ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΟΚ! “ΝΑ ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΟΥΝ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΓΓΡΑΦΟΥΝ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ – ΟΛΑ ΑΝΩ ΤΩΝ 5 ΕΤΩΝ”

Κοινοποίηση:
toundas-scaled

Χωρίς κανένα όριο είναι αυτά που προτείνουν οι «ειδικοί», καθώς θέλουν διαρκώς να εμβολιάσουν ολοένα και μικρότερα παιδιά, και μάλιστα… υποχρεωτικά!

Συγκεκριμένα ο Καθηγητής Κοινωνικής και Προληπτικής Ιατρικής, Γιάννης Τούντας, λίγες ημέρες μετά την πρόταση του να κατεβεί το ηλικιακό όριο στα 5 έτη έκανε ένα ακόμη «χτύπημα», καθώς μίλησε και για υποχρεωτικό εμβολιασμό παιδιών.

Όπως υποστήριξε ο «εμβολιασμός των παιδιών είναι απαραίτητος για να επιτευχθεί η γενική ανοσία και πως πρέπει ο εμβολιασμός να ανοίξει για παιδιά άνω των 5 ετών».

Σε ερώτηση για το πως θα γίνει κάτι τέτοιο από τη στιγμή που ο ΕΜΑ δεν έχει δώσει το «ΟΚ» ο Γ.Τούντας υποστήριξε πως η Ελλάδα πρέπει να δράσει… από μόνη της.

«Δεν έχει δώσει σε συνολική ευρωπαϊκή πολιτική, αλλά ορισμένες χώρες το εφαρμόζουν με επιτυχία, όμως ορισμένες μελέτες μας δείχνουν πως τα παιδιά 5 ετών έχουν 2,5 φορές μεγαλύτερη μεταδοτικότητα του ιού απ’ ότι οι έφηβοι. Άρα είναι σημαντικό να εμβολιάσουμε αυτά τα παιδιά και πριν αρχίσει η σχολική περίοδος», είπε χαρακτηριστικά στον ΑΝΤ1.

Ενώ στη συνέχεια υποστήριξε πως θα πρέπει «να εξετάσουμε το ενδεχόμενο εάν τα πράγματα εξελιχθούν δυσοίωνα, όπως φαίνεται με βάση τα τελευταία επιδημιολογικά δεδομένα, τον υποχρεωτικό εμβολιασμό των παιδιών. Μην ξεχνάμε εδώ και δεκαετίες τα παιδιά μας εμβολιάζονται υποχρεωτικά προκειμένου να εγγραφούν σε σχολεία και παιδικούς σταθμούς. Πιθανόν να χρειαστεί να γίνει κάτι ανάλογο και για τον κορωνοϊό». 

Να υπενθυμίσουμε -εκ νέου στον Γ.Τούντα- πως ο εμβολιασμός των παιδιών γίνεται με εμβόλια τα οποία είναι δοκιμασμένα εδώ και δεκαετίες και με εμβόλια που εμβολιάζεσαι μια φορά και τέλος. Αντιθέτως τα συγκεκριμένα σκευάσματα ακόμα είναι σε πειραματικό στάδιο, είναι γνωστό πως υπάρχουν παρενέργειες (ακόμα και αν είναι λίγες) και πρέπει να εμβολιάζεσαι ανά λίγους μήνες. Και φυσικά πρόκειται για εμβόλια που δεν αποτρέπουν ούτε το να μολυνθείς, ούτε να μεταδώσεις. 
Τέλος σε ερώτηση για το σε ποιος πρέπει να γίνει υποχρεωτικός ο εμβολιασμός είπε: «Υποχρεωτικός να γίνει για όλες τις ομάδες των εργαζομένων που έρχονται σε καθημερινή επαφή με πολλά και διαφορετικά άτομα. Αυτό σημαίνει πως πέρα από τους υγειονομικούς και τα άτομα που εργάζονται σε δομές φιλοξενίας εργαζομένων πρέπει να εμβολιαστούν υποχρεωτικά οι εργαζόμενοι στα ΜΜΜ, στην εστίαση, στην εκπαιδευτικοί και σε άλλες τέτοιες κατηγορίες». 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

35 Σχόλια

  1. Ξεχασατε τον νομο περί 15%νομιμης μιζας ;
    Τι περιμένετε την έκπληξη ;
    Τον Οκτώβριο η σε αποδίδει τα εμβόλια
    Χρηση έκτακτης ανάγκης
    Και έδωσε έγκριση σε 5 σκευάσματα
    Μονοκλωνικά
    Εδώ στις ΗΠΑ τα ράπιντ καταργούνται Ιανουάριο καθώς εκρηθισαν αναξιόπιστα 100%
    Μπερδεύουν τή γρτπη με κοβιτ ( οι κορόνες είναι οικογένεια ιών)
    Πόλοι ανεμβολιαστοι όπως και εγώ παρουσιασαμε αντισώματα μνημηςign igc χωρίς να έχουμε αρωστισει ποτε
    Παράλληλα νέες δοκιμές με 3 εκχυλίσματα απι το φυτό Αρτεμισία δείχνει να αποδίδει εργαστηριακά 98-99.95% ως αντικοβιτ
    Σκάνδαλα και πολλές ερωτιδείς έρευνές πραγματοποιούνται από το Κονγκρέσο και το fcc στο χρηματιστήριο για απάτη και χεριγογιση μετοχών από τις φαρμακευτικές διασπορά πανικού με σκοπο τι κερδος

  2. ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΑΛΙΜΠΑΝΙΣΜΟ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΝΤΑΙ ΑΥΤΑ/ΑΥΤΟΙ

  3. Τον κακό τους τον καιρο . Στον κολο τους κουμάντο …

  4. Λέω να πάρεις όλα τα εμβόλια και να τα καρφώσεις στον εαυτό σου για νά είσαι πολύ πολύ “”προστατευμένος”” για όλες τις υπόλοιπες ζωές σου καθαρματου κερατά ….. Κάτω τα χέρια από τά παιδιά μας!!!!!

  5. μαλλον θα έχουμε μεγάλα γλέντια με την αλητεία του κούλη.Προβλέπεται μαυρος χειμώνας…

  6. Αφορμή ψάχνω για να μην τον ξαναστείλω στο Σχολείο….Για να σε δούμε κύριε παπάρα.

  7. ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ!
    ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΑΝΕΜΒΟΛΙΑΣΤΟΙ ΘΑ ΣΑΣ ΡΙΞΟΥΝ ΠΟΛΥ ΞΥΛΟ! ΤΟ ΜΟΝΟ ΣΙΓΟΥΡΟ! ΤΟ ΨΕΜΑ ΕΧΕΙ ΚΟΝΤΑ ΠΟΔΑΡΙΑ!

  8. Αντε και Γ@@@@σου ξεφτιλισμενε

  9. ΚΆΤΩ ΤΑ ΧΈΡΙΑ ΣΑΣ ΑΠΌ ΤΑ ΠΑΙΔΙΆ..
    ΚΆΤΩ ΤΑ ΧΈΡΙΑ ΣΑΣ ΑΠΌ ΤΑ ΕΛΛΗΝΌΠΟΥΛΑ.
    ΘΑ ΣΑΣ ΤΑ ΚΌΨΟΥΜΕ ΑΠΌ ΤΗ ΡΊΖΑ…

  10. Να πας να εμβολιασεις πρώτα τα πέντε μύρια μουσουλμάνους που είναι εντός Ελλάδος κι όλους αυτούς που έχετε σκοπό να φέρετε και μετά μπορείς να πας να γαμηθεις μαζί τους όπως και όλο το καθεστώς της μεταπολίτευσης

  11. Μήπως θέλει ο καθηγητής να του #εμβολιάσω# τον κώλο?
    Αντε από δω οπισθοβαλλόμενα καριόλια

  12. Αυτοί είναι επικίνδυνοι έχουν ξεφύγει,τα εμβόλια στης Κούλας τον κ@λο

  13. Τελικά η #ανοησία# της αγέλης χτίζεται με πολλά τούβλα!!

  14. Επιλέξτε #θύραμα# και βγείτε για κυνήγι….
    Μόνο έτσι θα γλιτώσουμε από τους πληρωμενους δολοφόνους των Ελλήνων

  15. Ο,τι πιο σωστό έχω ακούσει φέτος.
    Προσωπικά θα εμβολίαζα το παιδί μου χωρίς τη δική του άποψη και παρότρυνση, για να το κρατήσω ασφαλές.
    Ολοι εσείς οι ψεκασμένοι, αφήστε τα μούλικά σας να ρίξουν ζαριά με το Χάρο.

  16. Άλλος ένας ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ ΠΟΛΥΤΈΛΕΙΑΣ, άμα είναι μάγκας να έρθει να τα πει αυτά όχι σε δημόσιο λόγο του, αλλά σε ΔΗΜΟΣΙΑ ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ, να δούμε αν έχει τα ΑΡΧ……ΙΑ να τα πει ο ΞΕΦΤΊΛΑΣ!!! Άντε πες τα αυτά να έρθουμε να σε ακουσουμε λάιβ!!!

  17. Θα εμβολιαστείτε τόσο εσύ όσο και οι υπόλοιποι δωσίλογοι με 7.62 στο Γουδί σύντομα σε επανάληψη της δίκης Τσαουσέσκου.
    Ελικόπτερα κλπ δεν έχει.

  18. Άς τολμήσουν
    Γονείς το νου σας. Μη βρεθούμε προ εκπλήξεων. Υπάρχει η πιθανότητα κλιμάκια να πάνε στα σχολεία και να εμβολιασουν παιδάκια χωρίς τη συγκατάθεση των γονέων. Το νου σας…

  19. Εμπαθής ομάδες θεωρώ εγώ και τα παιδια η ενήλικες με τα πολλά τατουάζ άλλο ένα και άλλο γεμάτο το σώμα τους

  20. Ρε αυτοί όπως το πάνε θα εμβολιάζουν ακόμα και νεκρούς .

  21. Καθηγητής προληπτικής ιατρικής…Βρήκαν ευκαιρία οι καθηγητάδες των τριτοκλασσάτων ,αστείων μαθημάτων της ιατρικής να νιώσουν φίρμες…Οι ανθρωποι που δεν έχουν ακουμπήσει ασθενή στην ζωή τους..Πόσες διαγνώσεις έχεις κάνει από τότε που πήρες πτυχίο κυρ Γιάννη?Την εδρα πώς την τσιμπησες ,γιατί το όνομα παραπέμπει σε “διάδοχο” ..Άιντε με το κάθε βύσμα.

  22. Κοιτάξτε τα μάτια του….έχουμε μπλέξει με δαίμονες. Καλά έλεγε ο Άγιος Παϊσιος, τώρα δεν θα πολεμάμε με Τούρκους, Γερμανούς κ.λ.π, αλλά με το διάβολο.Προσευχή και μετάνοια, γιατί δεν μας βλέπω, καθόλου καλά.

  23. δεν υπαρχει ανοσια της αγελης .. μονο στο μυαλο του Κουλη ..μετα απο 6 μηνες αντισωματα καπουτ
    Covid-19: Το Ισραήλ μείωσε στα 40 έτη την ηλικία για τη χορήγηση τρίτης δόσης εμβολίου
    Τα περισσοτερα ατομα που εμβολιαστηκαν Γεναρη, Φλεβαρη θα ξανακολλησουν Σεπτεμβιο και δεν υπαρχει να το περασουν ελαφρια…οι εντατικες στο Ισραηλ ειναι γεματες
    μπαρουφες λενε οι λημοξιολογοι, πληρωμενοι γιατροι και καναλια

  24. Όποιος ακουμπήσει τα παιδιά μου θα τον σκοτώσω καθάρματα.

  25. Το άτομο έχει δαίμονα μέσα του που τον καθοδηγεί………………τον καταλαβαίνεις από το πρόσωπο του

  26. Βρε άι στο διάολο φύγετε από την πατρίδα μας μουν@π@ν@ και αφήστε μας να τα κανονίσουμε μόνοι μας όλα. άιντε γιατί έχει παραγινει το θέμα

Comments are closed.