ΔΕΝ ΚΟΛΛΑΝΕ ΠΟΥΘΕΝΑ!!! ΣΟΚ στα Χανιά: 20χρονη Λ@ΘΡΟ λήστεψε 90χρονο για 20 ευρώ – Τράβηξε μαχαίρι στο γέροντα

Κοινοποίηση:
peripoliko_astynomia_APEMPE_20_06_2021-1536x864 (2)

Στην σύλληψη αλλοδαπής που με την απειλή μαχαιριού πήρε από ηλικιωμένο άνδρα το ποσό των 20 ευρώ και ένα κόσμημα, προχώρησε η αστυνομία στα Χανιά.

Το περιστατικό συνέβη το απόγευμα της Παρασκευής (17-09-2021) στην πλατεία της δημοτικής αγοράς στο κέντρο των Χανίων, ωστόσο η δράστης εντοπίσθηκε άμεσα και συνελήφθη από αστυνομικούς της υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Χανίων.

Στην κατοχή της βρέθηκε το μαχαίρι με το οποίο απείλησε τον ηλικιωμένο άνδρα, ενώ η συλληφθείσα, με την σε βάρος της σχηματισθείσα δικογραφία, θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χανίων.

Η προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Χανίων, ενώ η συλληφθείσα με την σε βάρος της σχηματισθείσα δικογραφία θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χανίων.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. Αν ήταν μπολιασμένη, να παρέμβει ο αρχων οφικιάλιος, σύψας παγώνη και βασιλακόπουλος και να αφεθεί ελεύθερη! Αν ήταν αμπόλιαστη, πάλι να αφεθεί ελεύθερη γιατί ήταν αλλοδαπή κσι το θύμα έλληνας, εκεί να παρέμβουν οι 301 δημοκράτες που τους φυλάει η μισή αστυνομία και αποκλείεται να είχαν την τύχη του γέροντα! Στην άλλη ζωή όμως δεν ισχύει ούτε ακαταδίωκτο ούτε κάνει κουμάντο η μπίλντεμπεργκ και η αμάλ. Ούτε βήμα πίσω στα σχέδιά τους. Ο Θεός και ο Χριστός μαζί μας.

Comments are closed.