ΔΕΝ ΘΑ ΑΦΗΣΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΝΑ ΓΛΕΝΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ. ΘΑ ΜΠΟΥΚΑΡΟΥΝ ΣΕ ΣΠΙΤΙΑ. ΒΓΑΖΟΥΝ 10.000 ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΗΡΗΣΗ ΤΩΝ ΜΕΤΡΩΝ. ΕΩΣ ΚΑΙ 200.000 ΕΥΡΩ ΤΑ ΠΡΟΣΤΙΜΑ. ΘΑ ΜΑΣ ΣΤΕΙΛΕΙ ΟΛΟΥΣ ΣΤΟ ΤΡΕΛΑΔΙΚΟ Η ΑΔΙΣΤΑΚΤΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ

Κοινοποίηση:
Χριστουγεννιάτικο τραπέζι

Το πρόστιμο ξεκινά από 50.000 ευρώ για την πρώτη παράβαση, ενώ για τη δεύτερη εκτοξεύεται στα 200.000 ευρώ στον μισθωτή ή παραχωρησιούχο του ιδιωτικού χώρου που έγινε η εκδήλωση

Σαρωτικούς ελέγχους για την τήρηση των μέτρων κατά της πανδημίας του κορονοϊού, προανήγγειλε ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Τάκης Θεοδωρικάκος, μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1.


Ο κ.Θεοδωρικάκος τόνισε χαρακτηριστικά πως 10.000 αστυνομικοί θα βρίσκονται στους δρόμους για να ελέγξουν οτι τα μέτρα της κυβέρνησης για να αντιμετωπιστεί η μετάλλαξη Όμικρον θα εφαρμοστούν κατά γράμμα.

Παράλληλα εμφανίστηκε βέβαιος πως η ΕΛΑΣ θα φέρει εις πέρας το έργο της με αποτελεσματικό τρόπο, ζητώντας παράλληλα από τους πολίτες να τηρήσουν τα μέτρα και να συμπεριφέρονται με ευγένεια στους αστυνομικούς που διενεργούν τους ελέγχους.

Επίση; διαβεβαίωσε τους πολίτες πως οι έλεγχοι από της ΕΛΑΣ θα είναι απόλυτα ασφαλείς καθώς οι αστυνομικοί στη συντριπτική τους πλειοψηφία είναι εμβολιασμένοι, κάνουν τεστ και τηρούν τα προβλεπόμενα υγειονομικά πρωτόκολλα.

Για το περιστικό με τον αστυνομικό στην Πάτρα, που έκοβε κλήσεις χωρίς να φοράει μάσκα, ο κ. Θεοδωρικάκος το χαρακτήρισε απαράδεκτο και τόνισε πως του επιβλήθηκε πρόστιμο 300 ευρώ, αποφασίστηκε πειθαρχικός έλεγχος και η μετακίνησή του σε άλλη υπηρεσία. Δεν επιτρέπεται αστυνομικός που ελέγχει να μη φορά μάσκα, δήλωσε εμφατικά.

Τέλος υπενθύμισε πως η Ελληνική Αστυνομίας δίνει μία “διπλή μάχη”, τόσο κατά της πανδημίας όσο και κατά της εγκληματικότητας και υποστήριξε πως από την 1η Σεπτεμβρίου έχει μειωθεί κατά 25% η εγκληματικότητα στην Αττική.

«Ενισχύουμε με δυνάμεις τα Α.Τ. κι όπου υπάρχουν προβλήματα, γίνονται έλεγχοι και αποδίδονται ευθύνες», σημείωσε.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

18 Σχόλια

  1. Οι αστυνομικοί που κάνουν έλεγχο θά είναι εμβολιασμένοι καί δέν θά μεταδίδουν καί θά ελέγχουν εμβολιασμένους πολίτες μήπως μεταδώσουν!!! ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΣΟΥ ΕΙΠΕ ΡΕ ΟΤΙ ΟΙ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟΙ ΔΕΝ ΜΕΤΑΔΙΔΟΥΝ;;;;

  2. Έχει μειωθεί η εγκληματικότητα. Τι λέτε ρε???? Σε ποια πόλη ζείτε και σε ποιους δρόμους άραγε βγαίνετε και περπατάτε μόνοι σας εσείς???? Εφόσον μειώθηκε η εγκληματικότητα για ποιο λόγο θέλεις 24ωρη φύλαξη και από πόσους ρε εσύ μεγάλε υπουργε??????? Άιντε ρε κάνε μας τη χάρη.

  3. Το πασχα περυσι με καραντινα ηταν 3.000 ατομα στην πλατεια τιποτα δεν γινοταν ,, περνουσε η αστυνομια μονο βολτες εκαμνε και στις 5:30 το πρωι που εμειναν καμια 100 ατομα πηγε και τους ειπε αντε ρε παιδια παντε σπιτι να σχολασουμε στις 6:00 και το διαλυσαν .

  4. εντάξει χαλαρώσετε οπως ελεγε και ενας ηθοποιός μια ημερα ολοι θα την κανουμε

  5. ΑΣ ΕΡΘΟΥΝ ΧΩΡΙΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΚΑΙ ΘΑ ΜΠΟΥΝΕ ΑΜΕΣΩΣ ΜΕ ΑΝΟΙΧΤΕΣ ΠΟΡΤΕΣ ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ .

  6. κ. οι ρουφ της κάθε πολυκατοικίας κ. γειτονιάς θα πιάσουν δουλειά. τι έχει να γίνει.

  7. Οι γύφτοι εδώ κοντά μου ετοιμάζονται 2 μέρες τώρα για γιορτή.θα έρθετε και προς τα εδώ γατάκια ?

  8. κ. Υπουργέ, πιάστε όλους τους ιούς και χώστε τους φυλακή, αν όχι σε φυλακές, στείλτε τους σε Γκούλαγκς. Μόνο έτσι θα γλιτώσουμε, άλλωστε η κυβέρνηση δεν πήρε και κανένα σοβαρό μετρό, μόνο αστυνομικά μέτρα.

  9. Όχι που νομίσατε ότι με το μπόλιασμα θα είχατε την ελευθερία σας !!! Το δούλεμα πάει σύννεφο και η 4η δόση θα έρθει για happy new year

  10. ΑΜΑ Ο ΛΑΟΣ ΔΕΝ ΑΝΤΙΔΡΑ ΤΟΣΟ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΜΕΤΡΑ ΘΑ ΒΑΖΟΥΝ……………..Ο ΧΟΥΝΤΟΚΟΥΛΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΩΜΑΛΗ ΠΑΡΕΑ ΤΟΥ ΜΑΞΙΜΟΥ ΗΤΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΕΙ ΦΟΡΑ……………..

  11. θα παρουν φορα και θα μας τα αερησουν ας ερθουν στο σπιτι και βλεπουμε πως θα φυγουν τα ρομποτακια της συμμοριας ΝΔ

  12. ΑΝΤΙ ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΝΑ ΚΥΝΗΓΑΝΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΑΚΗ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΞΕΔΩΣΕΙ ΛΙΓΟ ΑΣ ΠΑΝΕ ΝΑ ΠΙΑΣΟΥΝ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΠΟΥ ΛΗΣΤΕΥΟΥΝ, ΚΛΕΒΟΥΝ, ΤΟΝ ΔΥΣΤΥΧΟ ΚΟΣΜΑΚΗ. ΚΥΝΗΓΗΣΤΕ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΛΙΟΠΑΚΙΣΤΑΝΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ Ο ΚΟΛΟΣ ΤΟΥΣ ΑΕΡΑ ΚΑΙ ΠΟΥΛΑΝΕ ΜΑΓΚΙΑ ΒΟΥΤΗΓΜΕΝΟΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΝΟΜΙΑ.

  13. Ας βγούμε κατά χιλιάδες όλοι στις πλατείες με μουσικές και να έρθουν όσοι αστυνομικοί θέλουν όλοι μαζί μόνο μπορούμε …

  14. Το έγκλημα οργιάζει και αυτοί στέλνουν την αστυνομία να κυνηγά τους αθώους.

  15. καλα να σας κανει ρε. προστιμα και μπουκες σε σπιτια. αιντε γυφτοι με τα χεσμενα βρακια θελετε και ρεβεγιον σε airbnb. kalh tsapou!

  16. το εχουν ΚΑΡΑΧΕΣΕΙ το πραμα ενω αυτοι κανουν παρτυ με ουζα ολλοι μαζι εμας μας εχουν ΓΚΟΙΜ ΤΟΥς

Comments are closed.