ΔΕΚΑΔΕΣ ΟΙ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΔΕΧΤΕΙ! Εταιρεία Νιτσιάκος: Αφήνει τους Έλληνες της Ηπείρου στην ανεργία και προσλαμβάνει δεκάδες Πακιστανούς εργάτες

Κοινοποίηση:
ΝΙΤΣΙΑΚΟΣ

Η εταιρεία Νιτσιάκος κοτόπουλα Ιωαννίνων ενώ η ανεργία στην Ήπειρο έχει χτυπήσει κόκκινο, προτιμά να έχει στο εργατικό της δυναμικό στο εργοστάσιο παραγωγής και συσκευασίας πουλερικών και άλλων κρεάτων, Πακιστανούς για φθηνότερα εργατικά χέρια.

Μία εταιρεία που οι Έλληνες την έχουν στηρίξει πάμπολλες φορές με αγορές προϊόντων προτιμάει τα χρήματα που της αφήνει ο ελληνικός λαός να τα μοιράζει στους Πακιστανούς που έχουν εισέλθει στη χώρα.

Η αποκάλυψη έγινε από τον σύμβουλο της πακιστανικής κοινότητας που είχε επισκεφθεί τις φυλακές Ιωαννίνων για να διαπιστώσει τις συνθήκες που κρατούνται οι ομοεθνείς του και έπειτα επισκέφθηκε και το εργοστάσιο όπου ευχαρίστησε τον διευθυντή προσωπικού για τις δεκάδες προσλήψεις πακιστανών υπηκόων.

Αφού ο κύριος Νιτσιάκος επιλέγει να δώσει τα χρήματα του σε αλλοεθνείς ήρθε η στιγμή να δώσουμε και εμείς σε άλλη εταιρεία παραγωγής και συσκευασίας κρεάτων τα δικά μας χρήματα.

Ας περιμένει από τους Πακιστανούς βρίσκονται στην Ελλάδα να αγοράσουν τα κοτόπουλα του.

karditsastakra.com

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

12 Σχόλια

  1. Πότε θα ξυπνήσουμε και θα κάνουμε μποικοτάζ σε όλες τις επιχειρήσεις που απασχολούν αλλοδαπούς;

  2. ΔΕΣΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΤΟ ΤΣΙΑΡΤΑ ΠΟΥ ΤΑ ΛΕΕΙ ΟΛΑ Ο ΜΕΓΙΣΤΟΣ ΤΟΥ EURO2004 ΛΑΘΡΟ ΚΑΙ ΔΙΑΠΛΟΚΕΣ

  3. Και μην ξεχνάτε με νόμο του Μαρτίου 2020, όποιος προσλαμβάνει Πακιστανό το κράτος επιδοτεί το μισθό του……. από τα λεφτά των άνεργων Ελλήνων.

  4. Καλά, ανέκαθεν, ποιός αγόραζε κοτόπουλα αυτής της εταιρίας?
    Jesus!

  5. Με το συγνωμη ενα μπουτι κοτοπουλο εφαγα απo γνωστη αλυσιδα supermarket κι εκατσα σπιτι τρεις μερες! Ελεος!.ΕΦΕΤ ψαχτο καλυτερα το θεμα παρ εκτος κι αν οι αναγραφομενες ημερομηνιες ληξεως στις συσκευασιες παραποιουνται!

  6. καλά να πάθουν όταν εμείς όταν εμείς φωνάζαμε σαν μαμακεσ μας λεγαν ρατσιστές και ψεκασμένους ,τώρα ας πληρώσουν το τίμημα που είναι πολύ βαρύ, Γιατί αυτός ο μαλ@κας δεν πάει στην πατρίδα του να δει? πωσ ειναι η δικές τους φυλακές και να ελενξει? αλλά μάλλον ξέρει γιατί από εκεί βγήκε και τον έφερε ο Τσιπρ@ςμε τον Μητσοτ@κη τα παλιοτσιοκλαν

  7. Τό ΚΚΕ καί τό ΠΑΜΕ πού είναι…..???? Ελλήνες εργάτες άνεργοι ρεεεεεεεεεεε

  8. Μποικοταζ σέ όλα τά είδη πού παράγει η ΝΙΤΣΙΑΚΟΣ ΑΕ…ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΗΝ ΑΓΟΡΑΖΕΤΕ ΤΙΠΟΤΑ.

  9. Το πιο σιχαμερό φαινόμενο της σύγχρονης βιομηχανίας τροφίμων…. Απαράδεκτο….. Ασυγχώρητο λάθος … Το κάθε μαγαρισμένο πάκι που δεν τραβά ούτε καζανάκι τουαλέτας εργάζεται σε ευαίσθητες θέσεις…Δε γίνεται…

  10. οποιος ΕΛΛΗΝΑΣ απο εδω κ περα αγοραζει ΚΟΤΟΠΟΥΛΑ ΝΗΤΣΙΑΚΟΣ ειναι και ΜΑΛΑΚ@Σ και ΑΝΘΕΛΛΗΝΑΣ ,
    να αγοραζουν ο κουλης ο τσιπρας ο βλακας γεωργιαδης η ποντικομουρα προεδρος και οι πακιστανοι …φιλου του μιζοκουλη …
    ΚΟΥΛΗ ΓΑΜΙΕΣ@Ι …

Comments are closed.