ΔΙΕΘΝΗΣ ΒΟΜΒΑ: Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ “ΠΡΟΣΑΡΤΑ” ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ ΟΛΛΑΝΔΙΑ, ΦΙΝΛΑΝΔΙΑ ΚΑΙ ΤΣΕΧΙΑ. ΑΠΟΚΤΑ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΣΤΡΑΤΟ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΚΑΙ ΦΤΙΑΧΝΕΙ ΤΟ Δ’ ΡΑΪΧ ΜΕΧΡΙ ΤΟΝ ΑΠΡΙΛΙΟ!!!

Κοινοποίηση:
452e1c0e67a2a5cccf5e57a68e

Μπορεί να γίνεται χαμός στο εσωτερικό της χώρας και οι εξελίξεις να τρέχουν σε όλα τα μέτωπα καθώς ο και αδίστακτος άθλιος Κούλης Μητσοτάκης τα έχει γκρεμίσει και τα έχει ξεπουλήσει όλα, αλλά υπάρχει και μια είδηση που έρχεται από το εξωτερικό και ενδιαφέρει άμεσα -και- την Ελλάδα. Μια είδηση – βόμβα που έχει να κάνει με την στρατιωτική υποδούλωση, κατά κυριολεξία, των ευρωπαϊκών κρατών στην Γερμανία, αλλά γι αυτόν ακριβώς τον λόγο, σκόπιμα, την έχουν εξαφανίσει κυριολεκτικά. Την έχουν κρύψει πανταχόθεν τα λαμόγια της εσωτερικής πετσωμένης παραπληρηφόρησης και προπαγάνδας , όπως σε μεγάλο βαθμό το ίδιο επιχειρούν αυτές τις ημέρες και τα μεγάλα συστημικά μέσα ενημέρωσης εις τας λοιπάς Ευρώπας.

Το θέμα με λίγα λόγια είναι ότι η Γερμανία ολοκληρώνει μέχρι τον Απρίλιο την “ενσωμάτωση” του στρατού της Ολλανδίας στον δικό της και μετά ακολουθούν η Φινλανδία και η Τσεχία για να ενσωματωθούν και αυτές στρατιωτικά στο Βερολίνο. Με αυτό τον τρόπο η Γερμανία σε σχεδόν δύο μήνες από τώρα θα έχει γίνει η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ δύναμη στην Ευρώπη και από στρατιωτικής πλευράς. Ενώ είναι η οικονομική υπερδύναμη, τώρα θα είναι και η στρατιωτική. Δηλαδή Δ’ Ραιχ, κατά κυριολεξία και από κάθε πλευρά!

Αναλυτικά οι σχετικές πληροφορίες βγήκαν τις προηγούμενες ημέρες σε ολλανδικές εφημερίδες και είναι πράγματι ανατριχιαστικές. Περιγράφουν τα βήματα με τα οποία το Βερολίνο, ετοιμάζεται σχεδόν 80 χρόνια μετά την ήττα του Γ’ Ράιχ στον Β’ παγκόσμιο πόλεμο να πάρει την “ρεβάνς” όχι μόνο χωρίς να αντιδρά κανείς, αλλά στηρίζοντας τον και βοηθώντας τον, με πρώτες μάλιστα τις ΗΠΑ που πιστεύουν ότι με αυτό τον τρόπο και με αυτή τη “μοιρασιά” μπορούν να εξασφαλίσουν ότι αλυσοδεμένη με τις γερμανικές αλυσίδες και υπό τις γερμανικές μπότες η Ευρώπη θα παραμείνει “απέναντι” στην Ρωσία και γενικότερα στην Ανατολή. Πρόκειται για μια νέα στρατιωτική δύναμη υπό γερμανική διοίκηση. Μιλάμε επομένως για έγκλημα, για αυτοκτονία της Ευρώπης αν δεχτεί κάτι τέτοιο.

452e1c0e67a2a5cccf5e57a68e

Ειδικότερα, σύμφωνα με την ολλανδική εφημερίδα NRC, η συγχώνευση της τελευταίας ολλανδικής ταξιαρχίας των 3.000 στρατιωτών αναμένεται να ολοκληρωθεί μέχρι τον προσεχή Απρίλιο. Το σχέδιο θα οδηγήσει σε μια κοινή δύναμη περίπου 50.000 στρατιωτικών, με περίπου 8.000 από τους στρατιώτες αυτούς συνολικά να προέρχονται από την Ολλανδία. Μάλιστα πρίν από έναν χρόνο, τον τον Φεβρουάριο 2022, ο καγκελάριος Όλαφ Σολτς είχε ανακοινώσει με νόημα ότι η Γερμανία θα έχει σύντομα “τον μεγαλύτερο παραδοσιακό στρατό στην Ευρώπη” μεταξύ των χωρών του ΝΑΤΟ. Και τώρα αυτό γίνεται πραγματικότητα χωρίς μάλιστα ακούγονται καθόλου φωνές εναντίον της συμφωνίας στο Βερολίνο και το Άμστερνταμ. Στα μουλωχτά δηλαδή εντελώς…

Αυτή η διαδικασία ενσωμάτωσης έχει ξεκινήσει από το 2014 αλλά γινόταν με σχετικό αργό ρυθμό και σταδιακά. Το προηγούμενο διάστημα δύο από τις τρεις μάχιμες ολλανδικές ταξιαρχίες ενώθηκαν με τις γερμανικές ένοπλες δυνάμεις και τώρα προχωρούν στην ενσωμάτωση της 13ης Ελαφράς Ταξιαρχίας των Κάτω Χωρών στη 10η Μεραρχία Πάντσερ του Γερμανικού Στρατού.

12-PANZER

Η 11η αερομεταφερόμενη ταξιαρχία έχει περάσει ήδη υπό γερμανική διοίκηση από το 2014 ενώ στη συνέχεια η 43η Μηχανοκίνητη Ταξιαρχία έγινε και επίσημα μέρος της 1ης Γερμανικής Τεθωρακισμένης Μεραρχίας. Παράλληλα, οι δύο χώρες λειτουργούν από κοινού το πλοίο πολλαπλών ρόλων HNLMS Karel Doorman, το οποίο υποστηρίζει αμφίβιες επιχειρήσεις. Με την ενσωμάτωση τώρα και της 13ης Ταξιαρχίας, ο ολλανδικός στρατός θα έχει πλέον υπό τον έλεγχό του μόνο τις ειδικές δυνάμεις, το υποστηρικτικό προσωπικό και τα αρχηγεία. Δηλαδή ουσιαστικά μόνο την …γραφειοκρατία.

————————-

Η επέκταση του Ράιχ στην Ολλανδία δεν θα περιοριστεί μόνο εκεί. Ήδη, όπως αποκαλύπτουν τα ίδια, ανεξάρτητα, μέσα ενημέρωσης εκπρόσωποι του γερμανικού υπουργείου Άμυνας εργάζονται στη Φινλανδία, ενώ και η Τσεχία έχει εκδηλώσει παρόμοιο ενδιαφέρον το οποίο “αναζωπυρώνεται”.

Μάλιστα έχει σημασία ότι όλες αυτές οι διαδικασίες δεν συνδέονται με την δημιουργία κοινού Ευρωπαϊκού Στρατού για το οποίο γινόταν κουβέντα παλαιότερα. Καλύπτουν στρατιωτικές ανάγκες των δύο χωρών αποκλειστικά σε επίπεδο εθνικών κρατών. Άλλωστε η πρόταση για στρατιωτική αυτονομία της ΕΕ που είχε κάνει το Παρίσι έχει υποβαθμιστεί και έχει νεκρωθεί μετά τον πόλεμο στην Ουκρανία αφού την υπονομεύει και η Γερμανία, θέλοντας για άλλη μια φορά να τα έχει όλα υπό το δικό της έλεγχο.

—————————-

Ως δικαιολογία προβάλλεται η αυξανόμενη «απειλή από την ανατολή» που οδηγεί στο αφήγημα ότι η ευρωπαϊκή στρατιωτική ατζέντα έχει επιστρέψει στη συλλογική άμυνα και για αυτό οι χώρες χρειάζονται μεγάλες ομάδες στρατού, όπως μεραρχίες. Οι ένοπλες δυνάμεις της Γερμανίας και επίσης ιστορικά οι ένοπλες δυνάμεις της Δυτικής Γερμανίας εξακολουθούν να έχουν να έχει μια μεραρχιακή δομή, αλλά λόγω της χρόνιας έλλειψης προσωπικού, οι τρεις γερμανικές μεραρχίες έχουν πλέον σοβαρή υποστελέχωση και γι αυτό με την απορρόφηση των ολλανδικών ταξιαρχιών λύνουν και αυτό τους το πρόβλημα, σε βάρος των άλλων…

—————————— ——–

Όλα αυτά σημαίνουν τη δημιουργία εντός του ΝΑΤΟ στρατιωτικών κύκλων με τα δικά τους πολιτικά και στρατιωτικά συμφέροντα, θεωρώντας ότι μια τέτοια διαχείριση θα είναι πιο “βολική” για μια άμεση απάντηση στον ρωσικό κίνδυνο. Πάντως τυπικά τουλάχιστον η κοινή δομή διοίκησης και επιτελών του ΝΑΤΟ θα διατηρηθεί πάνω από τις διακρατικές δομές που θα προκύψουν.

Στο πλαίσιο αυτό πρόκειται να χρησιμοποιηθεί και το Ραμστάιν, η μεγαλύτερη αμερικανική βάση στην Ευρώπη η οποία βρίσκεται στο έδαφος της Γερμανίας. Και όπως γίνεται γνωστό θα λειτουργήσει ως στρατιωτικό υποκατάστατο των Βρυξελλών, της επίσημης έδρας του ΝΑΤΟ, επειδή είναι μια τεράστια αμερικανική βάση και όχι ένα αρχηγείο υπεράνω των κρατών-μελών, όπως είναι οι Βρυξέλλες. Έτσι είναι φανερό ότι προχωρά μια τεράστια ή αλλαγή όχι μόνο για την Ολλανδία, αλλά για την Ευρώπη και τον κόσμο ολόκληρο, άρα και για εμάς…

ramstein-synantisi

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

25 Σχόλια

  1. * 1ον. Με την τωρινή απόφαση για επανεξοπλισμό, καταρχάς η Γερμανία ακυρώνει τη συμφωνία του Πότσνταμ. Υπενθυμίζεται ότι η τελευταία διάσκεψη των επικεφαλής των τριών μεγάλων συμμαχικών δυνάμεων -ΗΠΑ, ΕΣΣΔ, Μεγάλης Βρετανίας- μετά τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο ήταν εκείνη του Πότσνταμ, στην οποία αποφασίστηκε ότι η Γερμανία εφεξής θα ήταν αποστρατιωτικοποιημένη. Σε κάθε περίπτωση, βέβαια, με τη σημερινή εξέλιξη οι ΗΠΑ «τρίβουν τα χέρια τους» αφού επί δεκαετίες και στο πλαίσιο του ΝΑΤΟ «γκρίνιαζαν» που η Γερμανία διατηρούσε χαμηλό αμυντικό προϋπολογισμό και την ωθούσαν να ρίξει περισσότερα χρήματα στις ένοπλες δυνάμεις της (υπέρ της κερδοφορίας των οπλικών τους βιομηχανιών, φυσικά).

    https://m.popaganda.gr/stories/ti-simeni-o-epanexoplismos-ke-i-epanastratiotikopiisi-tis-germanias-gia-proti-fora-meta-ton-v-pagkosmio-polemo/

    * 2ον. Η Γερμανια, δεν εχει υπογραψει Συνθηκη Ειρηνης! Με ο,τι αυτο συνεπαγεται!

    * 3ον. Τα αρθρα: 53 & 107 του ΟΗΕ, χαρακτηριζουν μεχρι και σημερα την Γερμανια “Εχθρικο Κρατος”! Παρεμπιπτοντως η Γερμανια, δεν ειναι “Κρατος”, αλλα Α.Ε!

    Υ.γ. Στο σχετικα προσφατο παρελθον, ειχε κυκλοφορησει στο διαδικτυο βιντεο, το οποιο παρουσιαζε τον Γερμανικο Στρατο! Το εξαφανισαν, σε χρονο dt!
    Οι Βαρβαροι επιστρεφουν, στους τοπους των Εγκληματων τους! Διψανε και παλι, για αιμα! Βλεπεις, δεν τους εφτασαν τα αιματοκυλισματα του Α’ και Β’ ΠΠ. Αχ! Αχ! Αχ! Αυτη η ατιμη, η Λα.ζα.ρειος Λε.πρα, φταιει! Ειναι γονιδιακο, το … θεματακι!

  2. Δεν θα σταματησει ποτε η προσπαθεια και η προπαγανδα που στοχευει στον εκφυλισμο της οποιας μικρης η μεγαλης Ευρωπαικης Αμυντικης Συμπραξης!!! Η Ευρωενωσιακη Ανεξαρτητη Πολιτικη Ασφαλειας ειναι νομιζω ο εφιαλτης του Αγγλοαμερικανικου δογματος ασφαλειας και ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ! Τα παντα θα κανουν για να κρατησουν υπο τον ελεγχο τους 450 εκ Ευρωπαιους στον γυψο τους! Παλια ειχαν διαλυσει την Δυτικοευρωπαικη Αμυντικη Ενωση με το προσχημα της ειρηνης!!! Εν μια νυκτι!! Ο Α. Παπανδρεου μαλιστα ειχε πλειοδοτησει ως κυβερνηση στην καταργηση ενος τοσο ενοχλητικου θεσμου για την ΕΛΙΤ αντι να σταθει απεναντι και να ζητησει την επεκταση της!!! !Σημερα μια Ανεξαρτητη απο το ΝΑΤΟ Ευρωπαικη Αμυνα υπονομευεται με πρωτοβουλια σχεδον παντα της Γερμανιας ενος κρατους ουσιαστικα κατειλημμενου απο τους Αγγλοαμερικανους. Που χρησιμοποιειται ομως κατα κορο απο την παγκοσμια ΕΛΙΤ και ως μοχλος για την Ευρωπαικη χειραγωγηση!!Και διατηρηση της Ευρωπης ως κολαουζου και νεροκουβαλητη των ξενων αυτων επιρροων!!!

  3. εγω λεω ναι σε μια ενωμενη ευρωπη να αποκρουσουμε τουρκους κ μπολεσιβικουσ μαζι κ λαθραιους

    1. Εγω λεω να πας να σε δει κανας γιατρος μ@@@κα !!!!!

      1. Ο μόνος άσχετος με όλες τις υπόλοιπες απόψεις εδώ μέσα είσαι μόνο εσύ. Εβραιοτρολακι που είσαι πιο ρατσιστής στην πραγματικότητα από τους ρατσιστές. Βρωμο εσκε-ναζιστες. Το αντιφα και αντιναζι χρηματοδοτουμενο παραμύθι σας, στους καμένους από τα ντρογκια και στυγνή προπαγάνδα φιλελεδες και αναρχοκομμουνια των εξαθλειων. Κάτω τα χέρια σας από τα Έθνη.

  4. Ποιος αντικατέστησε τον Διοικητή Άκερμαν της Γερμανικής τράπεζας σας είπα?
    Οι σύμμαχοι παραχώρησαν άτυπα τη Γερμανία στους περιούσιους με τη ακλόνητη αδιαμφησβητητη δικαιολογια τον τεράστιο αριθμό των θυματων του ολοκαυτώματος.Ολα τα εργοστάσια,τι λέω(?),τα πάντα όλα ανήκουν σ’ αυτούς η στους αδελφούς τους που πήραν όρκους αίματος στα λαγούμια.Ο χάρτης του άρθρου είναι ημιτελής.Ο ορίτζιναλ χάρτης περιέχει όλη τη υφήλιο.Σας ακούγεται αρρωστημένο αλλά ενδομυχα ξέρετε ότι αληθεύει απλά η στενή λογική σας δεν σας επιτρέπει να το παραδεχτείτε.
    Ροτσιλντ-Ροκφελερ-Σορος-Κισσιγκερ για μια ακόμα φορά παίζουν Μονοπολη.Μη ασχολείστε αυτά είναι ψηλα παιχνίδια δύναμης και εξουσίας.

  5. ΌΣΗ ΣΥΜΠΑΘΕΙΑ ΈΧΟΥΜΕ ΓΙΑ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΥΠΕΡΔΥΝΑΜΗ, ΤΟΣΗ ΑΚΡΙΒΩΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ, ΚΙ ΑΚΟΜΗ ΜΙΚΡΟΤΕΡΗ ΓΙΑ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΡΩΣΙΚΗ Ή ΆΛΛΗ ΑΣΙΑΤΙΚΗ!…
    ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΑΤΩ ΚΑΤΩ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΈΝΑΣ ΠΟΛΥ-ΠΟΛΙΚΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΠΑΡΑ ΔΙΠΟΛΙΚΟΣ(ΡΩΣΙΑ-ΑΜΕΡΙΚΗ) Ή ΜΟΝΟΠΟΛΙΚΟΣ!…
    ΤΟΣΟ ΑΠΛΑ!…
    ΚΑΙ ΓΙ’ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ ΣΥΧΡΟΝΟΥΣ ΝΑΖΙ ΚΤΛ, ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΣΧΕΣΗ ΈΧΟΥΝ ΟΙ ΡΩΣΟΙ ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΣΦΑΤΟ ΑΠΑΝΘΡΩΠΟ ΣΟΒΙΕΤΙΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ, ΠΑΡΑ ΟΙ ΣΗΜΕΡΙΝΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΝΑΖΙ!…

  6. Ήρθε η ώρα οι Αμερικάνοι να διορθώσουν το λάθος του β ΠΠ. ΝΑ ΕΠΙΤΕΘΟΥΝ ΑΠΟ ΚΟΙΝΟΥ ΣΤΗΝ ΡΩΣΣΙΑ. Αν το είχαν κάνει τότε ο κόσμος τώρα θα ήταν πολύ καλύτερος.

    1. Την παλεύεις???
      συμμαχία αξονα >>>επίθεση περλ Χάρμπορ, βυθισεις Αμερικανικων πλοιων απο τα υποβρύχια που παρείχαν βοήθεια προς Ευρώπη και Αγγλία >>>προστασία της Αγγλίας.
      Ποιο ιστορικό λάθος?
      Και μετα μοιρασιά και χαρτοπετσέτα. Η συγκρουση συμφερόντων ΗΠΑ κ μπλιατ υπηρχε και απο τοτε.
      Το πρόβλημα ειναι πως η Ευρώπη δεν εχει όραμα και ενότητα

      1. Μην ξεχνάμε επίσης ότι οι Άγγλοι γνώριζαν για την επίθεση στο Περλ Χάρμπορ μήνες πριν, αλλά επίτηδες δεν τους ενημέρωσαν για να μπουν ενεργά στον πόλεμο και να μπορούν αυτοί να υπερασπιζουν μόνο το νησί τους γιατί περισσότερο τους ένοιαζε και γι’αυτό άλλωστε το καλύτερο μέρος των στρατευμάτων τους το είχαν στις αποικίες τους. Βόρεια Αφρική,Μέση και Άπω Ανατολή.Σε άλλες Ευρωπαϊκές χώρες, έστελναν μόνο κάτι αποτυχημένους και γερασμένους βετεράνους. Ακόμα ο πατέρας του Τζων Κένεντι, ήταν ο πρέσβης των ΗΠΑ στο Βερολίνο και στις επίσημες εκθέσεις του, ανέφερε ότι οι ΗΠΑ δεν έχουν να φοβηθούν τίποτα από την Εθνικοσοσιαλιστικη Γερμανία. Βέβαια αυτή η όλη στάση συνέφερε και τους Rothchild γιατί έπρεπε να λειτουργήσουν τα πρώτα πολυκαταστηματα-αλυσιδες,Castaned, τα οποία λειτούργησαν εις βάρος των πραγματικών Εβραίων μικροεμπορων που τους έπιασαν αιχμαλωτους και δημευσαν τις περιουσίες τους. Τα Castaned εγκαινιαστηκαν από τον ίδιο τον Hitler,είχε χαζαρικο αίμα κι’ αυτός γαρ. Οι χαζαροι τους πρώτους που μισούν και πολεμούν εκτός από τους Έλληνες, είναι οι γνήσιοι Αραβοισραηλινοι, όπως τους λέμε σήμερα. Πιο πολλούς χαζαρογυφτους εξοντωσαν στα στρατόπεδα συγκέντρωσης, απ’ ότι άλλα εβραϊκά φύλα. Μόνο και μόνο για τα γονιδιακά πειράματα. Πιστεύει κανείς ότι η ευγονικη του Mengele,έγινε για το καλό και αναγέννηση της λευκής φυλής; Όχι, βέβαια, διότι χαζαρος ήταν και αυτός. Πόσους Εβραίους πλέον δεν ξεχωρίζεις και πιστεύει κανείς ότι είναι γνήσιοι Γερμανοί ή Σκανδιναβοι; Μερικές φορές προδιδονται από τις γαμψομυτες. Είναι το μόνο που δεν κατάφεραν ακόμα να επιτύχουν με τα πειράματα. Και επειδή σαν περιουσιος λαός που αναφέρονται, είναι οι πιο φανατικοί ρατσιστές, ακόμα και από αυτούς που δηλώνουν επίσημα ρατσιστές. Αυτοί πιστεύουν περισσότερο απ’όλους στην Αρεια Φυλή. Το προαιώνιο σχέδιο τους είναι να είναι αυτοί οι μόνοι λευκοί και οι υπόλοιποι η γκρίζα φυλή και γκοιμ ή ζώα με την έννοια του σκλάβου. Αυτό που προσπαθούν να εφαρμόσουν, αυτή την στιγμή και βρισκόμαστε στην πιο κρίσιμη καμπή από καταβολής του Κοσμου, του τελικού τους σχεδίου.

  7. Άντε πάλι, προβλήματα με τους μαλάκες Γερμανούς κι Αμερικανούς στον 21ο αιώνα. Δεν βάζουν μυαλό οι πρώτοι αλλά βλέπω και οι δεύτεροι αποκαλύπτουν το πραγματικό τους πρόσωπο, το φιλο-ναζιστικό. Να δούμε τώρα πως θα ξεμπλέξουμε από δαύτους.

  8. Το τέλος της Ευρώπης σχεδιάζεται μεθοδικά από το βαθύ κράτος των ΗΠΑ, σχεδόν από την αρχή του μορφώματος της ΕΟΚ. Δυνατή Ευρώπη σημαίνει πρόβλημα για τις ΗΠΑ. Καθήστε αναπαυτικά και απολαύστε λοιπόν το θέαμα. Οποία επιλέγει να ξεχνάει την ιστορία του, είναι καταδικασμένος να την ξαναζήσει και μάλιστα με τον χειρότερη δυνατή κορφή της….!

  9. Μακάρι να καταποντισθεί αυτός ο σατανικός σχεδιασμός, με αφύπνιση των άλλων χωρών, πριν να είναι πολύ αργά…

  10. Το ραμσταην στη φωτογραφια ειναι αμερικανικη βαση στην γερμανια . Η γερμανια δεν υπογραφερι με καμια χωρα συνθηκη ειρηνης για να μην πληρωσερι πολεμικες αποζημιωσεις και προτιμαεριννα ειναι υπο ξενη κατοχη καθ να φυλανε ξενοι σρρατιξ τα συνιρα της ωστε οι νεοξ της γερμανιας να μην υπηρετουν στρατιωτικη θητεια αλλα να σπουδαζουν να εργαζονται να πλουτιζοιπυν τη γερμανια και να κανουν οικογενειες να μην εχει αμυντικες δαπαναες αλλα μονο εθνοφρουρα χωρις βαρια οπλα μεγαλες ναυτικες μοναδες και περιορισμενο αριθμο αεροπλανων , βαρεων κ.λπ., μεγαλων στρατιωτικων σχηματισμων συμφωνα με τους ορους της συνθηκης παραδοσης ανευ ορων στις συμμαχικες δυναμεις στα 1944 και να εχει μεγαλα εδοδα απο την τροφοδοσια καιντην απασχοληση γερμανων που εργαζονται για τις ξενες τρατιωτικες βασεις στη γερμανια καπι εργαζονται μεσα στις ξενες στρατιωτικες στη γερμανια . Ποιο τριτο ραηχ ; ; ;

  11. Στα σχεδια και τους χαρτες ολα ειναι φανταστικα!
    Στρατιωτες προθυμους να πολεμησουν και να σκοτωθουν,
    να δουμε που θα βρουν.
    Αλλαξαν τα δεδομενα και η νοοτροπια. Ετσι οπως ,μεγαλωνουν σημερα οι νεοι στη Γερμανια και Ολλανδια, μαλλον για καμαριερες σε γηροκομεια κανουν παρα για στρατιωτες.
    Απο το Ραμσταιν μπορουν να καθονται μπροστα σε οθονες και να πιλοταρουν ντρονς που θα βομβαρδιζουν 3000 μιλια μακρια!
    Απο μακρια με καφεδακι και τσιγαρακι, στριφτο.

  12. Η ιστορια επαναλαμβανεται, εξαλλου η παγκοσμια διακυβερνηση εχει εξαντλησει ολα τα σεναρια, επανερχεται στα παλια και τα εφαρμοζει. Θυμιζει την ελληνικη ταινια με τον Βασιλη Λογοθετιδη, οι Γερμανοι ξαναρχονται.

  13. Βλαδιμηρε τωρα ξερεις ποιος πρεπει ναναι ο επομενος στοχος σου.

  14. Ωχ! Παλι θα μπουνε οι Ρωσοι στο Βερολινο κι αυτη τη φορα τριτη και φαρμακερη! Η ιστορια επαναλαμβανεται! Κατι καταλαβαινει ο Μακρον και δεν συμμετεχει!
    Λογαριασμοι παππουλη των ΗΠΑ χωρις τον…. ξενοδοχο Βλαδιμηρο δεν γινονται!

  15. Απλά το σχέδιο τους είναι να χτυπήσουν την Ρωσία κατόπιν συνεννόησης με την Αμερική, και έτσι θα ξεκινήσει και ο Γ’ παγκόσμιος πόλεμος . Ετοιμαστείτε για τον όλεθρο???

  16. δηλαδή αυτές οι χώρες θα αδειάσουν από λάθρο και Εβραίους;;;; αν όχι τότε δεν είναι 4ο Ράιχ αλλά χούντα Google-Pfizer-Rothschild

    1. ΤΟ ΠΙΟ ΈΞΥΠΝΟ ΣΧΟΛΙΟ!…
      ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΣΧΕΣΗ ΈΧΟΥΝ ΟΙ ΡΩΣΟΙ ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΣΦΑΤΟ ΑΠΑΝΘΡΩΠΟ ΣΟΒΙΕΤΙΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ, ΠΑΡΑ ΟΙ ΣΗΜΕΡΙΝΟΙ “ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΠΟΙΗΜΕΝΟΙ” ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΝΑΖΙ!…

  17. Γιατί στην ουσία τις Χώρες του Νότου και την Γαλλία δεν τις είχε,έχει και θα έχει στο άρμα της. Πολύ αργά ξυπνούνε μερικοί,πολύ αργά για δάκρυα.

Comments are closed.