ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΛΥΓΓΕΡΙΔΗ: ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΔΙΑΒΙΒΑΣΤΙΚΟ – ΦΩΤΙΑ ΓΙΑ ΣΥΛΛΗΦΘΕΝΤΕΣ ΚΑΙ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΗΣ ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ! ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΤΙΚΟΙ ΔΙΑΛΟΓΟΙ :”ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΕΜΟ ΚΩΛΟΜΠΑΤΣΟΙ ΘΑ ΣΑΣ ΣΚΟΤΩΣΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ!”

Κοινοποίηση:
Ε1

Αίσθηση προκαλεί το διαβιβαστικό της Ασφάλειας για τη δολοφονία του αστυνομικού Γιώργου Λυγγερίδη, από χούλιγκανς κατά τη διάρκεια επεισοδίων στην περιοχή του Ρέντη, έξω από το κλειστό «Μελίνα Μερκούρη». Ειδικότερα, σκιαγραφεί, με αξιολογική κρίση, τις προεκτάσεις εγκληματικής οργάνωσης η οποία «αγγίζει», σύμφωνα πάντα με το διαβιβαστικό, στελέχη της ΠΑΕ Ολυμπιακός. Μεταξύ άλλων, περιγράφει «έμμεση χρηματοδότηση» των χούλιγκανς με προσκλήσεις και εισιτήρια, παράνομες διαπιστεύσεις ώστε να εισβάλουν στους αγωνιστικούς χώρους και άλλα.

Χαρακτηριστικά, για τη δομή της οργάνωσης, υπογραμμίζεται ότι: «περιλαμβάνει τα ηγετικά μέλη που αναγνωρίζονται ως επικεφαλής της Θύρας 7, οι λεγόμενοι “μεγάλοι” και οι αποκαλούμενοι “μικροί” οι οποίοι υποτάσσονται πλήρως στα ανώτερα μέλη για την πραγματοποίηση των επιθέσεων».

 Συγκεκριμένα, στο διαβιβαστικό επισημαίνεται πως: «διευθύνεται συγκεκριμένα και σε ανώτατο επίπεδο από μέλη της διοίκησης ή στελέχη της ΠΑΕ Ολυμπιακός… και χωρίς τη συμμετοχή και την υψηλή προστασία (μελών διοίκησης και στελεχών της ΠΑΕ) τα ηγετικά μέλη της εγκληματικής οργάνωσης δεν θα είχαν την καθολική και αδιαμφισβήτητη αποδοχή και υπακοή των κατώτερων μελών και κατά συνέπεια η εγκληματική οργάνωση δεν θα υπήρχε ή θα είχε περιορισμένο εύρος και δράση».

Εν συνεχεία, τονίζεται ότι: «Η λειτουργία της εγκληματικής οργάνωσης, έχει εσωτερική διάρθρωση και σαφή ιεραρχική δομή ενώ τα μέλη της έχουν καθορισμένους ρόλους».

Αφού υποστηρίζεται ότι: «περιλαμβάνει τα ηγετικά μέλη που αναγνωρίζονται ως επικεφαλής της Θύρας 7, οι λεγόμενοι “μεγάλοι” και οι αποκαλούμενοι “μικροί” οι οποίοι υποτάσσονται πλήρως στα ανώτερα μέλη για την πραγματοποίηση των επιθέσεων».

Μάλιστα, βάζει στο κάδρο τη διοίκηση της ΠΑΕ Ολυμπιακός, γράφοντας πως η εγκληματική οργάνωση συνδέεται ως εξής: «Ωστόσο από την λεπτομερή εξέταση και εκτίμηση του συγκεντρωθέντος αποδεικτικού υλικού προκύπτει ότι εκτός από την εμφανή ηγεσία, δεν μπορεί να αποκλεισθεί η εγκληματική οργάνωση να διευθύνεται, συγκεκαλυμμένα και σε ανώτατο επίπεδο, από μέλη της διοίκησης ή στελέχη της ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (ποδοσφαιρικής ομάδας) και του αθλητικού σωματείου με την επωνυμία «ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΣ» (Ο.Σ.Φ.Π.)., χωρίς τη συμμετοχή και την «υψηλή προστασία» των οποίων, τα ηγετικά μέλη της εγκληματικής οργάνωσης δεν θα είχαν την καθολική και αδιαμφισβήτητη αποδοχή και υπακοή των κατώτερων μελών και κατά συνέπεια η εγκληματική οργάνωση δεν θα υπήρχε άλλως θα είχε πολύ περιορισμένο εύρος και δράση».

Γίνεται αναφορά σε ονόματα της διοίκησης του Ολυμπιακού κι ότι κάποιοι από τους κατηγορούμενους εργάζονταν στον Δήμο του Μώραλη.  Επίσης γίνεται αναφορά και στον σκοτωμένο Ρουμπέτη.

Δείτε ΕΔΩ όλο το διαβιβαστικό

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

23 Σχόλια

  1. Νομίζουν οτι μπορούν να τα βάλλουν με τον Ολυμπιακό?? Δεν είναι χρυσή αυγή, εκεί θα τους πάρει ο διάολος

    1. Όλοι μπορούν να σας κάνουν ζημιά αφού η εγκληματική οργάνωση που έχετε είναι χειρότερη και από την χρυσή αυγή εκείνοι δεν έδωσαν εντολές για να γίνει η δολοφονία… Η χρυσή αυγή έδινε μάχη για τα ιδανικά της πατρίδας ενώ εσείς κοιτάτε μόνο την ομάδα σας και φυσικά μπορεί να σας τελειώσει αν δεν κοιτάξει τα ποσοστά των εκλογών…

  2. Κράτος είναι ο Ολυμπιακός γίδια. Για να βάλει για πρόεδρος κόμματος ο Μαρινάκης και θα δείτε ποσοστά διψήφια, όπως στον Δήμο Πειραιά. Ερχονται εκλογές και θυμήθηκαν την δολοφονία στον Ρέντη, ενώ για τα Τέμπη μούγκα.

  3. Κατι σαν τους μπατριωτες λεει,,, βαλτους σε ενα γηπεδο να σκοτωθουν μεταξυ τους για να βασιλευουν οι αλλοδαποι λοατκιδες.

  4. Γιατι ρε παιδια λετε μαλακιες.εαν φταινε οι παε οι οι δημαρχοι για τους χουλιγκανς ε ας κλεισουν τα γηπεδα.το θεμα ειναι οτι οι παε
    δινουν δουλεια οπως και οι δημαρχοι σε κοσμο .Αλλα δεν ειναι υπευθηνες για την βλακεια του καθε ανεγκεφαλου.εισητηρια και βοηθεια δινουν ολες οι παε στους οργανομενους

    1. Που ζεις φίλε σε έναν κόσμο αγγελικά πλασμένο και τα γράφεις έτσι αυτές τις π@π@ριες συνήθως τις γράφουν γυναίκες… Δεν είναι ο κάθε ανεγκέφαλος αλλά μια δομημένη εγκληματική οργάνωση που έπαιρνε εντολές από την παε άρα είναι υπεύθυνοι, αν δεν τους έδιναν προνόμια και τους έδιωχναν από το γήπεδο δεν θα γινόταν πότε αυτό…

  5. Στέφανε υπόψιν πως οι συγκεκριμένοι μεγάλοι της Θύρας 7 είναι οπαδικα αδέλφια του δολοφονημένου Ράμπο…..με ίδιο αφεντικό το Βαγγέλη που τα τσουγκρισε πλέον με την κυβέρνηση και τον Κυριάκο…..κι ο Κυριάκος τον εκδικείται…..

  6. θα δωσει στο Βαγγελα το πρωταθλημα και ολα μια χαρα αγκαλιες και φιλια δεν χαλανε ετσι οι φιλιες ,,,γιδια

    1. Πύραυλος τι πίνεις και είσαι λιώμα ακόμα δεν έχεις καταλάβει ότι θα μείνεις και φέτος άτιτλος? Η φιλία τους στόκε ήδη έχει χαλάσει αν κουνηθεί πάλι ετοιμάζει βραχιόλια και για τον υπόδικο εγκληματία, το predator έκανε καλή δουλειά τον έχει και αυτός δεμένο…

  7. Η Πολιτεία θα έπρεπε να ελέγχει όλα αυτά τα αποβράσματα της κοινωνίας, που γεμίζουν τις θέσεις των φανατικών των ομάδων. Τι έχουν να χωρίσουν ο απλός Ολυμπιακάκιας από έναν Παναθηναϊκάκια; Τίποτε. Λίγο γκρίνια και μέχρις εκεί. Ο καθένας από εμάς έχει αδελφό ή κουνιάδο ή εξάδελφο ή γείτονα που είναι της άλλης ομάδας οπαδός. Θα πρέπει να σφαχτούνε; Οι φανατικοί, όμως, οι κακοί φανατικοί, δηλ. τα κατακάθια, είναι έτοιμοι για κάθε κακό και μετά θα επαίρονται ότι χτύπησαν ή ακόμη και σκότωσαν τον τάδε. Όταν δίνουν ραντεβού μεταξύ τους για ξύλο, τι επιδιώκουν; Να χτυπήσουν μέχρι θανάτου και όποιος ζήσει. Όταν έδωσαν κάποτε ραντεβού οι κόκκινοι με τους πράσινους και σκοτώθηκε ο Φιλόπουλος, που ήταν βάζελος, δεν θα μπορούσε αντιστοίχως να σκοτωθεί και κάποιος γάβρος; Ο Φιλόπουλος περαστικός ήταν από εκεί; Θα έπρεπε να κλείσουν οι θύρες των φανατικών, διότι μέσα εκεί ο καλύτερος …..έχει σκοτώσει τη μάνα του (που λέει ο λόγος). Εκεί μέσα θα βρείτε κλεφτρόνια, αναρχικούς, ναρκομανείς, κάγκουρες κάθε είδους, αμόρφωτα άτομα, άεργους, τεμπελχανάδες, βαρείς καπνιστές, καφενόβιους, κουτσαβάκια κάθε είδους, μηχανόβιους με σπασμένες εξατμίσεις, χωρίς κράνος, με κρυμμένο αριθμό. Όσο για τη μουσική που ακούνε, σίγουρα δεν είναι όπερα ή Θεοδωράκης, Λοΐζος ή Τσιτσάνης. 99% ακούνε ραπ – τραπ – ….πατατράκ. Υπόκοσμος κύριοι, οι οποίοι θέλουν τον …..Γερμανό τους, για να γίνουν άνθρωποι. Τους σιτίζουν οι κεφαλές των ομάδων, άρα είναι και αυτές ένοχες. Ή μήπως όχι; Εάν γινόταν κάθαρση σε αυτές τις θύρες από νωρίς, δεν θα είχαμε αυτά τα φαινόμενα. Είναι δυνατόν να πηγαίνεις στο γήπεδο, για να δεις την ομάδα σου και να κινδυνεύεις από τους απέναντι;

  8. εγώ ξέρω ότι σε ένα σοβαρό ευρωπαικό κράτος
    μπορεί άνετα να πατάξει την αθλητική βία που προέρχεται από τους ΧΟΥΛΙΓΚΑΝ από τους ΗΓΕΤΕΣ που δίνουν τις εντολές και οργανώνουν τα χτυπήματα οι οποίοι βρίσκονται στην μισθοδοσία των ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΟΜΑΔΩΝ και από τους ΠΡΟΕΔΡΟΥΣ που τα ξέρουν/γνωρίζουν.
    αρκεί να το θέλει να το κάνει
    γίνετε πάρα πολύ απλά και γρήγορα από την ποινική δικαιοσύνη και από την αθλητική δικαιοσύνη και φυσικά με τις απαραίτητες κυρώσεις π.χ. 5-10 χρόνια αποκλεισμός όλων των ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΟΜΑΔΩΝ από κάθε διεθνή οργάνωση ακόμα και της ΕΘΝΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ να δεις όταν θα στερέψει το ΧΡΗΜΑ που ρέει στις τσέπες και κοπούν τα ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ/ΜΕΤΑΔΟΣΕΙΣ και οι ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ και δεν έχουν λόγο ύπαρξης οι ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ και τα ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ πως όλα φτιάχνουν.

  9. Την εγκληματική οργάνωση της μεταπολίτευσης με επίορκους των σωμάτων ασφαλείας,πολιτικούς και δικαστικούς ποιος θα τους βάλει φυλακή; Κυριάκο θα βγουν περίεργες ταινίες πρόσεχε έρχεται κόλαση με αγάπη από Ρωσία

  10. Όταν έχει την ομάδα ένας υπόδικος εγκληματίας δεν θα μπορούσε να ήταν κάτι λιγότερο από μία εγκληματική οργάνωση…Εδώ και χρόνια ξέρουμε ότι είναι κορυφή στις πουστιές εκτός από τις διαπιστεύσεις που είχαν για να μπαίνουν στο γήπεδο, τους έδιναν μέχρι και δουλειά στην ομάδα ή στον δήμο Πειραιά… Αν αδειάσει την θύρα 7 θα ξεσπάσει πάνω του και το αποτέλεσμα θα είναι να βγουν στην φορά όλες οι παρανομίες από τα μέσα που ελέγχει για να ρίξει την πολιτική συμμορία…

  11. Αν ο μητσοτακης μπορεσει να κλεισει τον χοντρο φυλακη, θα τον ψηφισω και θα τον ψηφιζω μια ζωη, αν τα βαλει με τα συμφεροντα , μπραβο του….

  12. Ωιμε καηκα απο το διαβιβαστικο φωτια! Βαγγελη εσυ? Τωρα το θυμηθηκανε να ψαξουνε το θανστο του αστυνομικου? Αλα Τεμπη?

  13. Αποθηκη πυρομαχικων το Καραισκακη!!
    Και δεν ηξερε τιποτα η Διοικηση?
    Υπαρχει κρατος Ελλας η εγινε κτημα των ολιγαρχων ελεω πολιτικων?

    1. Όσο η αστυνομία καλύπτει τους προδότες και είναι ενάντια του λαού τόσο ο κόσμος θα τους εκδικείται σε ακραίο βαθμό που δεν μπορούν ακόμα να φανταστούν.Ο πολίτης ξύπνησε και δεν τρώει σανό όπως φαίνεται.

Leave a Response