ΔΕΗ: Συνταξιούχος των 650 ευρώ καλείται να πληρώσει 800 € – Νέο κύμα αντιδράσεων

Κοινοποίηση:
Screenshot_33_2

Αδυνατούν να πληρώσουν τους λογαριασμούς οι καταναλωτές. Οι αυξήσεις στο ηλεκτρικό ρεύμα έχουν εκτροχιάσει τον οικονομικό προϋπολογισμό των νοικοκυριών και όχι μόνο με αποτέλεσμα να αυξάνονται οι οφειλές στην εφορία.

Η ρήτρα αναπροσαρμογής που προστίθεται στους λογαριασμούς ρεύματος εκτοξεύοντας τους στα ύψη, φέρνει σε απόγνωση τους καταναλωτές οι οποίοι έχουν αρχίσει να αντιδρούν σύμφωνα με τον δικηγόρο Γιάννη Γιάντσιο καθώς καταθέτουν ενστάσεις.

Σύμφωνα πάντα με τον κ. Γιάντσιο σε μονογονεϊκή οικογένεια η ρήτρα αναπροσαρμογής ήταν 950 ευρώ και μαζί με την κατανάλωση ρεύματος ο λογαριασμός εκτοξεύτηκε στα 1.200 ευρώ, ενώ συνταξιούχος με 650 ευρώ σύνταξη καλείται να πληρώσει 800 ευρώ, για τον λογαριασμό του ρεύματος.

Δείτε το βίντεο του epiloges.tv…

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. Και τι να λέει αν παίρνει 650 ευρώ ; Δηλαδή κάποιος που παίρνει 1000 και ξοδεύει 4000 είναι να τους κλαίμε όπως στρώσατε τόσα χρόνια να κοιμηθείτε , οι περίοδοι χάριτος τελειώσανε καλομάθατε τόσα χρόνια τώρα ήρθε η ώρα να μπει το αγγούρι στην θέση του , οι ίδιοι που κλαίγεστε κατεβαίνατε και πανηγυρίζατε με σημαίες .

  2. Δεν υπάρχει ΠΟΥΘΕΝΑ στον κόσμο αυτή η απάτη με ρήτρες αναπροσαρμογής. Ο κόσμος πληρώνει ΜΟΝΟ την κιλοβατώρα και τίποτα άλλο. Ούτε την μεταφορά ρεύματος ούτε τίποτα στους λογαριασμούς τους όπως γίνεται στην Ελλάδα.

    Και μάλιστα η τιμή της κιλοβατώρας πολύ χαμηλότερα από την Ελλάδα.

Comments are closed.