Γώγος: Δύσκολος μήνας για τα νοσοκομεία, νωρίς να μιλάμε για άρση μέτρων

Κοινοποίηση:
haralampos-gogos

Στην πίεση που δέχονται τα νοσοκομεία, αλλά και στο ενδεχόμενο άρσης των μέτρων κατά του κορονοϊού, αναφέρθηκε ο καθηγητής Λοιμωξιολογίας Χαράλαμπος Γώγος, μιλώντας το πρωί της Πέμπτης (20.01.2022) στον ρ/σ του ΣΚΑΪ. Εκτίμησε μάλιστα ότι το Σύστημα Υγείας θα εξακολουθεί να πιέζεται για ένα ακόμη μηνά.

Ο Χαράλαμπος Γώγος επεσήμανε επίσης ότι στα νοσοκομεία υπάρχουν σοβαρά κρούσματα με την μετάλλαξη Όμικρον, παρότι η συγκεκριμένη παραλλαγή του κορονοϊού προκαλεί ηπιότερη νόσηση λόγω και του εμβολιασμού του πληθυσμού.

Αναφερόμενους στους υψηλούς αριθμούς θανάτων που καταγράφονται τις τελευταίες μέρες στη χώρας, σημείωσε ότι αυτοί οφείλονται στα πολλά κρούσματα της μετάλλαξης Δέλτα που έχουμε ακόμη, παρά την επικράτηση της Όμικρον. Σημείωσε επίσης ότι άνθρωποι που μολύνονται από τον ιό αργούν να πάνε στο νοσοκομείο και παίρνουν θεραπεία από μονοί τους στο σπίτι χωρίς να συμβουλεύονται γιατρούς.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. ΓΝΩΣΤΟ ΜΑΝΤΡΟΣΚΥΛΟ ΤΗΣ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ ΚΟΥΛΗ ΜΗΤΣΟΤΑΚΟΥΛΑ ΧΡΥΣΟΥ ΕΧΟΥΝ ΒΟΛΕΥΤΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΧΟΥΝ ΧΟΝΤΡΟ ΟΙΚΟΝΝΟΜΙΣΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΟΙΚΟΝΝΟΜΑΝΑΙ ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ

Comments are closed.