ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΦΡΙΞΤΕ! Ο ζάμπλουτος και αυλικός της κυβέρνησης Σύψας για Αττική: «Απαγόρευση κυκλοφορίας από τις 18:00» – Θέλει να στείλει πιο βαθιά στις φυλακές τους 4.000.000 Έλληνες

Κοινοποίηση:
συψας

Κι όμως, κυβέρνηση και λοιμωξιολόγοι ετοιμάζονται να σκληρύνουν ακόμα περισσότερο το σκληρότερο lockdown στην Ευρώπη επιβάλλοντας στην Αττική απαγόρευση κυκλοφορίας από τις 6 το απόγευμα μέχρι τις 5 το πρωί!
Αυτό σημαίνει πως 4.000.000 Έλληνες θα αναγκάζονται να κάτσουν 12 ώρες στα σπίτια τους υπό την απειλή αυστηρών προστίμων!

Την είδηση επιβεβαίωσε το μέλος της επιτροπής των ειδικών για τον κορωνοϊό Νίκος Σύψας σε τηλεοπτική εκπομπή λέγοντας πως η Αττική μπαίνει στο «κόκκινο» και πως μια από τις σκέψεις που εξετάζονται είναι η απαγόρευση κυκλοφορίας να ισχύει από τις 18:00 το απόγευμα.
Παράλληλα, τα καταστήματα, εφόσον μπει όλος ο νομός σε κόκκινο συναγερμό, θα επανέλθουν στη μέθοδο του click away.

Ο κ. Σύψας δήλωσε πως σήμερα η επιτροπή των ειδικών για τον κορωνοϊό θα συνεδριάσει εξ ολοκλήρου για τις «κόκκινες» περιοχές. Σημείωσε πως στην Αττική δεν έχουν ξεφύγει ακόμη τα πράγματα, ωστόσο θέλουν να προλάβουν ένα τέτοιο ενδεχόμενο και γι’ αυτό συζητούν από τώρα πιο ενισχυμένα μέτρα!

Σε ό,τι αφορά τα σχολεία και το άνοιγμα γυμνασίων και λυκείων, ο καθηγητής ανέφερε πως προκρίνεται το άνοιγμα μόνο της Γ’ Λυκείου, παρόλο που στο παρελθόν είχε αποκλείσει μια τέτοια πιθανότητα η υπουργός Παιδείας, Νίκη Κεραμέως. Παράλληλα, σχετικά με τις μεταλλάξεις, ο κ. Σύψας τόνισε πως υπάρχει ανησυχία για εκείνη της Αφρικής ότι δεν καλύπτεται από τα υπάρχοντα εμβόλια.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. ΟΤΑΝ ΘΑ ΒΓΟΥΝΕ ΟΛΟΙ ΜΕ ΤΟ ΕΤΣΙ ΘΕΛΩ & ΠΑΡΟΥΝΕ ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΕΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΜΟΥΛΟΣ , ΘΑ ΦΥΓΕΙ ΑΛΛΑ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΞΥΠΟΛΗΤΟΣ ΧΩΡΙΣ ΜΙΑ , ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΨΗΤΟ !!!

  2. Αν παρατηρήσετε ,οπότε πάει να ανοίξει η αγορά να βγει λίγο ο κόσμος έξω,να δουλέψουν λίγο τα καταστήματα ,πάντα θα βγει αυτός ο κ@ριόλης και θα πει “πολύ συνωστισμός κτλ” και θα βάζει ιδέες για νέα λοκνταουν…. αυτός,ο Βατοπουλος και η Λινού/Παγώνη

Comments are closed.