ΔΗΜΟΣΚOΠΗΣΗ “ΧΑΣΤΟΥΚΙ” ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ “ΚΟΥΛΗ” – ΑΠΟΤΥΧΙΑ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΡΩΝΟΪΟ, ΔΥΣΑΡΕΣΚΕΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ – ΦΟΒΟΣ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗΣ ΤΗΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ

Κοινοποίηση:
apoluti-stiriksi-mitsotaki-se-xrusoxoidi.w_hr

Oι πολίτες εμφανίζενται δυσαρεστημένοι με την κυβέρνηση για τα μέτρα για την πανδημία του κορονοϊού, για την εγκληματικότητα και για το εργασιακό νομοσχέδιο.

Αναλυτικά η δημοσκόπηση της Alco:

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

18 Σχόλια

  1. Ο κάθε πρωθυπουργός διορίζεται από τους
    Δανειστές ΑΑΔΕ.

  2. Που ειναι ο “αυριανος πρωθυπουργος” κασιδιαρης και το αποκομμα του?χαχαχα ..με τα τεραστια στελεχη που διαθετει,οπως τον πετροχειλο και τον εβραιο γιατζογλου? Που ειναι τα 100 γραφικα κακομοιρα ατομα που τον υποστηριζουν?χεχεχε …….

    1. Απο τους 100 κανε και μια αφαιρεση μερικους αλλα και μερικες που εφυγαν εξαιτιας της Καμπανιλε που εγινε πιο Ζαρουλια κι απο Ζαρουλια. Μονο κατι ξελιγωμενοι 50+ εμειναν και κατι γριες, ως επι το πλειστον αμορφωτα ατομα και καραβλαχοι χωρις τροπους. Απλα καποιοι απο αυτους εχουν λεφτα (συμπεριλαμβανομενης της Καμπανιλε που στηριζει οικονομικα και το Λιακο – εξου κι ο λογος που ειναι μαζι της) και κρατανε ακομα το μαγαζι. Τωρα που εφυγε κι ο Μπουγας ομως δυσκολα τα πραγματα. Ο ναρκισσος Λιακος ομως αυτα δε τα βλεπει και περιοριζεται στο να κανει απλα εκκωφαντικο θορυβο για αντιπερισπασμο. Εχει κανει ομως το κουμαντο του σε περιπτωση που δεν πετυχει και δεν μπει βουλη εστω με ενα γελοιο ποσοστο θα το γυρισει σε επιχειρηση με τη βοηθεια της προικας για να τη βγαλει μεχρι τις επομενες εκλογες. Παραδακι να πηγαινοερχεται…κι η πατριδα ας καιγεται.

  3. ««ΔΗΜΟΣΚOΠΗΣΗ “ΧΑΣΤΟΥΚΙ” ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ “ΚΟΥΛΗ” »» χεστηκε ο τακουλας για τον ψηφοφορο λαο……αφου θα ξαναβγει……

  4. Πως να αντιμετωπίσουν την εγκληματικότητα; Εδώ έχουν να αντιμετωπίσουν σαν εγκληματίες όσους δεν φορούν μάσκα, η μετακινείται χωρίς χαρτιά. Με την κανονική εγκληματικότητα θα ασχολειθούν;

  5. Οπως δεν πιστευω ότι μια κυβέρνηση ξεσκίζεται για να μας σώσει τόσο δεν πιστεύω στις δημοσκοπήσεις.Τα κόμματα όλα είναι τελειωμένα.Δεν προκειται να πάρουν τους ψήφους που έπερναν.Μέτα από δω θα πάρει ψήφο ο πραγματικός πατριωτισμός.

  6. Όποιος εκφράζεται κατά της κυβέρνησης από τον Σεπτέμβριο θα συλλαμβάνεται και θα τον αλυσοδενουν στην φυλακή.

  7. Για να βαζει ο ΣΚΑΙ 53% δυσαρεσκεια, σημαινει οτι ειναι στο 90%
    Δεν βαρεθηκαν με αυτα τα ανοστα καρτελακια να τους ξελασπωνουν??

  8. Το αποτέλεσμα της δημοσκόπησης είναι”τα ίδια Παντελάκη μου τα ίδια Παντελή μου”Δεν αλλάζει μυαλά ο ραγιάς.ρουσφετολόγος..

  9. Δεν υπάρχει ούτε παρόν ούτε μέλλον σ’ αυτή τη χώρα… Οι δύο πρώτοι (Κούλης,Άλεξ) με ποσοστό 61% ? Θα αλλάζουν καρέκλες επ’ αόριστον… Κοινώς τον ήπιαμε.

  10. Πού το είδατε το χαστούκι? Πρώτος πάλι ο Κούλης με διαφορά 13 ποσοστιαίες μονάδες βγαίνει. Χαστούκι θα ήταν αν τους έριχνε ο λαός στα τάρταρα με τη ψήφο του και αυτούς και το Σύριζα και το ΚΙΝΑΛ. Τελικά εδώ και χρόνια δεν μπορώ να δώσω απάντηση σε ένα ερώτημα. Ποιος είναι χειρότερος, ο κακός ή ο ηλίθιος?

  11. 37.2 % Κουληηηηηη….υστερα, όχι τώρα!!! Μέχρι πότε άραγε θα παραμυθιαζετε τον κοσμο,;;;; Ρε τραβάτε να κάνετε καμία άλλη δουλειά φακίρηδες ε φακίρηδες.

  12. Η πλάκα είναι ότι οι εταιρίες των δημοσκοπήσεων
    πληρώνονται απο τα ΔΗΜΟΣΙΑ ταμεία
    για να βγάζουν κατά παραγγελία αποτελέσματα.
    Αν το γαλάζιο συριζα(νδούλα) είχε 40% ,η κούλα θα είχε κάνει εκλογές ΧΤΕΣ…
    Πληρώνουμε τους ψεύτες δημοσιογράφους των κοπροκάναλων,
    πληρώνουμε εκατοντάδες τεμπελοσύμβουλους της κούλας,
    πληρώνουμε τις μκο του κούλη
    πληρώνουμε για μια αόρατη αστυνόμευση,
    πληρώνουμε και για τους δημοσκόπους με το ραβασάκι.
    Και κερατωμένοι κ γ@μημένοι που λένε,χαχαχα

  13. Φοβερές “δημοσκοπήσεις”.
    Έρχονται συλλήψεις παγκοσμίου σάλου τις επόμενες ημέρες. Κυβέρνηση απ’τη φυλακή θα κάνουν. Ετοιμαστείτε για καλά νέα επιτέλους…

  14. Ακόμη πιστεύετε στις δημοσκοπήσεις ? Στις επόμενες εκλογές να δηλώσουμε όλοι εκλογικοί αντιπρόσωποι οποιουδήποτε κόμματος για να είμαστε μέσα στα εκλογικά τμήματα να δούμε και να μετρήσουμε τις ψήφους από πρώτο χέρι και όχι να μας ανακοινώσει τα εκλογικά αποτελέσματα η εταιρεία Singular Logic.

  15. Χαστούκι θα ήταν εάν τα ποσοστά είχαν κατρακυλήσει στα τάρταρα … Τα 37.2% και 24% στην πρόθεση ψήφου, όσον αφορά στα δύο πρώτα κόμματα εξουσίας, είναι απλά χαδάκι, που αποδεικνύει την ανωριμότητα του λαού, του οποίου οι ανεγκέφαλες και ανεύθυνες επιλογές ενθαρρύνουν και αποθρασύνουν τα πολιτικάντικα ανδρείκελα …

  16. Xουντοκούλη και χουντονουδούληδες έχετε αφήσει χρόνους!!!!
    ΤΕΛΕΙΩΣΑΤΕ!!!!

Comments are closed.