“ΔΗΜΟΣΙΟΚΑΦΡΟΙ για ΦΤΥΣΙΜΟ”. Η ΠΡΩΤΗ ΣΟΒΑΡΗ ΕΡΕΥΝΑ ΓΙΑ ΤΑ ΜΜΕ: “ΨΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΟΙ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ”. ΣΕΡΝΟΥΝ ΤΑ ΕΞ ΑΜΑΞΗΣ ΣΤΟΥΣ ΟΛΙΓΑΡΧΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ “ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ” ΤΩΝ ΚΑΝΑΛΙΩΝ. “Γιατί οι Έλληνες σιχαίνονται την πλουτοκρατία και την αριστοκρατική ελίτ που ανεβοκατεβάζει κυβερνήσεις αθλίων”

Κοινοποίηση:
exofillo16-6

teaser16-6

Τεύχος 1924, 6μιση χρόνια αυτόνομης , ανεξάρτητης  κυκλοφορίας, με αποκλειστικά αφεντικά το Λαό και το Έθνος. Σε αυτούς  λογοδοτούμε και μόνον εν ονόματί τους. Απέναντι σε μια ξενήλατη κυβέρνηση ανδρεικέλων, σε ένα καθεστώς Ερντογανισμού με περιβραχιόνια νεοαλβανισμού , Εμβέρ Χότζα.

Διαβάστε στο μοναδικό αντισυστημικό ΜΜΕ στην Ελλάδα, στο Μακελειό της Τρίτης 16-6-2021, του Έθνους των Ελλήνων Χριστιανών και των μεγάλων αποκαλύψεων, της πρώτης και τελευταίας υπερήφανης αυτοχρηματοδοτούμενης ελληνικής εφημερίδος που τιμά τη λέξη «δημοσιογραφικό ρεπορτάζ», το οποίο για άλλους πνίγηκε στα πουγκιά με το χρήμα αλλά για εμάς δεν θα πεθάνει ποτέ.

alitheia-aima-banner

ΤΣΑΚΙΖΕΙ το καρτέλ της αργυρώνητης ψευτοενημέρωσης και του χρεωκοπημένου εκδοτικού και πολιτικού κατεστημένου, επί 6 συνεχή χρόνια.  Πάντα με συνέπεια έναντι των αναγνωστών μας. Σε αυτούς που δίνουμε λόγο και δικαίωμα να μας κρίνουν και σε κανέναν άλλο. Κι ας λυσσομανάει κόντρα η διαπλοκή κι οι βρωμιάρηδες κι οι εκβιαστές που τ’ αρπάζουν χοντρά απ’ τα γρανάζια του συστήματος. Την εφημερίδα που έριξε την κυβέρνηση των κατσαπλιάδων και ασκεί σκληρή κριτική στους ίδιους αλλά και τους χειρότερους, «καινούργιους».

24_sport.indd

Στο μοναδικό ταμπλόιντ φύλλο που κυκλοφορεί στην Ελλάδα και πάει κόντρα στη σαπίλα της «πυραμίδας» αχρείων και ξεπουλημένων ηγετών, ντόπιων και αλλοδαπών ολιγαρχών, με το καλύτερο ρεπορτάζ της πιάτσας, από τις 19-1-2015.

Συνεχίζουμε χωρίς ανάσα τις αποκαλύψεις και τον δημοσιογραφικό αγώνα για μια ελεύθερη και αδούλωτη πατρίδα, χωρίς αφεντικά και εθνικούς νταβατζήδες και κοτζαμπάσηδες. Χωρίς να φοβόμαστε σφαίρες και θρασύδειλους ασύλληπτους φονιάδες του παρακρατικού κυβερνείου και του συνδικάτου της πολιτικής Μαφίας.

Άλλωστε δοκίμασαν, απέτυχαν, ξεσκεπάστηκαν. Τους ξέρουμε. Με το ονοματεπώνυμό τους.

 

Όποιοι δεν βρίσκουν την εφημερίδα ΜΑΚΕΛΕΙΟ στα περίπτερα- πάγκους σούπερ μάρκετ ή βλέπουν όλες τις εφημερίδες κρεμασμένες και όχι το ΜΑΚΕΛΕΙΟ, να μας τηλεφωνούν στο 6946 – 357733 ή στο τηλ. κέντρο της εφημερίδος 210-9590361 ή να μας στέλνουν sms (γραπτό μήνυμα), για να τακτοποιούμε κάποιους -δια της νομικής οδού- που επιδιώκουν σαμποτάζ , επαγγελματικές αλητείες αλλά και νόθευση κυκλοφοριών και σκηνοθετημένων πανελλαδικών αποτελεσμάτων.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

11 Σχόλια

  1. Όλοι τους αριστεροί και αριστερίζοντες. Φιλικοί με τους λαθρομετανάστες αλλά μένουν βόρεια προάστεια. Αριστεροί που δουλεύουν για αλαφουζομαρινάκηδες, δηλαδή υπάλληλοι των εφοπλιστων. Βγάλτα όλα στη φόρα στέφανε. Μιλάνε για εργοδοσία και είναι υπάλληλοι δημοσιογράφοι του κεφαλαίου. Πείτε υπαλληλάκια του συστήματος πόσα πήραν τα κανάλια από το χρεωκοπημένο ελληνικό κράτος για να μας λένε να μείνουμε μέσα για τον κοροδοιό.

  2. Αγαπητό μακελειό, επειδή μόνον από εσάς περιμένουμε και μαθαίνουμε αλήθειες…αν μπορείτε βγάλτε και τον πλιώτα στα μανταλάκια…. ο ανώτατος δικαστικός της χώρας μας και να μην παίρνει θέση σε αυτά που καταθέτει ο κ. Αντωνιάδης…για να δούμε μετά μήπως αφυπνιστεί

  3. Εν τω μεταξύ ο γλοιώδης χατζηλαλακης,όταν προκήρυξαν οι συριζαιοι τον διαγωνισμό για τις άδειες,έβγαινε ανερυθριαστα και διαμαρτυρόταν για τον Τούρκο που ήθελε λέει να πάρει άδεια,λέγοντας ότι αμα είναι να πάει κι αυτός στην Τουρκία να πάρει κανάλι,την ίδια στιγμή που χρωστούσε σε εργαζόμενους του ένα σκασμό λεφτά!!!!
    Ο γλυψιματιας Χατζηλαλακης,ο αδέκαστος ,ο δεν σηκώνω μύγα στο σπαθί μου …..να μην ξερασω!!!!!

  4. Αυτό που συμβαίνει στην Ελλάδα με τους λεγόμενους σταρ (!!!!!!!!!)δημοσιολογους είναι χωρίς προηγούμενο!!!!
    Ολόκληρο ΒΒC και οι άντρες η οι γυναίκες που βγαινουν για τις ειδήσεις, είναι απλοί εργαζόμενοι βάρδιας,χωρίς σταριλικια και ειδικά για τις γυναίκες,χωρίς εξεζητημένο μακιγιάζ λες και πάνε στα μπουζούκια!!!!!
    Το μόνο που έχει σημασία για το BBC είναι βιογραφικό,προϋπηρεσία και ορθοφωνία!!!!!
    Που τα βρήκαμε εμείς εδώ τέτοια κουμάσια,ως άλλοι αστέρες του Χόλιγουντ,αναρωτιέμαι!!!!!!!
    Αλισβερίσι να γίνεται,κάτι δίνεται (θεσουλα),κάτι επιστρέφεται(εξυπηρέτηση)!!!!

  5. Και τα μπάζα έχουν ψυχή…..και ευτυχώς που δεν συγκαταλέγονται στα σκ…..

  6. Κάντε και για τους δικαστικούς μια ανάλογη έρευνα – γκάλοπ …

  7. Εξ αριστερών Ν.Χ”Νικολάου γεννηθείς στην Αλεξανδρούπολη το 1962. Ο πατέρας του επί δεκαετίες βοουλευτής Έβρου και υποργός της Ν.Δ. Τα ΜΜΕ που διαθέτει μαζί με τους Κουρήδες είναι γιάφκες κομμουνιστών.
    Σία Κοσιώνη επί δεκαετία σύζυγος του κομμουνιστή δημοσιγράφου και υπ. βουλευτή του ΚΚΕ Μιχάλη Λεάνη.
    Νίκος Ευαγγελάτος ως κνιτάκος και πρωτοετής της Νομικής έπιασε δουλειά στην ΠΡΩΤΗ κοινή απογευματινή έκδοση των δύο ΚΚΕ των κυρκοφλωράκηδων και στον ρ/σ 9,82 του δήμου Αθηναίων.
    Μάρα Ζαχαρέα κόρη του στελέχους του ΚΚΕ Περισσού Αιμιλίου Ζαχαρέα, που την βόλεψε αρχικά στην ΑΥΓΗ, διότι το 1985
    δεν υπήρχε θέση στον Ριζοσπάστη, στον οποίο μετέπειτα μετακόμισε.
    Σρώυτερ, γερμανός πατέρας…

  8. Ολιγαρχια και πολιτικη πηγαιναν παντα χερι χερι.
    Διεφθερμενοι μεχρι το μεδουλι. Καναλάρχες και τα δημοσιογραφικα πουτ@νακια τους.

    Ο καιρος γαρ εγγυς για τους διεφθαρμένους.

  9. Ξεβράκωσέ τους όλους Στέφανε- Μακελειό, μπας και ξυπνήσουν τα βόδια και καταλάβουν επιτέλους γιατί μπόχα μιλάμε στα βοθροκάναλα. ¨Οχι απλά για φτύσιμο αλλά και για μπουνούδια είναι όλοι τους.
    Στέφανε εσύ και η ομάδα σου κάντε αν μπορείτε μια έρευνα και βγάλτε στην φόρα ποιοι κρύβονται πίσω από τα ελληνικά hoaxes, αν αληθεύει οτι ο κ@λοεβραίος Μόσιαλος, ξεβρακώστε τους όλους να μάθει ο κόσμος τα παιχνίδια τους μαζί και με τα πληρωμένα τρολ.

  10. Άμα τους σιχαίνονταν πράγματι οι Έλληνες αυτούς τους δημοσιοκαφρους και όχι μόνο ένα μικρό συνειδητοποιημένο μέρος του Ελληνικού Λαού καμία κυβέρνηση δε θα έδινε τόσα λεφτά για να τους δωροδοκήσει. Τώρα ακούγεται ότι ετοιμάζονται να τους δώσουν κι άλλα για τη διαφήμιση των εμβολιασμών που λόγω των συνεχών θανάτων (παρ όλο που πάρα πολλούς τους κρύβουν) κόλλησε. Το κυβερνητικό αφήγημα περί επιτυχίας των εμβολιασμών ξεθωριάζει καθημερινά με τους αλλεπάλληλους θανάτους. Αυτό που συμβαίνει είναι ενσυνείδητη σφαγή . Ποιος εισαγγελέας «Τζοβάνι Φαλκόνε» θα έχει τα @ρχιδι@ να τους δικασει όλους αυτούς ;;;;;;

  11. Η αύξηση των αντικειμενικών αξιών στις λαϊκές συνοικίες με κατώτατη τιμη εκκίνησης τα 1000€ το τετραγωνικό είχε αποφασιστεί εδώ και καιρό.
    Στόχος της ήταν, εκτός του να αυξήσει τον ΕΝΦΙΑ (που κάποιοι υποστηρίζουν ότι δε θα αυξηθεί καταργώντας τους μαθηματικούς νόμους), να πετάξει έξω από τα προνοιακά επιδόματα τα οποία δίνονται βάσει εισοδηματικών κριτηρίων (ένα από αυτά είναι και οι αντικειμενικές) τους επιδοματουχους Έλληνες των περιοχών αυτών. Επιδόματα δίνουν μόνο στους λάθρο.

Comments are closed.