ΔΙΑΛΥΟΥΝ ΤΗ ΧΩΡΑ: ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΒΡΟ ΕΩΣ ΤΗΝ ΚΡΗΤΗ – ΚΛΕΙΣΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΚΑΙ ΑΓΡΙΑ ΓΙΟΥΧΑ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
diamartyria-estiasi-georgiadis-scaledINTIME-1024x696

Η αγορά καταρρέει,
καθώς οι ανεμβολίαστοι και ενδεχομένως και οι απογοητευμένοι, από τους τηλέ-ειδικούς και την κυβέρνηση, εμβολιασμένοι γύρισαν την πλάτη στο να βγαίνουν για φαγητό ή ποτό με rapid test ή με πιστοποιητικό και ταυτότητα.

Σήμερα έγινε χαμός σε όλη την χώρα με τους μαγαζάτορες να κλείνουν τα καταστήματά τους, γιουχάροντας πολιτικούς και ζητώντας μέτρα στήριξης. Ωστόσο κανείς δεν ζήτησε, τουλάχιστον ανοιχτά την κατάργηση των περιοριστικών μέτρων!

Μέλη της Ένωσης Εστιατόρων Καφέ Μπαρ και Ψητοπωλών νόμου Θεσσαλονίκης πραγματοποίησαν διαμαρτυρία έξω από το υφυπουργείο Μακεδονίας – Θράκης.

Οι εστιάτορες καταγγέλλουν ότι «η εστίαση ψυχορραγεί και τα λουκέτα και η απώλεια θέσεων εργασίας είναι προ των πυλών».

Μάλιστα είχαν τοποθετήσει ένα φέρετρο σε μηχανή μπροστά στο υπουργείο για να κάνουν την κηδεία της εστίασης.

«Η εστίαση πεθαίνει. Δεν θέλουμε να είμαστε οι παράπλευρες απώλειες αυτής της πανδημίας», σημείωσε από την πλευρά του ο γενικός γραμματέας Εστίασης Θεσσαλονίκης, Μιχάλης Επιτροπίδης. Ο ίδιος τόνισε ότι σήμερα το 90% των καταστημάτων είναι κλειστά με εξαίρεση ορισμένες αλυσίδες καταστημάτων.

Στο Σύνταγμα βρέθηκε το πρωί της Τρίτης (16/11) ο Άδωνις Γεωργιάδης προκειμένου να συναντήσει τους επαγγελματίες της εστίασης που έκλεισαν τα μαγαζιά τους για να διαμαρτυρηθούν, ζητώντας πιο ευνοϊκά μέτρα.

Έπειτα από μια σύντομη συζήτηση μαζί τους, ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων αποδοκιμάστηκε έντονα. «Πινόκιο… που θα μας πεις και αχάριστους», «Όλοι οι γραβατωμένοι να πάνε πίσω», ήταν μερικές από τις εκφράσεις που ακούστηκαν μέσα σε έντονες αποδοκιμασίες κατά του Άδωνι Γεωργιάδη.

Το ίδιο συνέβη σε όλη την χώρα:

 
ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

14 Σχόλια

  1. Οπως πολυ σωστα γραψατε…κανεις εστιατορας δε ζητησε να καταργηθουν τα μετρα για τους ανεμβολιαστους.
    Αυτο που τους ενδιαφερει ειναι να μη πληρωσουν τις υποχρεωσεις τους και να παρουν και φραγκα!

  2. Και η νέα δημηκρατία πρώτη στις δημοσκοπήσεις 😂😂😂😂 με όλα αυτά τα γιουχαρίσματα όπου σταθούν και όπου βρεθούν συνεχίζουν ακάθεκτοι την πρωτιά τους 😂😂😂😂😂
    Ε ρε δούλεμα!!

  3. Η Πανδημία διαλύει παντου, και εδώ στις ΗΠΑ οπου τα εστιατόρια είναι ανοιχτά για όλους,( εμβολιασμένους και ανεμβολίαστους) πολύς κόσμος ακόμα τα αποφευγει. Ας ελπίσουμε στα νέα φάρμακα κατά του κορονοιού, τα εμβόλια δεν είναι αρκετά και καλά για όλους γιατί πολλοί άνθρωποι δεν φτιάχνουν αρκετά αντισώματα.

  4. Πλησιάζει το Great Reset των ηλιθίων νατιβιστών. Σύντομα θα είσαστε δούλοι των αλλοεθνών γίδια.

  5. Αφου πηγατε σαν τα προβατα για ‘βατσινωμα’ τι περιμενετε?
    Αν εισαστε κι εσεις κοντα στους ανεμβολιαστους και κανατε παθητικη αντισταση ισως σημερα να ειμαστε ολοι σε καλυτερη κατασταση.
    Εχουν καταφερει να μας χωρισουν και τωρα, να τα αποτελεσματα.

  6. Το μονο που τους νοιαζει ειναι να τους δωσει κανενα φραγκο ο Κουλης.
    Για τα καταπτυστα μετρα τουμπεκι.
    Τους ευχομαι ολοψυχα να κλεισουν, να λιμοκτονησουν και να κοιμουνται στο δρομο.
    Κοπριτες παρτακηδες, με μερικα φραγκα μεχρι και στολες των SS θα φορανε για να
    κανουν ελεγχο στον κοσμο.

  7. Μόλις ανατινάξει την εστίαση θα πάει να βάλει μπουρλότο και στο λιανεμποριο. Άμα δε οι μαγαζατορες δε τα κλείσουν γρήγορα τα καταστήματα τους θα εκνευριστει πολύ και θα τους καταραστεί όλους.
    Μη του πηγαίνετε κόντρα πολυ γιατί θα καταραστει κι εσας και τα πατωσετε στις εκλογές.

  8. Αφού είστε μαλάκες και τους ψηφίζετε και τους πληρώνετε και μισθό χιλιάδες ευρώ για να ξύνονται
    στα έδρανα της Βουλής και να τα έχουν όλα άπειρα σ’αυτή τη ζωή ενώ εσείς πάτε και δουλέυετε τρεις και εξήντα, καλά σας κάνουν.

  9. όπως έχουν κάνει την εστίαση δεν θα πατάει άνθρωπος γιατί καταστράφηκε η ψυχολογία του καληνύχτα σας ,δεν θα μπαίνουν σε στρατόπεδα -μαγαζιά να σε ελέγχουν αλφαμήτες

  10. Είναι ξεφτίλες και μπράβο στο Μακελειό που το επισημαίνει που δεν ζήτησαν κατάργηση του διαχωρισμού των πολιτών. 7000 υγειονομικοί ήρωες πραγματικοί αιμορραγούν οικονομικά και ψυχολογικά και τα συγκεκριμένα αχαρακτήριστα άτομα θέλουν οικονομική ενίσχυση για να συνεχίζουν να στηρίζουν τα απαράδεκτα μέτρα της δικτατορικής κυβέρνησης Μιζοτάκη. Παρακαλούν δηλαδή να γίνει οι νέοι τηλεμαϊντοί της κοινωνίας. Καλά κάνει ο κόσμος και τους γυρνάει την πλάτη. Η ώρα της κρίσης πλησιάζει και ο καθένας θα πάρει ότι του αξίζει.

  11. Τελικά τα μπόλια δεν σταματούν τη μετάδοση.
    Άρα το πιστοποιητικό εμβολιασμού τι θα πιστοποιεί;;
    Ότι δεν είναι αρνητές;;;;

  12. ο προεδρος της εστιασης υποπτος . κανεις δεν απαιτησε καταργηση περιοριστικων μετρων .μονο στηριξη μονο ντροπη

  13. Στο πρώτο βίντεο γιατί με τα χέρια του σχηματίζει τριγωνάκι;;;;

Comments are closed.