ΔΗΛΩΣΗ ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΧΙΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΡΑΜΑΤΙΚΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΠΟΥ ΟΔΗΓΟΥΝ ΤΗ ΧΩΡΑ ΣΕ ΕΚΛΟΓΕΣ: ” ΑΝ ΤΟ ΑΦΗΣΕΤΕ ΣΤΗ ΜΕΣΗ, ΚΥΡΙΕ ΜΑΡΙΝΑΚΗ, ΟΙ ΔΥΟ ΣΦΑΙΡΕΣ ΠΟΥ ΕΦΑΓΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗ, ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ 1003 ΚΑΙ ΘΑ ΣΚΟΤΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΕΣΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΣΑΣ. ΜΙΑ ΛΕΞΗ. ΦΥΛΑΚΗ. ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΥΠΑΡΧΗΓΟΥ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΑΜΟΡΑ”

Κοινοποίηση:
marinakis_hios-MAKELEIO

Από τον συνάδερφο δημοσιογράφο και ιδρυτή του “Κινήματος Εθνική Απελευθέρωση”, Στέφανο Σ. Χίο,  πριν από λίγο και μετά τις διαλαμβανόμενες ως πολύ κρίσιμες πολιτικές εξελίξεις που έρχονται μέσω του τρομακτικού και απολύτως αληθινού περιεχομένου δηλώσεων του κ.Βρέντζου, στενού συνεργάτη του εφοπλιστή κ. Ευάγγελου Μαρινάκη, λάβαμε την εξής δήλωση:

΅”Η εφημερίδα μας, το makeleio.gr και εγώ προσωπικά, ουδέποτε είχαμε εμπιστοσύνη στα εκρηκτικά ξεσπάσματα της θεωρούμενης από εμένα- και δεσμεύει μόνον εμένα προσωπικά η άποψη- ξεσπάσματα θυμού, εκπροσώπων, αντιπροσώπων ή συνεργατών της οικονομικής ολιγαρχίας, στην Ελλάδα. Οι -ακόμα και – αυτοδημιούργητοι πολύ πλούσιοι Έλληνες- που ο κόσμος αποκαλεί Κροίσους- θυμικά, εκτονώνονται με ανάλογες συμπεριφορές. Όμως , τώρα, εκτίμησή μου, είναι ότι δεν έχουμε να κάνουμε ούτε με ξέσπασμα θυμού, ούτε με έκρηξη οργής για ένα πέναλντι που ήταν ή δεν ήταν (στην παρούσα φάση, λίγο με νοιάζει), ή για ένα χαμένο και κερδισμένο ματσάκι. Αυτό θα πρέπει να συζητηθεί άλλη μέρα γιατί εάν συζητηθεί τώρα, λειτουργεί αποπροσανατολιστικά για την ίδια τη Δημοκρατία μέσω του οπαδισμού.

Τι είπε ο κύριος Γιάννης Βρέντζος, νόμιμος εκπρόσωπος στα ΜΜΕ του κυρίου Μαρινάκη και πολύ στενός του συνεργάτης; Είπε, όσα λέγαμε 3 και πλέον χρόνια τώρα, για την απόλυτη Καμόρα του Μαξίμου σε εκπομπές και ρεπορτάζ. Σαν να ακούγαμε τη νύχτα της Κυριακής, τον εαυτό μας, τον αντίλαλο της φωνή μας, σε ένα μεγάλο πηγάδι έρευνας αίματος. Γιατί με το αίμα μας- και για λίγο με τη ζωή μας-πληρώσαμε όλο αυτό το δραματικό ανηφόρι για την εύρεση της αλήθειας: 

« Στην κυβέρνηση για τρία ολόκληρα χρόνια λειτουργούσε ένα καθεστώς παρανομίας, υποκλοπών με συνδέσμους και παρακλάδια σε όλο το οργανωμένο έγκλημα με έδρα το Μέγαρο Μαξίμου και πρωταγωνιστή τον Γρήγορη Δημητριάδη και την βρώμικη λαθραία ποινική παρέα του».

Ο κύριος Βρέντζος, δεν κατέθεσε ψήγματα αλήθειας. Είπε όλη την αλήθεια. Ο κύριος Δημητριάδης, τον οποίο έχω προκαλέσει δημόσια και αυτόν και τους φονικούς μηχανισμούς που δουλεύουν γι αυτόν, αντιμετωπίζοντας σοβαρά ψυχικά ζητήματα διπολικής φύσεως, θεωρούσε και θεωρεί ότι μπορεί να κάνει ότι έκανε ο αρχηγός της Σικελικής Μαφίας, Τότο Ρίνα. Να ανατινάξει τον Χίο με εκρηκτικά, να στείλει δυο κατακάθια να τον σκοτώσουν επειδή ο κύριος ανηψιός έκανε χάρη στην κυρία Μαρέβα που δεχόταν έντονη κριτική από την εφημερίδα μας γιατί ουσιαστικά αυτη εξακολουθεί να κυβερνά για ίδιον όφελος κι όχι για το όφελος ενός Λαού που πένεται, να δολοφονήσει αστυνομικούς, να ξεκάνει δικαστές, να θάψει όσους δεν του κάθονταν καλά και είναι ακόμη και σήμερα, εμπόδιο στο βασίλειο των Αλ Πατσίνο και των κάθε φύσεως “Σημαδεμένων” που τον χρηματοδοτούν, να υποκλέπτει, να εξευτελίζει, να καταρρακώνει κάθε έννοια νομιμότητος, με την ευχή του ίδιου του πρωθυπουργού. Ναι, του ίδιου και της φαμίλιας του. ΌΛΗΣ.

Πίσω όμως από τον κύριο Δημητριάδη, κρύβονται άλλοι. Ένας ισχυρός εφοπλιστής και οι χρήσιμοι ένοπλοι βαστάζοι του- τον γνωρίζει καλά ο κύριος Μαρινάκης και ο κύριος Βρέντζος- που στόχο έχει να τελειώνει με όσους στέκονται εμπόδιο στα επιχειρηματικά του σχέδια: Την εγκαθίδρυση πολιτικών φατριών που θα πίνουν το αίμα του Λαού και η “ομάδα” θα θησαυρίζει και θα οδηγεί τη χώρα στην ισοπέδωση. Μαζί με τον χρηματοδότη του κυρίου Δημητριάδη όμως, ανελκύται και ένα άλλο σύστημα ολιγαρχίας, που ονειρεύεται μονοκρατορία. Με όποιους τρόπους: Βόμβες, πληρωμένους δολοφόνους, πληρωμένους μπάτσους, ρετάλια στο Μαξίμου, εκτελεστές απ έξω, σιγαστήρες θανάτου, ενέδρες αντικαθεστωτικών. Μυθεύματα, τα θεωρούσαν στην αρχή, όλοι όσοι τα διάβαζαν. Τώρα όμως αντιλήφθηκαν ότι η “έρευνα Χίου, η έρευνα των δημοσιογράφων του ΜΑΚΕΛΕΙΟ”, επιβεβαιώνεται μέχρι κεραίας. Τώρα, όλοι καταλαβαίνουν ότι ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ.

Ένα έχουμε να πούμε στον κ.Μαρινάκη: ΑΝ ΤΟ ΑΦΗΣΕΤΕ ΣΤΗ ΜΕΣΗ, ΚΥΡΙΕ ΜΑΡΙΝΑΚΗ, ΟΙ ΔΥΟ ΣΦΑΙΡΕΣ ΠΟΥ ΕΦΑΓΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗ, ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ 1003 ΚΑΙ ΘΑ ΣΚΟΤΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΕΣΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΣΑΣ. ΜΙΑ ΛΕΞΗ. ΦΥΛΑΚΗ. ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΥΠΑΡΧΗΓΟΥ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΑΜΟΡΑ.

Η κάθαρση , ήταν καθήκον να την επιβάλλουν οι δικαστές και οι θεσμικοί φύλακες της Δημοκρατίας, Δικαιοσύνη- Αστυνομία- Ελεγκτικοί μηχανισμοί. Μοιραία περνάει στα χέρια της οικονομικής ελίτ της χώρας. Και αυτό δεν είναι θεσμικό. Είναι αδιανόητο. Είναι παρά φύσιν, απόδοση δικαιοσύνης. Και έτσι να είναι όμως- αφού δεν γίνεται διαφορετικά, διότι όλοι είναι πιασμένοι- εάν δεν επέλθει εξυγίανση ακόμα και δια της εξωθεσμικής παρέμβασης δηλαδή της αναγκαστικής αποκάλυψης της αλήθειας από ισχυρούς του πλούτου , το κακό θα πολλαπλασιαστεί. Και θα μας σκοτώσει όλους. Γιατί χθες ήμασταν εμείς, σήμερα οι απλοί πολίτες που πεθαίνουν κάθε μέρα, αύριο εσείς. Να είστε σίγουροι. Αύριο εσείς. Ρωτήστε συνεργάτες σας να σας πουν .

Όλα αυτά, όμως συμπεριλαμβάνονται σε μία λέξη: Πατριωτισμός. Είτε τον έχεις, είτε όχι. Άρα πτώση, εκλογές, νέα κυβέρνηση . Οτιδήποτε άλλο, δίνει χρόνο στη Μαφία, να γιγαντώνεται. Για να μας συνθλίψει όλους. Πλούσιους και φτωχούς. Και οι σφαίρες, τρυπάνε και τους πλούσιους, πιο εύκολα από τους φτωχούς.

Στέφανος Σ. Χίος  

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

39 Σχόλια

  1. Ο/Η Της φετινές εταγραφες του χοντρού δεν της εκανε ο Κουλης λέει:

    Δεν είναι σοβαρα πράματα αυτά,κατ αρχάς ο Μαριδάκης εχει παρατήσει τον ολυμπιακο και ασχολείται με την Νοτινχαμ στην Αγγλία διότι εκεί ε εχει πολύ χρήμα.
    Η κακια πορεία του ολυμπιακου είναι δικό του λάθος, ούτε η επο φταιει ουτε η κυβέρνηση, μην τρελαθούμε τωρα.

  2. Μαρινακη έχεις τα μίντια και μπορείς να βγάλεις στη φόρα ΟΛΑ ΤΑ ΑΠΛΥΤΑ των μεγαλοπαραγοντων που στηρίζουν το σάπιο και διεφθαρμένο κράτος του προδότη Μητσοτακη και των golden boys.

    Τελείωσε τους. Για το καλό της πατρίδας.

  3. Σοβαρά τώρα; θέλετε δικαιοσύνη από τον πρεζεμπορας που ξεπαστρεψε μάρτυρες ; και τόσα άλλα που είχαν σχέση με την παράγκα και τον αθλητισμό τα ξεχνάτε;

    1. Αμα έχεις αποδείξεις ότι είναι πρεζέμπορας τρέχα στον εισαγγελέα πονεμένε.Αθωώθηκε για όλα.Προς το παρόν πρέπει να κάνει ότι του λέει ο Χίος.Να προσφέρει στον τόπο!

  4. Κύριε Χίο είστε ευλογημένος που ζείτε και που υπηρετείτε επάξια τη δημοσιογραφική σας πένα .Οι κυβερνήσεις πάνω κάτω η μάλλον κατά γράμμα ακολουθούν τη ίδια ατζέντα που είναι απλά εντολές από τις μεγάλες δυνάμεις .Η δική σας αποπειρα ανθρωποκτονίας είναι κάτι που πρέπει επιτελους πρέπει να πάρει το δρόμο της δικαιοσύνης και να τιμωρηθούν παραδειγματικά οι ένοχοι. Όμως υπάρχει και Θεία Δίκη ούτως η άλλως για αυτούς ..όταν ο Μητσοτάκης τόνισε 100 φορές για τα εκατομμύρια ευρώ που έκαναν κύκλο γύρω γύρω από το βαξεβανη από ένα Ρώσο ολιγαρχη δεν είδα τι βαξεβανη σήμερα να καίγεται να αποποιηθεί τη κατηγορία ..ο μόνος καθαρός είστε εσείς ..και δεν έχετε σύμμαχο ούτε το βαξεβανη ούτε το Μαρινάκη ούτε κανένα παρά μόνο το θεό κ τη συνείδηση σας και ας ακούγεται τετριμμένο η μελό..είστε μόνος σας εναντίων όλων .

  5. Κύριε Χίο είστε ευλογημένος που ζείτε και που υπηρετείτε επάξια τη δημοσιογραφική σας πένα .Οι κυβερνήσεις πάνω κάτω η μάλλον κατά γράμμα ακολουθούν τη ίδια ατζέντα που είναι απλά εντολές από τις μεγάλες δυνάμεις .Η δική σας αποπειρα ανθρωποκτονίας είναι κάτι που πρέπει επιτελους πρέπει να πάρει το δρόμο της δικαιοσύνης και να τιμωρηθούν παραδειγματικά οι ένοχοι. Όμως υπάρχει και Θεία Δίκη ούτως η άλλως για αυτούς ..όταν ο Μητσοτάκης τόνισε 100 φορές για τα εκατομμύρια ευρώ που έκαναν κύκλο γύρω γύρω από το βαξεβανης από ένα Ρώσο ολιγαρχη δεν είδα τι βαξεβανη σήμερα να καίγεται να αποποιηθεί τη κατηγορία ..ο μόνος καθαρός είστε εσείς ..και δεν έχετε σύμμαχο ούτε το βαξεβανη ούτε το Μαρινάκη ούτε κανένα παρά μόνο το θεό κ τη συνείδηση σας και ακούγεται τετριμμένο η μελό..είστε μόνος σας εναντίων όλων .

  6. Στέφανε, έπεσαν ή ακόμα ρε;

  7. Στέφανε, Τρίτη απόγευμα και ο Κούλης στη θέση του. Δεν κουνιέται φύλλο. Μόνο μπλα μπλα ο Μαριδάκης

  8. Όποιος παίρνει το ΜΑΚΕΛΕΙΟ ας δεί την ημερομηνία που ο Χίος λέει πρώτη φορά ότι ρίχνουν τον Κούλη.
    Όλο τον ρίχνουν και όλο εκεί είναι σταθερός στην καρέκλα.Τους έχει γραμμένους όλους στον π***** ο δράκουλας Κούλης.

  9. Πρέπει να προχωρήσει το θέμα μέχρι το τέλος. Πρέπει να γίνουν εκλογές. Να δοθουν όλα τα στοιχεία στη δημοσιότητα και να γίνουν εκλογές. Εκλογές ελεύθερες και γνήσιες, χωρίς νοθείες. Και αν, λέμε αν αύριο γίνει τίποτε στις ΗΠΑ, καμία στραβή και χρησιμοποιήσει εκείνος ο άλλος παραλυμένος τις γνωστές μεθόδους του, δηλαδή το βαθύ κράτος των ΗΠΑ, δεν υπάρχουν περιθώρια πλέον. Τέρμα ο αμερικανικός λαός πρέπει να ξεσηκωθεί, αλλιώς θα μας εξοντώσουν όλους, διότι η σατανική ελίτ της Ευρώπης ακολουθεί τη σατανική ελίτ των ΗΠΑ. Χρόνια Πολλά. Βοηθειά μας οι Άγιοι Αρχάγγελοι, που εορτάζουν σήμερα. Να μας σκεπάζουν όλους και κυρίως εσάς που αγωνίζεστε στη πρώτη γραμμή

  10. Ο Χιος τσαμπα εκτιθεται. Ο Μαρινακης μολις παρει απο τον Μητσοτακη αυτα που θελει, μετα θα ειναι μελι γαλα μαζι του.

  11. Βαγγέλης λιωστους! Πειραξατε το ΘΡΥΛΟ! Θα χορέψετε

    1. Βαγγέλη φτιάξε κόμμα σαν τον Μπερλουσκόνι να σε ψηφίσουμε όλοι οι οπαδοί κόντρα στις 3 οικογένειες που μας κυβερνούν 40 χρόνια.

      1. χαχαχα ναι θα το ψηφίσουν και οι 50 οπαδοί του θρύλου

      2. ναι γιατι ο χοντροβαγγέλης που λες είναι άγιος και δεν θα κάνει τέτοια. α ρε ζααααα

    2. Είπε ο στόκος της μπάλας με τα 200 μπεναλτυς του Τζόρτζεβιτς

  12. Σας εδωσε ο Μητσοτακης 3 πρωταθληματα με ατιμο τροπο.
    Σας εσωσε τον προεδρο σας με τροπολογια απο τα στημενα ματς.

    Σας εσωσε τον προεδρο σας με τα 2,1 τονους ηρωινη και τους 10 νεκρους μαρτυρες.
    Σας σωζει και τωρα απο την πολυιδιοκτησια που εχετε με τον Αρη.

    Και τωρα τον βριζετε ? Γιατι ? Επειδη τωρα ξερετε οτι τα ψωμια του τελειωνουν.

    Επειδη δεν πηρε την δουλεια με τα δις ευρω και την αρπαξε τελευταια στιγμη ο Βαρδινογιαννης?

    Αυτα να τα λεγατε το 2020 το πολυ το 2021 οχι τωρα που ο Μητσοτακης ειναι γεματο σκανδαλα και πεφτει.

    1. μιλανε και τα ορφανα του τσετσενου που ηθελε να χωρισει την ελλαδα στα δυο και που σας εδωσε ο τσιπρας πρωταθλημα για να πουλησετε τη μακεδονια. καθαρισατε τον αλκη και στα γηπεδα βγαζατε εμετικα συνθηματα. τις βουλγαρικες σημαιες ακομα τις ανεμιζετε στο γηπεδο; την πληρωσε η ξανθη και εσεις στα μαλακα. ομαδα του κρατους

    2. ρε βλαμένε με 20-25 πόντους διαφορά τα πέρναμε τι μαλακίες λες?

    3. Εκτός ότι γράφεις παπαριές γιατί τα πρωταθλήματα τα πήραμε με μεγάλη διαφορά βαθμων…είσαι και ξεχασιάρης.Ξέχασες ότι προδόσατε τη Μακεδονία για να πάρετε ένα πρωτάθλημα.βρε ουστ!

  13. Ρε Χίο έχεις εμμονές με ΚΑΘΕ κυβέρνηση να την ρίξεις….μόνο που δεν μας λες ποιον να ψηφίσουμε
    ΥΓ
    Φυσικά εάν δημιουργήσεις κόμμα θα ψηφίσουμε εσενα και θα σε βάλουμε στην Βουλή με 15%

    1. Τις καημένες τις κυβερνήσεις που θέλει να ρίξει ο κακός ο Χίος… Μάθε λοιπόν ότι ο δημοσιογράφος πρέπει να είναι απέναντι στην εξουσία και όχι να γίνεται η τέταρτη εξουσία…Αν περιμένεις σωτήρες είσαι άξιος της μοίρας σου. Ψήφισε ό,τι καταλαβαίνεις…

  14. Είναι να χώσει μέσα το χοντρό για την υπόθεση του Noor One και να ορίσει σαν εγγύηση για αποφυλάκιση 10 δισ.ευρώ.

  15. ΜΑΚΕΛΕΙΕ ΩΡΑΙΑ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΑΛΛΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΣ ΟΤΙ Ο ΧΟΝΤΡΟΣ ΤΟΥ ΛΙΜΑΝΙΟΥ ΔΙΑΧΕΙΡΙΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΤΑ ΤΑΝΚΕΡ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΤΟΝ ΕΧΟΥΝ ΒΑΛΕΙ ΣΤΑ ΜΠΡΟΣΤΑ….ΟΠΠΟΤΕ ΤΗ ΨΑΧΝΕΙΣ…ΤΟ ΩΡΑΙΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ ΠΛΕΟΝ ΤΡΩΓΟΝΤΑΙ ΑΝΑ ΜΕΤΑΞΙ ΤΟΥΣ………ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΟΛΥ Η ΜΑΣΣΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΟΙ……….ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΥΤΑΛΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΡΔΑΡΑ ΜΕ ΤΟ ΜΕΛΙ

  16. ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΑΝ ΤΗΝ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΣΟΥ.

    ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ ΠΟΥ ΤΟΛΜΗΣΑΝ ΝΑ ΠΟΥΝ ΟΤΙ ΤΟ ΕΣΤΗΣΕΣ.

    ΓΕΜΙΣΑΜΕ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ

  17. Ο Μαρινάκης αν δεν σκίσει τον κώλο του Κούλη θα εκτεθεί ανεπανόρθωτα ως ένας δειλός ισχυρός επιχειρηματίας που γονάτισε μπροστά στο δράκουλα.Θα γίνει ρόμπα θα πάψει να είναι ισχυρός και θα τον δουλεύουν οι εκατομμύρια φίλαθλοι του Ολυμπιακού και ΟΧΙ μόνο.Θα τον βγάλουν συνθήματα για ραγιάδες.Δεν πρέπει να υποχωρήσει σε καμία περίπτωση και είναι κάτι παραπάνω από απαραίτητο να ανοίξει την σούφρα του Κούλη χωρίς σάλιο και μάλιστα άμεσα.

  18. οι ολιγάρχες και η εξουσία πάνε χεράκι χεράκι!! σιγά τον καπιταλιστή Μαρινάκη!!!

  19. Οπως ακριβως τα λες Στεφανε.Τα’λεγες πριν απο 3 χρονια, δεν ησουν προφητης , αλλα εβλεπες μακρυα.Τωρα οι οψιμοι νεροκουβαλητες του συστηματος το θυμηθηκαν και αυτο για ιδια συμφεροντα.Να σ’εχει ο ΘΕΟΣ παντα καλα

  20. Τελικά το πιο τραγικό είναι ότι όλα έχουν σχέση (και)με το ποδόσφαιρο(ή χρησιμοποιούν το ποδόσφαιρο και τον κόσμο του) για τις βρωμοδουλειές τους και την επιβολή της πολιτικής τους, και ο κόσμος δυστυχώς τους πιστεύει, τους ακολουθεί, και τους θεωρεί σωτήρες!!!!!!

  21. Είτε το θέλετε είτε όχι αυτοί κυβερνούσαν και
    Θα κυβερνούν. Οι πολιτικοί είναι πιόνια των
    Εφοπλιστών πάρτε το ΧΑΜΠΆΡΙ

  22. όπως έσκισε και ο κοκκάκιας ο φαρμακέμπορας. Του τα χώσανε και όλα μέλι γάλα. Στέφανε είσαι ανάδελφος σε μια χώρα γεμάτη μικυ μαους. Κανένας δεν θα βοηθήσει

  23. ΣΑΠΙΟΚΟΙΛΙΑ…ΧΟΝΤΡΕ, ΠΑΧΥΔΕΡΜΟ ΑΡΚΕΤΑ ΜΑΣ ΠΗΔΑΣ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ, ΕΧΕΙΣ ΜΑΘΕΙ ΝΑ ΣΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΧΑΤΗΡΙΑ, ΟΛΑ ΕΧΟΥΝ ΕΝΑ ΤΕΛΟΣ ΒΟΥΒΑΛΕ…..

  24. Συμφωνώ. Αυτός και η παρέα του θα βγάλουν από τη μέση όποιον στέκεται εμπόδιο στο δρόμο προς τη μονοκρατορία τους, πλούσιους και φτωχούς.

  25. Το ότι οι ομάδες ανεβάζουν και κατεβάζουν κυβερνήσεις δεν το ήξερα. Ένα πέναλντι που έχουμε δει εκατομμύρια τέτοια χρόνια τώρα να φέρει τόση φασαρία; Φταίνε όμως οι παναθες. Που παναθεμα δηλαδή αν υπήρχε ένας Έλληνας εκεί μέσα. Κερδίστε με διάφορα να μην μιλάει κανένας. Άντε πια. Θα μας κάνετε όλοι να μην ασχολούμαστε με τις ομάδες μας.

  26. Δεν μας χέζεις ρε Μπαουξή με τους θιγόμενους. Το ζήτημα είναι να πέσει η Κούλα. Χέσε μας με τον Μπάοκ. Όταν μιλάει ο Μαρινάκης για φασιστικό παρακράτος και βρίζει τον Κούλη, τον νοιάζει το πρωτάθλημα του Καραφλούζου και της εξυγίανσης; Τα σπάσανε και αυτό δεν μαζεύεται. Ο Μαρινάκης περιμένει τις εκλογές στην Αμερική και θα γίνει της ανωμαλίας…

  27. Είναι απλά ένας ωμός εκβιασμός για εύνοια. Θα πουν εικονικά ότι αποχωρούν από το πρωτάθλημα. Η κυβέρνηση θα ζητήσει διακοπή του πρωταθλήματος. Ο εκβιασμός έτσι θα έχει αποτέλεσμα. Δε θα ρίξουν καμία κυβέρνηση. Συνδιαλλαγή θα γίνει ούτως ώστε να μπουν ξανά στο παιχνίδι του τίτλου με αθέμιτα μέσα οπής γνωρίζουν χρόνια τώρα οι “.” “επιστήμονες”. Τι θέμα είναι πως θα αντιδράσουν οι θιγόμενοι, ΠΑΟ, ΑΕΚ, ΠΑΟΚ κι αν θα περάσει του χοντρού.

Comments are closed.