ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ! Οι τελευταίες ρουφηξιές πριν το θάνατο…

Κοινοποίηση:
140821-tsigaro

Στις 14 Αυγούστου 1974, οι απάνθρωποι και κτηνώδεις Τούρκοι, εκτελούν 18 άοπλους αιχμαλώτους πολέμου και τους ρίχνουν σε πηγάδι στο Τζιάος της επαρχίας Αμμόχωστου. Μεταξύ των παλικαριών, είναι και ο Ιωάννης Παπαγιάννης ο οποίος έφθασε στις 17 Ιουλίου από την Αγγλία όπου σπούδαζε, μέσω Ελλάδος, για να καταταχθεί στην Εθνική Φρουρά. Ένας Τούρκος φωτογράφος ο οποίος συνελήφθη λίγο μετά, στο φιλμ του είχε αποτυπωμένο σε φωτογραφία και τον Παπαγιάννη με αναμμένο τσιγάρο… Οι τελευταίες ρουφηξιές πριν το θάνατο… Αρκετά χρόνια αργότερα, στις 14 Αυγούστου 2009 και όταν βρέθηκαν τα οστά του, μαζί με αυτά των συμπολεμιστών του, τελέστηκε η κηδεία του για να βρει ανάπαυση η ψυχούλα του. Αιωνία του η μνήμη του Αθανάτου….

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

5 Σχόλια

  1. Μια ζωή μπουρδέλο κράτος είχαμε και πάντα η Κύπρος κείται μακράν!!!!!!!!

  2. ΤΟΥΡΚΟΣ ΚΑΙ ΚΑΛΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΟΙ ΑΛΛΟΙ ΒΑΖΟΥΝ ΤΟΝ ΑΝΤΖΟΥΝ ΑΙΣΧΟΣ

  3. Αν του σπάσουν οι μεγάλοι τον τσαμπουκά του Τούρκου ποιος θα αγοράσει αεροπλανάκια και καραβάκια και όλα τα υπόλοιπα που συντηρούν τις πολεμικές τους βιομηχανίες. Προκειμένου λοιπόν να μην ανεβούν τα ποσοστά ανεργίας στις χώρες τους τοποθετούν τοποτηρητές επί το ευγενικότερο στις κυβερνήσεις των αδύναμων χωρών για να εκτελούν αυτά που αποφασίζουν οι μεγάλοι γύφτοι της οικουμένης. Οι επιλεγμένοι πρέπει ανάλογα με το επίπεδο του λαού να διαθέτουν το σχετικό υφάκι να γνωρίζουν πως να εκφοβίσουν τον λαό τους και να χτυπάνε το χέρι στο τραπέζι όταν δεν υπάρχει τραπέζι δίπλα τους. Προτεραιότητα έχουνε τα βαριά τάχα μου τάχα μου βιογραφικά και με ικανότητες στην πράξη τέτοιες ώστε να μη τους προσελάμβαναν ούτε για θέση θυρωρού στις επιχειρήσεις τους.

  4. Ζώα….στα 70ς στο ΛΟΝΔΙΝΟ ο κόσμος ήταν με το κίνημα love peace κλπ και η τουρκι@ όντας αιώνες πίσω εκτέλεσε ένα νεαρό επιστήμονα καΘ υπόδειξη άλλων βέβαια γιατί η τουρκι@ υποστηρίζεται από τους μεγάλους παίχτες για να κάνει όλες τις βρωμοδουλιες… τη φάρα τους τη κρατάνε σε ημιαγρια κατάσταση κ καθυστερημένη για αυτό το λόγο…ΚΑΛΗ ΜΑΣ ΠΑΝΑΓΙΑ..

Comments are closed.