ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΦΙΛΟΖΩΟΣ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟΥΧΟΣ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ 5 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΝ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙ ΤΟΝ ΔΡΑΣΤΗ ; ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΜΕΤΑ ΓΙΑ ΠΟΤΕ ΘΑ ΤΟΝ ΠΙΑΣΟΥΝ ΤΟΝ ΔΙΕΣΤΡΑΜΜΕΝΟ !

Κοινοποίηση:
Screenshot_2

Γιατί ότι υπάρχει προσπάθεια συγκάλυψης είναι σίγουρο. Και ότι είναι πολλοί που γνωρίζουν.

Βγάζει μάτι.

Αυτός που εγκληματεί, και μάλιστα με τέτοιο σαδιστικό τρόπο, σε ένα ανυπεράσπιστο ζωάκι, είναι ένα βήμα πριν το κάνει σε άνθρωπο.

Αυτό, για όσους θεωρούν υπερβολικές τις αντιδράσεις στο έγκλημα τις Αράχωβας.

Επειδή ήταν “απλά” ένα ζώο…

Σκ@@ψυχοι…

Υ.Γ.1 Δεν μπορώ όμως να μην καταδικάσω και τον “ιδιοκτήτη” του σκυλιού. Το άφηνε ελεύθερο να κάνει τις βόλτες του; Σοβαρά;

Για αυτόν δεν άκουσα τίποτα για τις συνέπειες που πρέπει να υποστεί για την παραβίαση της νομοθεσίας.

Άντε όλοι παίρνετε ένα σκυλί και γράφετε τους νόμους μην πω που.

Υ.Γ.2 Το “ιδιοκτήτης”, ναι, εντός εισαγωγικών.

Αλίμονο αν ο Κούπερ, ο δικός μας σκύλος, ήταν “ιδιοκτησία” μας.

Είναι μέλος της οικογένειάς μας.

Αν δεν τα βλέπετε έτσι τα σκυλάκια, καλύτερα να τα βλέπετε μόνο στα ντοκιμαντέρ.

Πηγή

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

35 Σχόλια

  1. Η φύση, έχει προγραμματίσει τον σκύλο ως αρπακτικό, είδος συγγενές στον λύκο και το τσακάλι, τα οποία αναζητούν τροφή με την οσμή τους, την προσεγγίζουν με την ταχύτητά τους και την αρπάσσουν με τα αιχμηρά τους δόντια.
    Μέσα σε αυτήν την φυσική διαδικασία, μπορείτε να βρείτε την δική σας θέση, του επιτρόπου σκύλου;
    Όχι, δεν μπορείτε, διότι είναι αφύσικη! Η χρησιμότητα των ζώων στην ανθρώπινη δραστηριότητα, δεν είναι ικανή να τα μετατρέψει σε υποκατάστατα του ανθρώπινου είδους. Ούτε για την ικανοποίηση των αισθήσεων ούτε για την κάλυψη συναισθηματικών κενών.
    Αν πάλι, θεωρείτε τους σκύλους ισάξιους με τον άνθρωπο, με ποιο δικαίωμα τους στειρώνετε, ή τους κουρεύετε σαν πουτανάκια, ή, γιατί τα βάζετε να ζουν στην θέρμανση;
    Ή ακόμα καλύτερα, γιατί δεν διαμαρτύρεστε κατά των 6 δισεκατομμυρίων ανθρώπων, οι οποίοι τα τρώνε. Ασιάτες, αφρικανοί κ.α. Στην Αράχωβα δεν θα πάτε, αλλά κινέζικα προϊόντα αγοράζετε!
    Ομαδική παράκρουση …

  2. ΚΥΡΙΕ, ΑΝΤΩΝΙΑΔΗ, Ε Υ Γ Ε ! ! ! ΟΣΟ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΑ, ΛΥΠΗΡΑ, ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΤΗΝ ΔΙΑΦΟΡΑ ΤΩΝ “ΑΝΘΡΩΠΩΝ” ΑΠΟ ΤΑ..”ΑΝΘΡΩΠΟΕΙΔΗ” !!! ΟΥΤΕ.. “ΚΑΛΗΜΕΡΑ” ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ.. ΣΕ “ΑΛΛΟΝ ΚΟΣΜΟ” !!!

  3. Μπρο βγάλε λογαριασμό και μπορείς να μαζέψεις σιγά-σιγά τα 5 μύρια εάν τα έχεις πραγματικά ανάγκη και δεν μας δουλεύεις.

  4. Πράξη εκδίκησης! Αν ήταν serial βασανιστής, θά είχαν εκδηλωθεί πολλές παρόμοιες πράξεις εκεί γύρω..
    Η είχε νταλκαδιασει με σκόνη κ δεν έβλεπε τίποτα..
    Όπως κ ναχει,η Χώρα έχει μετατραπεί σε μπουρδέλο τού 41%🖐️🙌
    Εδω βγήκε ο Ακατανόμαστος κ ξεφτιλισε τόν Βουλευτή του, παρέα με τόν φαλακρό γιδόβλαχο τής Βουλής, γιατί είπε τον Μαύρο, Μαύρο!!!!🖐️🙌
    Αντί να τόν στείλει ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ,ΖΩΝΤΑΝΑ!!!
    ΝΑ ΑΠΟΛΑΥΣΟΥΜΕ ΤΟ ΚΑΤΙΤΙΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ!!!
    Κ ΜΕΤΑ ΈΒΓΑΛΕ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΤΒ ΝΑ ΤΟΝ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΉΣΟΥΜΕ🖐️🙌
    Κ ΜΕΤΑ ΒΓΗΚΕ Η ΤΡΙΑΝΔΡΊΑ ΤΟΎ ΜΑΚΕΛΕΙΌ ΣΤΟ ΑΛΕΡΤ ΝΑ ΤΟΝ ΕΞΥΜΝΗΣΕΙ Κ ΝΑ ΜΑΣ ΟΡΚΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΧΡΗΣΤΟΙ: ΌΧΙ,ΟΧΙ, ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΜΕΝΑ: ΔΕΝ ΕΙΜΕΘΑ ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΊ🖐️🙌🖐️🖐️🖐️😠

  5. Δεν μας χέζετε ρε μαλάκες, με το σκύλο και τον κτηνοβάτη που τον σκότωσε!
    Δεν υπάρχει χειρότερη υποκρισία, από την ψευτο-ζωοφιλία. Πάει με το μέγεθος!
    Όταν χλαπακιάζετε την συναγρίδα, δεν σκέφτεστε ότι είχε βίαιο, ασφυκτικό θάνατο,
    Όταν δηλητηριάζετε ποντίκια, κατσαρίδες, μυρμήγκια και άλλα έντομα, στα παπ’αρια σας αν ψοφάνε σφαδάζοντας!
    Εν τω μεταξύ, κάθε μέρα σκοτώνοται 6-7 άνθρωποι σε τροχαία δυστυχήματα, αυτοκτονούν 2, δολοφονείται ένας, κατάσχονται 50 σπίτια, ο μαλάκας ο ψηφοφόρος εξέλεξε τον Κυριάκο, ο οποίος εκχώρησε την εθνική κυριαρχία στον γαμιά του και εσείς ασχολείστε δεύτερη εβδομάδα τώρα με τον μαλάκα τον ανώμαλο υον σκυλογάμη και ζητάτε επικήρυξη 5.000.000 ευρώ!

    Γι΄ αυτούς τους λόγους, έρχονται τα χειρότερα.

      1. ΒΡΗΚΕ Ο ΓΥΦΤΟΣ ΤΗΝ ΓΕΝΙΑ ΤΟΥ…
        ΕΤΣΙ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΜΕ ΡΕ ΜΑΛΑΚΕΣ, ΑΓΑΠΑΜΕ ΤΑ ΖΩΑ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΑΠΟ ΤΑ ΔΙΠΟΔΑ ΠΟΥ ΚΛΕΒΟΥΝ, ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ, ΒΙΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΧΡΗΣΤΟΙ ΚΑΙ Η ΖΩΗ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ ΜΙΑ…

  6. Τί 5 μύρια ρε παιδιά,τόσα δεν δίνουν ούτε για ανθρώπους,ποιός έχει τόσο χρήμα;Ή μήπως τα σκυλιά αξίζουν πιο πολύ από τους ανθρώπους

  7. Και ενω εμεις ασχολουμεθα με σκυλους η Κουλα ξεπουλα στον Τουρκο και τον τελευταιο υφαλο της χωρας

  8. Εγώ πάντως και με πεντακόσια χιλιάρικα θα πήγαινα στην Αράχοβα να ψάχνω .

  9. Διαβασα οτι ο ιδιοκτητης του τον ειχε παει στη Λειβαδια σε ιδιωτη για τη δευτερη νεκροψια. Και μετα γυριζοντας απο τη Λειβαδια στην Αραχωβα αντι να τον θάψουν τον “εναποθεσαν προσωρινα” καπου στο δρομο, με άλλα λόγια τον πέταξαν στο χαντάκι. Που είναι τώρα ο σκύλος;
    Λεει ότι έκανε βόλτα μόνος του κάθε μέρα. Ναι σωστά, το Χάσκι πρέπει να τρέχει. Αλλά φαγητό του έδινε; είχε; η μήπως πήγε να αρπάξει τίποτα κοτόπουλα από κανένα κοτέτσι και τον κάνανε μαύρο στο ξύλο; Γιατί τα Χάσκι τα αρπάζουν μια χαρά τα κοτόπουλα.
    Κοιτα, υπάρχει και η άλλη πλευρά του φιλόζωου. Και εγώ είμαι φιλόζωη αλλά και για τα κοτόπουλα και δε μου αρέσει να έρχεται ο σκύλος να τα τρώει. Αλλά τα κοτόπουλα στη σχάρα τα τρώτε όλοι σας.
    Οπότε αφήστε τα, επιλεκτικά φιλόζωοι και τόση χολή και τόση κακία που βγάζετε όλοι σας στα σχόλια δείχνει μόνο την κακία σας. Ολοι οι σχολιαστές οι δήθεν καλόκαρδοι, αλλά μέσα σας έτοιμοι να βγάλετε τη μεγαλύτερη κακία σας. Να λιθοβολήσετε κάποιον, και χωρίς δίκη ακόμη.

    1. Αγαπητή , εμείς οι φιλόζωοι δεν βγάζουμε καμία κακία, γιατί εφόσον αγαπάμε τα ζώα αγαπάμε και τους ανθρώπους.Αυτό είναι αυτονόητο.Και αν ο σκύλος τρώει τα κοτόπουλά σας,δεν φταίει.Απλά η πείνα στα ζώα , ξέρετε λειτουργεί ορμέμφυτα. Απλώς εσείς περιφράξετε καλύτερα τα κοτοπουλάκια σας. Οσο για εσάς δεν έχει ακόμα κυκλοφορήσει μηχάνημα αυτόματης μετάφρασης σκυλικής γλώσσας, ωστε να ειδοποιεί.. την ανάγκη του σκύλου . Απλά αυστηρή προειδοποίηση στο αφεντικό ,έως και καταβρύσιμο , η και καταγγελία. Υπάρχουν και οι σακκούλες.

      1. Η φύση, έχει προγραμματίσει τον σκύλο ως αρπακτικό, είδος συγγενές στον λύκο και το τσακάλι, τα οποία αναζητούν τροφή με την οσμή τους, την προσεγγίζουν με την ταχύτητά τους και την αρπάσσουν με τα αιχμηρά τους δόντια.
        Μέσα σε αυτήν την φυσική διαδικασία, μπορείτε να βρείτε την δική σας θέση, του επιτρόπου σκύλου;
        Όχι, δεν μπορείτε, διότι είναι αφύσικη! Η χρησιμότητα των ζώων στην ανθρώπινη δραστηριότητα, δεν είναι ικανή να τα μετατρέψει σε υποκατάστατα του ανθρώπινου είδους. Ούτε για την ικανοποίηση των αισθήσεων ούτε για την κάλυψη συναισθηματικών κενών.
        Αν πάλι, θεωρείτε τους σκύλους ισάξιους με τον άνθρωπο, με ποιο δικαίωμα τους στειρώνετε, ή τους κουρεύετε σαν πουτανάκια, ή, γιατί τα βάζετε να ζουν στην θέρμανση;
        Ή ακόμα καλύτερα, γιατί δεν διαμαρτύρεστε κατά των 6 δισεκατομμυρίων ανθρώπων, οι οποίοι τα τρώνε. Ασιάτες, αφρικανοί κ.α. Στην Αράχωβα δεν θα πάτε, αλλά κινέζικα προϊόντα αγοράζετε!
        Ομαδική παράκρουση …

  10. Ειναι μοδα τωρα να παιρνουν σκυλι να το παρατανε στη βεραντα για τυχον κλεφτες ασχετα αν αυτο γαυγηζει ολη μερα κ μας τα πριζει.

  11. ΑΛΗΤΗ ΔΟΛΟΦΟΝΕ, ΤΙ ΣΟΥ ΕΦΤΑΙΓΕ ΤΟ ΣΚΥΛΑΚΙ?
    ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΣΟΥΚΤΕΡΟ ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΝΑ ΣΟΥ ΒΑΛΟΥΝ, ΑΛΛΑ ΝΑ ΣΕ ΧΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΦΥΛΑΚΗ ΓΙΑ 2-3 ΜΗΝΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟΝ ΚΩΛΟ ΣΟΥΡΩΤΗΡΙ .

  12. ΑΙ σιχτιρ κτηνη ανωμαλοι βρωμιαριδες Σαπια κρεατα που νομιζετε οτι ειστε ανθρωπο

  13. Συνυπευθηνοι και οσοι ξερουν και δεν μιλουν οπως και σε πολλες υποθεσεις που με την σιωπη και αδιαφορια τους αφηνουν καθαρματα να εξακολουθουν να ζουν αναμεσα μαςΑλλα καποτε θα ερθει και η σειρα τους να γινουν θυματα και παλι κανεις δεν θα βρεθει να τους βοηθησει ΚΤΗΝΗ ΚΑΚΟ ΨΟΦΟ ΝΑ ΕΧΕΤΕ

  14. Κάποιοι βάζουν την αγάπη για τα ζώα και για τους ανθρώπους σε ζυγαριά.Είναι απλώς ανόητοι. Ειναι θέμα ευαισθησίας ,ανθρωπιάς,κουλτούρας.Για εμένα που έχω μια γλυκήτατη γατούλα, δεν τίθεται θέμα ζυγαριάς, γιατί απλούστατα εάν βάλω στο ένα τάσι της ζυγαριάς ένα ζωάκι και στο άλλο τάσι άνθρωπο,απλούστατα η ζυγαριά θα ισορροπήσει. Είναι αυτονόητο, γιατί είναι απόρροια ενσυναίσθησης ,κουλτούρας. Τελεία και παύλα.

    ΥΣ. Σύντομα ν’αποκαλυφθεί οι ένοχοι-σάτυροι-ψυχανώμαλοι,γιατί οι Αράχωβα θα φάει γερό κράξιμο και από εξωτερικό. Ηδη μεγάλη ζωοφιλική εταιρεία ετοιμάζει ανάλογο δημ/μα. Και οι ευρωπαίοι τουρίστες δεν αστειεύονται.

    1. Κάτσε να φανεί τι έχει γίνει γιατί αυτό το σενάριο μπάζει από παντού.

    2. Αν βάζεις στην ζυγαριά απ’ την μία την γάτα σου κι απ’ την άλλη μέλος της οικογένειας σου η γενικά άνθρωπο κ ισορροπεί είσαι ανισόρροπη εσυ

  15. Καλά σε αυτό που λέει ότι ο καθένας κάνει οτι θέλει έχει δίκιο.Πόσες φορές έχω τσακωθεί οταν βγάζω βόλτα τον σκυλο μου.Οι περισσότεροι δεν μαζεύουν τις ακαθαρσίες και τα ακούμε και εμείς που τα μαζεύουμε.Άλλος έχει ελεύθερο λυκόσκυλο,άλλος πιτμπουλ και οταν τους κάνω παρατήρηση να το δέσουν μου λέει οχι δε το δένω.Κάποιοι δεν έχουν καν λουρί μαζι τους.Η δημοτική αστυνομία παίζει τάβλι.Αν βγει μια βολτα και μοιράζει 50αρικα για τις σακούλες και 500αρικο γιατί δεν έχει λουρί να δω μετά αν θα στρώσουν.

  16. Δεν υπάρχει μια σακούλα ψυχοφάρμακα ή ένας δίσκος κοκορέτσι ; και θα δεις για πότε θα παραδοθεί αυθορμήτως.

  17. Σε μια κοινωνία που συμπεριφέρεται στους ανθρώπους σας σκουπίδια, μη περιμένετε κάτι καλύτερο για τα ζώα.

  18. Κύριε Αντωνιάδη μας συγκινήσατε, όχι όλους, εμάς όμως που θα δίναμε και την ζωή μας για να σώσουμε ένα ζωάκι, όπως εγώ που έπεσα από σκάλα για να σώσω από γειτονική ταράτσα, ένα κακόμοιρο πλάσμα που το είχαν παρατήσει ανήμερα Πρωτοχρονιάς του 2023 και γλεντούσαν σε ταβέρνα ενώ αυτό, λόγω κροτοφοβίας από τα βεγγαλικά που έσκαγαν βροχή, ήταν έτοιμο να σαλτάρει στο κενό…
    ΄Εσωσα την ψυχούλα με αντίτιμο ένα κάταγμα αλλά πάλι θα έκανα το ίδιο αν χρειαζόταν…
    Επίσης συγκινήσατε όσους από εμάς στερούμαστε τα βασικά για να πάμε στον γιατρό τα ζωάκια, να τα ταϊσουμε και γενικώς να τα φροντίσουμε..
    ΄Ολοι αυτοί που χαλάνε χιλιάδες ευρώ στα μπουζούκια για ένα βράδυ ”ψυχαγωγίας” τους ας μάθουν ότι η πιο
    κραυγαλέα σιωπή είναι ο βουβός πόνος των ζώων και ο ΄Ολιβερ που έκλαιγε στην εκκωφαντική σιωπή παρέα με τους αφόρητους πόνους του πρέπει πάση θυσία να δικαιωθεί γιατί αλλιώς αυτός ο παλιόκοσμος θα μείνει για πάντα ΠΑΛΙΟΚΟΣΜΟΣ…

  19. Κύριε Αντωνιάδη μας συγκινήσατε, όχι όλους εμάς που θα δίναμε και την ζωή μας για να σώσουμε ένα ζωάκι, όπως εγώ που έπεσα από σκάλα για να σώσω από γειτονική ταράτσα, ένα κακόμοιρο πλάσμαπου το είχαν παρατήσει ανήμερα Πρωτοχρονιάς του 2023 και γλεντούσαν σε ταβέρνα ενώ αυτό, λόγω κροτοφοβίας από τα βεγγαλικά που έσκαγαν βροχή, ήταν έτοιμο να σαλτάρει στο κενό…
    ΄Εσωσα την ψυχούλα με αντίτιμο ένα κάταγμα αλλά πάλι θα έκανα το ίδιο αν χρειαζόταν…
    Επίσης συγκινήσατε όσους από εμάς στερούμαστε τα βασικά για να πάμε στον γιατρό τα ζωάκια, να τα ταϊσουμε και γενικώς να τα φροντίσουμε..
    ΄Ολοι αυτοί που χαλάνε χιλιάδες ευρώ στα μπουζούκια για ένα βράδυ ”ψυχαγωγίας” τους ας μάθουν ότι η πιο
    κραυγαλέα σιωπή είναι ο βουβός πόνος των ζώων και ο ΄Ολιβερ που έκλαιγε στην εκκωφαντική σιωπή παρέα με τους αφόρητους πόνους του πρέπει πάση θυσία να δικαιωθεί γιατί αλλιώς αυτός ο παλιόκοσμος θα μείνει για πάντα ΠΑΛΙΟΚΟΣΜΟΣ…

    1. Η ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΤΥΠΙΣΣΑ ΤΗΣ ΓΕΙΤΟΝΙΑΣ ΠΟΥ ΣΤΑΝΤΑΡ ΑΦΗΝΕΙΣ ΤΑ ΦΑΓΗΤΑ ΠΑΝΩ ΣΤΑ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΑ ΚΑΙ ΜΑΖΕΥΟΝΤΕ ΜΥΓΕΣ ΚΑΤΣΑΡΙΔΕΣ. ΕΝΤΑΞΕΙ ΕΝΤΑΞΕΙ ΕΚΑΝΕΣ ΤΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΣΟΥ ΣΤΗΝ ΓΕΙΤΟΝΙΑ. ΣΕ ΕΙΔΑΝ ΟΛΟΙ ΑΠΟ ΤΑ ΜΠΑΛΚΟΝΙΑ ΤΙ ΦΙΛΟΖΩΗ ΕΙΣΑΙ. ΑΝ ΔΕΝ ΒΡΕΧΕΤΑΙ Ο ΑΧΙΝΟΣ, ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ.

      1. ΚΙ ΕΛΕΓΑ ΔΕΝ ΘΑ ΒΓΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΑΛΑΚΑΣ ΝΑ ΓΚΑΡΙΖΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΒΡΙΖΕΙ ΤΟΥΣ ΖΩΟΦΙΛΟΥΣ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΑΡΓΗΣΕΣ…
        ΣΤΕΡΗΤΙΚΑ ΣΥΝΔΡΟΜΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ ΕΧΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΤΑ ΛΙΓΟΥΡΙΑ, ΠΟΥ ΣΤΗΝ ΑΧΑΡΗ ΖΩΗ ΣΑΣ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΣΑΣ ΚΑΝΕΙ ΤΥΠΙΚΑ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ, ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΣΩΜΑΤΙΚΕΣ ΣΑΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ
        (ΜΑΜ, ΚΑΚΑ ΚΑΙ ΝΑΝΙ) ΓΙΑΤΙ ΑΠΟ ΝΟΗΤΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ, ΑΣΤΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ…
        ΤΑ ΖΩΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΚΡΑΝ ΑΝΩΤΕΡΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΣΕ ΕΞΥΠΝΑΔΑ ΚΑΙ ΣΕ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑ ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ…
        ΓΙ΄ ΑΥΤΟ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΓΡΑΨΕΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΣΤΟ ΑΝΑΓΝΩΣΜΑ, ΠΡΩΤΑ ΤΡΑΒΑ ΣΕ ΚΑΜΜΙΑ ΕΡΗΜΗ ΠΑΡΑΛΙΑ ΚΑΙ ΒΓΑΛΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΛΗΘΙΝΟ ΑΧΙΝΟ ΑΛΛΑ ΚΑΤΑΠΙΕ ΤΟΝ ΜΕ ΤΑ ΑΓΚΑΘΙΑ, ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΞΕΒΡΩΜΙΣΟΥΜΕ.
        ΚΑΙ ΜΑΘΕ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΣΩΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΤΟΥΡΚΟΓΥΦΤΕ…

        1. Μήπως, μέσα στην ελληνομάθεια και την επιστημοσύνη σας, έχετε:
          α) γραμματική ή συντακτική επεξήγηση της φράσης ” ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΣΤΟ ΑΝΑΓΝΩΣΜΑ”;
          β) άποψη για το αν, οι λειτουργίες “ΜΑΜ ΚΑΚΑ ΚΑΙ ΝΑΝΙ”, είναι αποκλειστικά ανθρώπινες;
          Τα άλλα έμβια, τί διαφορετικές λειτουργίες έχουν;
          Το λέω, επειδή επιπλήξατε τον προλαλήσαντα για το “ΜΑΖΕΥΟΝΤΕ”.
          Τελείτε σε σύγχυση και οργίζεσθε με την λογική.

      2. Αυτή η τύπισσα να έλειπε, πολύ βρωμιά θα γλυτώναμε.

Comments are closed.