ΔΕΙΤΕ LIVE: ΠΕΔΙΟ ΜΑΧΗΣ Η ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ. ΦΩΤΙΕΣ ΚΑΙ ΜΟΛΟΤΟΦ ΠΑΝΤΟΥ ΣΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΡΗΓΟΡΟΠΟΥΛΟ. ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ – ΧΑΟΣ ΣΤΗΝ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ. ΚΑΙΓΟΝΤΑΙ ΚΑΔΟΙ ΣΤΗ ΜΠΕΝΑΚΗ – ΑΠΟΠΝΙΚΤΙΚΗ Η ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ

Κοινοποίηση:
molotov-epeisodia

Σε εξέλιξη βρίσκεται πορεία στη μνήμη του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου στο κέντρο της Αθήνας. Πλήθος διαδηλωτών ξεκίνησαν από τα Προπύλαια , πέρασαν από το Σύνταγμα ωστόσο λίγο μετά τις οκτώ ξέσπασαν επεισόδια κοντά στα Εξάρχεια.

Τα πνεύματα οξύνθηκαν στην Εμμανουήλ Μπενάκη καθώς κάποιοι από τους διαδηλωτές άρχισαν να καίνε κάδους.

Παράλληλα έκλεισε και η οδός Ακαδημίας με τους διαδηλωτές να έχουν τοποθετήσει κάδους στους οποίους έχουν βάλει φωτιά και γίνεται εκτροπή των αυτοκινήτων.  Η αστυνομία έκανε χρήση κρότου λάμψης και χημικών με την κατάσταση να είναι αποπνικτική, ενώ στους δρόμους έχει βγει η αύρα και προσπαθεί να σβήσει τη φωτιά.

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Σοβαρά επεισόδια έχουν ξεσπάσει στη Θεσσαλονίκη, στην 14η επέτειο για τον Αλέξανδρο Γρηγορόπουλο. Έπεσαν μολότοφ ενώ διαδηλωτές άναψαν φωτιές σε κάδους.

Οι συγκρούσεις ανάμεσα σε διαδηλωτές και αστυνομικούς καταγράφηκαν στο ύψος του Τούρκικου Προξενείου.

Μετά το τέλος της πορείας, συμμετέχοντες ανέβηκαν από την Καμάρα στην Αγίου Δημητρίου και άρχισαν να πετούν μολότοφ προς τις αστυνομικές δυνάμεις που ήταν συγκεντρωμένες στο σημείο.

Τα επεισόδια μεταφέρθηκαν σε παρακείμενες οδούς, με τους κουκουλοφόρους να συνεχίζουν τις ρίψεις μολότοφ και να πυρπολούν κάδους, με τους αστυνομικούς να τους κυνηγούν κάνοντας χρήση χημικών και χειροβομβίδων κρότου λάμψης.

 

Δείτε LIVE εικόνα από τα επεισόδια:

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

21 Σχόλια

  1. ΟΙ ΑΠΛΗΤΟΙ δρουν αυτονομα. ? η μηπως τους μαζευουν οι αντιιμπεριαληστες με τις ΓΡΑΒΑΤΕΣ που ζουν και βασιλευουν με τους χονδρους μισθους τους ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ.

  2. Προφανώς καταδικαστέα η πράξη του Κορκονέα. Όταν όμως αστυνομικός σκοτώνει κατά λάθος έναν αναρχικό, σείεται όλη η Ελλάδα και καίγεται η Αθήνα σύντροφοι, ενώ όταν ένας αριστερός σκοτώνει αθώους πολίτες εκ των οποίων και μία έγκυο στη MARFIN, είναι απλώς Τετάρτη μεσημέρι. Το κατάλαβες εκεί στην ΑΝΤΑΡΣΥΑ “κύριε” Κωνσταντίνου?

  3. Για μια καθιστική διαμαρτυρία ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΩΝ σε πεζοδρόμιο, που τους αφαιρέθηκε ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΑ το δικαίωμα του ζειν, έστειλαν κλούβα, τους μάζεψαν και δικάστηκαν.
    Τώρα που καίνε πόλεις οι δικοί τους άνθρωποι, παιζουν πετροπόλεμο και τους χαϊδεύουν.
    Αυτοί είστε.

  4. ΕΣΥ Ο.Υ.Κ.Α ΣΤΟ ΜΕΝΙΔΙ ΕΚΑΝΕΣ ΤΗΝ θητεια σου???ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΣ ΑΜΑΥΡΩΝΕΙΣ ΤΑ ΕΝΔΟΞΑ ΑΡΧΙΚΑ

  5. Η χειρότερη φάρα κλέβουν ληστεύουν λεηλατούν ξεχάσαμε το παιδάκι στο Μενιδι που έφαγε αδέσποτη σφαίρα από δαύτους απέλαση να ξεβρωμίσουμε

  6. …..ΞΑΝΑΨΗΦΙΣΤΕ ΤΟΥΣ!!! ΡΑΓΙΑΔΟΠΟΥΛΑ ΚΑΙ ΡΑΓΙΑΔΟΠΟΥΛΕΣ!!!

  7. Τα μπατσάκια πετάνε τα ληγμένα δακρυγόνα για να βγάλει καρκίνο ο κόσμος ε; Που θα πάει… έρχεται και η σειρά τους γρηγορότερα.

  8. Δηλαδή όλα αυτά γίνοντε για μια απόπειρα γυφτοκτονίας;;;;

  9. Για τον Ηλιακή, που σκοτώθηκε για να προστατεύσει όλους μας, έκαναν ποτέ καμία διαδήλωση;

  10. ΣΕ ΚΟΙΝΗ ΘΕΑ ΤΑ ΚΕΦΑΛΙΑ ΤΩΝ ΜΠΑΤΣΩΝ. ΟΛΑ ΕΔΩ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ.

  11. Κάψτε το το μπουρδέλο και τον Κούλη τον ΜΟΥΛΟ μαζί.

  12. ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΜΕΝΟ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ. ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙΤΕ ΟΤΙ Η ΑΝΑΡΧΙΚΟΙ ΕΒΑΛΑΝ ΦΩΤΙΤΣΕΣ ΜΙΑ ΠΡΟΣ ΜΙΑ ΑΝΑ ΔΥΟ ΜΕΤΡΑ ΑΛΑ ΙΝΤΙΑΝΑ ΤΖΟΟΥΝΣ ΚΑΙ ΦΩΤΟΒΟΛΙΔΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΣΚΗΝΙΚΟ ΧΟΛΥΓΟΥΝΤ. ΠΙΟ ΣΤΗΜΕΝΟ ΠΕΘΑΙΝΕΙΣ

    1. ΠΟΥΛΗΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΠΡΕΖΕΜΠΟΡΑ ΜΑΡΙΝΑΚΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΓΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ. ΤΙ ΣΟΥ ΚΑΝΕΙ ΕΝΤΥΠΩΣΗ;

  13. Τα αναρχομπάχαλα θέλουν κρέμασμα,πρόκειται για άχρηστα ρετάλια που δεν ξέρουν καν τον πατέρα τους.Οι περισσότεροι,τουρκόσποροι και αλβανόσποροι που μισούν την Ελλάδα.Τους συντρίψαμε στον συμμοριτοπόλεμο,θα το κάνουμε πάλι όταν έρθει η ώρα,δεν θα γλυτώσουν τα ρεμάλια

    1. Πρόσεξε μην πάρεις και ίσιες.

      1. Εσύ πάντως Κωστάκη τις παίρνεις γενικότερα…

  14. ΔΩΣΤΕ ΠΟΝΟ ΣΤΟΝ ΚΟΥΛΗ ΤΟΝ ΜΟΥΛΟ ΚΑΙ ΡΙΞΤΕ ΤΟΝ. ΓΙΑΤΙ ΑΠΟ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΣΤΕΦΑΝΟΥΚΟ ΔΕΝ ΠΕΦΤΕΙ…

  15. Κάθαρμα Μητσοτάκη θα αφήσεις τους τουρκόγυφτους να κάψουν την Ελλάδα;

  16. Τα ίδια κάθε χρόνο πιάνουν μερικούς οι οποίοι αφήνονται λ’ιγο αργότερα τι μένει; Οι εκατοντάδες χιλιάδες ζημίες στης πλάτες των φορολογούμενων.

Comments are closed.