η δεξιά να περνάει νόμους για αυτούς . Άλλη μία απόδειξη ότι δεν παίζει ρόλο τι κυβέρνηση έχουμε , αφού παίρνουμε γραμμή από τα Αμερικανάκια . Καλή τύχη .

    1. Που την είδες φίλε μου τη δεξιά; Η παλιά δεξιά του Καραμανλή Ράλλη Έβερτ Αβέρωφ πέθανε! Η σημερινή Νουδουλα είναι μόνο κατά όνομα!! Ένα συνονθύλευμα αριστερών κεντρώων και ποτάμια είναι χωρίς ναχουν καμμία σχέση με την πραγματική δεξιά! Για αυτό νομοθετούν τέτοια νομοσχέδια! Απλά πράγματα!!!!

      1. Ναι ε; στην ΕΡΕ δεν σήκωναν το σακακι ε; ήταν όλοι αντρες 😂

  12. Ο αρχαιοκαπηλος της κρητης αυτο το σιχαμα μπορει να φερει και τις ακριδες για ναμας αποτελειωσει

  13. Όταν σας έβαλε υπουργό τον πάτελη δεν το περίμενατε βόδια;
    Αναρωτιέμαι οι συριζαιοι με φουστη πρόεδρο τι θα ψηφίσουν……

  14. Τοχε πει προεκλογικά νομίζω. Ότι είχε πρεμουρα. Όπως και την πάταξη νατιβισμου στην πρώτη 4ετια. Όμως κανείς δεν έδωσε σημασία. Κιαυτοι πήγαν και τον ψήφισαν. Τον απασχολεί η υπογεννητικότητα όταν προωθεί γάμο ομοφυλοφίλων και κόβει επιδόματα από πολύτεκνους. Ε, μας δουλεύει κατάμουτρα και χέστηκε. Ο,τι χειρότερο έχει περάσει από πολιτική. Ελπίζω η εκκλησία να αντισταθεί σθεναρά. Αλλά και γι’αυτό έχει απάντηση,”δεν συνομοθετουμε…’. Ακούς ο πονηρός βλακας; έτσι τουπαν οι ξένοι σύμβουλοι του. Να δω ποιος βουλευτής θα τολμήσει να το ψηφίσει. Ποιοι είναι; μακελειό βάλε λίστα να την δουν οι ψηφοφόροι τους.

  15. Το ανθελληνικό τόξο που δεν νοιάζεται για τους πολύτεκνους και τους συνταξιούχους που ζουν με 400 ευρώ το μήνα είναι το ίδιο που νοιάζεται για επίδομα στους λαθρομετανάστες και για τους γάμους ομοφύλων! Ακόμα Έλληνα πιστεύεις ότι θέλουν οι ανθέλληνες το καλό σου ή μπας και θέλουν τον αφανισμό σου; Έλληνα ξύπνα και πολέμα τους ανώμαλους, τώρα είναι η μεγάλη μας ευκαιρία γιατί οι ανώμαλοι μιζαδόροι δεν κρατάνε ούτε τα προσχήματα και όλοι καταλαβαίνουν τι θέλουν να περάσουν οι ανώμαλοι!

  16. Αφου κατεστρεψε τη χωρα οικονομικα τωρα συνεχιζει και ηθικα , να μην αφησει τιποτα ορθιο οπως του λεει το αφεντικο του ο εξω απο εδω. Ο απολυτος ξεπεσμος ενος ανηθικου και ανανδρου οντος , για να μην τον αποκαλεσω ανθρωπο και προσβαλω τον δημιουργο του

  17. Ειμαι εδω γραφω αλλα δεν βλεπω το μακελειο να τα βγαζουν παρα περα. οπως τα ειπες φιλε μου ειμαστε πανετοιμοι να τους ξεριζωσουμε την καρδια χωρις οικτο. Αυτοι δεν ειναι Ελληνες ειναι γενιτσαροι τουρκοσπορα αποκεφαλισμα στα ανθελληνικα σκουλικια μαζικη καθαρση απο στρατιωτικα και πολιτικα μορφωματα, μαλλον κατα εκει παμε σε πληρη αδελφικο ναταν και αδελφια ? δεν θα ξερουν απο που θα φευγουν.
    Αργε να λθη εκεινη ηωρα που τα σκιαζε η φοβερα και η σκλαβια, θα σας εξαυλωσουμε συν το 41%.

  18. Τα ταγαρια του guardian λένε εμάς μια από τις πιο κοινωνικά συντηρητικές χώρες της Ευρώπης όταν στη νομοθεσία μας επιτρέπονται σχεδόν τα πάντα σε όλους.Το μοναδικό τους κριτήριο προοδου είναι οι γάμοι ομοφυλοφίλων.Αντε μου στο διάολο γελοίοι προπαγανδιστές.

  19. Ερχεται στα κοντα ο σεισμος θα τρεχουν και δεν θα φτανουν θα τους εξαυλωσουμε ολους.

  20. Και βεβαια θα συνεχησουμε μεχρη τας τελευταιας ρανιδος του αιματος μου τας σημαιας, αυτοι το 41% ειναι πουστρονια λοατκι θελουν ξεκληρισμα οι στρατηγοι κατι χειροτερο και ολοι οι ανθελληνες πολιτικοι δεν θα προλαβει ουτε ενας ποντικος να ξεφυγει εκτος Ελλαδας θα σας εξαυλωσουμε ολους αφου το θελουνε ετσι εναν αδελφικο πολεμο δεν τον γλυτωνουμε ποια αδελφια αυτοι ειναι Γενιτσαροι κομητατζηδες σφαξιμο στο γονατο θελουν οι σαταναδες αυτο που θα γινει δεν θα αι συγκρισιμο της ουκρανιας. Δεν φοβαμαστε τον θανατο αντιθετως καποιοι αλλοι θα τρεμουν μονο τον θεο σεβομαστε και με την βοηθεια του θα σας εξαυλωσουμε θα καθαρισει η Ελλας απο τους ανθελληνες σαταναδες.

    1. Φίλε μου δυστυχώς οι ΠΑΝΤΕΛΟΝΑΤΟΙ άντρες Συνταγματάρχες έχουν εκλείψει! Για ποιους στρατηγούς λες σήμερα;; Δεν υπάρχουν ούτε Πλαστήρας ούτε Μεταξάς ούτε Παπαδόπουλος οι οποίοι είχαν σημαία το Πατρίς Θρησκεία Οικογένεια! Τώρα ας λουστούμε λουγκρες Λοατκι γκέι ανωμαλίες και το κακό συναπάντημα!!

  21. Μακάρι ο Πρωθυπουργός της χώρας να είχε τέτοια αγάπη όσο για του ομοφυλους για τους συνταξιούχους 380 €, για πολύτεκνες οικογένειες, για αγρότες και παραγωγή πρώτων υλών, για τα ξεχαρβάλωμενα νοσοκομεία, για την ξεχαρβάλωμενη παιδεία, για την εγκληματικό, την βία, την Δικαιοσύνη, ακόμα και τμτης ένοπλες δυνάμεις κάθε μέρα αποχωρούν στελέχη σωρηδόν από το σώμα ειδικά στο Π. ΝΑΥΤΙΚΌ φεύγουν φρεγάτες ολόκληρες προσωπικού. Τι μας πειράζουν αυτά τα προβλήματα μπροστά στο γάμο-τεκνοθεσια ομόφυλων, στους μετανάστες που θα αλωνισουν σε λίγο την χώρα. Θέλω πραγματικά να βγει ένας και να σας πάρει όλα τα κλεμμένα πίσω να μην έχετε βρακι να αλλάξετε… Κλέφτες, απατεώνες, ορκίστηκατε να κάνετε καλό στην χώρα κ έχετε φέρει την απόλυτη καταστροφή όλοι σας.

    1. Παπαδόπουλος δεν θα ξαναβγεί ποτέ γιατί στο στρατό είναι καριερίστες που με ψηφαλάκια γίνονται αξιωματικοί.Οπότε δεν πρέπει να περιμένουμε θαύματα.

  22. Με τρομοκρατια διαγραφών εντος κομματος στους αντιφρονουντες και ετσιθελική ψηφιση νομοσχεδίου δεν διαμορφωνεις κοινωνική άποψη,απλως γινεσαι πιο μισητός και αδυναμος στις επερχόμενες εκλογές!!Κανε δημοψηφισμα αν σου βασταει γι αυτο το θεμα!!

  23. ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΛΗΣΤΑΡΧΟΙ ΠΡΟΟΔΡΟΜΟΙ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ ΠΟΥΣΤΑΡΑΔΕΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΓΕΝΝΟΚΤΟΝΟΙ ΤΩΝ ΓΗΓΕΝΩΝ ΕΦΙΑΛΤΕΣ ΠΟΥ ΕΔΕΙΞΑΝ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΣΤΟΥΣ ΒΑΡΒΑΡΟΥΣ ΝΑ ΕΙΣΒΑΛΟΥΝ ΙΟΥΔΕΣ ΠΟΥ ΠΟΥΛΗΣΑΝ ΤΟΥΣ ΓΗΓΕΝΕΙΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΓΙΑ ΤΡΙΑΚΟΝΤΑ ΑΡΓΥΡΙΑ, ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ, ΒΡΩΜΟ ΤΡΑΒΕΛΙΑ ΟΛΗ Η ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΤΗΣ ΝΟΘΕΙΑΣ!!!!!!!
    ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΑ ΜΟΥ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΝΑ ΠΕΣΕΙ ΦΩΤΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΨΕΙ ΑΞΙΖΕΤΕ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΚΡΕΜΑΣΜΑ ΑΠΟΚΕΦΑΛΙΣΜΟ ΚΑΙ ΒΑΣΑΝΙΣΤΗΡΙΑ ΟΠΩΣ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΥΠΟΒΑΛΑΤΕ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ!!!!!! ΑΔΙΚΟ ΘΑΝΑΤΟ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΚΕΡΑΤΑΔΕΣ ΤΗΣ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ ΟΠΩΣ ΤΟΣΟΙ ΚΑΙ ΤΟΣΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΚΑΝΑΝ ΑΔΙΚΟ ΘΑΝΑΤΟ ΣΤΟ ΜΠΑΝΑΝΙΣΤΑΝ ΠΟΥ ΚΑΝΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!!!!! ΝΑ ΣΑΣ ΚΡΕΜΑΣΟΥΝ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΦΤΥΝΟΥΝ ΤΑ ΚΟΥΦΑΡΙΑ ΣΑΣ!!!!!
    ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΙΟΥΔΕΣ ΕΦΙΑΛΤΕΣ ΣΤΟ ΓΟΥΔΗ ΟΛΗ Η ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΗ!!!!!

  24. “Γάμος” υφίσταται μόνο στην Ορθόδοξη Πίστη . Ας του δώσουν άλλο όνομα π.χ. … “Αλλαξοκωλιά” !

    1. Εδώ μωρέ θα μπορούσαν πολύ απλά να διευρύνουν ελάχιστα το σύμφωνο συμβίωσης, αλλά όχι, αυτοί εκεί να περάσει η πουστιά τους! Ενώ καίγεται ο δικός μας κώλος από ένα σωρό σημαντικά ζητήματα, θ’ ασχολούμαστε με μαλακίες!

    2. Εδώ μωρέ θα μπορούσαν πολύ απλά να διευρύνουν ελάχιστα το σύμφωνο συμβίωσης, αλλά όχι, αυτοί εκεί να περάσει η πουστιά τους! Ενώ καίγεται ο δικός μας κώλος από ένα σωρό σημαντικά ζητήματα, θ’ ασχολούμαστε με μαλακίες!

  25. Τι μας νοιαζει εμας ρε εκφυλοι τι γινεται στις αλλες Ευρωπαικες χωρες;;;;; Η Ελλαδα ειναι Ορθοδοξη Χριστιανικη χωρα και ισχυει το οικογενειακο δικαιο , που αναγνωριζει μανα και πατερα απο τον γαμο των οποιων προκειπτουν τα παιδια!!!! Το νομοσχεδιο της ανωμαλιας που ετοιμαζετε δεν το δεχεται η Ελληνικη κοινωνια!! Κανετε δημοψηφισμα αν τολματε , για να παρετε την απαντηση ψευτοδημοκρατες!! Τωρα αχρηστοι που λυσατε ολα τα σοβαρα προβληματα της χωρας , αυτο μονο ελειπε , το π@υστονομοσχεδιο!!

  26. Η μεγαλυτερη πουστρα στην Νεα Δημοκρατια ειναι μια : Κυριακη Μητσοτακενα με πισωκολλητα απο την Τραγκενα , golden shower απο τον Πατελοπουστα κ Drag Queen Show απο τον Βρομιδη !!!!! ΦΤΟΥ ΣΑΣ ΒΑΡΙΑΝΩΜΑΛΑ ΠΑΙΔΟΥΠΟΚΕΙΜΕΝΑ !!! ΚΑΙ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΡΟΧΑΛΑ ΣΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΤΟΥ 41% !!!!!!!!!! ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΑΤΕ ΜΟΥΝΟΠΑΝΑ ΘΑ ΤΟ ΠΛΗΡΩΣΕΤΕ ΑΚΡΙΒΑ , ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ !!!! ΕΜΦΥΛΙΟΣ ΕΝ ΟΨΕΙ Κ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΕΙ : Ο ΠΟΥΣΤΟΣΤΡΑΤΟΣ ΣΑΣ ΜΕ ΤΙΣ ΛΕΡΩΜΕΝΕΣ ΚΥΛΟΤΕΣ Ή ΕΜΕΙΣ ;;;;;;;;;;; ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ ΠΟΥΤΑΝΑΣ ΓΙΟΙ !!!! ΒΑΤΡΑΧΕ ΣΥΝΕΧΙΣΕ ……

Comments are closed.