ΔΙΑΒΑΣΤΕ! Η πιο ΣΟΒΑΡΗ είδηση που κυκλοφόρησε τα τελευταία χρόνια ή τρολιά του διαδικτύου; Τι συμβαίνει; (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
τρολια

Αυτό που θα διαβάσετε παρακάτω κυκλοφορεί ευρέως στο διαδίκτυο αλλά δεν θέλουμε να το πιστέψουμε. Ξένα προπαγανδιστικά κέντρα ή όπου υπάρχει καπνός υπάρχει και φωτιά;

ΚΑΤΑΡΓΟΥΝ ΜΕ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΤΟΝ ΟΡΟ «ΕΛΛΗΝΑΣ»! ΑΝΤΙΚΑΘΙΣΤΑΤΑΙ ΜΕ ΤΟ «ΕΛΛΑΔΙΤΗΣ» (ΟΣΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΑΡΑ ΚΑΙ ΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ;)! ΩΣ ΤΟ 2024 ΘΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΕΙ ΤΟ «ΕΛΛΗΝΑΣ-ΕΛΛΗΝΙΔΑ» ΑΠΟ ΤΑ ΚΡΑΤΙΚΑ ΕΓΓΡΑΦΑ, ΣΥΓΓΡΑΜΜΑΤΑ & ΣΧΟΛΙΚΑ ΒΙΒΛΙΑ!!!

ΜΕ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ!!! ΑΡΑ ΚΑΙ ΟΙ 300 ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΝ ΝΑ ΚΑΤΑΡΓΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ…

ΙΣΩΣ Η ΠΙΟ ΣΟΒΑΡΗ ΕΙΔΗΣΗ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ.. ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΗ ΕΙΔΗΣΗ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΛΑΒΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΕΞΙΣΟΥ ΣΟΒΑΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΟΥΜΕ ΣΕ ΑΥΤΟ, ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΝΑ ΤΡΩΜΕ ΚΟΥΤΟΧΟΡΤΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΤΑ ΔΩΣΙΛΟΓΑ ΜΜΕ…

ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΝΑ ΒΑΖΟΥΝ ΛΑΘΡΟ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ, ΘΥΜΑΜΑΙ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΣΑ ΜΕ ΣΧΕΔΟΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΑΡΘΡΑ ΝΑ ΑΠΟΔΩΣΩ ΤΟΝ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΚΙΝΔΥΝΟ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΙ Ο ΛΑΟΣ ΜΑΣ.. ΕΦΑΓΑ ΠΟΛΛΕΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΛΟΙΔΩΡΙΕΣ ΕΠΕΙΔΗ ΕΛΕΓΑ ΤΟ ΑΥΤΑΠΟΔΕΙΚΤΟ, ΟΤΙ ΔΗΛΑΔΗ ΠΑΝΕ ΝΑ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΗΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΓΗΓΕΝΕΙΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΕ ΟΛΗ ΤΗ ΣΑΒΟΥΡΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΦΕΡΝΟΥΝ ΑΠΕΞΩ..

ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΙΧΑ ΑΝΑΠΤΥΞΕΙ ΚΑΙ ΕΝΑ ΑΡΘΡΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΟΖ, ΤΙΣ ΕΙΔΙΚΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΖΩΝΕΣ, ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΕΙΧΑΝ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΦΤΙΑΞΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΜΕΣΑ ΣΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΓΚΕΤΟ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΜΕ 5 ΕΥΡΩ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΟ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟ, ΕΝΩ ΠΡΩΤΑ ΕΙΧΑΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΗΣΕΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΜΕΙΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙ… ΑΥΤΟ ΔΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΜΟΥ, ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΤΟ ΕΧΑΣΑ ΜΟΛΙΣ ΤΟ ΦΒ ΜΟΥ ΕΡΙΞΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΟΥ ΠΡΟΦΙΛ…

ΘΥΜΑΣΤΕ ΟΣΟΙ ΕΡΕΥΝΕΙΤΕ ΤΙ ΓΙΝΟΤΑΝ ΕΠΙ ΒΥΖΑΝΤΙΟΥ ΠΟΥ ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΤΑΝ ΝΑ ΕΙΠΩΘΕΙ Η ΛΕΞΗ ΕΛΛΗΝΑΣ;; Ε ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ.. ΕΚΕΙ ΤΟ ΠΑΝΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΑΛΟΠΑΙΔΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΒΟΥΛΗ ΚΑΙ ΤΙΜΑΝΕ ΤΟ ΨΩΜΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΔΙΝΟΥΝ ΟΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΙ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΕΣ!!!

ΑΣ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΟΥΝ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΜΑΣ ΕΞΗΓΗΣΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΤΟΝ ΕΛΛΑΔΙΤΗ ΑΝΤΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ… ΑΣ ΜΑΣ ΠΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΚΑΤΑΡΓΗΣΟΥΝ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΙΔΕΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝ.. ΑΣ ΒΓΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΟΥΝ ΟΤΙ ΤΗΝ ΤΡΕΜΟΥΝ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΙΔΕΑ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΚΟΥΜΠΗΣΕΙ ΚΑΝ, ΟΝΤΑΣ ΜΗ ΕΛΛΗΝΕΣ…

ΕΛΛΑΔΙΤΗΣ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΠΟΙΟΣ ΜΕΝΕΙ Η ΚΑΤΑΓΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ… ΟΛΟ ΤΟ ΣΚΥΛΟΛΟΙ ΛΟΙΠΟΝ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΦΕΡΑΝ ΕΔΩ ΘΑ ΟΝΟΜΑΣΤΟΥΝ ΕΛΛΑΔΙΤΕΣ.. ΟΠΩΣ ΘΑ ΟΝΟΜΑΣΤΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ.. ΚΑΙ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΘΑ ΣΒΗΣΟΥΝ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΙΔΕΑ…
ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΓΙΝΕΙ ΟΜΩΣ ΤΟ ΧΑΤΗΡΙ.. ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ.. ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΥΣ ΝΑ ΜΑΣ ΑΠΟΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΒΡΟΝΤΟΦΩΝΑΖΟΥΜΕ ΠΩΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ!!! ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΣ ΑΝΑΓΚΑΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΔΕΧΤΟΥΜΕ ΟΤΙ ΓΙΝΑΜΕ ΙΣΟΙ ΚΑΙ ΟΜΟΙΟΙ ΜΕ ΤΑ ΛΑΘΡΟΠΙΘΗΚΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΦΕΡΑΝ ΕΔΩ!!!

Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΨΥΧΗ ΔΕΝ ΕΣΒΗΣΕ ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΠΡΟΚΕΙΤΕ ΝΑ ΣΒΗΣΕΙ ΤΩΡΑ, ΟΣΟ ΚΑΙ ΑΝ ΤΟ ΘΕΛΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΒΡΩΜΕΡΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΟΥΣ ΘΕΣΜΟΥΣ ΜΑΣ.. ΓΙΑΤΙ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΨΥΧΗ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΕΜΙΣΤΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΠΟΛΕΜΗΣΕΙ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΗΣ ΤΙΣ ΕΝΣΑΡΚΩΣΕΙΣ… ΠΑΝΤΑ ΠΟΛΕΜΑΜΕ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΕΧΘΡΟ ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΠΑΡΟΥΤΟΚΑΠΝΙΣΜΕΝΟΙ ΣΕ ΑΥΤΟ.. ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ!!!

ΑΛΛΩΣΤΕ ΟΙ ΜΕΡΕΣ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΕΣ ΠΛΕΟΝ!!! ΟΣΟ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΑΡΕΣΕΙ ΑΥΤΟ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΠΟΥ ΑΡΕΣΚΟΝΤΑΙ ΝΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΟΥΝ, ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΕΣ ΟΙ ΜΕΡΕΣ ΟΛΟΥ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΒΡΩΜΙΚΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ.. ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΟΛΑΒΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΟΝΕΙΡΕΥΟΝΤΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ.. ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΠΟΛΥ ΑΚΡΙΒΑ ΓΙΑ ΟΛΑ ΟΣΑ ΕΚΑΝΑΝ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ..

ΚΑΙ Η ΤΙΜΩΡΙΑ ΤΟΥΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΤΟΥΣ… ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΙΜΟΒΟΡΟ ΚΑΙ ΣΑΤΑΝΙΚΟ ΘΕΟ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ… Η ΝΕΜΕΣΗ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΚΡΑΔΑΙΝΕΙ ΤΟ ΣΠΑΘΙ ΤΗΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΑ ΚΕΦΑΛΙΑ ΤΟΥΣ…

ΑΥΤΟ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΕΜΕΙΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΣΟΥΜΕ ΜΕ ΣΤΑΥΡΩΜΕΝΑ ΧΕΡΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΑ ΠΕΣΟΥΝ.. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΟΥΜΕ!!! ΕΙΤΕ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΙΝΗ ΑΥΤΗ Η ΕΙΔΗΣΗ, ΕΙΤΕ ΙΣΧΥΕΙ ΕΙΤΕ ΟΧΙ, ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΙ ΣΤΟ ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ ΤΙΣ ΠΡΟΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΜΑΣ… ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΚΥΡΙΩΣ ΟΥΣΙΑ.. ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ, ΟΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ.. ΔΕΙΞΤΕ ΟΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΔΩΣΤΕ ΤΟΥΣ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΟΤΙ ΜΕΧΡΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΜΗ ΠΑΡΕΚΕΙ!!!

ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΗΡΑΝ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ, ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΔΩΣΑΝ ΕΘΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ, ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΛΥΣΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΕΔΩ ΜΕΣΑ, ΑΛΛΑ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΜΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΤΗΝ ΠΑΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΥΣ!!! ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΜΑΣ ΨΥΧΗ ΘΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΥΛΛΑΞΟΥΜΕ ΩΣ ΚΟΡΗ ΟΦΘΑΛΜΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΑΤΑΝΑΔΕΣ…

ΤΟ ΦΩΣ ΘΑ ΝΙΚΗΣΕΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ… ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΝΙΚΗΣΕΙ!!!

ΑΝΑΞΙΜΑΝΔΡΟΣ

ΔΕΙΤΕ τώρα και το βίντεο του κ.Κασταμονίτη από το κανάλι του στο YouTube: 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

22 Σχόλια

  1. Μηπως ερχεται η ωρα? Να περνουμε κεφαλια? ισως ετσι καταλαβουν οι προσκηνημενοι.
    Θανατος στους προδοτες. Ζητω η Ελλας. Ζητω οι πατριωτες.

  2. Εσεις λετε τον Ελληνα ημεδαπο και αυτο σας πειραξε τωρα? Τ ελλαδιτης ειναι πιο κοντα στο ΕΛΛΗΝ . Το ημεδαπος τι σχςση εχει Στεφανε Χιο?

  3. ΙΣΡΑΗΛΙΤΗΣ=ΣΗΜΙΤΗΣ(ΕΒΡΑΙΟΣ) ΤΗΣ ΔΙΑΣΠΟΡΑΣ. ΙΣΡΑΗΛΙΝΟΣ=ΠΟΛΙΤΗΣ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ. ΟΠΟΤΕ ΤΙ ΣΚΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΛΕΝΕ???

  4. Όπλα και μία σφαίρα στο κεφάλι όλοι οι προδότες. Οικογενειακός. Όπως έκανε ο Κολοκοτρώνης και η Γαλλική Αντίσταση το 1944-1947.

  5. Να Τι εχουν κανει τα τα ανθελληνικά κοπρόκυλα των κομμάτων κυναλ/πασόκ-σύριζα-νδ
    Εφεραν 2.500.000 αλβανούς απο το 1990
    Εφεραν 2.000.000 αλλους λαθρομετανάστες Πακιστανούς Αφρικάνους Μαροκινούς απο ολες τις τριτες χώρες κτλ
    Τους έχουν δώσει δικαίωμα ψήφου! Tα συμπεράσματα δικά σας.

    1. Η Κουλή είναι τεκνατζού και φορά ποδιά, όσο για ψήφο θα πάρει τα μέζεα του τσολιά

  6. κάνουν όνειρα ότι θα αφανίσουν την Ελλάδα και τους Έλληνες όμως λογαριάζουν χωρίς τον ξενοδόχο που είναι ο αληθινός Θεός….

  7. Που βλέπει ο ‘λογικός τα ίσα δικαιώματα??

    Ας πάει σε μια μουσουλμανικη χώρα ή στην Κίνα για να δει ισότητα….

    Για μας είναι ΔΙΚΑΙΩΜΑ να είμαστε Έλληνες και να ζούμε στην ΕΛΛΑΔΑ …που μας την παρέδωσαν ελεύθερη οι πρόγονοι μας Έλληνες ….

  8. Ναι βρε τι πα να πει Έλληνας Βούλγαρος Τούρκος Αλβανός είμαστε πολίτες αυτής της γης με ίσα δικαιώματα και υποχρεώσεις χωρίς σύνορα και χωρίς πατρίδα.

    1. Να πας να τα πεις στην Αλβανία, στην Βουλγαρία και στην Τουρκία αυτά σε έναν καφενέ σαν αυτούς των εξαθλειων που κοπροσκυλιαζεις πίνοντας μπαφους και ξύδια όλη μέρα και αν δεν γίνεις στην καλύτερη κλωτσοσκουφι, τότε να ευχαριστείς τον αλκοολικό, ευτραφή, καλοφαγά, τεμπελχανα…”Μπα…κούνια που σε κούναγε”… Να μην μιλήσω για Ισραήλ ή οποιασδήποτε μουσουλμανικη χώρα. Επίσης τα ίδια δικαιώματα έχουν αυτή την στιγμή οι Έλληνες και οι Ρώσοι στην Ουκρανία ή οι Ουκρανοί στην Ρωσία; Οι Σέρβοι στο βόρειο Κόσοβο; Απορώ πώς ζείτε με τόση ηληθιοτητα και κάψιμο που σας δέρνει ταυτόχρονα!!! Μάλλον εκ παραδρομής ή από κεκτημένη ταχύτητα.

    2. Καλα τα λες αν θες να μην υπαρχουν οι Ελληνες πανω στη ΓΗ αυτουσιοι. Φυσικα και θελουν να εξαλειψουν το ντι εν ει των Ελληνων και το εχουν πετυχει εν μερει ενω η καταστροφη του συνεχιζεται με ενα απολυτο σχεδιο που ξεκινησε ο χριστιανισμος μετα με την αλειωση της γλωσσας και συνεχιζετε και τις μερες μας με ολα τα μεσα.

  9. Αντε και στο επόμενο βήμα την κατάργηση της Ελληνικής γλώσσας γιατί είναι δύσκολη στην εκμάθηση για όλα τα δίποδα ζώα που μαζέψαμε στην Χώρα.Έτσι κι αλλιώς το νομοσχέδιο έχει προσυζητηθει και στην ΕΕ και στο Ελληνόφωνο κυνοβουλιο πριν από 23 με 24 χρόνια,επί του αμαρτωλού σημίτη και με υπουργό αμορφωσιάς την Άννα Διαμαντοπουλου που ήθελε να κάνει δεύτερη επίσημη γλώσσα τα αγγλικά. Όταν οι δημοσιογράφοι την είχαν ρωτήσει σε ζωντανή σύνδεση, μετά από κάποια εκδήλωση, σε όλα τα μεγάλα κρατικά και ιδιωτικά κανάλια για το πότε μπορεί να εφαρμοστεί αυτό*… Εκείνη απάντησε απευθείας στα αγγλικά: As soon is possible!!! Τώρα σίγουρα θα το ψηφίσουν πρώτοι – πρώτοι αυτοί που το έκραζαν όπως η μπουμπούκα, ο πλευροτους-πλευροτους, ο τσεκουρατος, ο βδέλας το πολύ-πολύ να ουρλιάζει στον focus f.m. ή στο τηλεοπτικό του κανάλι(αλήθεια, πώς απέκτησε την άδεια λειτουργίας; με τι ανταλλαγματα και μυστικές συμφωνίες; οικονομικά… πόθεν έσχες;)και όταν έρθει η ώρα της ψηφοφοριας ή θα απουσιάζει ή παρών(κάτι σαν το ΚΚΕ ένα πράγμα) ή κατά λάθος για άλλη μία φορά θα ψηφίσουν υπέρ και μετά θα δίνουν συνεντεύξεις για να εξηγήσουν το πώς, εντελώς μεταφυσικά, συνέβη αυτό για άλλη μία φορά. Ταυτόχρονα ο μέντοράς τους Χαζαροφυρερ μαζί με την καλοσυνατη “Διαβολιση” παρουσιαστρια, θα πλέκουν το εγκώμιο για το πόσο καλός είσαι ο Κουλός που επέλεξε τα καλύτερα πρώην στελέχη – δημιουργηματα του για να στηριχθεί πάνω τους, όλη η δύσκολη δουλειά της συγκεκριμένης κυβέρνησης. Κι ένας Λαός;;;; που σύντομα αντί να τους”ΨΟΦΗΣΕΙ”, θα τους ξαναψηφισει για μία οποιαδήποτε θεσούλα στο δημόσιο ή ιδιωτικό τομέα, σε συνθήκες γαλέρας, με μισθούς πείνας και πολλά-πολλά κουπόνια για τρόφιμα από τα σούπερ μάρκετ, με πολύ τεχνητό κρέας, σκουλήκια και έντομα και επίδομα για κανένα δύο γαλόνια πετρέλαιο και βενζίνη.
    ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ…. ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΓΛΥΚΙΑ…. (Κάπου, Κάπως…. Κάποτε!!!)
    🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕

      1. Αει νεοελληνες εσμεν…

  10. ΑΙΣΧΟΣ !!

    Δηλαδή τώρα είμαστε Ελλαδισταν ?? Και το κράτος θα λέγεται ελλαδιτικη δημοκρατία?
    ΕΛΕΟΣ !!

    1. Ελλαδα – ελλαδικη δημοκρατία
      Ελλανα – ελλανικη δημοκρατία
      Ελληνα – ελληνικη δημοκρατία

    1. Το μόνο σίγουρο είναι ότι όλοι αυτοί και αυτές που απαρτίζουν το νεο Ελλαδιστάν, είναι ιθαγενείς με όλη την αρνητική σημασία της λέξεως.! Αυστηρά για εμμετό………………..

      1. Ελλαδιστανοι νεοελληνες

Comments are closed.