ΔΕΝ ΠΑΜΕ ΚΑΛΑ! Αρπαγή ανήλικης Μαρκέλλας: Ο δικηγόρος της 33χρονης αγόρασε δώρο στην 10χρονη – «Βροχή» οι αντιδράσεις στο διαδίκτυο

Κοινοποίηση:
dikigoros-noulezas-dimosiografoi

Ο δικηγόρος της 33χρονης κατηγορουμένης για την αρπαγή της μικρής Μαρκέλλας, Βασίλης Νουλέζας, προχώρησε σε μία κίνηση που προκάλεσε πολλές αντιδράσεις.

Όπως αναφέρει ο ίδιος σε ανάρτησή του στο facebook, αγόρασε μία σχολική τσάντα για την 10χρονη Μαρκέλλα, δηλώνοντας ευσυγκίνητος.

«Ένα μικρό ανιδιοτελές δώρο αγάπης. Για την μικρή Μαρκέλλα! Ο Θεός να της χαρίζει υγεία,δύναμη τύχη και πολλές χαρές στην ζωή της! Να ζήσει σε έναν ομορφότερο κόσμο! Να χει ένα καλύτερο μέλλον!» ανέφερε στο σχόλιο του ο κ. Νουλέζας προκαλώντας αρκετά επικριτικά σχόλια.

726732_236d8d57f5-a4d28ee23704cc59

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

5 Σχόλια

  1. Πόσο γλειώδης είναι! Πόσο θρασύς! Προσπαθεί να δωροδοκήσει το παιδί και του εύχεται υγεία, τύχη και χαρές. Την χαρά του παιδιού την άρπαξε η πελάτισσα του, το άρπαξε απο τον παραμυθένιο κόσμο που έχει κάθε παιδί στο μυαλό του, ένα αθώο παιδί με όνειρα που δεν ξέρει την σαπίλα του κόσμου και την μαθαίνει ξαφνικά σε μιά μέρα. Φρόντισε η πελάτισσα του να πειράξει και την τύχη αυτού του παιδιού, γιατί ξαφνικά βρέθηκε με ξένους σε ίδρυμα, εκτεθειμένο στην δημοσιότητα όταν θα βγεί κιόλας και θα ξαναπάει σχολείο, σοκαρισμένο με αυτά που έζησε και δεν ξέρουμε αν θα την στοιχιώσουν για πάντα. Να πάρει την τσάντα και να την βάλει στον κώλο του το αρχίδι του κερατά!

  2. ΝΑ ΤΗΝ ΒΑΛΕΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙ Ο ΥΠΟΚΡΙΤΗΣ ΠΟΥ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΣΘΕΝΟΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΤΑΚΑΘΙ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΣΤΗΝ ΑΘΩΑ ΨΥΧΟΥΛΑ.

  3. Πολύ σπ@σαρχίδας ο νουλ, έχει δίκιο ο Κούγιας που φωνάζει.

  4. μ`αυτον δικηγορο θα βγει απο μεσα μονο οριζοντιως….

Comments are closed.