“ΔΕΗ: Τρομοκρατική οργάνωση σε πλήρη δράση! Μας εκβιάζουν.Αν δεν πληρώσουμε τα χαράτσια, θα μας κόψουν το ρεύμα” – Σοβαρή καταγγελία αναγνώστη

Κοινοποίηση:
καταγγελία

Στον Κόρφο Κορινθίας ένα μικρό χωριό πριν την Επίδαυρο με κατοίκους κατά πλειονότητα Αθηναίους με εξοχικά σπίτια, το οποίο είναι αποκλεισμένο λόγω κορονοϊού εδώ και 5 μήνες, οργώνουν τα κλιμάκια της ΔΕΗ (ΔΕΔΔΗΕ), αφαιρούν μετρητές και στέλνουν υπέρογκα φουσκωμένους λογαριασμούς στους ανυποψίαστους πολίτες, της τάξεως χιλιάδων ευρώ (3, 4, 5, 6, 7…) με το πρόσχημα της ρευματοκλοπής.

Στην προσπάθειά μας να επικοινωνήσουμε με την ΔΕΗ, δεν απαντά κανείς και εκβιάζουν τον κόσμο ότι αν δεν πληρώσει τα χαράτσια που ζητάνε, θα σταματήσει την ηλεκτροδότηση των σπιτιών, με παράνομο και αντιδημοκρατικό τρόπο. Ταυτόχρονα, μας εγκαλούν στα ποινικά δικαστήρια να μας φορέσουν το καπέλο του “κλέφτη”! Με λίγα λόγια τρομοκρατική οργάνωση σε πλήρη δράση! Τα μεγάλα κανάλια κωφεύουν!

Ζητούμε τη δίκαιη μεταχείρισή μας σαν τίμιοι πολίτες, οι οποίοι δεν χρωστάμε ούτε ένα ευρώ στη ΔΕΗ.

Με άλλα λόγια ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥΣ.

Αναμένονται εξελίξεις με δικαστικές διεκδικήσεις και θα σας θέλαμε στο πλευρό μας να δυναμώσουμε την φωνή μας και τις τίμιες διεκδικήσεις μας.

 

Υ.Γ. Την Δευτέρα 8/3/2021 το πρωί, θα βρισκόμαστε όσοι μπορούμε έξω από τη ΔΕΔΔΗΕ Κορίνθου.

 

Με εκτίμηση Στράτος Ραπτόπουλος

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

5 Σχόλια

  1. ΤΑ ΡΟΛΟΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ ΔΕΗ , ΑΛΛΑ Ο ΧΩΡΟΣ ΠΟΥ ΤΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΑΝΕ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΩΤΙΚΟΣ , ΑΣ ΕΡΘΟΥΝΕ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΦΑΝΕ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ , ΘΑ ΤΟΥΣ ΦΑΕΙ ΚΑΜΙΑ ΚΑΡΑΜΠΙΝΑ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΑΜ ΤΙ ΝΟΜΙΖΟΥΝΕ ΟΤΙ ΜΠΟΡΟΝ ΝΑ ΜΠΟΥΝΕ ΣΤΗΝ ΙΔΙΩΚΤΗΣΙΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΟΣ , ΑΣ ΠΑΝΕ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ , ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΕ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΜΙΑ ΚΑΙ ΡΕΥΜΑ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΜΑΣ , ΓΙΑ ΕΛΑΤΕ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΛΑΜΟΓΙΑ !

  2. φωτια χωρις καπνο δεν υπαρχει αρα μην τα βαζουμε επειδη και καλα ετσι τους καπνισε με σενα προσωπικα τα εχουν ειδα και κοβουν κολους και καλα κανουν εμεις γιατι δεν εχουμε προβλημα ειμουν εκει 20 χρονια

  3. Χιλιάδες έχουν πειραγμενος μετρητές.. αλλά τις μαλακιες τους τις πληρώνουν οι υπόλοιποι, τα κορόιδα.. οπότε μην υποστηρίζεται για τα κλικ.. κλέβουν. Σε μας γιστι δεν ήρθε η ΔΕΗ να το κάνει αυτό.

  4. Δυστηχος οι κοτσαμπασιδες του Ελλαδισταν για να εισπραξουν το οθωμανικο χαρατσι των ακοινητων του γνωστου πασοκομπουχεσα Τουρκογλου γνωστου ως Βενιζελου απειλουν θεους και δαιμονες σε καθε δικτατορικο καθεστος παντα υπαρχουν φοροεισπρακτορες να μαζευουν το χρημα απλα με τα χρονια αλλαζουν τα μεσα και οι μεθοδοι ενω το αποτελεσμα ειναι το ειδιο ρουφανε το αιμα του λαου με το μπουρι της σομπας ……

Comments are closed.