Γ.Αρναούτογλου: «Πήγα σε ψυχολόγους, πήγα σε ψυχίατρο – Χρειάστηκε να πάρω φαρμακευτική αγωγή»

Κοινοποίηση:
arnaoutoglou

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, μετρά αντίστροφα το χρόνο προκειμένου να επιστρέψει στους τηλεοπτικούς μας δέκτες για ακόμα μια χρονιά με τη βραδινή εκπομπή «The 2 Night show».

Ο γνωστός παρουσιαστής, μίλησε για τη νέα σεζόν στο «Πρωινό» κάνοντας μάλιστα και προσωπικές εξομολογήσεις.

«Αυτό που έκανε η Ελένη Μενεγάκη τώρα, το έκανα εγώ το 2008. Έκανα ένα stop ζήτησα τότε από το Mega να διακόψουμε το συμβόλαιό μου γιατί δεν ήμουν καλά ψυχολογικά», είπε αρχικά ο παρουσιαστής για την περίοδο που θέλησε να μείνει μακριά από την τηλεόραση και να απομονωθεί.

Στη συνέχεια ο Γρηγόρης Αρναούτογλου συμπλήρωσε: «Έτσι μετά πήγα και έκανα ψυχοθεραπεία. Πήγα σε ψυχολόγους, πήγα σε ψυχίατρο, κάθισα στο σπίτι μου ένα χρόνο, έγραψα ένα βιβλίο. Χρειάστηκε να πάρω φαρμακευτική αγωγή και να μπορέσω να ηρεμήσω ξανά».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

6 Σχόλια

  1. Σε λαθος ανθρωπους πηγες και αυτο που αναζητας ακομη δεντο εχεις βρει οπως και εμεις ,ταπεινωση.

  2. το καλυτερο που εχεις να κανεις ειναι να κατσεις στο σπιτι σου να μην φαινεσαι καθολου στεναχωρια μας αν πηγες σε ψυχολογο και ψυχιατρο τι μας νοιαζει εμας ρε ψωνιο

  3. Αυτό πρέπει να τους το αναγνωρίσουμε.
    Οι άνθρωποι είναι δημοκράτες. Μας αφήνουν να επιλέξουμε. Προς το παρόν. Γιατί στην Αυστραλία τους κυνηγάνε με τις σύριγγες. Ποιος θα πίστευε ότι ο Νίκος Φόρμαν θα ήταν τόσο επίκαιρος μετά από τόσες δεκαετίες.

  4. Εδώ ταιριάζει το τραγούδι… “Στο τρελοκομειοοοοοο” Χαχαχα!
    Ρε πόσα χρήματα έχεις και τα κατάφερες να κάθεσαι ένα χρόνο. Όλα τα καταπιεσμένα και καλά της πρόνοιας….

  5. Χλαπατσας,γλοιωδης,σαλιαγκουρας και αγραμματος το “καλο παιδι” της τηλεορασης.

Comments are closed.