ΔΕΙΤΕ το Βίντεο να τρελαθείτε… Αυτός ο ΨΥΧΑΚΙΑΣ έγινε πρωθυπουργός του Πακιστάν κι έχει και ΠΥΡΗΝΙΚΑ…!!!

Κοινοποίηση:
78998767768776

Αλλαγή πολιτικής σελίδας σημειώθηκε στο Πακιστάν καθώς τα ηνία της χώρας αναλαμβάνει ο βουλευτής της αντιπολίτευσης Σαμπχάζ Σαρίφ. Η εκλογή του 70χρονου Σαρίφ, του μικρότερου αδελφού του πρώην πρωθυπουργού του Πακιστάν Ναουάζ Σαρίφ, δεν αναμένεται να βοηθήσει τη χώρα να ξεπεράσει το πολιτικό τέλμα στο οποίο είχε βυθιστεί, όπως εκτιμούν πολιτικοί αναλυτές.

Ήταν ο μοναδικός υποψήφιος για τη θέση, ωστόσο η εκλογή του δεν είναι σίγουρο ότι θα επιλύσει τα οικονομικά προβλήματα του Πακιστάν, συμπεριλαμβανομένων του υψηλού πληθωρισμού και της ενεργειακής κρίσης.

Και ενώ καλά καλά δεν έχει ορκιστεί ακόμα πρωθυπουργός κάνουν το γύρο του διαδικτύου βίντεο στα οποία φαίνεται ο Σαρίφ να μιλάει με πάθος προς το κοινό του, ενώ χρησιμοποιώντας τα χέρια του φτάνει στο σημείο να παρασύρει ακόμα και τα μικρόφωνα που βρίσκονται μπροστά του.

Μάλιστα πολλοί χρήστες του Twitter σχολίασαν πως ο «τρελός» έγινε πρωθυπουργός του Πακιστάν και θα πρέπει να εκπαιδευτεί έτσι ώστε να μην μπερδεύει το μικρόφωνο με το κουμπί των πυρηνικών.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

14 Σχόλια

  1. Για τον Μιχαλολιάκο τον πέρασα στην αρχή χαχαχαχαχα

  2. ΙΧΝ..ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΨΥΧΟΠΑΘΗ ΟΝ..ΟΛΟΙ ΟΙ ΟΙ ΑΝΩΜΑΛΟΙ Κ ΤΡΕΛΟΙ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ..ΡΕ ΔΩΣΤΕ ΤΟΥ ΚΑΝΑ ΛΕΞΟΤΑΝΙΛ..ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ ΠΟΛΥ

  3. Δεν εκπλησσομεθα.Μας εχει προειδοποιησει ο ΙΧΘΥΣ.Θα σας κυβερνουν στους εσχατους καιρους αφρωνες.Ετσι θα ερθει ο γιος του Μισανθρωπου να κανει(στην αρχη)τον συνετο.

  4. ο κουλης ειναι ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ …
    .αλλα παιρνει καθε 2 ωρες βαρια χαπια κ τον εχουν σε καταστολή….

  5. Η Αμερική το επέλεξε το φιντάνι αυτό και έριξε τον προηγούμενο.

  6. Εχουμε πολλους απο αυτους τους Ισλαμοπιθηκους και εδω… σε λιγο καιρο που θα παιρνουν κεφάλια να δουμε τι θα λενε οι βρωμιάρηδες – αλληλέγγυοι που τους υποστηρίζουν!

  7. Ας τα βλέπουμε εμείς που βρίζουμε Κούλη και Αλέξη…. Υπάρχουν και χειρότερα…….

  8. Πυρηνικά αυτή η μαϊμού;;Σαν να δίνεις ένα γεμάτο πιστόλι σε ένα πεντάχρονο.

  9. …….πακιστανιζει ο ασιατης με κινησεις βοηθειας του μανδαγορα….[πακισταν=φασισταν…ιδια λεξη-εννοια]

  10. Μόνο οι τρελοί μπορούν να αλλάξουν έναν παράλογο κόσμο των λογικών.

Comments are closed.