ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΤΟΥΣ ΓΙΝΕΤΑΙ! ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΑΛΑΛΟΥΜ με τις παρελάσεις! Μετά τον σάλο, τώρα διαρρέουν ότι θα γίνουν «κανονικά και οι μαθητικές παρελάσεις»!

Κοινοποίηση:
μαθητικές παρελάσεις

Πραγματικά προκαλεί τεράστιο προβληματισμό η ανικανότητα της κυβέρνησης, καθώς κύκλοι του υπουργείο Εσωτερικών διαψεύδουν την εγκύκλιο που οι ίδιοι διέψευσαν!
Συγκεκριμένα το πρωί της Παρασκευής διέρρευσε ότι βγήκε εγκύκλιος η οποία ανέφερε ότι δεν θα γίνουν μαθητικές παρελάσεις για την 28η Οκτωβρίου και ότι η παρέλαση θα είναι μόνο στρατιωτική.
Παρόλα αυτά λίγες ώρες αργότερα διέρρευσε -από τους ίδιους- ότι κάτι τέτοιο δεν ισχύει, προφανώς η κυβέρνηση προσπαθεί να διαψεύσει τον εαυτό της λόγω των έντονων αντιδράσεων που υπήρξαν.

Μάλιστα κύκλοι του υπουργείου Εσωτερικών παραπέμπουν στην σχετική εγκύκλιο του υπουργείου, που εκδόθηκε στις 13 Οκτωβρίου, η οποία προβλέπει ότι στη συμπρωτεύουσα θα παρελάσουν αντιπροσωπευτικά τμήματα μαθητών, σπουδαστών, προσκόπων, οδηγών, αναπήρων πολέμου, τμημάτων των Ενόπλων Δυνάμεων, Ελληνικής Αστυνομίας, Πυροσβεστικού Σώματος κτλ.

Στην ίδια εγκύκλιο αναφέρεται ότι λόγω πανδημίας η παρέλαση θα πρέπει να είναι διάρκειας αυστηρά μίας ώρας. Αναμένεται διευκρινιστικό δελτίο Τύπου εντός της ημέρας.

Ένα πραγματικό αλαλούμ από την «κυβέρνηση των αρίστων», περιμένουμε τις επίσημες ανακοινώσεις. Να θυμίσουμε εδώ ότι για τις παρελάσεις είχε υπάρξει και προσφάτως αλαλούμ, καθώς ο υπουργός Εσωτερικών Μάκης Βορίδης είχε ανακοινώσει ότι οι παρελάσεις θα γίνουν κανονικά και μετά από λίγη ώρα, μιλώντας στον ίδιο τηλεοπτικό σταθμό, ο υπουργός Υγείας Θάνος Πλεύρης έλεγε ότι δεν υπάρχει καμία απόφαση.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: