ΔΕΝ Υ-Π-Α-Ρ-Χ-Ε-Ι!!! «Γλέντι» στον Γιάννη Λοβέρδο για φωτογραφία πυροσβέστη που πήρε από video game [ΦΩΤΟ]

Κοινοποίηση:
GLOVERDOS_EUROKINISSI-1024x682

Ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας αντί να βάλει μία πραγματική φωτογραφία με πυροσβέστη που δίνει και την ψυχή του στις φωτιές, έβαλε μία ψεύτικη, από δημιουργία video game.

Όπως ήταν αναμενόμενο, πολλοί χρήστες του twitter κάνουν τα σχόλιά τους και παραθέτουν και το εξώφυλλο από την πραγματική φωτογραφία.

l1

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

22 Σχόλια

  1. παχυδερμο διεφθαρμενο κατακαθι της πουλημενης εξουσιας οι πυροσβεστες δινουν και την ψυχη τους και εσυ κοροιδευεις εννοια σου και ερχεται το τελος σας γαμω την δημοκρατια σας

  2. Όταν σας έγραφα εγώ προ καιρού για τον γνωστό χοντρό της Νουδου που έλεγε ότι η δημοκρατία κοστίζει σε ερώτηση για τα δανεικά κι αγύριστα της Νουδου δεν δημοσιεύσατε το σχόλιο…..
    Αυτός είναι ο γνωστός χοντρός που βγήκε βουλευτής επειδή είχε καθημερινή μεσημεριανή εκπομπή στο μπλου Σκάι με τηλέφωνα τηλεθεατών κι έτσι με μηδέν έξοδα μπόρεσε και μπουκαρε!!
    Εκείνη την εποχή δε, έκανε και δίαιτα για την οποία περηφανευόταν πάρα πολύ,
    που όμως την παράτησε με το που έδεσε τον γάιδαρο του και πέφτουν βροχή τα γιουρολεφτα του βολευτη…..
    Μπλιαχ……

  3. Ρε παιδιά όταν επιλέγουμε και ψηφίζουμε τέτοιους να μας κυβερνούν είμαστε άξιοι της μοίρας μας.

  4. ΤΟΣΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΤΟΥ ΗΤΑΝ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΗΡΩΩΝ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΩΝ ΠΟΥ ΕΔΙΝΑΝ ΤΗΝ ΜΑΧΗ ΣΤΙΣ ΥΦΙΣΤΑΜΕΝΕΣ ΠΥΡΚΑΓΙΕΣ?ΑΣ ΕΒΑΖΕ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΤΟΝ ΥΦΙΣΤΑΜΕΝΟ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟ ΑΡΧΗΓΟ ΤΗΣ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΟΝ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟ ΚΑΙ ΑΡΓΗΣΕ ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΙ ΣΤΗΝ ΒΑΡΥΜΠΟΜΠΗ ΕΠΑΡΚΗ ΕΝΑΕΡΙΑ ΜΕΣΑ.ΟΥΤΕ ΑΥΤΟΝ ΔΕΝ ΣΚΕΦΤΗΚΕ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΟΦΕΙΛΕΙ ΤΗΝ ΕΚΛΟΓΗ ΤΟΥ ΣΕ ΠΡΟΒΟΛΗ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΑ ΣΥΣΤΗΜΙΚΑ ΒΟΘΡΟΚΑΝΑΛΑ.ΑΥΤΑ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΙ ΠΡΟΚΑΛΕΙΤΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΚΟΣΜΟ.

  5. Αυτός ο τιποτένιος έκανε τα μεσημέρια εκπομπή στο μπλου σκαι και έβγαζε ακροατές να λένε τα προβλήματά τους. Το 95% ήταν συνταξιούχοι και τους παραμύθιαζε ότι πολιτεύεται για πρώτη φορά επειδή ξέρει ότι ο μητσοκούλης είναι έντιμος και ότι αν τον ψηφίσουν θα προσπαθήσει να κάνει κάτι για τις συντάξεις. Έτσι τον ψήφισαν οι συνταξιούχοι πρόβατα και βρέθηκε στη βουλή να παίρνει 7000 ευρώ και να ξύνει το πουλί του. Καλά λέει ο Στέφανος κλειδώστε τους γέρους μέσα την ημέρα των εκλογών.

    1. Σημειωτεων οτι ο ιδιος πουθενας,υπηρξε μεγα πασοκοσκυλο στις αρχες της δεκαετιας 2000 (επι Σημιτη δηλαδη) οταν και παρουσιαζε πρωϊνη ενημερωτικη εκπομπη στο τοτε MEGA,και ηταν ο Πορτοσαλτε του ΠΑΣΟΚ εκεινης της εποχης.

  6. Αφού μας έχουν για μαλάκες αυτοί της ΝΔ τι περιμένατε… συνεχίστε να τους ψηφίζετε ΖΩΑ και θα μας πηδάνε χωρφίς έλεος

  7. Καλό το βουλευτηλίκι Λοβέρδο;;;; Έχει και πολλά λεφτά χωρίς να κάνεις τίποτα!!!! Το μόνο κακό είναι ότι σου προσθέτει κιλά….

  8. Εκεί που μαλακιζοταν με πουστικες τσόντες είδε την διαφήμιση για το παιγνίδι

  9. τους διαλέγουν για το χαμηλό τους IQ και γεμίζουν μ αυτούς τις λίστες για να μην τους φέρνουν προβλήματα στη βουλή. Ούτε λίστα, ούτε σταυρό. Ενιαίο ψηφοδέλτιο για όλα τα κόμματα ΚΑΙ τους ανεξάρτητους να δούνε πόσα απίδια βάζει ο σάκκος. Να ψηφίζεις βουλευτές και αυτοί να στηρίζουν υποχρεωτικά το κόμμα που σου υποσχέθηκαν. Και να το ελέγχουν. Τέρμα τα ΝΑΙ σε όλα και τα ΝΑΙ με απ όλλα

  10. ΜΕΓΑΛΟ ΚΑΘΑΡΜΑ. Τον επελεξαν οι οξυδερκεις ψωφοφοροι της ΝΔ ΑΕ.

  11. Εινσι βουλευτής συτος;Ε τελικά σαν λαός είμαστε για πολλές σφαλιάρες

  12. ΑΛΛΛΟ ΝΟΥΜΕΡΟ ΚΑΙ ΑΥΤΟ… ΑΛΛΑ ΕΣΕΙΣ ΦΤΑΙΝΕ ΠΟΥ ΨΗΦΙΖΕΤΕ ΚΑΘΕ ΤΗΛΕΟΠΙΚΟ ΝΟΥΜΕΡΟ ΓΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΖΩΑ ! ΓΙΑΤΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΟΛΟΙ ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΒΟΛΕΥΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΜΕ ΤΙΣ ΨΗΦΟΥΣ ΣΑΣ ΜΑΛΑΚΕΣ ! ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΒΟΛΕΦΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑΤΡΟΙ – ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ – ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ !

  13. Πώς θα απαλλαγούμε απ’ αυτούς;

  14. ΜΕΤΑ ΞΥΠΝΗΣΕΣ ΛΟΒΕΡΔΟ???? …. ΑΝΤΕ ΚΟΥΡΕΨΕ ΤΟ ΜΟΥΣΙ ΘΑ ΠΙΑΣΕΙ ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΟΡΕΞΗ ΝΑ ΣΒΙΝΩ ΦΩΤΙΕΣ…. ΑΝΤΕ ΧΕΣΕ

  15. Αφίσα για το Backdraft έπρεπε να βάλει. Ούτε και στο προμόσιον δεν είναι άξιοι αυτοί οι νεοδημοκρατοπασόκοι.

  16. παντα αυτος ο ανθρωπος ηταν γελοιος….. τωρα σας κανει εντυπωση…. στην βουλη γιατι υπαρχει;;;; ξερει κανεις;;;;;;; εκει καταντησαν την Ελλαδα καποιοι να εχει κατι τυπους σαν και αυτον βουλευτες….. και να περιμενουμε να ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ….. Μαυρη μας χρονια…..

  17. Αει στο δι@ολο ρε σουργελο! Αυτος ειναι ο θαυμασμος σου; Δεν εβρισκες μηπως εικονα; Η ετυχε μηπως εκεινη την ωρα να παιζεις playstation και ειπες “ας γραψω κι εγω μια μ@λακια και καλα οτι νοιαζομαι”

Comments are closed.