“ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΩ ΚΑΠΟΙΟΝ ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΟΥ, ΠΟΥ ΘΑ ΑΡΝΗΘΕΙ ΝΑ ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΕΙ. ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΠΕΜΒΑΙΝΕΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ” – ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑ ΣΕ ΕΚΠΟΜΠΗ – ΕΞΟΡΓΙΣΜΕΝΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΩΜΟ ΕΚΒΙΑΣΜΟ – ΤΟΥ “ΡΙΧΝΟΥΝ ΜΠΙΝΕΛΙΚΙΑ” (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
136380230_5082231275151222_1785267140047957774_o-55

Καλεσμένος της εκπομπής “ΕΔΩ ΖΟΥΜΕ” στο WEB TV του FONIEN.GR ήταν το μέλος του Δ.Σ. του ΣΕΤΕ και επιχειρηματίας του ομίλου Elounda S.A. Hotels & Resorts, Φώτης Κοκοτός.

Το θέμα της συζήτησης στην εκπομπή των Θάνο Κορομπύλια και Νίκου Μουρτζάκη ήταν ο τουρισμός και η επόμενη μέρα μετά και την ανακάλυψη του εμβολίου κατά του κορονοϊού.

“Είναι ξεκάθαρο ότι δεν πρόκειται να προσλάβω κάποιον που θα αρνηθεί να εμβολιαστεί, προφανώς και δεν πιστεύει στον κορονοϊό, ούτε προσέχει στην προσωπική του ζωή, άρα είναι επικίνδυνος” δήλωσε κατηγορηματικά ο Φώτης Κοκοτός.

Ο ίδιος συνέχισε πως “δε γίνεται να συζητάμε για τέτοια ζητήματα στα οποία πρέπει να επεμβαίνει εισαγγελέας“.

Στο σημείο εκείνο επενέβη ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Διευθυντών Ξενοδοχείων, Γιώργος Πελεκανάκης, ο οποίος συμπλήρωσε την απάντηση: “Δε μπορούμε να υποχρεώνουμε τους επισκέπτες μας να ταξιδεύουν με υγειονομικό διαβατήριο και το προσωπικό να μην είναι εμβολιασμένο, στο τέλος θα μας πουν ότι δεν ξέρουμε τι μας γίνεται“.

Δείτε παρακάτω το χαρακτηριστικό βίντεο:

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

30 Σχόλια

  1. παρατηρήστε τα αυτιά το. ΦΥΤΡΏΝΟΥΝ ΣΑΝ ΤΟΥ ΓΟΥΡΟΥΝΙΟΎ Η’ ΤΟΥ ΛΎΚΟΥ. ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΟΝ ΜΙΚΡΌ ΚΆΤΩ ΛΟΒΟ. ΠΟΙΑΣ ΚΩΛΟΦΑΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ; Κ. ΛΊΓΟ ΚΕΤΣΕΣ ΤΟ ΜΑΛΛΙ.

  2. Δεν είναι ο μόνος. Στην επιχείρηση που εργάζομαι ο εργοδότης μας απείλησε πως όποιος δεν εμβολιαστεί θα απολύεται. Οπότε αν συμβεί κάτι τέτοιο εγώ φεύγω ούτως ή άλλως.

  3. ΚΙ ΕΣΥ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ ΠΟΥ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΩΝ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΩΝ ΜΑΣ ΡΕ Κ#ΠΡΟΣΚΥΛΟ? Ο ΘΕΟΣ? ΑΠΟ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΑ ΜΟ#ΝΟΠ@Ν@ ΣΑ ΚΙ ΕΣΕΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΗΚΕ Η ΕΛΛΑΔΑ.

  4. Οι νεοταξίτες ξαμολήθηκαν σαν λυσσασμένοι παντού!…..Δεν μπορούν να συγκρατηθούν με τίποτα με αρχηγό τον κούλη κακόχρονο να ‘χουν!

  5. Mε τα γεγονότα που έρχονται θα δείς που θα καταλήξει και η Ελλάδα και η επιχείρησή σου. Για περίμενε λίγο. Πολύ λίγο…………………

  6. τετεια μαπα ουτε εγω δε θα ηθελα ναχει το αφεντικο που θα δούλευα σα αλμπανι εισαι ρουφηγμένο βλαξ

  7. Εσύ και όμοιοι του είδους θα πάρετε αρχιδια μόνο με τέτοιες πολιτικές.
    Για HOT SPOT σας βλέπω.
    ΛΟΥΚΕΤΑ!!!!!
    Όρνιο.

  8. Αν είχα ξενοδοχείο-εστιατόριο πολυτελείας ?
    Εννοείται. Ούτε για κηπουρούς δεν θα έπαιρνα μη εμβολιασμένους.
    Ας πάνε στην χασαποταβέρνα ο Μήτσος και στα Rooms to let !

    1. Θα ήθελες μόνο αυτό το εμβόλιο ή όλα τα εμβόλια;

    2. Στα αρ@@@@ μας τι θα έκανες.Προς το παρών είσαι άεργο αγράμματο κομματικό κοπρόσκυλο που βάζεις υπογραφή με σταυρό.

  9. Είμαστε κατά του ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΥ εμβολίου mRNA – DNA και ΟΧΙ κατά των εμβολιασμών ηλίθιε.

  10. Όλη η ιστορία έγινε για να επιβληθούν οι υποχρεωτικοί εμβολιασμοί και τα ψηφιακά πιστοποιητικά,συν όλο τον περιορισμό των ανθρωπίνων δραστηριοτήτων και ελευθεριών. Περιμένετε να κάνουν πίσω τώρα και να αφήσουν ελεύθερο το κόσμο να επιλέξει αν θέλει ή δεν θέλει το εμβόλιο; Εννοείται θα εκβιάσουν το λαό με χίλιους δύο τρόπους για να τον καθυποτάξουν και να τον κάνουν να συναινεί σε ό,τι του λέει (έστω υπό το κράτος του εκβιασμού).

  11. Ας κοιτάξουν τους αλλοδαπούς που έχουν και τους δουλεύουν μαύρα και μετά μιλάνε για εμβολιασμούς. Κάτι τέτοια παλιόσκυλα θέλουν πολλές κλοτσιέςμέχρι να μαυρίσουν

  12. Αρχισαν να λαδωνονται και οι επιχειρηματιες τωρα για να λενε το ποιημα τους.

  13. ΣΤΑ ΠΑΠΑΡΙΑ ΜΑΣ ΠΑΛΙΟΝΟΥΜΕΡΟ!!!!! ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΕΣΥ Η Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ !!! ΤΕΤΟΙΕΣ ΠΑΠΑΡΙΕΣ ΠΕΣ!!! ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΓΡΗΓΟΡΑ ΛΟΥΚΕΤΟ!!!!

  14. Αφού εκείνοι θα είναι εμβολιασμένοι και ασφαλείς, εμένα που δεν θα το κάνω (γιατί προτιμώ να ρισκάρω να αρρωστήσω από κάτι που έχει θνησιμότητα 0,15% από το να ρισκάρω το αδοκίμαστο εμβόλιο που φαίνεται να έχει επιπλοκές στο 1,5% των εμβολιασθέντων), γιατί θα με φοβούνται?
    Δεν εμπιστεύονται την ανοσία που θα τους παρέχει το εμβόλιο ?

  15. Μαλλον εσυ εισαι επικινδυνος..παλιοκαπιταλικο γουρουνι..κακο ψοφο τωραααα!!

  16. ΜΟΝΟ ΤΡΙΑ ΣΧΟΛΙΑ…… ΤΟ 80 % ΤΑ’ΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΗΔΗ ΠΑΝΩ ΤΟΥ ΑΠΟ’ΣΑΣ……….
    ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΑΚΟΜΑ…. ΟΤΙ ΕΝΑΣ ΑΓΓΕΛΟΣ-ΘΕΟΥ…. ΘΑ ΣΑΣ ΣΩΣΕΙ……………………..

    ΧΑΑΑΑΧΧΧΑΑ Α,ΡΕ ΡΑΓΙΑΔΟΣΚΥΛΑ.
    ΜΕ 1000 ΧΕΡΙΑ ΨΗΦΙΖΕΤΕ ΚΟΥΛΗ ΟΛΟΙΙΙΙ ΣΑΣΣΣΣΣ!!! ΧΑΑΑΑΑΧΧΧΧ
    Κ ‘ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΤΕ’ ΣΤΑ ΣΧΟΛΙΑ….ΑΠΟ ΔΩ Κ ΚΕΙ…

  17. Κακό του κεφαλιού σου, αλαζόνα / στυγνέ εκβιαστή, εάν δεν προσλάβεις στην επιχείρησή σου, ανεμβολίαστους …
    Εσύ έχεις την ανάγκη τους, όχι αυτοί την δική σου … Εσύ θα τρέχεις να βρεις προσωπικό, οι ανεμβολίαστοι μπορούν να βρουν και αλλού δουλειά …
    Φρόντισε, όμως, εάν έρθουν στην δούλεψή σου εμβολιασμένοι, να αναλάβεις τα πάσης φύσεως έξοδά τους (νοσήλεια, αποζημιώσεις, κλπ.), σε περίπτωση παρενεργειών του εμβολίου που θα τους υποχρεώσεις να κάνουν …

  18. Να και τα εφεδρικα μαντρόσκυλα του συστήματος….. αυτοί θα κάνουν την βρώμικη δουλειά …

  19. Τα πάκια και τα αφγάνια που σιγουρα θα προσλάβεις θα είναι εμβολιασμένα?

    1. ναι θα είναι,αλλά όχι για χολέρα ηπατίτιδες και φθίση,επίσης θα τον ξεκωλι΄@ζουν δωρεάν τον παλιάνθρωπο

  20. Ο/Η κυβέρνηση ανθελλήνων σατανιστών-εκκλησία ιερόδουλου κουράδας λέει:

    Άρχισαν τα όργανα……. το μπουζούκι……

Comments are closed.