ΔΕΙΤΕ ΤΟΝ “ΕΠΕΝΔΥΤΗ” από το Πακιστάν που ασέλγησε σε 5χρονη σε ιππικό όμιλο(Εικόνες)

Κοινοποίηση:
20102021gadadhmosio

Η Ελληνική αστυνομία έδωσε στη δημοσιότητα τα στοιχεία Πακιστανού, ο οποίος κατηγορείται και κακοποίηση ανηλίκου που δεν έχει συμπληρώσει τα 12 έτη. Πρόκειται για έναν Πακιστανό, τον Ιχτισάμ Αλί.

Η ανακοίνωση:

Δίνονται στη δημοσιότητα, κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, τα στοιχεία ταυτότητας, οι φωτογραφίες και η ασκηθείσα ποινική δίωξη σε βάρος αλλοδαπού, κατηγορούμενου για γενετήσιες πράξεις με ανήλικο που δεν έχει συμπληρώσει τα δώδεκα (12) έτη και ο οποίος συνελήφθη την 9-1-2021 από αστυνομικούς του Τμήματος Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής.

Πρόκειται για τον :

1. (ΕΠ) IHTISHAM (ΟΝ) ALI του SHABIR και της FAHMETA , γεννηθέντα την 16-1-2001 στο Πακιστάν.

gadadhmosiop001

Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στην άμεση ανάγκη προστασίας του κοινωνικού συνόλου από την εγκληματική δράση του κατηγορουμένου, στην πληρέστερη διερεύνηση τέλεσης και άλλων ομοειδούς βαρύτητας αξιοποίνων πράξεων σε βάρος απροσδιορίστου εισέτι αριθμού ανήλικων παθόντων και στην ευχερέστερη ικανοποίηση της ποινικής αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των εγκλημάτων που τέλεσε, προκειμένου να αποτραπεί η διάπραξη άλλων εγκληματικών ενεργειών από τον ανωτέρω καθώς και στη διερεύνηση της συμμετοχής αυτού και σε άλλες αξιόποινες πράξεις.

Στο πλαίσιο αυτό, παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 210-6476270 του Τμήματος Προστασίας Ανηλίκων και 210-6411111 της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

18 Σχόλια

  1. Με συνοπτικες διαδικασιες…Ευνουχισμος παλουκωμα και πεταμα στα σκυλια.

    Υ.Γ Περνα το σχολιο μου!!Τι σε χαλαει δηλαδη απο τα γραφομενα μου??

  2. Μην μας ακουσει ο γνωστος ντουντουκας των κεερφα και τρεχουμε αδερφια !!!!!!!!!

  3. Πουσταράδες.μού φέρατε στην πατρίδα μού όλα τα καθάρματα.θα μεγαλώνουν τα παιδιά μού ανάμεσα σε αυτούς τούς λύκους.Στο διάολο να πάτε καθίκια πού τούς φέρατε.

  4. Που είναι αυτοί που βγαίνανε με πλακάτ “Refugees welcome” ρε παιδιά?

  5. Προφανώς θα το έχει κάνει κι άλλες φορές και δεν έχει συλληφθεί δε νομίζω ότι ήταν η πρώτη φορά. Απορώ πόσο κτήνος μπορεί να είναι ένας άνθρωπος για να διεγερθεί σεξουαλικά από ένα αγνό παιδάκι τεσσάρων ετών.

  6. Αμολυστε τον να κανει παρεα στις συριζοαπλυτες

  7. Σαν τον μέσο Ρομά (aka γύφτο)! Οι γύφτοι και άλλοι τέτοιοι αριστεροί ήθελαν να φέρουν τους συγγενείς τους εδώ, γι΄ αυτό ανοίξανε τα σύνορα διάπλατα! Τουλάχιστον ας τα άνοιγαν και από την άλλη πλευρά για να φύγουμε κι εμείς οι γνήσιοι Έλληνες μπας και σωθούμε από τους πακιστανούς,αλβανούς,τούρκους και άλλα απομεινάρια της οθωμανικής εισβολής και κατοχής!

  8. Για να προστατευθει το κοινωνικο συνολο Κε εισαγγελεα πρεπει ολοι αυτοι οι κτηνανθρωποι που μπουκαραν στην χωρα μας μαζικα παρανομα με τις ευλογιες των λαθρολαγνων της Τσιπροπαρεας και της ΝΔ, να απελαθουν αμεσως στο Πακισταν, εχθρο της Ελλαδας!!!!! Καποιοι χαμενοι τους δινουν και δουλεια και αυτοι για ευχαριστω η τους ληστευουν η τους σκοτωνουν, αλλα μυαλο δεν βαζουν!!!!!!!! Κρεμασμα θελει το κοπροσκυλο στο Συνταγμα!!!!!!!!!

  9. Την ώρα που ο Πακιστανός κάνει ασκήσεις και ετοιμάζεται μαζί με τον Τούρκο να μπουκαρει στην χώρα οι μαλακισμενοι νεοέλληνες δίνουν δουλειά στέγη στους βρωμερός κτηνανθρωπους εγκληματίες όλης της Ασίας και βάζει την θηλιά ο ίδιος στον λαιμό του

    1. ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΤΟΤΕ!!! ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ…ΑΦΟΥ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΑΧΡΗΣΤΟΣ ΕΠΙΔΟΜΑΤΙΟΥΧΟΣ ΠΑΡΤΑΚΙΑΣ ΠΟΥ ΚΟΙΤΑΕΙ ΜΟΝΟ ΤΟ ΠΩΣ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΚΑΛΑ…

  10. Αυτό το κοντινό μου προκαλεί αναγούλα και αηδία.

  11. …..ΝΑ ΤΟΝ ΠΑΡΕΙ Η ΚΟΥΛΑ ΣΠΙΤΙ ΤΗΣ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΣ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΤΗΝ ΕΠΕΝΔΥΣΗ….ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΠΑΡΕΙ ΚΑΙ Η ΤΣΙΠΡΟΥΛΑ!!!…..

  12. θα χορτασετε επενδυσεις ελληναραδες ξαναψηφιστε κουλη και τσιπρα

  13. βρε αν ημασταν σωστο κρατος νυχτα μια βαρκα 300 μετρα απο την ακτη μια πετρα στο λαιμο και τελος ουτε μκο θα παρουν χαμπαρι ουτε τιποτα που πηγε γερμανια

  14. Και ρωτάω εγω… πόσες μέρες και πόσες φορές την ημέρα θα παίζει αυτός και τόσοι άλλοι στα κανάλια της μαζικης (ενημέρωσης) ;;;;

  15. ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΤΑ ΔΙΠΟΔΑ ΤΟΥ ΙΣΛΑΜ….

  16. ΑΝΤΙ ΝΑ ΤΟΝ ΣΤΕΙΛΟΥΝ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΗΡΘΕ ΑΠΛΑ ΜΑΣ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΤΗ ΦΑΤΣΑ ΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΠΟΥΝ…”ΚΟΙΤΑΧΤΕ ΤΟΝ ΚΑΙ ΚΡΑΤΗΣΤΕ ΤΗ ΦΩΤΟ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΝΑ ΞΑΝΑΚΑΝΕΙ ΤΑ ΙΔΙΑ”

Comments are closed.