ΔΙΑΡΡΟΕΣ! ΑΠΕΙΛΟΥΝ ΤΩΡΑ με ολοκληρωτικό αποκλεισμό των ανεμβολίαστων και στους εξωτερικούς χώρους….

Κοινοποίηση:
3413e18a-38cd-4dd9-9191-b180e52b998b

Λίγες ώρες μετα τα νέα μέτρα που λήφθηκαν από την κυβέρνηση τεθηκαν σε ισχύ, η ενδεχόμενη επέκταση των περιοριστικών μέτρων -με στόχο την ανάσχεση της διασποράς- φαίνεται πως βρίσκεται ήδη στο τραπέζι.

Αυτή φέρεται να είναι η σκέψη για την περίπτωση όπου δεν θα υπάρξει σταθεροποίηση της επιδημιολογικής εικόνας με τα μέτρα που ήδη έχουν ληφθεί και θα εφαρμοστούν από την Δευτέρα.

Σύμφωνα με το OPEN, εξετάζεται το ενδεχόμενο να αποφασιστεί ολοκληρωτικό απαγορευτικό στους ανεμβολίαστους πολίτες στην εστίαση, πράγμα που σημαίνει ότι δεν μπορούν να εισέρχονται ούτε στους εξωτερικούς χώρους των καταστημάτων.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. Να τους κάνουν σεφτε οι εμβολιασμένοι λοιπόν-οντας τσιγκουνηδες τελικα-που συμφωνα με τα παραπλανητικά λεγομενα τους είναι και η πλειοψηφια.Εγώ βλέπω την εστιαση καθημερινα που ψυχοραγεί, το εμπόριο βαραει μυγες. Αρνουμαι να ψωνιζω ότι δεν ειναι απολυτως απαραιτητο και κυριως να δειχνω το κωλοχαρτο του ραπιντ. Τα προβατα που ζουν με 6μηνη διαρκεια “ζωης” και χωρις αξιοπρεπεια ας αλωνισουν λοιπόν.

  2. Όταν στους ανεμβολίαστους επιτρέπεται η είσοδος στους εξωτερικούς χώρους των καταστημάτων εστίασης με την επίδειξη αρνητικού τέστ που σημαίνει ότι είναι υγιείς πως στο καλό θα κάνουν διασπορά κορωνοιού? Άρα αυτό σε καμία περίπτωση δεν έχει σχέση με υγειονομικό μέτρο αλλά με κοινωνικό αποκλεισμό των ανεμβολίαστων ως τιμωρία ψυχολογική πίεση και εξαναγκασμό! Δεν πειράζει θα κάνουμε οικονομία γλιτώνοντας περιττά έξοδα όπως να χρεώνουν τον καφέ 4-5 ευρώ

  3. ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΝΟΜΟΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΝΑ ΜΟΥ ΤΟ ΕΠΙΒΑΛΕΙ

Comments are closed.