ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΕΣ ΒΟΜΒΕΣ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ ΜΑΚΕΛΕΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ – ΜΙΧΑΛΗΣ ΧΡΥΣΟΧΟΪΔΗΣ: Ο ΒΙΟΣ ΚΑΙ Η ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΕΝΟΣ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟΥ – ΜΙΑ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ ΑΦΗΓΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΩΓΑΜΠΡΟ ΤΗΣ ΦΑΜΙΛΙΑΣ ΚΟΡΛΕΟΝΕ! ΕΝΑΣ ΑΔΙΑΒΑΣΤΟΣ ΠΡΟΔΟΤΗΣ, ΞΕΝΟΣ ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ ΜΕ ΓΛΩΣΣΑ ΦΙΔΙΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ΕΝΤΙΜΟΤΑΤΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ

Κοινοποίηση:
im_teaser_06-01-2024

Διαβάστε σήμερα στο ΜΑΚΕΛΕΙΟ για την Εθνική Απελευθέρωση:

«Ο ΕΠΙΒΗΤΩΡ της ΚΟΚΑΪΝΗΣ κ’ η ΧΗΡΑ του ΚΟΥΡΚΟΥΛΟΥ». Μιχάλης Χρυσοχοΐδης: Ο βίος και η πολιτεία ενός διεφθαρμένου. Μία συγκλονιστική αφήγηση για τον «σώγαμπρο» της «φαμίλιας Κορλεόνε». Ένας αδιάβαστος προδότης, ξένος πράκτορας με γλώσσα φιδιού. Kαι οι εντιμότατοι φίλοι του—Ο μπαρόβιος της αντιτρομοκρατικής —Ο καταζητούμενος εκατομμυριούχος καναλάρχης ζητιάνος —και η Αλεξία Μπακογιάννη που «ξέπλενε χρήμα με τους απατεώνες»

1_SK.indd

Διαβάστε ακόμα:

Πέθανε αιφνιδίως και ο 12ος μάρτυρας του NOOR 1
Έρχονται νέες πιο μαύρες σελίδες στο υπουργείο Υγείας των φτωχών

Συντάξεις Φεβρουαρίου – Πότε θα γίνουν οι πληρωμές ανά ταμείο

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. Σκατιαρη Χρυσοχοιδη βρωμάς μέχρι Κύπρο. Σε μυριζόμαστε. Αφήνω θέση στις αλυσίδες και για σένα σκατιαρη γιατί κοντά είναι η ώρα

  2. Ο Οικονόμου αλλαξρ γιατί θα έψαχνε πιο βαθιά τη δολοφονία στον Ρέντη.
    Ο Μαρινακης πίεσε να μπει ένας δικός του, ο βαψομαλλιας που αν δεν έσκαγε η βόμβα στον Ξηρό, ακόμα θα έψαχναν τη 17 Νοέμβρη.
    Είναι και Ολυμπιακός ο Μιχάλης, κουκουλωμα

  3. Και όσοι θυμούνται όταν ξανά ήτανε υπουργός προστασίας του κοπρίτη μας είχε ταράξει στην ασφάλεια ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ έχει να πέσει πάλι βρωμόξυλο . Τυχαίο που τον ξαναβάζουν τώρα ;( Ύστερα από τις επιθέσεις σε αστυνομικούς . )

Comments are closed.