ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ Μ@Λ@Κ@Σ! Την ώρα που η χώρα θρηνεί τα παιδιά και τα αδέλφια της, ο Τσίπρας έψαχνε ψήφους ΧΑΣΚΟΓΕΛΩΝΤΑΣ [ΒΙΝΤΕΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ]

Κοινοποίηση:
VDFVVDSDS

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

19 Σχόλια

  1. Δεν την ξερω την συνεχεια,αλλα καποιοι απο αυτους που φοβουνται,ή τρομαζουν με την συριγγα,προσπαθουν να βρουν τροπο να μεινουν ψυχραιμοι.Ενας ειναι αυτος,αλλος να μην κοιτας τη συριγγα κλπ.Αν ομως επι ωρα χαζοχαρουμενιαζε[και μετα τη μεταγγιση]ε,χεστον τον χαμενο.Αυτο φυσικα δεν αλλαζει οτι το κωλοπαιδο,ο Κυριακος,πρεπει να εξαυλωθει,μαζι με το σκυλολοι

  2. Ε όχι και μαλάκας ρε Στέφανε ο αρχιμαλάκας.

  3. Πήγε να δώσει το βρώμικο μπολιασμένο αίμα του ο κοντοστούπης.

  4. Οποίος ξέρει την ψυχολογία των Πορφυρογέννητων γόνων,καταλαβαίνει γιατί τα κάνει αυτά το τσογλανι αυτό. Η ψυχολογία του κωλοπαιδου,που τα βρίσκει όλα έτοιμα και ακοπα, που στο σχολείο θα πάει σαν τουριστας, ας είν’ καλά τα λεφτά του μπαμπά ,( για αυτό και είναι όλα τα τσογλανια του είδους του αγράμματα,γιατί να κουραστούν?) ,πληρωμένα ψεύτικα πτυχία,θράσος και κωλοπαιδισμος.Ειχα τέτοιους στο σχολείο και ξέρω τι λέω.

  5. ΑΠΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.ΜΕΤΑΛΛΑΓΜΕΝΟΣ ΓΙΑΛΑΝΤΖΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ ΠΑΛΙΑΤΣΟΣ ΚΟΠΡΙΤΗΣ ΚΑΡΠΑΖΟΕΙΣΠΡΑΚΤΟΡΑΣ ΠΟΥ ΓΕΛΑΕΙ ΜΕ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΤΟΥ.

  6. To θέμα είναι ότι δεν έχει πλέον καθόλου “πίστωση” στην νεολαία….Τον σιχαίνονται οι πάντες και κυρίως οι νέοι…Ας πάει τώρα να βγει μαζί τους που διαμαρτύρονται για το δυστύχημα…Όπως τότε με τον Γρηγορόπουλο που καθόταν μαζί τους στα πεζοδρόμια…Τώρα περιφέρεται ως σκατοσάκολουλο πολυτελείας με το τζιπ των 300000.

  7. Εφερνε τα ποντικισια του ματια σαν τον χαχα τη πηγε να κανει εγινε περιγελος

  8. Τι δουλειά έχει αυτό έξω,δεν έπρεπε να είναι μέσα για τις Πρέσπες ο προδοτης

  9. Δεν είναι μαλάκας.Ενας παλιόπουστας και προδότης είναι…. Που ένας γαμημένος λαός γραικυλοπιθήκων του επιτρέπει να ζει,μολύνοντας και τον αέρα που αναπνέει,όπως ο άλλος γουρλομάτης εγκληματίας -προδότης.

  10. Καμαρώστε πρωθυπουργούς που ψηφίζετε!!! ερε προβατα μπεεεεε

  11. Αλεκθη κακιστε μιμε του Ανδρεα Παπανδρεου κατα τ αλλα ο Πολακης φταιει που αποκαλυπτε συνεχως τη βρωμα του Αυγειου και σου δινε ψηφαλακια! Αλλα βλεπεις σ εριξε ο Μπλινκεν στα τεσσερα επειδη αποτελει κινδυνο για το διεφθαρμενο συστημα που κυβερναει τη χωρα οπως καποτε οι Λαφαζανης, Κωνσταντοπουλου, Γλεζος και σια!

  12. Χαίρεται γιατί με το κάζο του μιζοτάκη,αυτός ανεβαίνει και ο κούλης πέφτει.Τα ψηφαλάκια σκέφτεται.Όσα πιο πολλά τα θύματα τόσο καλύτερα γι’αυτόν.

  13. Ειναι αρχι-μαλακας. Αλλ εχει γραψει ολους στ αρχιδια του με το παραδακι που πηρε απο τον παπα.

  14. Ο άνθρωπος δεν στέκει στα λογικά του. Εγώ τον πήρα χαμπάρι εδώ και πολύ καιρό. Της αρπακτής είναι.

Comments are closed.