ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗ ΑΛΗΤΕΙΑ ΜΕΓΑΤΟΝΩΝ!!! Ρεπόρτερ του Παπαδάκη περπατάει στα… γόνατα για να δείχνει πολύ το χιόνι [ΒΙΝΤΕΟ]

Κοινοποίηση:
335062-screenshot_3

Χαμός επικράτησε στο twitter με το βίντεο που ανάρτησε χρήστης και έδειχνε δημοσιογράφο του ANT1 να περπατάει στα γόνατα για να δείξει το μεγάλο ύψος του χιονιού.

Πολλοί ήταν οι χρήστες που έκραξαν το δημοσιογράφο και εξέφρασαν την οργή τους για το ρεπορτάζ που κατά τη γνώμη τους επιχειρούσε να δώσει ψευδή εικόνα τρόμου για την κακοκαιρία, δικαιολογώντας τις αδυναμίες του κρατικού μηχανισμού.

Ωστόσο, στην πορεία αποδείχτηκε ότι στο συγκεκριμένο, απίστευτο κυριολεκτικά, απόσπασμα, που ήταν μέρος ρεπορτάζ στην πρωινή εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη, ο ρεπόρτερ έκανε πλάκα.

Στην Ελλάδα οι “νεοφιλελεύθεροι” χρηματοδοτούνται από το κράτος. Εμείς… από εσάς! Στήριξε την ανεξαρτησία του tvxs.gr, κάνοντας κλικ εδώ.

Η πλάκα όμως μεταδόθηκε αργότερα στις ειδήσεις του ΑΝΤ1 στα σοβαρά, ως μέρος του ρεπορτάζ για την κακοκαιρία στην Αττική.  Το λάθος(;) ήταν προφανώς των υπεύθυνων του δελτίου ειδήσεων, που δεν το είδαν, δεν το πρόσεξαν ή επέλεξαν το συγκεκριμένο απόσπασμα από υπερβάλλον ζήλο.

Δείτε το βίντεο από το 19.26’

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

26 Σχόλια

  1. Πόσο ξεφτυλισμένοι πια για την τηλεθέαση;

  2. Η ξεφτίλα έπιασε πάτο. Παρακάτω δεν έχει. Ποτέ δεν έβλεπα αυτήν την εκπομπή, τώρα ένας λόγος παραπάνω.

  3. γραφικοί όπως και αυτοί που παρακολουθούν

  4. Αφού αποδείχθηκε ότι ήταν πλάκα προς τι ο τίτλος του άρθρου?

    1. Εlenius χαχολοαντενας και ξερο ψωμι????
      Χατζηνικολακης Παπαδακοβλαμμενος και ολα τα συναφη??,

  5. Όταν ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ Μιχάλης Γιαννάκος ΞΥΠΟΛΥΤΟΣ ΣΤΑ ΑΓΚΑΘΙΑ, είχε τολμήσει πριν λίγες μέρες να σηκώσει κεφάλι στους ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΤΙΛΕΡ ΕΜΒΟΛΙΩΝ εκφράζοντας την ΑΝΤΙΘΕΤΗ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΑΠΟΨΗ από αυτή που ΕΝΑΓΩΝΙΩΣ ΖΗΤΑΕΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΝΑ ΑΚΟΥΝ ΟΙ ΙΘΑΓΕΝΕΙΣ, αμέσως ήρθε η δικαιοσύνη με την διενέργεια έρευνας, για το αδίκημα της διασποράς ψευδών ειδήσεων ! ! !
    Εδώ όμως τι γίνεται ; ; ;
    Το πρωί ρεπόρτερ του Παπαδάκη ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΠΛΑΚΑ περπατούσε στα… γόνατα για να δείχνει πολύ το χιόνι ! ! !
    Αργότερα όμως, Η ΠΡΩΙΝΗ ΠΛΑΚΑ ΜΕΤΑΔΟΘΗΚΕ ΣΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΑΝΤ1 ΣΤΑ ΣΟΒΑΡΑ ΩΣ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑ ΣΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ.
    Δεν είδα όμως ΚΑΝΕΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟ της δικαιοσύνης να αναλάβει την διενέργεια έρευνας, με αντικείμενο το αδίκημα της διασποράς ψευδών ειδήσεων, ΓΙΑ ΤΟ ΕΣΚΕΜΜΕΝΟ Ή ΟΧΙ, ΛΑΘΟΣ ΤΩΝ ΥΠΕΥΘΥΝΩΝ ΤΟΥ ΔΕΛΤΙΟΥ ΕΙΔΗΣΕΩΝ (που κατά τα άλλα διαμορφώνει την κοινή γνώμη των ιθαγενών) ΠΟΥ ΕΠΕΛΕΞΑΝ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ; ; ;
    β. τεζαρης
    ϶ϵλληνας ψηφοφόρος, όμηρος των καθεστώτων των Αθηνών ! ! !

  6. Κάθονται τα χαπατα μπροστά στις τηλεοράσεις όλη μέρα και βλέπουν τους απατεώνες.

  7. Κλείστε τα κωλοκαναλα. Όλο αυτό το αληταριο έχει καταστρέψει την Ελλάδα παρέα με τους πολιτικάντηδες.

  8. για “πλακα” λεει ο βόθρος οτι το εκανε αλλα η συμμορια του ελπίζει οτι όλο και κανένας βλαμμένος δεν θα το μάθει και θα το πιστ΄ψει.

  9. Στο μοναστήρι πήγαινε και τόχε τάμα να πάει γονατιστός. Τι τους περάσατε για τίποτα παρθένες; Αλητεία με γραβάτα είναι.

  10. Ο ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΠΟΥ ΚΥΝΗΓΟΥΣΕ ΚΟΥΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ ΚΑΤΙ ΗΞΕΡΕ.

  11. καριλοη παπαδακη εισαι του συητηματος ο λαος σε σιχενεται και οι ολοι οι εθνικιστες προδοτη πατσαβουρα θα καλοπερασεςι στην κολαση που θα σε στειλη ο θεος καριοληηη

  12. ρε βοδι περπατασ μετα γονατα για να μας πεισεις οτι χιονιςε πολι

  13. Φοβάμαι!Φοβάμαι!Θέλω να μείνω μέσα μαντρωμένος μέχρι το καλοκαιράκι μετά από αυτό.πώώώ πώώώ!!!!!

  14. Ενας ακόμα καραγκιόζης που δηλώνει δημοσιογράφος…

  15. τωρα στην περίπτωση αυτην η κακοκαιρια αυτη μας εκανε ασχημες ζημιες κακα τα ψεματα ασχετος το τι σκατακια ειναι οι δημοσιογράφοι

  16. Ο/Η Μην ψάχνεις την αλήθεια εκεί που σου λένε να δεις οι κλέφτες λέει:

    Εδώ η άλλη η σαυρα του Σκαι έκανε στημένο ρεπορτάζ των Φώτων με πλάνα πριν 5 χρόνια και έλεγε ψέματα ότι ο παπάς που έριξε τον σταυρό δεν φοράει μάσκα…. Τι ψάχνεις;

  17. ΠΛΕΟΝ ΝΑ ΜΗΝ ΑΚΟΥΤΕ & ΝΑ ΜΗΝ ΒΛΕΠΕΤΕ ΤΑ ΜΕΣΑ ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΞΑΠΑΤΗΣΗΣ , ΚΑΝΟΥΝΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΦΟΒΙΖΟΥΝΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ , ΜΟΝΟΝ ΠΟΥ Η ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΚΑΝΕΝΑΝΕ, ΜΟΝΟΝ ΤΟΥΣ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΟΛΟΙ ΜΗΔΕΝΟΣ ΕΞΕΡΟΥΜΕΝΟΥ , ΠΟΣΟ ΚΑΡΑΚΙΟΖΗΔΕΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ , ΟΥΣΤ – ΟΥΣΤ !!

  18. Τέτοιους ντριληδες έχουν για ρεπορτάζ?? Κανονικά έπρεπε να είχε πέσει με την κοιλιά κάτω και μονο το κεφάλι έξω από το χιόνι και να κάνει τη σαύρα. Ρε δεν ντρέπεστε λίγο ??? ……10 ευρώ μεροκάματο συν τους καφέδες και τις τυρόπιτες και πολλά είναι.

  19. Τελικά αν ο Ιούδας ορίστηκε ως υιός της απωλείας που πρόδοσε τον δάσκαλό του για το που θα βρίσκεται, για 30 αργύρια, (και καλώς ορίστηκε) τότε όλους αυτούς τους γελοίους, όλους αυτούς τους τσαρλατάνους που “σκοτώνουν” τον άνθρωπο για λίγα ψωροευρό, πώς πρέπει να τους αποκαλούμε?

  20. ο νομος περι ψευδων ειδησεων τι εχει να πει;

  21. Πόσο μαλακας μπορεί να είναι ο μπουχεσας που πάει στα γόνατα . Άι γαμηθειτε ρε γίδια όλα σας.

Comments are closed.