Γ. Τράγκας: Τα ΜΜΕ στην Ελλάδα στα χρόνια του μνημονίου κινήθηκαν ως πόρνη με καλπάζουσα σύφιλη!

Κοινοποίηση:
tragkas

Ο θάνατος του Θάνου Μικρούτσικου ήταν το τελευταίο γεγονός του 2019. Θα μας λείψει εκτός από ένας λαμπρός μουσικοσυνθέτης και ένα λαμπρό πολιτικό μυαλό. Οι συνθέσεις του θα μείνουν στον χρόνο. Θέλω να εκφράσω συλλυπητήρια στους συγγενείς του. Όλα δείχνουν ότι θα πάμε στη Χάγη για να λύσουμε τις διαφορές μας με την Τουρκία! Η συνέντευξη του Κ. Μητσοτάκη στο «Βήμα της Κυριακής» είναι η σφραγίδα που επιβεβαιώνει όσα έλεγα. Το Διεθνές Δικαστήριο μπορεί να μας φέρει δικαιοσύνη-ικανοποίηση αλλά μπορεί να μας φέρει και πικρία. Πολλοί στο εξωτερικό διαβλέπουν ότι στο τέλος θα βγει ζημιωμένη η Ελλάδα. Να μην δούμε αποφάσεις-τέρατα και να μην τις υπογράψουμε. Η ελληνική κυβέρνηση το παλεύει. Είναι προτιμότερη η διπλωματία από μια πολεμική σύγκρουση. Όντως ο Μητσοτάκης είναι το πρόσωπο της χρονιάς. Είναι συγκρατημένος και λέει προσεκτικά αυτά που πρέπει. Η Τουρκία τα έχει βάλει με όλες της χώρες της περιοχής. Και η Ιταλία δήλωσε τώρα ότι μπορεί να επέμβει.

Στα χρόνια του μνημονίου παρακολουθώ την δράση των συναδέλφων μου, καταλαβαίνω τις ανάγκες τους που ακολουθούν την γραμμή των μέσων όπου δουλεύουν. Ποτέ δεν κατάλαβα όμως το πάθος με το οποίο υποστήριζαν την Γερμανία και το μνημόνιο. Τα έδωσαν όλα για να πείσουν τον δύσμοιρο λαό ότι οι Γερμανοί είναι θεόσταλτοι και πρέπει να τους υπακούμε τυφλά. Έκαναν πλύση εγκεφάλου στους Έλληνες για να τους μαζέψουν από τις πλατείες, στα σπίτια και τους καναπέδες τους! Έκαναν ότι μπορούσαν για να περιορίσουν την ελευθερία του λόγου. Δημιούργησαν ένα παθητικό, ηττοπαθές κλίμα και τώρα το πληρώνουμε. Κάθε βράδυ έλεγαν τα κανάλια στους Έλληνες ότι για όλα φταίει ο γείτονας και οι επώνυμοι π.χ ο Λάκης Γαβαλάς. Έλεγαν για αυτούς που είχαν βγάλει τα λεφτά τους στο εξωτερικό λες και δεν το ξέραμε. Μας έπεισαν τα τουρκοκάναλα ότι μας αγαπάνε οι Γερμανοί και ήρθαν σαν φίλοι μας να μας βοηθήσουν. Ο Ράιχενμπαχ και ο Φούχτελ ήταν «φίλοι» μας…Έλεγαν πως μας έκανε δήθεν καλό η εποπτεία. Κάθε βράδυ τα ΜΜΕ αναφέρονταν στην εξτρεμιστική δράση της Χρυσής Αυγής για να μαζεύονται όλοι στο συνταγματικό τόξο. Να τα δεχόμαστε όλα για να μην πέσουμε στους φασίστες. Οι δημοσιογράφοι που το…έπαιζαν αντιφασίστες υποστήριζαν εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας, τις μεγαλύτερες φασιστικές δράσεις εναντίον των Ελλήνων. Τα ΜΜΕ κινήθηκαν ως πόρνη που έχει σπειροχαίτη, καλπάζουσα σύφιλη αλλά ήθελε να μαζέψει τα λεφτά για τον προστάτη της.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. Αγαπητέ Στέφανε,

    ΝΑΙ, Αγαπητέ Γιώργο, ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ, τα Λες και Έτσι Έιναι, ΣΥΜΦΩΝΟΥΜΕ ΑΠΟΛΥΤΩΣ !!!

    Εσύ σε Όλη τη Διάρκεια της ΜΝΗΜΟΝΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ και ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, από το 2010, Ήσουν και ΟΡΘΩΣ, Εναντίον Αυτής της Πολιτικής που Διέλυσε τη Χώρα. Αναφερόσουν και Αποκαλούσες τη ΜΕΡΚΕΛ και ΟΡΘΩΣ, ΓΚΙΟΣΑ ΤΟΥ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ, Έκανες Λόγο και ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ, Επίσης, για Γερμανική Κατοχή και ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ !!!

    Όμως, Αγαπητέ Γιώργο, Υπάρχει Αυτό το ΌΜΩΣ και Εξηγούμαι:

    Τον Οκτώβριο 2014, Λίγο πριν τις Εθνικές Εκλογές του ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2015, Ένα Πρωί που Ετοιμαζόμουν να Πάω στη Δουλειά μου, και Έπαιρνα Πρωινό με τη Μητέρα μου, Πριν να Φύγω να Πάω να Πάρω την Υπερ-Ταχεία για Μιλάνο, Διότι Έμενα στο Τορίνο έως και το 2011, και Βάζω Πάντα Λίγο ΕΛΛΗΝΙΚΟ Ραδιόφωνο να Ακούσω τα Πρώτα Νέα της Ημέρας, Θυμάμαι Άκουγα την Εκπομπή που Έκανες, και Ενώ Όλη την Προηγούμενη Περίοδο Ήσουν κατά των Γερμανών και Όσα Έκαναν στην Ελλάδα, με τη ΔΗΘΕΝ ΒΟΗΘΕΙΑ που Πρόσεφεραν στη Χώρα, Ξαφνικά Ακούω να Αναφέρεσαι με Πολύ Ωραία Λόγια, για τη ΜΕΡΚΕΛ, το ΣΟΙΜΠΛΕ, και Γενικά για τους Γερμανούς, Λές και Άκουγα Πραγματικά Κάποιον Άλλον Αντί για Εσένα, τον ΠΡΕΤΕΝΤΕΡΗ ή τον ΠΟΡΤΟΣΑΛΤΕ, για παράδειγμα. Η Μητέρα μου που σε Άκουει Κάθε Πρωί στο Ραδιόφωνο, είτε Είναι Ελλάδα, είτε Είναι στο Μιλάνο Μαζί μου, τα Έχασε, και μου Είπε: “O Γιώργος Τράγκας Είναι Αυτός; Εκείνος ΔΕΝ Έβριζε τη ΜΕΡΚΕΛ, το ΣΟΙΜΠΛΕ και τη Γερμανία επί 4 Χρόνια, και Ξεκινούσε την Εκπομπή με Γερμανικα΄Εμβατήρια και Παρελάσεις των Γερμανών, για να Αναδείξει Ότι Υπάρχει Γερμανική Κατοχή στην Ελλάδα; Τι Έγινε Ξαφνικά και Άλλαξε Συμπεριφορά Τώρα;”.

    Και Επειδή Αυτή η Αλλαγή Συμπεριφοράς σου, Αγαπητέ Γιώργο, ΔΕΝ Πέρασε Απαρατήρητη από τα ΜΜΕ, Βγήκε στη Δημοσιότητα Εκείνη την Εποχή, Ότι ο Φάκελλος σου στην Εφορία της Κηφισιάς που Ήταν να Ελεχθεί για Φοροδιαφυγή 10.000.000 Ευρώ, ως διά Μαγείας Εξαφανίσθηκε. Δηλαδή, Αυτό που Άφηναν Σαφέστατα να Εννοηθεί Είναι Ότι ο Γιώργος Τράγκας με το να “Πολεμάει” την Κυβέρνηση, Πέτυχε Αυτό που Ήθελε για Λογαριασμό του.

    Για να τα Λέμε Όλα Αγαπητέ Γιώργο.

    Ευχαριστώ,

    Με Εκτίμηση,
    Πολλούς Χαιρετισμούς,

    Άγγελος από Μιλάνο

  2. Τα ίδια έκανες και εσύ και συνεχίζεις να κάνεις Τράγκα.
    Πότε κάλεσες έναν εκπρόσωπο από τη Χ.Α ?
    Μπλα μπλα και στήριξη στη Ν.Δ παρέχεις ρίχνοντας και καμιά πατριωτική ατάκα για ξεκάρφωμα.

  3. Ας ειναι καλα τα μαυρα χρηματα..Ο μπαρμπα γιωργης μας στελλει χαιρετισματα διαδοχικα απο Nice, N.York, Boston,…Συλλεγει πληροφοριες απο ΗΠΑ.Θα μας τις ανακοινωσει, πινοντας και αλοη vera, απο το καναλιτου.

Comments are closed.