ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΦΡΙΞΤΕ: ΟΙ 2 «ΚΑΚΟΜΟΙΡΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ» ΠΟΥ ΜΠΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΒΡΟ ΚΑΙ ΖΟΥΣΑΝ ΣΑΝ ΚΡΟΙΣΟΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ – ΤΟ «ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ» ΤΗΣ ΕΥΠ, Η ΠΟΛΥΤΕΛΗΣ ΖΩΗ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΚΑΙ Η ΕΦΟΔΟΣ ΤΗΣ ΕΛΑΣ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΕΠΑΥΛΗ ΓΙΑ ΝΑ ΛΥΘΟΥΝ ΠΟΛΛΕΣ ΑΠΟΡΙΕΣ- 8 ΦΩΤΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΙΛΑ ΚΡΗΣΦΥΓΕΤΟ!

Κοινοποίηση:
Νέο έργο -

Δυο Τούρκοι που μπήκαν παράνομα στη χώρα μας τον περασμένο Σεπτέμβριο από την περιοχή του Έβρου προκάλεσαν το «ενδιαφέρον» της Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών. 

Όταν έμαθαν ότι έφτασαν στο Ακρωτήρι Χανίων και έμεναν σε πολυτελέστατο συγκρότημα κατοικιών και κυκλοφορούσαν με ένα πολυτελέστατο αυτοκίνητο το βλέμμα της ΕΥΠ έγινε ακόμα πιο «έντονο». Μάλιστα, κατέθεσαν και αίτημα πολιτικού ασύλου ώστε να μπορούν να παραμείνουν για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα κάτω από νόμιμο καθεστώς.

Όμως η περιοχή που είχαν διαλέξει να μείνουν δεν ήταν τυχαία και αυτό δεν πέρασε απαρατήρητο από την Εθνική υπηρεσία Πληροφοριών. Πρόκειται για ένα σημείο της Κρήτης όπου υπάρχουν πολλές στρατιωτικές και νατοϊκού ενδιαφέροντος εγκαταστάσεις. Το μεσημέρι της Δευτέρας οι ελληνικές αρχές αποφάσισαν να κάνουν έρευνα στην πολυτελή βίλα όπου έμενε ο 22χρονος και ο 27χρονος.

Αστυνομικοί της υποδιεύθυνσης ασφάλειας Χανίων βρήκαν ένα πιστόλι των 9 χιλιοστών με 15 πλήρη φυσίγγια που ανήκε στον 22χρονο και «μία συσκευή ατμίσματος η οποία περιέχει πορτοκαλί άγνωστη, πιθανώς ναρκωτική ουσία, εξαυδροβιδοκαναβιόλη σε μορφή τζελ». Επίσης, οι αστυνομικοί βρήκαν και κατέσχεσαν και αρκετά ψηφιακά αντικείμενα τα οποία θα αποσταλούν στα εγκληματολογικά εργαστήρια για περαιτέρω έρευνα. Οι δυο νεαροί οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Χανίων.

Σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες, αυτή είναι η υπερπολυτελής βίλα στην οποία διέμεναν:

 

 

 

 

 

 


ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

8 Σχόλια

  1. Στην πλατεία Βάθη κυκλοφορούν με Range Rover. Βέβαια, “κάποιοι”, όχι μόνο τους γνωρίζουν αλλά ανέκαθεν χαϊδεύονταν μαζί τους…

  2. Φανταστειτε τι εχει να γινει τωρα, που θα μπαινουν νομιμα! Και με Golden Visa περικαλω! Ωι! Ωι! Μανουλα’μ!

    Υ.γ. Τετοιο καρφωμα παντως, πρωτη φορα βλεπω! Κανονικο αυτογκολ, εβαλαν οι νεαροι! Μπαμ κανει, η πολυτελεια! Ωσαν να ελεγαν! Καλε! Εδω ειμαστε! Πιαστε μας! Τι να παιζει, αραγε;;;

  3. ΑΝΑΡΩΤΗΘΕΙΘΗΚΑΤΕ ΠΟΣΟΙ ΤΕΤΟΙΟΙ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ?

  4. Οι τούρκοι είναι φίλοι μας-> ΠαλιοΚούλης

  5. ΜΠΑΖΟΥΝ ΛΑΘΡΟΕΠΟΙΚΙΑ ΣΤΙΝ ΓΑΥΔΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΜΕΣΟ ΑΙΓΥΠΤΟΥ ΛΙΒΥΗΣ ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥΣ ΣΥΝ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΣΑΝ ΚΑΙ ΤΙΣ ΒΑΣΕΙΣ ΑΛΛΟΣΤΕ ΔΥΟ ΒΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΟΥ ΤΑΡΣΑΝΑ ΠΟΥ ΜΕΝΑΝ ΕΙΝΑΙ

    1. Επενδυτές; Μα δεν έφτιαξαν το συγκρότημα, έμεναν εκεί και σκορπαγαν τα ναρκοδολαρα.

Comments are closed.