ΔΕΙΤΕ και ΦΡΙΞΤΕ! ΚΥΝΙΚΗ ΠΑΡΑΔΟΧΗ της ΑΠΑΤΗΣ του ΚΟΡΩΝΟΪΟΥ ενώ τους ΚΑΤΕΓΡΑΦΕ η ΚΑΜΕΡΑ(ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
απατη


ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

5 Σχόλια

  1. Ήδη με αυτό που συνέβη στην Αμερική πρακτικά στα μάτια όλου του πλανήτη καθαραθρώθηκε και η Δημοκρατία που ούτως ή άλλως ήταν μερικώς επίπλαστη και ο Θεσμός των εκλογών.
    Τον Αύγουστο, ένα περίεργο έγγραφο εμφανίστηκε στις ΗΠΑ με τίτλο «Πρόληψη πιθανώς πειραγμένων προεδρικών εκλογών και μετάβασης». Προετοιμάστηκε από μια ομάδα που ονομάζεται «Transition Integrity Project» (Πρόγραμμα Ακεραιότητας Μετάβασης), το οποίο περιλαμβάνει περισσότερους από εκατό νυν και πρώην ανώτερους αξιωματούχους των ΗΠΑ, μαζί με ειδικούς από διάφορους τομείς. Η ομάδα ανακοίνωσε ότι είχε τρέξει ασκήσεις σεναρίων κρίσεως για τις εκλογές του Νοεμβρίου του 2020, οι οποίες είχαν δείξει μάλλον απογοητευτικά αποτελέσματα.
    Σημειώνεται ότι η ομάδα, η οποία δημιουργήθηκε τον Δεκέμβριο του 2019, περιλαμβάνει όχι μόνο τους Δημοκρατικούς αλλά και τους Ρεπουμπλικάνους που μιλούν εναντίον του Ντόναλντ Τραμπ. Εχει αναφερθεί ότι το «Πρόγραμμα Ακεραιότητας Μετάβασης» έχει την άμεση υποστήριξη του Τζορτζ Σόρος, ο οποίος προσπαθεί να οργανώσει μια χρωματική επανάσταση στις ΗΠΑ.
    Μεταξύ άλλων, έχει αποκαλυφθεί μια σύνδεση μεταξύ της ιδρύτριας της ομάδας, Rosa Brooks και του Soros, καθώς και του επικεφαλής της εκστρατείας της Hillary Clinton’s, John Podesta καθώς και του πρώην Συμβούλου Εθνικής Ασφάλειας Jake Sullivan, ο οποίος εργάζεται τώρα για τον Joe Biden.
    ΟΛΑ ΗΤΑΝ ΠΡΟΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΑ ΚΑΙ ΓΝΩΣΤΑ ΣΤΟΥΣ ΕΧΟΝΤΑΣ ΠΡΟΣΒΑΣΗ.

  2. δεν υπαρχει πανδημια, ολλα ειναι ψεματα για να μπει μετρο στις ελευθεριες μας και να μας βαλουνε τσιπακια και να μας στειρωσουν με τα εμβολια γιατι γιναμε πολλοι στον πλανητη, προσπαθουν μ αυτον τον τροπο να αποφυγουν την εναλακτικη λυση εναν παγκοσμιο πολεμο απο τον φοβο οι εμπλεκωμενοι να χρησιμοποιησουν πυρηνικα και να καταστησουν τον πλανητη μη κατοικησιμο, και τα μιλιουνια νεκρων παγκοσμια [ομαδικοι ταφοι σε πολλες χωρες] ειναι ψεματα κι αυτοι…. στους εξωγηινους τους παρεδωσαν σαν τροφη…
    βγητε εξω, επαναστατηστε αγκαλιαστε τους συνανθτωπους σας αγνοηστε τις προειδοποιησεις κι τι απειλες….δεν υπαρχουν φυλακες για ολλους μας… πιστεψτε με!… το ”καλο σας” θελω!……

    [αντε γιατι παραμαζευτηκαμε κι ολλοι με γνωμη και ”δικαιωματα”……]

  3. …αν σκεφτεί κανείς πως αυτό το βίντεο είναι από πέρσι τον χειμώνα στην Αμερική και μάλιστα στο peak της επιδημίας εκεί τότε,το ερώτημά μου είναι το εξής: τί σκ@τ@ εμβόλιο έχει κάνει ο τύπος τότε και είναι ασφαλής όπως λέει το κολλητάρι του δίπλα;

  4. Μήπως τα μπερδεύουν τα μικρόφωνα με τιποτ’ άλλο, γι’ αυτό τα ξεχνάνε κάθε τρείς και λίγο ανοιχτά;;; Μπορεί να είναι μερακλήδες εκεί στο Λευκό Οίκο . Μπορεί να τους παρέσυρε η πολλή παρέα με τον Ερντογάν.

    1. Εκεί του βάλανε κυρώσεις. Η Μέρκελ είναι κολλητάρι του.

Comments are closed.