Γ.Γ των Ειδικών Φρουρών για την σύλληψη του ληστή Ζακ: «Νόμιμη αστυνομική βία – Να του έδιναν τριαντάφυλλο;» (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
1

Νόμιμη αστυνομική βία χαρακτήρισε ο γενικός γραμματέας των Ειδικών Φρουρών Στράτος Μαυροειδάκος τις κινήσεις των αστυνομικών για να περάσουν χειροπέδες στον Ζακ Κωστόπουλο λίγη ώρα μετά από όσα συνέβησαν στο κοσμηματοπωλείο της οδού Γλάδστωνος την περασμένη Παρασκευή.

«Αυτή είναι η διεθνής αστυνομική πρακτική για να χειροπεδήσεις άτομο που είναι επικίνδυνο»πρόσθεσε ο κ. Μαυροειδάκος ο Ζακ Κωστόπουλος αντιστεκόταν.

«Κάνουν άριστα τη δουλειά τους. Δεν θα πάει ο αστυνομικός με τριαντάφυλλο για να χειροπεδήσει κάποιον» πρόσθεσε ο κ. Μαυροειδάκος.

Δήλωσε, δε, «πολύ σίγουρος ότι δεν έδινε τα χέρια του για να του περάσουν χειροπέδες».

«Έχουν κάνει τη δουλειά τους πάρα πολύ καλά» κατέληξε ο κ. Μαυροειδάκος.

Σημειώνεται ότι έρευνα από την αστυνομία με εντολή της υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Όλγας Γεροβασίλη ξεκινά για το βίντεο που είδε το φως της δημοσιότητας χθες και δείχνει αστυνομικούς της ομάδας ΔΙΑΣ  και τον ληστή Ζακ Κωστόπουλο κατά την ώρα της σύλληψής του έξω από το κοσμηματοπωλείο στην Ομόνοια.

Υπενθυμίζεται ότι ήδη βρίσκεται σε εξέλιξη μια πρώτη ΕΔΕ σε βάρος τους.

«Δεν είναι ανεκτές τέτοιες πράξεις και συμπεριφορές» δήλωσε η κ. Γεροβασίλη.

Συγκεκριμένα η υπουργός είπε: «Το βίντεο που είδε σήμερα το φως της δημοσιότητας εμφανίζει σκηνές που προκαλούν αποτροπιασμό, πράξεις και συμπεριφορές που δεν είναι ανεκτές ούτε από την κοινωνία, ούτε από την έννομη τάξη. Είναι αυτονόητο ότι αμέσως θα προχωρήσει η σχετική έρευνα».

Δηλαδή η υπουργός ζητάει έρευνα επειδή τον συνέλαβαν; Ή μήπως και αυτή «είδε» μπουνιές και κλωτσιές όπως βλέπουν διάφοροι στο διαδίκτυο. Φυσικά παντελώς ανύπαρκτες…

Την ακινητοποίηση ενός επικίνδυνου ληστή με μαχαίρι ξαφνικά παντού την βλέπουν πολλά ΜΜΕ και πολιτικά πρόσωπα ως «βάναυση και βίαιη συμπεριφορά»

Μιλάμε για μαχαίρι. Σε περίπτωση που κάποιοι δεν το ξέρουν, το μαχαίρι είναι ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ από όπλο.

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

4 Σχόλια

  1. Eσεις αγαπητε γενικε γραμματεα των ειδικων φρουρων αποφασιστε ολοι σας με ποιον ειστε, με τον απλο ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ η με τις ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ?? Αποφασιστε με το χερι στη καρδια επιτελους.

  2. Οι δικοί του τον λέγανε λέει…zacie όπως λέμε “πρεζάκι” Για τις ληστίες στα σπίτια όταν παίρνεις τηλ την αστυνομία το περιπολικό η την ΔΙΑΣ στην στέλνουν στο σπίτι μέτα από καμιά ώρα αφού σε έχουν κλέψει και αφού σε έχουν σκοτώσει

  3. Μία άλλη λύση αποδεκτή από τους συριζαιους και τη γιδοβασιλη θα ήταν να τον πέταγαν έξω οι αστυνομικοί ώστε να σηκωθεί η ξελιγωμένη λούγκρα και να της περάσουν χειροπέδες στον αέρα . Δε θέλει κόπο, θέλει τρόπο….αριστερίστικο

  4. γεροβασιλη και ο τροπος που φερονται στα συλαλλητηρια για την ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΜΑΣ δεν ειναι σωστος αλλα για αυτες τις ενεργειες δεν λες τιποτα βλαχαρα. εσας σας απασχολει μονο μην παθουν τιποτα οι λαθροεισβολεις οι ανωμαλοι οι ρουβικονες σας και ολα τα παρασιτα που κουβαλησατε στην χωρα μου

Comments are closed.