Γ. Γεωργίου “Δεν ξέρει μπάσκετ ο Γ. Αντετοκούμπο!!!” “Το τηλ.που θα συζητηθεί πολύ” (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
1

Γ. Γεωργίου “Δεν ξέρει μπάσκετ ο Γ. Αντετοκούμπο!!!” “Το τηλ.που θα συζητηθεί πολύ”

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

4 Σχόλια

  1. Αυτά τα 2 βίντεο με Γιώργο Γεωργίου είναι αποκάλυψη για Γιάννη Αντετοκούμπο και για τα αδέρφια του και ρίχνει ένα γερό μάθημα στους αντετοκουμπικούς δημοσιογράφους της ΝουΤουΠου και σε αυτά τα άτομα που δεν έχουν ιδέα από μπάσκετ.

  2. Μαλλον οι παραπανω εισαστε μιλενια και δεν εχετε ακουσει ή δει ποτε Γκαλη ή Τζορνταν…Μπορει επισης να ειστε γαυροι που φωναζαν μπεναρντι οποτε γινοταν φαουλ στον Πασπαλιε…

  3. Καλά ο Γεωργίου νομίζει ότι ξέρει μπάσκετ επειδή πετά τσαλακωμένα δελτία του ΟΠΑΠ στο κουβά. Η όλη ιστορία είναι ότι κάτι παρατρεχάμενοι προπονητές και έφοροι των τσικό που προπονούνταν πιτσιρικάς ο Αντετοκούνμπο, μυρίστηκαν παραδάκι και επειδή ο Γιάννης δεν τους δίνει μια, αρχίζουν να τον βρίζουν από δω και από κει μέχρις ότου τους τα σκάσει για να το βουλώσουν. Εκβιαστές, σιχάματα και παράσιτα. Δηλαδή αν εσείς που διαβάζετε κατά τύχη αυτό το μήνυμα, πάλι κατά τύχη κερδίζατε το λαχείο, θα ήσασταν υποχρεωμένοι να δώσετε λεφτά στον κάθε ένα; Βοηθήστε όποιον εχει ανάγκη, όχι όποιον θέλει να ζει με τα λεφτά των άλλων και να κάνει ζωάρα.

  4. Όχι δεν ξέρει μπάσκετ, για αυτό και ψηφίστηκε MVP στο ΝΒΑ. Ούτε στο NBA ξέρουν μπάσκετ..
    Είναι απίστευτο τι μπορεί να πει κάποιος βυθισμένος στην ζήλια και τον φθόνο..

Comments are closed.