ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ ΒΟΜΒΑ : Οι Τούρκοι φοβούνται την σύγκρουση με την Ελλάδα…(εικόνα)

Κοινοποίηση:
Greece-turkey

Mία δημοσκόπηση που τα λέει όλα ήρθε στο ”φως” της δημοσιότητας. Σύμφωνα με αυτήν, οι Τούρκοι δεν επιθυμούν πόλεμο με την Ελλάδα, παρά την καθημερινή προπαγάνδα από τα ΜΜΕ που ελέγχει ο Ερντογάν.

Η έρευνα έχει τρεις αναγνώσεις:
Α: Οι Τούρκοι φοβούνται μία σύγκρουση με την Ελλάδα
Β: Οι Τούρκοι αδιαφορούν για όσα λέει ο Ερντογάν
Γ: Ερντογανικοί, κεμαλιστές και γκιουλενιστές είναι στα ”μαχαίρια”, η κρίση της Τουρκίας βρίσκεται στο ναδίρ και υποβόσκει ένας νέος εμφύλιος στο εσωτερικό της χώρας
Εντύπωση προκαλούν τα ευρήματα μεγάλης τουρκικής εταιρείας δημοσκοπήσεων, η οποία διενήργησε δημοσκόπηση για τον τρόπο που θέλουν οι Τούρκοι πολίτες να επιλυθούν διαφορές με την Ελλάδα.
Σύμφωνα λοιπόν με τα αποτελέσματα, η πλειοψηφία των Τούρκων επιθυμεί την επίλυση των διαφορών με την Ελλάδα στην ανατολική Μεσόγειο με ειρηνικό τρόπο!
Συγκεκριμένα, σχεδόν το 60% των Τούρκων επιθυμεί ειρηνική διευθέτηση των διαφόρων με την Ελλάδα μέσω διαλόγου. Στον αντίποδα σχεδόν το 32% των Τούρκων ερωτηθέντων, θέλει πόλεμο!
Υπάρχει και ένα 8,6% που δεν παίρνει θέση.
Σε κάθε περίπτωση, η δημοσκόπηση δείχνει ότι η πλειοψηφία των Τούρκων δε θέλει πόλεμο. Αυτό έρχεται σε αντίθεση με την πολιτική του Ερντογάν που χτυπά τύμπανα πολέμου, προφανώς και για λόγους εσωτερικής κατανάλωσης.
χ1
Πηγή : pentapostagma.gr
ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

7 Σχόλια

  1. Εσύ, χέστη ανώριμε, μπορείς να τρέξεις να βουτήξεις ό,που γουστάρεις, για να γλυτώσεις … και, καλού – κακού, κάνε το από τώρα για να προλάβεις, γιατί ενδέχεται, πάνω στην αναμπουμπούλα, να τσαλακώσεις την επιδερμίδα σου ή να σπάσεις το νυχάκι σου … ΔΕΝ μπορείς, όμως, να χρησιμοποιείς τον πληθυντικό αριθμό, για να καλύψεις την δική σου τρομάρα … Οι Ελληνόψυχοι, περιμένουν με σθένος τον εχθρό και αντιστέκονται λυσσαλέα … δεν το βάζουν στα πόδια σαν τις γυναικούλες που νοιάζονται μόνον για φρου φρου κι αρώματα …
    Πήγαινε, λοιπόν, να κρυφτείς όπου θέλεις και, ει δυνατόν, να μείνεις εκεί για πάντα …
    Δεν θα μας λείψεις, δεν σε χρειαζόμαστε, τζούφια πορδή …

  2. @ Νεκροθάφτης
    άντε, ρε ΒΛΑΞ, πέσε σε κανά λάκκο από αυτούς που σκάβεις, που μας αράδιασες πέντε δεδηλωμένα ερπετοειδή και προσπαθείς να μας πείσεις ότι αυτοί αποτελούν την Ελλάδα … Μιά αμελητέα μειοψηφία είναι αυτοί, ρε … μειοψηφία που υπήρχε, υπάρχει και θα υπάρχει, όχι μόνον στην Ελλάδα, αλλά παντού, ανά τον πλανήτη … Η απόλυτη πλειοψηφία των Ελλήνων -ΠΑΛΛΗΚΑΡΙΑ ΜΕ ΨΥΧΗ ΚΑΙ ΜΠΑΛΕΣ- είναι αυτή που θα πολεμήσει και θα στείλει τον εχθρό, μαζί με όλους αυτούς (πούστηδες, προδότες, ανθέλληνες), αδιάβαστους στον διάολο … Τώρα, αν ανάμεσα σ΄αυτούς είναι και η “αφεντιά” σου, ετοίμασε και τον δικό σου λάκκο και άντε στα τσακίδια …

  3. το 32% των Τούρκων ερωτηθέντων, θέλει πόλεμο! Για να κάνουμε και στην Ελλάδα μία τέτοια δημοσκόπηση να δείτε πόσοι Έλληνες θέλουν πόλεμο. Ούτε το 0,0000001% Ποιος θέλει να πάει να πολεμήσει; Ο Βαλλιανάτος; Ο Δημητράς; Ο Κωνσταντίνου; Ο Τζέισον Αντιγόνη; Ο Θέμης του Big Brother; χαχαχαχαχα Αφού έχουμε γεμίσει πούστηδες, προδότες και ανθέλληνες…..

    1. Ακριβώς και αν γίνει πόλεμος μας βλέπω να βουτάμε στο Ιόνιο να γλυτώσουμε.

    2. Ευτυχώς που κατονόμασες τους ιθύνοντες νόες που συνήθως καλούνται σε τέτοιες περιστάσεις…

  4. δεν κάνουμε “μεταγραφή” τον Ερντογάν και να δώσουμε στους Τούρκους τους δικούς μας??

    1. Αν τον είχαμε εδώ δεν θα διάβαζες το Μακελειό, όχι πως και οι δικοί μας δεν κάνουν ότι είναι δυνατόν για να το μπλοκάρουν στα social media, αλλά τουλάχιστον κρατάνε τα προσχήματα (πολιτισμένοι Ευρωπαίοι βλέπεις…) και δεν κλείνουν απευθείας το site.

Comments are closed.