ΔΕΝ ΚΡΑΤΗΣΕ ΠΟΛΥ ΤΟ «ΚΑΛΟ ΚΛΙΜΑ»: ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΠΑΡΑΒΙΑΣΑΝ ΤΟΝ ΕΝΑΕΡΙΟ ΧΩΡΟ ΜΑΣ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ – ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ ΤΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΑ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ! ΦΑΠΑ, ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΚΑΙ ΨΕΜΑΤΑ

Κοινοποίηση:
f16-paraviasi

Και πολύ κράτησε το υποτιθέμενο καλό κλίμα, για το οποίο τόσο πανηγύριζε η κυβέρνηση και τα παπαγαλάκια της, με αφορμή την επίσκεψη Ερντογάν στην Αθήνα και την υπογραφή της περιβόητης Διακήρυξης των Αθηνών.

Δύο τουρκικά αεροσκάφη ναυτικής συνεργασίας (1 CN-235 και 1 ATR-72) καθώς και ένα τουρκικό ελικόπτερο εισήλθαν σήμερα στο FIR Αθηνών χωρίς να καταθέσουν σχέδιο πτήσης.

Καταγράφηκαν τρεις παραβάσεις των κανόνων εναέριας κυκλοφορίας στο FIR Αθηνών στην περιοχή του νοτιοανατολικού Αιγαίου.

Τα τουρκικά αεροσκάφη αναγνωρίσθηκαν, σύμφωνα με τους διεθνείς κανόνες, κατά πάγια τακτική, όπως έγινε γνωστό από το ΓΕΕΘΑ. Δύο παραβάσεις των κανόνων εναέριας κυκλοφορίας στο FIR Αθηνών είχαν καταγραφεί στην περιοχή του νοτιοανατολικού Αιγαίου και το περασμένο Σάββατο – ανήμερα των Θεοφανείων – οπότε είχε εισέλθει στο FIR Αθηνών χωρίς να καταθέσει σχέδιο πτήσης ένα τουρκικό αεροσκάφος ναυτικής συνεργασίας CN-235.

Το τουρκικό CN-235 αναγνωρίσθηκε σύμφωνα με τους διεθνείς κανόνες κατά πάγια τακτική, όπως είχε γινει γνωστό από το ΓΕΕΘΑ, επίσης.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

9 Σχόλια

  1. Παραβιασαν? Αμα τους ανηκει η περιοχη συμφωνα με τη συμφωνια γκαβου ερντοκλαν? !

  2. Μην αγοραζετε τουρκικα προιοντα……τροφιμα..λαστιχα…τρακτερ….καλοριφερ..κτλ.

  3. Σωστος ο “Σάββατο γεννημένος” . Ελεγχοντας τά ηλεκτρονικά συστήματα των αεροσκαφων έξωθεν τά αχρηστεύεις ανάλογα πως εξελίσσεται η συρραξη, καί τήν κατευθύνεις εκει που θελεις !

  4. Στη 💩τουρκιά, πέραν των υπολοίπων αλητειών κατά τις αχαρακτήριστες συναντήσεις με τον βρομομπλίνκεν, επίσης “ανατέθηκε” ρόλος “εγγυήτριας” δύναμης (=shithole), που έλεγε κι ο προσφιλής τους τραμπάκουλας, στη Γάζα, σε επικείμενη δημιουργία παλαιστινιακής κρατικής οντότητας;;;

  5. ΠΡΟΔΟΤΕΣ!!!!!! ΚΑΙ Η ΚΟΥΤΣΗ ΜΑΡΙΑ ΣΤΗΝ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ ΞΕΡΕΙ ΟΤΙ ΤΑ ΕΦ 35 ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΑ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ΟΠΟΥΔΗΠΟΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΑΝ ΤΑ ΠΑΡΕΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΟΥΝ ΧΩΡΙΣ ΑΔΕΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ΜΕΣΑ!!!!!!!!
    ΚΑΙ ΑΡΧΙΣΑΤΕ ΣΤΙΣ ΠΟΡΝΟΤΗΛΕΟΡΑΣΕΙΣ ΣΑΣ ΝΑ ΛΕΤΕ ΟΤΙ ΘΑ ΤΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΘΑ ΤΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΠΡΟΣΚΥΝΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΘΕΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ ΜΕ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΣΥΝΕΠΑΓΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΝΟΘΥΛΕΜΑ ΤΩΝ ΚΑΤΟΧΙΚΩΝ ΤΟΥΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΑΤΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ ΚΑΤΕΒΑΙΝΟΥΝ ΜΥΡΙΑΔΕΣ ΑΡΑΠΗΔΕΣ ΤΟΥ ΠΟΥΣΤΟΝΑΥΤΙΚΟΥ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥ ΠΟΥΣΤΡΟΣΤΡΑΤΟΥ ΠΟΥ ΦΟΡΑΝΕ ΟΙ ΑΝΤΡΕΣ ΦΟΥΣΤΕΣ!!!!!!!!
    ΕΝΩ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΑΝ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΑ ΑΧΡΗΣΤΑ ΣΕ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΜΥΘΥΤΗΣ ΑΞΙΑΣ ΑΕΡΟΠΛΑΝΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΠΟΙΟΣ????? Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΣΑΣ ΕΒΑΛΕ ΑΠΑΙΤΗΣΗ ΝΑ ΜΠΟΥΜΕ ΣΕ 18ΜΗΝΗ ΛΙΣΤΑ ΑΝΑΜΟΝΗΣ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΧΡΗΣΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑ ΑΕΡΟΠΛΑΝΑ!!!!
    ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΕΦΙΑΛΤΕΣ ΙΟΥΔΕΣ!!!!!
    ΣΤΟ ΓΟΥΔΙ!!!!!

  6. Βρομοκοπάει η υπόθεση της επίσκεψης 💩μπλίνκεν σε αμφότερους προμήθεια F-35 και υποχώρηση στα F-16 που λιγουρεύονται οι 💩τουρκοι;;; Με “εμάς” να αναθεωρούμε ποσότητες και των γαμώτουρκων να έχει ανοίξει ο κώλος;;; Ακόμη χειρότερα εν όψει επερχόμενου, Θεός φυλάξοι, τραμπάκουλα;;;

  7. ΠΡΟΔΟΤΗ ΜΗΤΣΟΔΡΑΚΟΥΛΑ ΣΥΓΧΡΟΝΕ ΕΦΙΑΛΤΗ ΙΟΥΔΑ ΜΕ ΤΡΙΑΚΟΝΤΑ ΑΡΓΥΡΙΑ!!!!!!
    ΝΑ ΚΑΡΚΙΝΙΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΥ ΚΑΙ ΤΟ ΣΟΙ ΣΟΥ ΟΛΟ ΚΑΙ Ο ΘΙΑΣΟΣ ΤΗΣ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΚΗΣ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΝΑ ΣΑΣ ΕΡΘΕΙ!!!!!!
    ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΕΦΙΑΛΤΕΣ ΙΟΥΔΕΣ!!!!!!
    ΣΤΟ ΓΟΥΔΗ!!!!!!

  8. ΤΑΧΕΙ ΞΕΠΟΥΛΗΣΕΙ ΟΛΑ Η ΚΟΥΛΑ ΓΙ ΑΥΤΟ ΑΡΧΙΣΑΝ ΤΙΣ ΑΕΡΟΤΣΑΡΚΕΣ ΤΑ ΜΟΓΓΟΛΙΑ

Comments are closed.