ΔΕΣ ΕΔΩ ΚΟΥΛΗ! Ο Χάφταρ δίνει την λύση στα ελληνοτουρκικά σύνορα και έχει δίκιο [ΧΑΡΤΗΣ]

Κοινοποίηση:
xaftar12-1

Ο Εθνικός Στρατός της Λιβύης του στρατηγού Χαλίφα Χαφτάρ προτείνει να δημιουργηθεί δημιουργηθεί ζώνη ασφαλείας 30 χλμ από τα σύνορα που έχει η Τουρκία στις συνοριακές περιοχές της με Βουλγαρία, Ελλάδα και Συρία!

Αφού ο Ερντογάν προτείνει να γίνει αυτό μέσα στην Συρία, γιατί να μην υπάρχει πρόταση για ζώνη ασφαλείας μέσα στην Τουρκία.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

12 Σχόλια

  1. Το μνημόνιο μεταξύ τουρκιας Και Λιβύης έγινε μόνο για έναν λόγο , θέλει να πατήσει πόδι ο ψευτομαγκας το μεμετι στα πετρέλαια της Λιβύης ,και κατ’επεκταση στο Αιγαίο , ο χαφταρ είναι απέναντι του και εμείς τον στηρίζουμε σε αυτο..

  2. Μιά χαρά ιδέα, εντός του πλαισίου των τουρκικών “εμπνεύσεων” και με τις πρέπουσες προεκτάσεις.

  3. Ο μουσουλμάνος χαφταρ να κοιταει τα χαλια του και να μην ασχολειτε μαζι μας,εδω και 3 μηνες 300 μετρα απ την τριπολη είναι και δεν μπορει να την παρει!!!! μερικοι βλακες τον αγαπήσατε κιολας τον πρακτορα των αμερικανων,διαβαστε το παρελθον του πρωτα!!

    1. καρφονεσε φιλε σαν φιλοτουρκος νεοοθομανος . ο στρατηγός Χαφταρ τα εχει βαλει με την υπουλη κυβέρνηση της Τριπολης που μας πηρε με ψευτικη συμφωνία την θαλασσα και με τους τουρκους μισθοφορους που χρησιμοποιεί και τα παει μια χαρα !

    2. αντΕθνικος Κηρυξ εισαι χανουμακι…
      Φερε πισω τα 0.60 ευρώ ρε άχρηστε

    3. Εσυ που εχεις διαβασει το παρελθον του,θα ξερεις οτι ενω ηταν φανατικος υποστηρικτης του Κανταφι και τον βοηθησε να παρει την εξουσια,εγινε πρακτορας των αμερικανων και αντικανταφικος,οταν ο Κανταφι τον πουλησε και τον αποκυρηξε αυτον και τους στρατιωτες του και τους αφησε να να σαπιζουν στη φυλακη στο Τσαντ ως αιχμαλωτοι πολεμου,γιατι κυριως φοβοταν μη του φαει την εξουσια ο λαοφιλης Χαφταρ.Και οι αμερικανοι εκμεταλλευτηκαν αυτο το γεγονος,τον απελευθερωσαν και τον στρατολογησαν κι αυτον και πολλους ανδρες του,για να δημιουργησουν αντικανταφικους πυρηνες γιατι τοτε ηταν στα μαχαιρια ΗΠΑ-Λιβυη.

  4. Πρόταση σύμφωνη με την λογική του Ερντογάν. Αυτό που θέλει στην Συρία ας το κάνει στα σύνορα του με την Ελλάδα.

  5. Πολύ σωστά! το είπε και ο Βελόπουλος το πρωί στο OPEN!

  6. Κουλή πάρε μαθήματα από έναν πολεμιστη κ εμείς πολεμιστές είμαστε με εσάς που μπλέξαμε άκου που σου λέω μην μας τουρκεψετε πάλι γιατί θα δείτε πιο άγριο Σούλι. Ζαλογγος δεν θα ξανά ύπαρξη!!!

  7. ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟΝ ΧΑΦΤΑΡ , ΚΑΤΙ ΞΕΡΕΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ , ΕΚΤΟΣ ΑΝ
    ΕΧΕΤΑΙ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΛΛΟ ΣΚΟΠΟ ΚΑΙ ΨΑΧΝΕΤΕ ΤΡΟΠΟ ΓΙΑ ΝΑ ΚΟΡΟΙΔΕΨΕΤΕ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ , ΑΛΛΑ ΑΝ ΣΥΜΒΗ ΚΑΤΙ ΤΕΤΕΙΟ ΜΗΝ ΠΕΙΤΕ ΔΕΝ ΣΑΣ ΠΡΟΙΔΟΠΟΙΗΣΑΜΕ , ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΑΚΡΙΑ ΤΟ ΣΚΟΤΑΔΕΙ ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙΤΕ , Ο ΝΩΟΝ ΝΟΕΙΤΩ.

Comments are closed.