ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΕΛΟΣ Η ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΤΩΝ ΓΙΑΛΑΝΤΖΙ ΑΡΙΣΤΕΡΩΝ!! Χάρισαν στον Κασσελάκη άλογο και έκανε βόλτα – Στην Γιορτή του Μανταρινιού με τον Τάιλερ [ΦΩΤΟ]

Κοινοποίηση:
0409e757b5e94cc4b2ad9b5d9eef6191

Στην Αργολίδα βρέθηκε σήμερα ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης, ο οποίος έδωσε το “παρών” στην ετήσια Γιορτή του Μανταρινιού μαζί με τον σύζυγό του, Τάιλερ Μακμπέθ.

 Ευδιάθετος και χαλαρός, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ έκανε την βόλτα του σε οικισμούς της περιοχής και πέρασε το μεγαλύτερο μέρος της μέρας του με τους ανθρώπους που βρέθηκαν στην γιορτή, τιμώντας το τιμώμενο προϊόν.
Αργολίδα: Χάρισαν στον Κασσελάκη άλογο και έκανε βόλτα - Στην Γιορτή του Μανταρινιού με τον Τάιλερ [εικόνες]
Στέφανος Κασσελάκης

Ο Στέφανος Κασσελάκης συζήτησε με κατοίκους της περιοχής, έπαιξε με πολλά από τα παιδιά που τον πλησίασαν για να τον χαιρετίσουν και στο τέλος, ένας κάτοικος τού χάρισε ένα άλογο – την “Σελήνη”- χαροποιώντας τον ιδιαίτερα.

Σε βίντεο και φωτογραφίες που ανήρτησε στο Instagram, ο Στέφανος Κασσελάκης φαίνεται να χαϊδεύει το όμορφο άλογο και να το περιποιείται, πριν κάνει μία πολύ σύντομη βόλτα με αυτό. “Βόλτα με την Σελήνη”, έγραψε στο στόρι του ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.

Στέφανος Κασσελάκης
Στέφανος Κασσελάκης
ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

5 Σχόλια

  1. δωσε θεαμα στον ελληναρα και παρτου την ψυχη………. 😎😎😄😄😄👏👏👏

  2. γαμημενε πουστηκε ελληνικε λαε γλειφτρες κολο γεροξουρες και λοατκι πουστρονια. παντα θα ειναι οι ιδιοι καθαρισμα θελετε ολοι σας.

Comments are closed.