Γ.Πλακιωτάκης: “Η Ελλάδα είναι έτοιμη να αντιμετωπίσει την οποιαδήποτε πρόκληση ή απειλή”

Κοινοποίηση:
Γιάννης Πλακιωτάκης

«Η Ελλάδα ως παράγοντας ασφάλειας και σταθερότητας στην περιοχή της Νοτιοανατολικής Μεσογείου, θωρακίζεται επιχειρησιακά, ενισχύει τις διεθνείς της συμμαχίες, έτοιμη να αντιμετωπίσει την οποιαδήποτε πρόκληση ή απειλή υπερασπίζοντας τα εθνικά και κυριαρχικά της δικαιώματα», τόνισε ο υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Γιάννης Πλακιωτάκης από τον Ιερό Ναό του Αγίου Αποστόλου Θωμά στο σπήλαιο της Μιλάτου στο Λασίθι, όπου βρέθηκε για λίγες ώρες, με αφορμή την επιμνημόσυνη Δέηση και την κατάθεση στεφάνου, στη μνήμη των θυμάτων του ολοκαυτώματος της περιοχής.

Ο κ.Πλακιωτάκης ανέφερε ότι «σε μία περίοδο έντονων αναταράξεων λόγω της Ρωσικής εισβολής στην Ουκρανία, η πατρίδα μας, τάσσεται ξεκάθαρα υπέρ της Ουκρανίας, υπέρ του σεβασμού του Διεθνούς Δικαίου και της εδαφικής ακεραιότητας των λαών, υπέρ της Ειρήνης.»

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

4 Σχόλια

  1. Αυτοί δεν έχουν τα κότσια να αντιμετωπίσουν ένα drone, μάλλον δεν έχει πάρει χαμπάρι ο άνθρωπος ότι οι τούρκοι από πολλά χρόνια μας έχουν κηρύξει τον πόλεμο και εμείς είμαστε απλοί θεατές!!!!!!!!!

  2. Θα ήθελα να εκφράσω μια απορία προς τον σχολιαστή evlogitos: Υπογραμμίζετε συνεχώς ότι είτε νεοδημοκράτης. Αν είχατε παρασυρθεί στο παρελθόν, το καταλαβαίνουμε, αν όμως σχεδιάζετε να ξαναψηφίσετε το κόμμα των κιναίδων και των μνημονίων, να μην διαμαρτύρεστε για τις αποφάσεις τους διότι εσείς τις εγκρίνετε με την ψήφο σας. Αλλιώς, δικαιολογείτε το ψευδώνυμο που χρησιμοποιώ, παρατηρώντας την κοινωνία.

  3. Χαχαχχαχα οπότε λένε τέτοιες μαλακίες σημαίνει όλα στον αέρα είναι, δεν έχουμε τίποτα δεδομένο οπότε ξέρουμε σε καμία πντε χρόνια το πολύ αντί για Σταύρο στα διαβατήρια μας θα έχουμε ημισέληνο. Τα έχουν χαρίσει όλα.

  4. Να μας πεις τα ιδια για τη Σερβια, τη Λιβυη, το Ιρακ, το Αφγανισταν….
    Τοτε Μουγκα το…..διεθνες δικαιο καραμπαμια!
    Που να πιασω και τη Κυπρο απο που ν αρχισω και που να τελειωσω!
    Μονο τ αφεντικα σου οι αμερικλανοι τα παντα εν σοφια εποιησαν!
    Ντροπη εισαι και πολιτικο οροσωπο!
    Ενας φιλοδυτικος τρομαρα μου νεοδημοκρατης.

Comments are closed.